![]() |
Παρουσίαση: Mio Moov Spirit S505
[IMG]http://img101.imageshack.us/img101/7861/505d.jpg[/IMG]
[LEFT] Το νέο Mio Spirit S505 είναι μια συσκευή με πλήρεις δυνατότητες πλοήγησης,, απλό σχεδιασμό, ελαφρύ πλαίσιο και μεγάλη οθόνη 4.7 ιντσών. Έρχεται με το νέο πρόγραμμα της Navman Spirit με Text to Speech (TTS), εγκατεστημένο στην εσωτερική μνήμη του και φορά τους τελευταίους χάρτες της Geointelligence. Λεπτό προφίλ, μικρό βάρος, απλός σχεδιασμός, καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και ενδιαφέρουσα τιμή. [/LEFT] [LIST][*] Κατηγορία Προϊόντος : PNA/PND – Φορητά συστήματα πλοήγησης αυτοκινήτου[*]Τιμή : ~135€ με χάρτες Ελλάδας Geointelligence[/LIST][LEFT] [/LEFT] [FONT=Trebuchet MS][COLOR=RoyalBlue][B]Χαρακτηριστικά[/B][/COLOR][/FONT] [LIST][*][FONT=Trebuchet MS][I]Επεξεργαστής:[/I] Samsung 2450, 400 MHz[/FONT][*][FONT=Trebuchet MS][I]Λειτουργικό Σύστημα:[/I] WinCE.Net 5.0 Core Version[/FONT][*][FONT=Trebuchet MS][I]Μνήμη:[/I] 128MB RAM / 2GB flash EPROM [/FONT][FONT=Trebuchet MS]ενσωματωμένη μνήμη αποθήκευσης[/FONT][*][FONT=Trebuchet MS][I]Επέκταση μνήμης:[/I] Micro SD έως 16GB [/FONT][*][FONT=Trebuchet MS][I]Διαστάσεις:[/I] 132 x 85 x 14 mm[/FONT][*][FONT=Trebuchet MS][I]Βάρος:[/I] 160 γρ.[/FONT][*][FONT=Trebuchet MS][I]Οθόνη:[/I] Αφής TFT 4.7", 480x272 pixels [/FONT][*][FONT=Trebuchet MS][I]GPS:[/I] ενσωματωμένος δέκτης Sirf Instant FixII [/FONT][*][FONT=Trebuchet MS][I]Συνδεσιμότητα:[/I] mini USB mini για μεταφορά αρχείων και φόρτιση[/FONT][*][FONT=Trebuchet MS][I]Μπαταρία:[/I] επαναφορτιζόμενη ιόντων λιθίου [/FONT][*][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black][I]Μεγάφωνο:[/I][/COLOR][/FONT][FONT=Trebuchet MS] Ενσωματωμένο[/FONT][/LIST] [FONT=Trebuchet MS][COLOR=RoyalBlue][B][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/8845/insidevr.jpg[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][COLOR=RoyalBlue][B] Τι περιέχει η συσκευασία [/B][/COLOR][/FONT] [LIST][*][FONT=Trebuchet MS] DVD MioMore DesktopΕγχειρίδιο χρήσης [/FONT][FONT=Trebuchet MS] συσκευής και λογισμικού πλοήγησης στα Ελληνικά[/FONT][*][FONT=Trebuchet MS]Οδηγός Γρήγορης εκκίνησης [/FONT][*][FONT=Trebuchet MS]Βάση στήριξης ρυθμιζόμενη αυτοκινήτου με βεντούζα[/FONT][*][FONT=Trebuchet MS]Φορτιστή αναπτήρα αυτοκινήτου 12V[/FONT][*][FONT=Trebuchet MS]Καλώδιο USB - mini USB για σύνδεση με υπολογιστή[/FONT][*][FONT=Trebuchet MS]Κουπόνι έκπτωσης 70€ για εγγραφή στην οδική βοήθεια ΕΛΠΑ. [/FONT][/LIST] [IMG]http://img442.imageshack.us/img442/2251/88313089.jpg[/IMG] [COLOR=RoyalBlue][FONT=Trebuchet MS][B]Αναλυτικά[/B][/FONT][/COLOR] [FONT=Trebuchet MS] Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή και η συσκευή είναι ελαφριά και λεπτή στην αίσθηση. Πλαστικό παντού, μαύρο γυαλιστερό μπροστά και ματ ασημί μεταλλικό πίσω και στα πλάγια. [/FONT][FONT=Trebuchet MS]Το φινίρισμα είναι άριστο, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην αποθήκευση και να προμηθευτήτε μια θήκη για να αποφύγετε τις γρατσουνιές. Στην μπροστινή όψη και πάνω αριστερά υπάρχει μόνο μια μικρή ενδεικτική πράσινη λυχνία φόρτισης, το πολύ ευαίσθητο κουμπί άμεσης πρόσβασης στα μενού και χαμηλά στο κέντρο το λογότυπο της Mio.