Καλώς ήλθατε στο Navimania, φτιαγμένο από navigation experts.
Το Navimania είναι φόρουμ μελών, στα μέλη στηρίζεται και από τα μέλη του προσφέρεται η υποστήριξη στις απορίες και τα προβλήματα σας. Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης. Η δωρεάν εγγραφή θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες όπως και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες. Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.
Tab Menu 1

Εμφάνιση αποτελεσμάτων: Θα υποστηριζατε ποτε ενα POI project χρηστών με σκοπό το κερδος ?
ΝΑΙ 10 6,62%
ΟΧΙ 141 93,38%
Ψήφισαν: 151. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-02-07, 15:42   #1
MinOtaVrS
Fanatic navigator

Το avatar του χρήστη MinOtaVrS

Περιοχή: Αθηναίος στην Θεσσαλονίκη
Έχει ευχαριστήσει: 0
Δέχθηκε ευχαριστώ 6 φορές για 5 δημοσιεύσεις
DANGEROUS POINTS & POI FREE SHARING MANIFESTO
Tα Dangerous Points έγιναν sticky και ανέβηκαν ξεχωριστά κλειδωμενα θέματα που αφορούν τα παρακάτω

a. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DANGEROUS POINTS !

b. Ανακοινώσεις για τα τελευταία updates DANGEROUS POINTS LATEST UPDATES !!

Λίγο πολύ τόσο οι παλαιότεροι χρηστες αυτού του forum οσο και αυτοι που προέρχεσθε απο αλλα παρεμφερή forum θα γνωριζετε και το τι πρεσβεύω και ποια ειναι η διαθεση μου στο να μοιράζομαι αφιλοκερδώς τις γνώσεις μου και δεν ξερω τι αλλο !

Ο λόγος που εγινε αυτό ειναι οτι η λογική των POI που ξεκινησε μεσα απο αυτο το forum και όλοι υποστηρίξατε και υποστηρίζατε σαν χρηστες της NGI (είτε αυτα λεγονται Dangerous Points και ανεβαινουν στα bloka, είτε δεν ξέρω ποιο άλλο όνομα αυτά φέρουν και ανεβαίνουν αλλού) είναι να τα μοιράζεται ο κάθε χρήστης Destinator ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και χωρις να χτίζουμε κλειστες ομάδες γυρω τους για ιδια οφέλη .

Ο σκοπός που ξεκίνησαν να γινονται αυτά εχει να κανει καθαρα τοσο με την καλή διαθεση αυτών που τα σκέφτηκαν και τα υποστηρίζουν οσο και αυτών που εχουν δώσει έστω και 1 σημείο σε αυτά.

Αρα με λίγα λογια θα πρέπει να γίνεται το αυτονόητο για καθε open project (γιατι εντέλει αυτό είναι τα POI) να μην προσδοκά δηλαδή, κανένας μας σε μελλοντικά κέρδη από οποιαδήποτε χρήση(ειτε με συνδρομή, είτε με προγραμματακια και με βάσεις δεδομένων) αυτών των σημείων τα οποία αφιλοκερδώς προσέφεραν καποιοι απλοί χρηστες με την λογική του free sharing .

Εκτος και αν αυτος που εχει στο μυαλό του τετοιες σκέψεις ειτε ζητώντας συνδρομή είτε πουλώντας υπηρεσίες μας το ξεκαθαρίσει απο την αρχη για να κανονισουμε την πορεία μας..

Εκει θεωρώ οτι θα ηταν απο δύσκολο έως αδύνατον του να υπήρχε έστω ένας που θα βοηθούσε στην συλλογή αυτών των σημείων ..

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν μιλάω για την NGI την οποια σέβομαι και εκτιμώ τοσο σαν εταιρία όσο και για το ανθρώπινο δυναμικό που αυτη διαθετει αλλα για αυτους που προσδοκούν τα απροσδοκητα και ο χρονος θα τους αποκαλύψει..

ΕΝ ΟΛΙΓΕΙΣ ΔΗΛΩΝΩ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ .

ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΩ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ

εδώ θα ήθελα να τοποθετηθείτε και να μου πείτε επι της ευκαιρίας αν υποστηρίζατε ποτε ενα POI project (φτιαγμένο απο χρήστες) με σκοπό το κέρδος ?

