Καλώς ήλθατε στη μεγαλύτερη GPS κοινότητα του ελληνικού διαδικτύου!
Η δωρεάν εγγραφή στο Φόρουμ προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες συμμετοχής, και καλύτερη ενημέρωση.
|
Ελιν βενζιναδικα Αθηνας?
21-05-07, 18:50
|
|
|
Επίτιμο Μέλος
Περιοχή: Κοζάνη
Ευχαριστώ: 184
Δέχθηκε ευχαριστώ 223 φορές για 175 δημοσιεύσεις
|
Πάντως στην ευρύτερη περιοχή του Ν.Κοζάνης και προς Ιωάννινα και σύνορα Ν.Βέροιας εμφανίζει 7 πρατήρια elin, 2 εκ των οποίων μέσα στην Κοζάνη,ακριβώς στο σημείο που πρέπει.Το τονίζω στο σημείο που πρέπει γιατί ο χάρτης δεν έχει αρίθμηση των οδών.Aφού δεν έχει περάσει το συνεργείο της Ngi από την περιοχή,που βρέθηκαν τα στοιχεία για αυτά τα πρατήρια και δεν υπάρχουν τα ανάλογα για την Αθήνα?
|
|
|
|
21-05-07, 21:35
|
|
|
Driver
Ευχαριστώ: 1
Δέχθηκε ευχαριστώ 0 φορές για 0 δημοσιεύσεις
|
Αρχικό μήνυμα από ptsikos
Και προς ενημέρωση σας, επειδή έχω μιλήσει με την ΕΛΙΝ, ούτε και αυτή έχει πλήρη λίστα των πρατηρίων της. Αλλά συμφώνησαν ότι η ιδέα για το πέρασμα των πρατηρίων σε πρόγραμμα πλοήγησης είναι πολύ καλή και υποσχέθηκαν να το κάνουν μελλοντικά και πιθανόν να έρθουν και σε επαφή με την ΝGI.
γιαυτο λεω:βαλτε shell :D :D
Destinator 7 GREECE U 2008 Q1
|
|
|
|
22-05-07, 09:49
|
|
|
Driver
Ευχαριστώ: 0
|
Και σε αλλες εταιριες ειναι φθηνοτερη. Αν δεις τωρα ΕΛΙΝ να εχει 0,35? το λιτρο, θα βαλεις; Το φθηνο, δεν σημαινει και καλο. Και εγω οταν πηρα το ΜΙΟ με το ΡΝ, ηταν ακριβοτερο με αλλο προγραμμα πλοηγησης, αλλα πηρα δοξα το Θεο, αυτο! :?
|
|
|
|
22-05-07, 13:44
|
|
|
Navigator
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Συσκευή: htc TyTn II/ 8Gb
|
Παιδιά σας παραθέτω την απάντηση όπως ακριβώς μου ήρθε στο mail.
"Κύριε Τσίκο
Ζητώ συγνώμη για την κάπως καθυστερημένη (δεύτερη) απάντηση μου αλλά ήμουν εκτός γραφείου. Μόλις χθες κατάφερα να σας καλέσω στο γραφείο, αλλά δεν σας βρήκα.
Με το αίτημα σας μας δώσατε μια πολύ καλή ιδέα και θα κάνουμε ενέργειες ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε τα πρατήρια μας σε εργαλεία όπως το destinator. Δυστυχώς, προς το παρόν δεν έχουμε κάποια λίστα έτοιμη, εκτός από μια λίστα που έχει μόνο τα παράκτια πρατήρια μας. Αν θέλετε κάποια παραπάνω πληροφόρηση για συγκεκριμένες περιοχές, παρακαλώ πείτε μου ώστε να σας εξυπηρετήσω. Ελπίζω όμως ότι σύντομα θα μπορείτε να βρίσκετε αυτά τα στοιχεία μέσω internet ή έτοιμα σε πλοηγούς.