[/FONT] [FONT=Trebuchet MS] Στην επάνω πλευρά υπάρχει το κουμπί ενεργοποίησης - αναμονής - επανεκκίνησης. Μετακινώντας το κουμπί στη θέση OFF έχουμε την επιλογή στην οθόνη για κλείδωμα ή αδράνεια. Στην κάτω πλευρά βλέπουμε την είσοδο της κάρτας microSD (μέχρι 16GB) και [/FONT][FONT=Trebuchet MS]το mini USB [/FONT][FONT=Trebuchet MS]για φόρτιση - μεταφορά αρχείων από και προς τον υπολογιστή, με ενεργή πρόσβαση μόνο στα αρχεία [/FONT][FONT=Trebuchet MS]της [/FONT][FONT=Trebuchet MS]ενσωματωμένης μνήμης [/FONT][FONT=Trebuchet MS]2GB. [/FONT][FONT=Trebuchet MS]Στην πίσω όψη θα βρείτε μόνο τις οπές για την έξοδο του ήχου από το ενσωματωμένο μεγάφωνο, που ακούγεται με ικανοποιητική ένταση αλλά μέτρια ποιότητα ήχου. Δεν υπάρχει έξοδος ακουστικών.[/FONT] [FONT=Trebuchet MS] [IMG]http://img196.imageshack.us/img196/9255/threei.gif[/IMG][/FONT] [COLOR=RoyalBlue][FONT=Trebuchet MS][B]Περισσότερα[/B][/FONT][/COLOR] [FONT=Trebuchet MS]Το λειτουργικό σύστημα είναι WinCE.Net 5.0 Core Version, με 128MB RΑM και 1GΒ flash EPROM [/FONT][FONT=Trebuchet MS]ενσωματωμένη μνήμη αποθήκευσης.[/FONT][FONT=Trebuchet MS] Ο επεξεργαστής είναι [/FONT][FONT=Trebuchet MS]Samsung 2450 στα 400 MHz[/FONT][FONT=Trebuchet MS]. Αν και τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι καλά, ειδικά η ποσότητα της μνήμης RAM, η ταχύτητα της συσκευής δεν είναι αυτό που λέμε ταχύτατη. Λογικά έχει σχέση με το λογισμικό που φορά και τις απαιτήσεις του. Βεβαίως η συσκευή σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αργή και μάλιστα οι προχωρημένοι θα βρουν εύκολα τρόπους να προσθέσουν και άλλες δυνατότητες.[/FONT] [FONT=Trebuchet MS] Η οθόνη των 4.7 ιντσών με ανάλυση 480x272, φέρει ειδική επίστρωση για την αποφυγή αντανακλάσεων και την προστασία της. Διαθέτει καλή χρωματική απόδοση, πολύ καλή ευκρίνεια, πολύ υψηλή φωτεινότητα και είναι γενικά αναίσθητη στο άγγιγμα, αφού χρειάζεται να πιέσετε λίγο περισσότερο από το σύνηθες. Το τελευταίο χαρακτηριστικό είναι θέμα γούστου και συνηθίζεται εύκολα.[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]Η συσκευή φορτίζεται από τη θύρα USB ακόμα και από υπολογιστή. Η διάρκεια αντοχής της μπαταρίας σε πλοήγηση είναι περίπου 1 1/2 ώρες (με μέγιστη φωτεινότητα και ένταση στο 100%) ή λίγο περισσότερο αν κατεβάσετε την φωτεινότητα. Αν συνδέσετε τη συσκευή με υπολογιστή δεν θα έχετε ποτέ επαφή με τα αρχεία των Windows, αλλά μόνο με τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης που θα βλέπετε σαν εξωτερικό δίσκο.[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]Αυτό σημαίνει πως με απλή αντιγραφή θα έχετε και εύκολο backup.