Φιλικά...
Ο χρήστης MinOtaVrS δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Τα μέλη που έχουν ευχαριστήσει τον MinOtaVrS για τη χρήσιμη δημοσίευση:
Παλιά 05-02-07, 16:02   #2
STELIOSFAN
Junior Member

Το avatar του χρήστη STELIOSFAN

Δέχθηκε ευχαριστώ 0 φορές για 0 δημοσιεύσεις
αφιλοκερδως
ΦΙΛΕ ΜΙΝΟ (ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΩΝΩ ΕΤΣΙ!!)
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ FORUM ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ
FORUM ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ, ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ).
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ
ΑΛΛΑ( Π.Χ. ΧΡΟΝΟ, ΔΙΑΘΕΣΗ Κ.Λ.Π.) ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ
FORUM ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΑΛΩΣΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ

Υ.Γ. ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΙΚΡΑ( ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο PANOSHA)
Ο χρήστης STELIOSFAN δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-07, 16:47   #3
MinOtaVrS
Fanatic navigator

Το avatar του χρήστη MinOtaVrS

Περιοχή: Αθηναίος στην Θεσσαλονίκη
Δέχθηκε ευχαριστώ 6 φορές για 5 δημοσιεύσεις
Re: αφιλοκερδως
Αρχικό μήνυμα από STELIOSFAN
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ FORUM ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ
ΑΛΛΑ( Π.Χ. ΧΡΟΝΟ, ΔΙΑΘΕΣΗ Κ.Λ.Π.) ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ
FORUM ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΑΛΩΣΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ

Oχι δεν υπονοώ τιποτα

Απλός ως mino , minotavrs η Μπάμπης ξεκαθαρίζω την θέση μου .

Το κακό ειναι οτι υπάρχουν καποιοι άνθρωποι οι οποιοι δεν φταίνε και τους στενοχωρώ (παίρνοντας τους η μπάλα οταν αναφερεσαι σε αλλα forum) αλλά όφειλα στον εαυτο μου πρωτα απο ολα να τοποθετηθώ ως ένας εκ των 2 δημιουργών αυτού του project και να ξεκαθαρισω καποια πραγματα για εμενα...

Τωρα αν ειμαι ρουφιανος της NGI (οπως λεει καποιος) επειδή ανεβαζω posts αλλων φορουμ για POI τα οποια ξεκινησαν απο εδω και ειμουν και ο δημιουργος τους ας με κρίνετε εσεις οι απλοί χρηστες και οχι αυτος που τα λεει. :wink:
Ο χρήστης MinOtaVrS δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-07, 19:45   #4
mastoris than.
Banned

Το avatar του χρήστη mastoris than.

εδώ θα ήθελα να τοποθετηθείτε και να μου πείτε επι της ευκαιρίας αν υποστηρίζατε ποτε ενα POI project (φτιαγμένο απο χρήστες) με σκοπό το κέρδος ?

Αν ομάδα χρηστών ή χρήστης δήλωνε, κατά τον ίδιο τρόπο, οτι θα έκανε συλλογή σημείων με σκοπό την εμπορική εκμετάλλευση είναι τελείως διαφορετικό απο αν ομάδα χρηστών ή χρήστης εκμεταλλευόταν ανιδιοτελή προσπάθεια και προσφορά άλλων προς ίδιο όφελος.Επειδή φίλε Μπάμπη φαντάζομαι οτι μιλάς για το 2ο όχι δεν θα την υποστήριζα.Εξ αρχής άλλωστε οι όποιες αντιρρήσεις μου, με την συλλογή χρησίμων ή επικίνδυνων (τώρα), είχε να κάνει με την εκμετάλλευση απο άλλους (έστω και υπο μορφή δόξας) που βρήκαν στρωμένο τραπέζι και έκατσαν.Δεν υπάρχει επίσης λόγος όποιας δήλωσης δέσμευσης απο πλευράς σου, αφού είναι σε πολλούς γνωστή η προσφορά τόσο η δική σου όσο και άλλων μελών, που πέρα απο αστεία και πλάκες βοηθούν και υποστηρίζουν πραγματικά.

με εκτίμηση θανάσης.
Ο χρήστης mastoris than. δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-07, 20:58   #5
PAVL-2
Fanatic navigator

Το avatar του χρήστη PAVL-2

Περιοχή: ΚΙΛΚΙΣ--ΑΘΗΝΑ
Έχει ευχαριστήσει: 43
Δέχθηκε ευχαριστώ 70 φορές για 57 δημοσιεύσεις
Συσκευή: SygicM/Navis NS-5026 EU/7" GD.GR /ι50 gd/ NAVIS NS-438B gd
Re: αφιλοκερδως
Αρχικό μήνυμα από MinOtaVrS
Αρχικό μήνυμα από STELIOSFAN

Oχι δεν υπονοώ τιποτα

Απλός ως mino , minotavrs η Μπάμπης ξεκαθαρίζω την θέση μου .

