PDA

Επιστροφή στο Forum : Λαθος σε διαδρομή

Lysias
19-04-06, 10:38
Σήμερα πηγαίνοντας από Αγχίαλο προς αλεξάνδρεια η διαδρομή που μου πρότεινε ήταν έξοδος στον κόμβο Αγ.Αθανασίου και στη συνέχεια μέσω μαλγάρων ενώ η συντομότερη (και χρονικά ηταν μέσω χαλκιδόνας (27χιλ από κόμβα αγ Αθανασίου σε αντίθεση με την προτεινόμενη 44χιλ μέσω Μαλγάρων).

Επίσης στον δρόμο που ενώνει το Ωραιόκαστρο με την Θεσσαλονίκη γίνονται έργα (Νέος κόμβος) που θα διαρκέσουν για άλλους 8 - 10 μήνες και η τελική διαμόρφωση θα είναι διαφορετική. Προς το παρόν υπάρχει έξοδος στον βοηθητικό δρόμο της εγνατίας.Θα συμπεριληφθεί στο νέο χάρτη;

chris1
19-04-06, 12:47
"...πηγαίνοντας από Αγχίαλο προς αλεξάνδρεια η διαδρομή που μου πρότεινε ήταν έξοδος στον κόμβο Αγ.Αθανασίου και στη συνέχεια μέσω μαλγάρων ενώ η συντομότερη (και χρονικά ηταν μέσω χαλκιδόνας (27χιλ από κόμβα αγ Αθανασίου σε αντίθεση με την προτεινόμενη 44χιλ μέσω Μαλγάρων). ..."

Αυτή τη διαδρομή μου την προτείνει κι εμένα όταν χρησιμοποιώ τον παλιό χάρτη 2005 Q1. Στο νέο χάρτη 2005 Q4 προτείνει τη σωστή διαδρομή (μέσω Χαλκηδόνας).
Όσον αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δρόμο για το Ωραιόκαστρο, θα προσπαθήσουμε να τις εντάξουμε στην επόμενη έκδοση χάρτη, χωρίς όμως και να δεσμευόμαστε. Σίγουρα θα καταγράψουμε τις οριστικές ρυθμίσεις μετά το πέρας των εργασιών.

Lysias
19-04-06, 13:00
Ο χάρτης μου είναι ο 2005q4

η έξοδος που αναφέρω μάλλον θα μείνει και μετά τον νέο κόμβο

επίσεις στο δρόμο για κοζάνη μετά την έξοδο από τη διάβαση της καστανιάς (πολύμυλος)θεωρεί η εγνατία έχει ολοκληρωθεί και σε περνάει απο ένα τμήμα το οποίο δεν έχει δωθεί σε κυκλοφορία

chris1
19-04-06, 16:22
Στον Πολύμυλο κάναμε τις απαραίτητες διορθώσεις. Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για τις επισημάνσεις σου.