[/FONT] [FONT=Trebuchet MS] Η βάση στήριξης που συνοδεύει τη συσκευή είναι πολύ καλή ποιοτικά, [/FONT][FONT=Trebuchet MS]ρυθμιζόμενη, με κοντό βραχίονα, μικρό όγκο [/FONT][FONT=Trebuchet MS]και βεντούζα που κολλάει στο παρμπρίζ.[/FONT] [FONT=Trebuchet MS] [IMG]http://img694.imageshack.us/img694/7628/15085549.jpg[/IMG][/FONT] [COLOR=RoyalBlue][FONT=Trebuchet MS][B]Πλοήγηση[/B][/FONT][/COLOR] [FONT=Trebuchet MS]Το Spirit S505 είναι εξοπλισμένο με ένα πολύ καλό απ' όλες τις απόψεις GPS [/FONT][FONT=Trebuchet MS]Sirf Instant FixII[/FONT][FONT=Trebuchet MS]. Θα χρειαστεί μέχρι μισό λεπτό να κλειδώσει τη θέση σας με ψυχρή εκκίνηση σε ανοιχτό ουρανό. Δεν υπάρχει πουθενά ένδειξη της ποιότητας σήματος, αλλά δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ πρόβλημα στο δρόμο. Δεν υπάρχει είσοδος για εξωτερική κεραία.[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]Η συσκευή έρχεται με το νέο πρόγραμμα πλοήγησης Spirit της Navman (θυγατρική της Mio) και χάρτες Ελλάδας της Geointelligence.[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]Υπάρχει πάντα εύκολη πρόσβαση στην όμορφη οθόνη εκκίνησης, που περιλαμβάνει μεγάλα κουμπιά για εύκολη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες, με ένα πολύ ευαίσθητο κουμπί στην πρόσοψη. Εκεί θα βρείτε λειτουργίες όπως τις πρόσφατες θέσεις σας, ένα οδηγό της πόλης της Αθήνας, κοντινά βενζινάδικα, εστιατόρια, τουριστικά αξιοθέατα, χώρους στάθμευσης, ΑΤΜ κ.α. Η περιήγηση στα μενού του είναι θα έλεγα κάπως δύστροπη και απαιτεί προσαρμογή. Είναι λίγο αργή, ειδικά αν προσπαθήσουμε να δώσουμε εντολή κατά τη διάρκεια πλοήγησης με το TSS σε χρήση, εδώ φαίνονται και οι μεγάλες του απαιτήσεις σε πόρους.[/FONT] [FONT=Trebuchet MS] Οι φωνητικές οδηγίες ακούγονται καλά από το μεγάφωνο, o Αλέξανδρος ανακοινώνοντας την ονομασία του δρόμου και άλλα στοιχεία μέσω του Text To Speech, ακούγεται σαν ξένος που δεν έχει σωστή προφορά στα Ελληνικά. Βεβαίως η δυνατότητα είναι σημαντική και γενικά είναι σωστά υλοποιημένη. Εναλλακτικά ακούγαμε γυναικεία φωνή, χωρίς TTS.[/FONT] [FONT=Trebuchet MS] Υπήρχε μια χαρακτηριστικά αργή ανταπόκριση στην επαφή της οθόνης αφής για τα πρώτα δευτερόλεπτα λειτουργίας, η οποία όμως βελτιώθηκε κατά πολύ με το νέο firmware που κατεβάσαμε μέσω του MioMore Desktop. Με το ίδιο πρόγραμμα που συνεργάζεται μόνο με υπολογιστή Windows και βρήκαμε στο DVD, κατεβάσαμε μέσω σύνδεσης με τον υπολογιστή και την τελευταία έκδοση χάρτη που δείχνει αρκετά καλά ενημερωμένη. [/FONT] [FONT=Trebuchet MS]Το πρόγραμμα είναι λίγο αργό στον αρχικό υπολογισμό διαδρομής, αλλά τα πηγαίνει πολύ καλά στον υπολογισμό νέας διαδρομής αν αλλάξουμε πορεία από την προτεινόμενη.