Το κακό ειναι οτι υπάρχουν καποιοι άνθρωποι οι οποιοι δεν φταίνε και τους στενοχωρώ (παίρνοντας τους η μπάλα οταν αναφερεσαι σε αλλα forum) αλλά όφειλα στον εαυτο μου πρωτα απο ολα να τοποθετηθώ ως ένας εκ των 2 δημιουργών αυτού του project και να ξεκαθαρισω καποια πραγματα για εμενα...

Τωρα αν ειμαι ρουφιανος της NGI (οπως λεει καποιος) επειδή ανεβαζω posts αλλων φορουμ για POI τα οποια ξεκινησαν απο εδω και ειμουν και ο δημιουργος τους ας με κρίνετε εσεις οι απλοί χρηστες και οχι αυτος που τα λεει. :wink:
Φιλε Μπαμπη [επιτρεψε μου να χρισιμοποιησω το φιλε]συνεχισε ετσι και αστους να λενε. Ο καθε ενας απο εμας εχει κριση,τωρα εαν εισαι ρουφιανος της NGI τοτε ειμαι και εγω ........Ζητω οι ρουφιανοι. \:D/ :-D
Παλιά 06-02-07, 00:09   #6
panosha
Navimania Team
Administrator

Το avatar του χρήστη panosha

Έχει ευχαριστήσει: 62
Δέχθηκε ευχαριστώ 458 φορές για 279 δημοσιεύσεις
Συσκευή: GO 1000, Urban Rider,GO 950, ONE, NAVIS NS-438B, iPhone 4
Μπάμπη (αν και σε προσφωνώ απευθύνομαι σε όλους) έχω την εντύπωση οτι αρκετοί παλιότεροι και πολύ περισότεροι νέοι συνφορουμίτες δεν γνωριζουν τι πρεσβεύεις και εσύ και όσοι γράφουμε αρκετά εδώ. Είναι παλιό το πρόβλημα αυτό, το είχα επισημάνει ξανά.

Στο θέμα μας τώρα, σχετικά με την αφιλοκερδή προσφορά γενικά αλλά και ειδικότερα στα project αυτου του είδους, είμαι από τους πρώτους αν όχι ο πρώτος εδώ που κατάλαβα οτι κάποιοι - κάποιος προσδοκούν σε μελοντικά κέρδη στη συνέχεια της εδώ προσφοράς τους η οποία μάλον με αυτό το σκοπό έγινε.

Βέβαια δεν είναι κακό κάποιος να σκολουθεί τον επαγγελματικό δρόμο που θέλει, αρκεί να μην εκμεταλεύεται τον κάθε έναν από εμάς και να ξεκαθαρίζει από την αρχή τις διαθέσεις του.

Επίσης θα ήθελα να πω κι ας σε στεναχωρήσω οτι δεν πιστεύω οτι τέτοιου είδους δημοψηφίσματα με προφανή αποτελέσματα βοηθάνε σε κάτι. Μάλον οι περισότεροι ψηφίζουν το προφανές χωρίς να πολυκαταλαβαίνουν τι αποτέλεσμα θα έχει η ψήφος τους. Είμαι παθών, θυμάσαι.
Εν πάσει περιπτώσει καλύτερα είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους παρά να τα δείχνουμε.

Θέλω γι άλλη μιά φορά να πώ οτι αν κάνω κάπου λάθος, θα ζητήσω συγνώμη, αλλά δεν έχω μάθει να σπιλώνω ανθρώπους χωρίς στοιχεία.
Εχω όλη την καλή διάθεση να δεχτώ δίπλα μου όποιον θέλει να προσφέρει σε αυτό το φόρουμ βάζοντας στην άκρη το παρελθόν. Ανθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε (αν τα παραδεχόμαστε δείχνει σοφία) και δεν είναι ανάγκη να πάρουμε το κεφάλι σε κανένα. Ας εκεμεταλευτούμε τον χώρο και την ελευθερία έκφρασης που μας παρέχεται και ας κάνουμε ακόμα καλύτερη τούτη την γωνιά του ιστοχώρου. 8)

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Ο χρήστης panosha δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-02-07, 07:24   #7
gtpf_uk
Driver

