PDA

Επιστροφή στο Forum : gps receiver 32 καναλίων(δορυφόρων)

lampisdan
13-04-06, 08:13
Καλημέρα εχ ενα dell axim x50v και θα ηθελα να το χρησιμοποιησω σαν gps εχω δει στο fleaMArket μια αγγελια για ενα gps receiver 32 καναλιων το οποιο το παΙΔΙ Που το πουλαει μου λεει οτι ειναι καλυτερο απο sirf iii γιατι εκει που το sirf iii χτυπαει 20 δορυφορους αυτο χτυπαει 32.Επισης μου ειπε οτι δεν εχει κυκλοφορησει στην ελλαδα.λοιπον τι λετε ρε παιδια?καλο μηχανημα?συνεργασια με το destinator pn θα υπαρχει η οχι?

lampisdan@yahoo.gr

zeppelin
13-04-06, 12:36
Δε το ξέρω το GPS. Μπορείς να μας πεις πιο μοντέλο είναι?

Πάντως εδώ στην Ελλάδα μου φαίνεται δύσκολο να πιάσεις πάνω από 11 δορυφόρους.

ssarl
13-04-06, 22:28
Δε το ξέρω το GPS. Μπορείς να μας πεις πιο μοντέλο είναι?

Πάντως εδώ στην Ελλάδα μου φαίνεται δύσκολο να πιάσεις πάνω από 11 δορυφόρους.
Προφανώς πρόκειται για το καινούριο Nemerix:
http://www.buygpsnow.com/rikaline-gps-6033-bluetooth-gps-receiver-32-channel-auto-on-off-free-arkon-mount-453.html
Έχω ακούσει ότι έχει γρήγορο TTF (όχι όμως σαν το AGPS SiRF3).

ATHAL
28-04-06, 11:13
APOKTHSA TO PASXA TO FUJITSU N500 MAZI ME TO ORIGINAL PN THS MLS (PAKETO ME BASH +FORTISTI+KALODIO+USB ADAPTOR).
THA MPOROYSE KAPIOS NA ME ENHMEROSEI (EIMAI ARXARIOS STO ATHLIMA) EAN GINETAI NA SYNERGASTI TO PARAKATV PROION POY EIDA STO PLAISIO http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=42280246&Product_Id=295951 H KAPOIO PAROMOIO ME TO N500 MOY? EAN OXI PIA ALLH LYSH YPARXEI? EFXARISTW POLY GIA TIS OPOIES APANTHSEIS SAS...OSO ZW MATHENO :D

zeppelin
28-04-06, 11:51
Το πακέτο σου είναι πλήρες.
Δε χρειάζεται να αγοράσεις BT GPS. Το siemens N500 έχει GPS και μάλιστα πολύ καλό!

ATHAL
28-04-06, 12:55
Το πακέτο σου είναι πλήρες.
Δε χρειάζεται να αγοράσεις BT GPS. Το siemens N500 έχει GPS και μάλιστα πολύ καλό!

file zeppelin se efxaristw gia tin amesotita kai tin egkirotita tis apantisis...to kserw oti exi gps to n500...apla tha ithela na piani pio efkola kai se diskola simia...an einai etsi mporei na synergasti kapio gps bluetooth me to n500 i den ginete?
efxaristw kai pali

zeppelin
28-04-06, 13:02
Το siemens n500 δεν έχει BT. Πάντως επιμένω πως το GPS του είνια πάρα πολύ καλό.

ATHAL
28-04-06, 15:10
Το siemens n500 δεν έχει BT. Πάντως επιμένω πως το GPS του είνια πάρα πολύ καλό.

Gia na epimenis sigoura kseris..epidi to n500 den exi BT ginete na sindethi me gps me allo tropo...(px me kalodio, i kati allo, yparxi kati stin agora?)sorry poy ginome fortikos alla den thelo na exo to pda sto tzami alla se idiki esoxi stin konsola kai eki den piani poly kala...gia afto rwtao...
thanks gia ola

zeppelin
28-04-06, 15:32
Μήπως έχεις Γαλλικό αμάξι με αθερμικό παρμπρίζ?

Αν όχι κάνε το firmware update που υπάρχει για το N500

http://www.fujitsu-siemens.com/support/linkapplication.html?LNG=EN&ID=3195

Αν δε φτιάξει επεστρεψέ το και πάρε άλλο - το μηχάνημα είναι τέλειο. Μη μπλεχτείς με λύσεις τύπου βάση με σειριακό GPS.

nikos_ph
28-04-06, 16:14

Gia na epimenis sigoura kseris..epidi to n500 den exi BT ginete na sindethi me gps me allo tropo...(px me kalodio, i kati allo, yparxi kati stin agora?)sorry poy ginome fortikos alla den thelo na exo to pda sto tzami alla se idiki esoxi stin konsola kai eki den piani poly kala...gia afto rwtao...
thanks gia ola

Αν έχεις κάποιες τεχνικές γνώσεις, θα μπορούσες να συνδέσεις εξωτερικό GPS, εγώ π.χ. συνέδεσα στο ΜΙΟ 168 και εξωτερικό GPS (SiRFIII) στην COM1, και μπορώ να τρέχω ταυτόχρονα δύο εφαρμογές.
Υ.Γ.: Παράκληση, μην αποφεύγεις να γυρνάς το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, είναι κουραστική η ανάγνωση αυτή!