[/FONT][FONT=Trebuchet MS] Θα ήθελα το ζουμ περισσότερο κοντά ή με δυνατότητα ρύθμισης. Η αναζήτηση προορισμού είναι γενικά εύκολη, είτε πρόκειται για νέα διεύθυνση, είτε για POI ή αποθηκευμένα αγαπημένα σημεία[/FONT][FONT=Trebuchet MS]. Η συμπεριφορά του Spirit S505 κατά τη διάρκεια της πλοήγησης είναι γρήγορη και δεν δημιουργεί προβλήματα, αν και σε μερικές περιπτώσεις είδα περίεργες δρομολογήσεις. [/FONT] [FONT=Trebuchet MS] Η Mio για λόγους που εκείνη γνωρίζει αλλάζει πρόγραμμα πλοήγησης σχεδόν κάθε χρόνο. Ελπίζω αυτή τη φορά, μιας που το πρόγραμμα προέρχεται από τη θυγατρική της πλέον Navman, να μείνει μαζί μας και να εξελιχθεί - βελτιωθεί, αφού έχει σαν πρόγραμμα καλές δυνατότητες. Προσφέρονται πολλές πληροφορίες επί της οθόνης πλοήγησης, καλές ειδοποιήσεις, αρκετά skin για την εμφάνιση του χάρτη και τα χρώματα, υπάρχει αυτόματη εναλλαγή σε νύχτα/μέρα και αρκετές δυνατότητες παραμετροποίησης από το χρήστη. [/FONT] [FONT=Trebuchet MS] <object height="295" width="480"> <embed src="http://www.youtube.com/v/By2UdzzCF6k&hl=en_US&fs=1&rel=0&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="295" width="480"></object>[/FONT] [COLOR=RoyalBlue][FONT=Trebuchet MS][B]Συμπέρασμα[/B][/FONT][/COLOR] [FONT=Trebuchet MS] Το Mio Moov Spirit S505 σε κάθε περίπτωση κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.[/FONT][FONT=Trebuchet MS] Διαθέτει καλή ποιότητα κατασκευής, φωτεινή οθόνη, άριστο GPS και επαρκές μεγάφωνο. Συνολικά το αποτέλεσμα είναι ενδιαφέρον και σε συνδυασμό με τον πολύ καλό χάρτη που φορά είναι από τις συσκευές που πρέπει να δείτε αυτή την εποχή. [/FONT] [FONT=Trebuchet MS] Για όσους θέλουν μια συσκευή με μεγάλη οθόνη 4,7 ιντσών, λιτό σχεδιασμό και λεπτό προφίλ, το S505 θα τους καλύψει απόλυτα και μάλιστα σε μια πολύ ενδιαφέρουσα τιμή.[/FONT] [FONT=Trebuchet MS] [I]* Ευχαριστούμε την Mio για τη διάθεση της συσκευής για δοκιμή.[/I][/FONT] |
Πάνο πολύ ωραία παρουσίαση.respect1Στο s505 που έχεις η εσωτερική μνήμη είναι 1 gb;Στο δικό μου είναι 2gbconfused1 Ελάχιστη σημασία βέβαια έχει από την στιγμή που μπορεί να δεχτεί μέχρι 16gb micro sd.Oσο για το πρόγραμμα,προσωπικά πρώτη φορά βλέπω στη σελίδα της mio τη δυνατότητα αγοράς χαρτών για τα επόμενα 2 χρόνια(φαντάζομαι-ελπίζω να ισχύσει κάτι τέτοιο και για το χάρτη Ελλάδας κάποια στιγμή)
Και για τις δρομολογήσεις μου δόθηκε η εντύπωση ότι η ταχύτερη διαδρομή είναι κάτι ανάμεσα σε ταχύτερη-σύντομη(λίγο πιο κάτω από την βέλτιστη του ginius),ενώ η οικονομικότερη ταιριάζει πιο πολύ με αυτό που θα λέγαμε ταχύτερη και η ευκολότερη κάπου στα επίπεδα της ταχύτερης του ginius |
Πολυ ωραια παρουσιαση πραγματικα!Κι εμενα Χρηστο 2gb μνημη εχει.Πανο λυσε μου μια απορια,σου φανηκε η οθονη αφης του για απαραδεκτη,να πιεζεις με πολυ δυναμη και να μην ανταποκρινεται?Ερωτω διοτι σε πολλα σημεια,οχι εδω στο forum τουλαχιστον απότι ειδα,το θαβανε με αυτους τους ισχυρισμους...Πραγματικα η πλοηγηση με το mio ειναι απολαυση,ιδιαιτερα με την μεγαλη οθονη και γενικως στο συνολο σαν συσκευη...Λοιπον επειδη διαβασα επανω οτι ειναι λιγο αναισθητη στο αγγιγμα,απο προσωπικη εμπειρια και με πολυ ειλικρινια θα πω οτι την οθονη αφης τη λειτουργω με ακιδα και ισα που την ακουμπω...Τετοια προβληματα δεν εχω...