Το avatar του χρήστη gtpf_uk

Περιοχή: Αθήνα
Συσκευή: mio 550-htc touch pro-htc touch cruise
καλημέρα σε όλους. Αναφορικά με το δημοψήφισμα αυτό που γίνεται το θεωρώ απαράδεκτο.Ο λόγος είναι απλός το project με τις κάμερες ξεκίνησε τελείος παρείστικα και με την συμβολή των περισσοτέρων απο εμάς έγινε μια σχεδόν ολοκληρομένη βάση που έχουν πρόσβαση όλοι. Τώρα αν υπάρχει μερίδα χρηστών που ασκεί κριτική σε όποιο project ανεβαίνει καλό θα είναι πρώτα να ασκήσει αυτοκριτική και αν το επιτύχει αυτό έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κριτική σε οποιοδήποτε άλλο θέμα. Τώρα αν υπάρχουν χρήστες οι οποίοι θέλουν να ανεβάσουν project με σκοπό το κέρδος είναι ελευθεροί να το κάνουν. Απλά να ξέρουν ότι όποιος πληρώνει έχει και απαιτήσεις.......Εξάλλου ας μην ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος προόδευσε με την γνώση, γνώση στην οποία έχουν πρόσβαση όλοι.....Τώρα το που θα ανακοινώσει και θα μοιραστεί ο καθένας τις γνώσεις του είναι καθαρά δικό του θέμα. Αναφορίκα τώρα με αυτά που είπε ο Μπάμπης επειδή είχα την τύχη και την τιμή να τον γνωρίσω προσωπικά τον θεώρω ένα πολύ αξιόλογο άτομο το οποίο το τελευταίο πράγμα που έχει στο μυαλό του είναι το προσωπικό κέρδος....Αντίθετα ότι κάνει το κάνει με πολύ μεράκι και έχει όλη την καλή διάθεση να μοιραστεί τόσο την εμπειρία όσο και τις γνώσεις που έχει...Φανταστείτε λοιπόν να βρεθεί κάποιος που να θελήσει να κάνει μία βάση δεδομένων με συνδρομή.....Εδώ στα υπάρχοντα project υπήρξαν άτομα που δεν έστειλαν ούτε ένα σημείο....πόσο μάλλον να ασχολήθουν με κάτι το οποίο θα τους φάει χρόνο και στην συνέχεια να πρέπει να πληρώσουν κιόλας........Συγγνώμη για αύτα που έγραψα απλά είναι η προσωπική μου γνώμη και θεώρω ότι μπορώ να την εκφέρω δημόσια μιάς και έχω συνεισφέρει και στο project με τις κάμερες αλλά και στα επικύνδυνα σημεία. Καλό θα είναι λοιπόν να ξεχάσουμε όλοι τις όποιες αντιπαλότητες του παρελθόντος ,τις όποιες παραξηγήσεις και όλοι μαζί να προσφέρουμε ότι μπορούμε διότι ο μόνος κερδισμένος στην υπόθεση θα είμαστε όλοι εμείς.. Φυσικά για όσους δημιουργούν το όποιο νέο project, με την συνδρομή και την βοήθεια όλων μας, θα έχουν κέρδος....Μόνο που δεν θα μετριέται σε χρήματα αλλά σε εκτίμηση και σεβασμό τα οποία καμία φορά είναι πολύ πιο σημαντικά απο τα χρήματα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγγνώμη αν σας κούρασα.
Παλιά 06-02-07, 10:05   #8
zeppelin
Geointelligence Team

Το avatar του χρήστη zeppelin

Έχει ευχαριστήσει: 3
Δέχθηκε ευχαριστώ 58 φορές για 36 δημοσιεύσεις
Συμφωνώ σε όλα, αλλά ο λόγος που παρεμβαίνω είναι ότι η βάση με τις κάμερες υπήρχε ήδη από το anticamera - κάποιες μικρές προσθήκες έγιναν και γίνονται. Να μη μεγαλοποιούμαι πράγματα αλλά και να μην αδικούμε κανέναν!
Ο χρήστης zeppelin δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-02-07, 12:27   #9
golfi5
Rookie

Το avatar του χρήστη golfi5

Έχει ευχαριστήσει: 2
Δέχθηκε ευχαριστώ 4 φορές για 4 δημοσιεύσεις
γεια χαρα σε ολουσ,ΜΠΑΜΠH ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ,ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΝ ΣΠΟΥΔΕΑ ΔΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ
Ο χρήστης golfi5 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-02-07, 15:18   #10
gtpf_uk
Driver

Το avatar του χρήστη gtpf_uk

Περιοχή: Αθήνα
Συσκευή: mio 550-htc touch pro-htc touch cruise
σωστός ο zeppelin. έχεις δίκιο ζητώ συγγνώμη απλά εγώ το είπα με την έννοια ότι ναι μεν ξεκίνησε έτσι αλλά μετά έγινε μία οργανωμένη προσπάθεια απο όλους μας. Συγγώμη αν παρεξηγήθηκα
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα Δημοσιεύσεων