Καλώς ήλθατε στο Navimania, φτιαγμένο από navigation experts.
Το Navimania είναι φόρουμ μελών, στα μέλη στηρίζεται και από τα μέλη του προσφέρεται η υποστήριξη στις απορίες και τα προβλήματα σας. Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης. Η δωρεάν εγγραφή θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες όπως και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες. Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.
Tab Menu 1

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-10-07, 19:03   #11
kostantinos
Junior Member

Το avatar του χρήστη kostantinos

Περιοχή: Pitsouni city
Έχει ευχαριστήσει: 0
Δέχθηκε ευχαριστώ 0 φορές για 0 δημοσιεύσεις
Βρε παιδιά αφήστε τους ανθρώπους να κάνουνε την δουλειά τους.
Καλές είναι οι υποδείξεις για να διαγραφούν ορισμένα σημεία που κάποιος θεωρεί επικίνδυνα, και κάποιος όχι.
Το ποιος μπορεί να το κρίνει είναι το θέμα.
Καλύτερα πιστεύω να είναι κάπως υπερβολικές οι προειδοποιήσεις και να προσέχουμε, παρά να βρεθούμε εκτός δρόμου.
Και εξηγώ τι εννοώ.
Ένας οδηγός που ξέρει ένα δρόμο γιατί τον έχει οργώσει πάνω-κάτω δέν έχει πρόβλημα με την στροφή, και λέει ότι κακώς μπήκε στα επικίνδυνα σημεία.
Ένας άλλος όμως που περνάει για πρώτη φορά απο την συγκεκριμένη στροφή και δεν την γνωρίζει, μπορεί είτε απο ατζαμοσύνη, είτε απο μεγάλη σιγουριά να ξεφύγει απο τον δρόμο.
Πόσο μάλλον να την περάσει νύχτα.
Εάν υπάρχει μπάρα καλώς. Εάν όχι τότε .......
Εγώ πιστεύω ότι όποιος θεωρεί ότι κάπου υπάρχει ένα επικίνδυνο σημείο και το δηλώσει, θα πρέπει να μπαίνει ασυζητητί στα Dangerous Points.
Δέν είναι όλοι Σουμάχερ στην οδήγηση, και καμιά φορά αυτό το σημείο που εμείς λόγω πείρας δεν το θεωρούμε άξιο λόγου, άλλοι μπορεί να φάνε τα μούτρα τους και με ταχύτητα λιγότερη απο την δική μας.

Εγώ θα ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου τα παιδιά που καταναλώνουν τις ώρες τους για να δημιουργήσουν Speed Cameras - Dangerous Points και ότι άλλο μας βοηθάει να οδηγούμε απροβλημάτιστα.

Δεν είμαι κανένας αρχάριος οδηγός, και έχω κάνει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα.
Εάν το αυτοκίνητο δεν το υπολογίζουμε ώς μέρος του εαυτού μας την ώρα της οδήγησης, τότε καλύτερα να το παρκάρουμε και να πάμε με τα πόδια όπου θέλουμε, γιατί είμαστε επικίνδυνοι.
Δεν θα μας βοηθήσουν Speed Cameras & Dangerous Points σε αυτή την περίπτωση.
Δεν θέλω να κάνω αντιπαράθεση με κανένα σας, απλά λέω αυτό που πιστεύω.
Παλιά 02-11-07, 17:42   #12
Xapns
Skin Expert

Το avatar του χρήστη Xapns

Περιοχή: Χαλκίδα
Έχει ευχαριστήσει: 14
Δέχθηκε ευχαριστώ 26 φορές για 21 δημοσιεύσεις
Συσκευή: Mio A501, 7" Car Dvd Gps
Αρχικό μήνυμα από kostantinos
Ένας οδηγός που ξέρει ένα δρόμο γιατί τον έχει οργώσει πάνω-κάτω δέν έχει πρόβλημα με την στροφή, και λέει ότι κακώς μπήκε στα επικίνδυνα σημεία.
Ένας άλλος όμως που περνάει για πρώτη φορά απο την συγκεκριμένη στροφή και δεν την γνωρίζει, μπορεί είτε απο ατζαμοσύνη, είτε απο μεγάλη σιγουριά να ξεφύγει απο τον δρόμο.
+1000000000
Εγώ για παράδειγμα ανεβαίνω τον Άγιο (Χαλκίδα-Προκόπι) τα τελευταία 3 χρόνια που είμαι αρραβωνιασμένος
σχεδόν κάθε Σαβ/κο. Ξέρω την κάθε στροφή απ'έξω και την κάθε ευθεία που μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω
προσπέραση! Υπάρχουν πάααρα πολλοί όμως που πάνε υπερβολικά αργά λόγων των πολλών στροφών
και της δύσκολης γενικά διαδρομής, πράγμα που επιβεβαιώνει αυτό που είπε ο kostantinos
και θα συμφωνίσω στο ότι όποιος νομίζει ότι ένα σημείο δεν είναι επικίνδυνο να το αφαιρεί μόνος του!

Και με την σειρά μου να πω κι εγώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την δουλεια που κάνουν όσοι ασχολούνται
στο όνομα της ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ!!! :wink:

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
25/9/2010 Ozzy Osbourne!!!
Ο χρήστης Xapns δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-12-07, 22:34   #13
Pilot_GR
Junior Member

Το avatar του χρήστη Pilot_GR

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δέχθηκε ευχαριστώ 0 φορές για 0 δημοσιεύσεις
Re: ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΗΜΕΙΩΝ
Αρχικό μήνυμα από MinOtaVrS
Υπάρχει όμως αντικειμενικός τρόπος για να βγουν σημεία από αυτή: η ψηφοφορία.

Έτσι αν 3 διαφορετικοί χρήστες συμφωνήσουν ότι ένα σημείο είναι υπερβολικό να θεωρείται επικίνδυνο τότε αυτό αφαιρείται.

Harisg-Minotavrs
KEEP WALKING !!!!!! =D> =D> =D>

Τακτική είναι να ξέρεις τι να κάνεις όταν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις
Στρατηγική είναι να ξέρεις τι να κάνεις όταν δεν υπάρχει τίποτα να κάνεις
Ο χρήστης Pilot_GR δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-09-08, 17:00   #14
harisg
Navigator

Το avatar του χρήστη harisg

Δέχθηκε ευχαριστώ 6 φορές για 1 δημοσίευση
Συσκευή: HTC Diamond 2 (aka Topaz)
Στο τελευταίο update αφαιρέθηκαν 6 σημεία που υπήρχαν σε παλιότερες εκδόσεις των DP
καθώς μετά από επιτόπια επίσκεψη του Minotavrs παρατηρήθηκε ότι τα έργα κατασκευής οδοστρώματος που εκτελέσθηκαν διόρθωσαν τα "κακώς κείμενα".
Ο χρήστης harisg δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα Δημοσιεύσεων