|
Xρήστο η ανταπόκριση της οθόνης,μου φαίνεται πως έχει να κάνει με την αργοπορία που έχει το μενού ώρες-ώρες.Λόγω του ότι το μενού έχει κάποια αργοπορία,νομίζεις ότι δε δέχεται την εντολή η οθόνη.π.χ. Το κουμπί αποδοχή σε μένα τουλάχιστον πατιέται εύκολα,αλλά αν πάω με το που μπει στο μενού να πατήσω κάποιο κουμπί π.χ. την εύρεση,μου δίνει την εντύπωση ότι δεν πατήθηκε.Αλλά περιμένοντας μερικά δευτ.μπαίνει στο μενού που πάτησα.Αλλωστε την έχω ξεκλειδωμένη και τρέχω και άλλα προγράμματα και δε με έχει δυσκολέψει η αφή.
|
[quote=bbbb;233623]Xρήστο η ανταπόκριση της οθόνης,μου φαίνεται πως έχει να κάνει με την αργοπορία που έχει το μενού ώρες-ώρες.Λόγω του ότι το μενού έχει κάποια αργοπορία,νομίζεις ότι δε δέχεται την εντολή η οθόνη.π.χ. Το κουμπί αποδοχή σε μένα τουλάχιστον πατιέται εύκολα,αλλά αν πάω με το που μπει στο μενού να πατήσω κάποιο κουμπί π.χ. την εύρεση,μου δίνει την εντύπωση ότι δεν πατήθηκε.Αλλά περιμένοντας μερικά δευτ.μπαίνει στο μενού που πάτησα.Αλλωστε την έχω ξεκλειδωμένη και τρέχω και άλλα προγράμματα και δε με έχει δυσκολέψει η αφή.[/quote]
Χρηστο πραγματικα δεν εχω λογο να μην πιστεψω κανενα,πιστευω και τον Πανο...Ισως επειδη το εχεις ξεκλειδωτο και εχεις πολλα επανω να αργοπορει το μενου...και παλι δεν ξερω...Αν μπορεσω να ανεβασω καποιο βιντεακι κανα 2 λεπτων για να σου δειξω πως ανταποκρινεται το δικο μου θα καταλαβεις γιατι εχω καποια ενσταση σε αυτο...δουλευει ρολοι!Εγω το εχω original... |
Αν σημερα επαιρνα ΡΝΑ αυτο θα επαιρνα, ειναι η καλυτερη επιλογη πιστευω λαμβανοντας υπ οψην ολες τις παραμετρους. Χρυση Τομη θα το ελεγα.
