PDA

Επιστροφή στο Forum : Με το Mio c520 στην Ιταλία

d_in_p
23-06-08, 18:23
Μόλις αγόρασα το Mio c520 με προεγκατεστημένο το Miomap v3 και όλη την Δυτική Ευρώπη ενώ το πακέτο περιλαμβάνει και την υπόλοιπη Ανατολική σε κάρτα sd (Σύνολο 43 χώρες). Η επιλογή μου είχε να κάνει με το γεγονός ότι θέλω να ταξιδέψω οδικώς στην Ιταλία (διακοπές) και στην Αγορά οι δύο πλέον αξιόπιστες και συνάμα οικονομικές (με πακέτα χαρτών Ευρώπης) λύσεις έμοιαζαν να είναι το Mls Destinator (3600 something) με μικρή τεράγωνη οθόνη και άνευ bluetooth (280 euro) και αυτό που πήρα με εμφανώς μεγαλύτερη οθόνη και bluetooth (380 euro). Στην απόφασή μου να δώσω αυτά τα 100 επιλέον βοήθησαν και τα λεγόμενα των πωλητών που έδιναν το προβάδισμα στο destinator για την κάλυψη της Ελλάδας αλλά για την Ευρώπη ήταν λέει σαφώς καλύτερο το Miomap.
Anyway θα ήθελα να μάθω αν κάποιος γνωρίζει σχετικά, για το αν και κατά πόσο είμαι καλυμένος με την επιλογή μου για το ταξίδι μου στην γείτονα χώρα (κεντρικό-επαρχιακό δίκτυο-χρηστικές πληροφορίες δρόμου-κλπ) και αν υπάρχει τρόπος βελτίωσης της κατάστασης αν αυτή δεν αποδέικνύεται ικανοποιητική. Γενικά όποια σχετική πληροφορία μπορεί να μου φανεί χρήσιμη θα το εκτιμούσα πάρα πολύ γιατί πρόκειται να παιδέψω όλη μου την οικογένεια :)
Σας ευχαριστώ

messebau
03-07-08, 00:56
Το c520 το έχω σχεδόν 1,5 χρόνο αγορασμενο απο Ελλάδα.
Σε γενικές γραμμές είναι καλό. Είναι όμως μερικές φορές εκνευριστικά αργό, χάνει το στίγμα, σε αρκετά σημεία μέσα σε πόλη μπερδεύει τα πάντα. Απλά ακολουθείς ότι σου λεει και σε κάποια στιγμή οκ θα σε βγάλει εκει που θες.
Όσο για την Ιταλία που αναφέρεσε, στην διαδρομή για Γερμανία , που την έχω κάνει παρα πολλες φορές, είναι καλό.
Να προσπαθείς να κινήσε αργά μέσα σε πόλεις γιατι οπως σου ανέφερα μερικές φορές αργει και εσυ περνάς πχ την διασταύρωση !!!!

Υ.Γ. Το χρησιμοποιώ με κεραία εξωτερική τοποθετημένει στην βάση του παρ μπριζ για καλύτερη λήψη.
Πάντως μια και έχουν περάσει πολλά Navi απο τα χέρια μου ισως τα καλύτερα είναι τα Garmin (Ευρώπη ) Ελλάδα το Destinator

d_in_p
13-07-08, 23:17
Το χρησιμοποίησα ώστε να εξοικειωθώ μαζί του στην Τήνο για 5 μέρες και τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά. Γεγονός ότι σε κάποιες περιπτώσεις-στροφές αργεί αλλά γενικά τα πήγε οκ. Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν.

sinapias
14-07-08, 01:41
τωρα το πηρες .κατα την γνωμη μου δεν εκανες την καλυτερη επιλογη.θα σε παει αλλα στην πολη ..αργα.αν δεν συμβουλευοσουν τον πωλητη και εψαχνες λιγο περισσοτερο θα ειχες επιλεξει καλυτερο