Σας ευχαριστώ και πάλι για την εύστοχη παρατήρηση σας και παραμένω στη διάθεση σας."
Αυτά προς ενημέρωση
|
|
|
|
22-05-07, 13:56
|
|
|
Expert navigator
Περιοχή: vyronas
|
makari kai me alles etaireies na ginontan auto
|
|
22-05-07, 18:25
|
|
|
Geointelligence Team
Ευχαριστώ: 21
Δέχθηκε ευχαριστώ 108 φορές για 64 δημοσιεύσεις
|
Αρχικό μήνυμα από bbbb
Πάντως στην ευρύτερη περιοχή του Ν.Κοζάνης και προς Ιωάννινα και σύνορα Ν.Βέροιας εμφανίζει 7 πρατήρια elin, 2 εκ των οποίων μέσα στην Κοζάνη,ακριβώς στο σημείο που πρέπει.Το τονίζω στο σημείο που πρέπει γιατί ο χάρτης δεν έχει αρίθμηση των οδών.Aφού δεν έχει περάσει το συνεργείο της Ngi από την περιοχή,που βρέθηκαν τα στοιχεία για αυτά τα πρατήρια και δεν υπάρχουν τα ανάλογα για την Αθήνα?
Τώρα είδα το post σου. Απλά τα συγκεκριμένα πρατήρια συλλέχθηκαν από το "ειδικό" μας όχημα στα πλαίσια της επικαιροποίησης του κυρίως επαρχιακού δικτύου.
|
|
|
|
22-05-07, 18:31
|
|
|
Junior Member
|
Αρχικό μήνυμα από ptsikos
Παιδιά σας παραθέτω την απάντηση όπως ακριβώς μου ήρθε στο mail.
"Κύριε Τσίκο
Ζητώ συγνώμη για την κάπως καθυστερημένη (δεύτερη) απάντηση μου αλλά ήμουν εκτός γραφείου. Μόλις χθες κατάφερα να σας καλέσω στο γραφείο, αλλά δεν σας βρήκα.
Με το αίτημα σας μας δώσατε μια πολύ καλή ιδέα και θα κάνουμε ενέργειες ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε τα πρατήρια μας σε εργαλεία όπως το destinator. Δυστυχώς, προς το παρόν δεν έχουμε κάποια λίστα έτοιμη, εκτός από μια λίστα που έχει μόνο τα παράκτια πρατήρια μας. Αν θέλετε κάποια παραπάνω πληροφόρηση για συγκεκριμένες περιοχές, παρακαλώ πείτε μου ώστε να σας εξυπηρετήσω. Ελπίζω όμως ότι σύντομα θα μπορείτε να βρίσκετε αυτά τα στοιχεία μέσω internet ή έτοιμα σε πλοηγούς.
Σας ευχαριστώ και πάλι για την εύστοχη παρατήρηση σας και παραμένω στη διάθεση σας."
Αυτά προς ενημέρωση
Αυτο ειναι αλλο πραγμα. Αλλο δεν ξερω ποια ειναι και αλλο δεν τα εχω σε καποιο φορματ. Αποκλειεται να μην ξερουν ποιους προμηθευουν.Εν αναμονη λοιπον, αν και, καποιοα ακρη εβγαλα απο το gasprice.gr.
|
|
|
|
22-05-07, 18:32
|
|
|
Επίτιμο Μέλος
Περιοχή: Κοζάνη
Ευχαριστώ: 184
Δέχθηκε ευχαριστώ 223 φορές για 175 δημοσιεύσεις
|
Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες περιοχές,αλλά στη Κοζάνη δίνει ρέστα ο χάρτης στους γύρω δρόμους.Τέτοια ακρίβεια στο είδος των στροφών, ειλικρινά δεν περίμενα να υπάρχει.
|
|
|
|
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
|
|
|
Δικαιώματα Δημοσιεύσεων
|