Φιλε panosha ευχαριστουμε για το κοπο σου. |
Kαι μένα σαν rolex δουλεύειlol2 Και όταν θέλω να τρέξω το spirit,το ξανακλειδώνω!!!tongue11 Δηλαδή κάνω reset χωρίς την κάρτα μέσα και είναι κλειδωμένο.Από εκεί και πέρα μια καθυστέρηση τουλάχιστον στην αρχή την έχει το πρόγραμμα.Και ειδικά αν του φορτώσεις μερικές χιλιάδες pois.
|
Νομίζω συμβαίνουν δυο πράγματα σχετικά με την οθόνη. Το πρώτο είναι πως είναι αναίσθητη και αυτό δεν ενοχλεί, συνηθίζεται. Το δεύτερο, που είναι και το πρόβλημα, είναι πως μερικές φορές δεν "ακούει" άμεσα, επειδή γίνονται στο παρασκήνιο απαιτητικές εργασίες, που προφανώς έχουν εξαντλήσει τη συγκεκριμένη στιγμή τους πόρους της συσκευής.
Αν προσέξετε το video, θα δείτε αυτό να συμβαίνει συχνά και μάλιστα σκόπιμα προσπαθώ να δώσω κάποιες εντολές την ώρα που ακούγεται το TTS, για να φανε η συμπεριφορά αυτή. Σε πραγματική χρήση και όταν προσαρμοστείς, ξεπερνάς με ανάλογη συμπεριφορά το θέμα, αλλά δεν παύει να σου δίνεται η αίσθηση μερικές φορές πως η συσκευή αργεί κατά την πλοήγηση στα μενού και κατ' επέκταση να θέλεις περισσότερο χρόνο για μια εντολή (αυτό που μετρά κατά τη γνώμη μου είναι ο απόλυτος χρόνος και όχι τα πόσα κλικ χρειάζονται για μια εντολή). Το TSS πιστεύω είναι περισσότερο υπεύθυνο γι όλα αυτά, ίσως και συνολικά το πρόγραμμα, αν και πιστεύω σε επόμενες εκδόσεις θα δούμε βελτιώσεις. Μην ξεχνάμε πως όσα βλέπουμε παραπάνω είναι σε κατάσταση επίδειξης, που πιέζει όλες τις συσκευές. Σχετικά με την ενσωματωμένη μνήμη έχετε δίκιο, είναι 2GB. Αντέγραφα από κάποιο έγγραφο με πληροφοριακό υλικό που το αναφέρει λάθος, το διόρθωσα. |
Πιστευω πως αν η mio μαζι με το χαρτη,μας δωσει και μια ενημερωση του λογισμικου μαζι με καποια extra οπως(πληροφοριες για δορυφορους,αποθηκευση της τοποθεσιας για σπιτι,απο την τρεχουσα θεση κι οχι απλα απο διευθυνση,και λιγες περισσοτερες επιλογες παραπανω στο χρηστη οι οποιες εχουν ειπωθει και απο αλλα παιδια,τοτε το mio δεν θα εχει τιποτε αλλο να ζηλεψει!)Εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος,το μηχανημα με καθοδηγει διχως προβληματα στο δρομο,και σαν hardware ειναι ρουκετα!lol2Η οθονη αφης σαν hardware δεν εχει κανενα προβλημα,μαλλον και οσοι εχουν προβλημα με τα παραπανω σιγουρα θα ειναι απο τους πορους του λογισμικου.Αυτα διορθωνονται...Συν το οτι παιρνει 16gb καρτα(πιστευω)διχως τα προβληματα με τη χωριτηκοτητα καποιων αλλων οπως navigon που το εχω...
|
[quote=Chris252;233668]Πιστευω πως αν η mio μαζι με το χαρτη,μας δωσει και μια ενημερωση του λογισμικου μαζι με καποια extra οπως(πληροφοριες για δορυφορους,[B]αποθηκευση της τοποθεσιας για σπιτι,απο την τρεχουσα θεση κι οχι απλα απο διευθυνση[/B][/quote]
Αυτό γίνεται και τώρα.Πας μενού-->εξερεύνηση-->πατάς πάνω στο βελάκι,βγαίνει η πινακίδα της οδού και επιλέγεις προσθήκη στις θέσεις μου και σε ρωτάει αν θέλεις να το αποθηκεύσεις ως το σπίτι μου Eλπίζω η επόμενη έκδοση χάρτη να υποστηρίζει Lane guidance [IMG]http://www.mio.com/images/Junction-Views1.jpg[/IMG] |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η τοπική ώρα είναι 11:48. |