PDA

Επιστροφή στο Forum : CD με κονσόλα Destinator PN

zeppelin
11-04-06, 17:23
Από σήμερα θα μπορείτε να παραγγείλετε από το e-shop το πακέτο με το CD της κονσόλας. Η τιμή υπολογίστηκε ώστε να συμπεριλαμβάνει τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής: 10€ με ΦΠΑ

Φυσικά όποιος θέλει μπορεί να περάσει από τα γραφεία μας και να το παραλάβει δωρεάν.

lakis
11-04-06, 22:23
Ευχαριστούμε, το πήρα από το e-shop !!!

:D :D :D :D

nik2205
12-04-06, 19:18
Από σήμερα θα μπορείτε να παραγγείλετε από το e-shop το πακέτο με το CD της κονσόλας. Η τιμή υπολογίστηκε ώστε να συμπεριλαμβάνει τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής: 10€ με ΦΠΑ

Φυσικά όποιος θέλει μπορεί να περάσει από τα γραφεία μας και να το παραλάβει δωρεάν.
Οταν λεμε cd με κονσολα destinator pn τι εννοουμε? τα γραφεια που ειναι στην αθηνα

zeppelin
13-04-06, 12:33
To CD του Destinator PN. Ριανκούρ 75 Αθήνα

MELASLOG
14-04-06, 17:06
Για να δούμε. Οσοι τόσο καιρό λύσσαξαν για την κονσόλα θα έρθουν να το πάρουν;

ericmc
19-04-06, 23:48
Αν περάσω από το γραφείο σας χρειάζεται να φέρω μαζί μου το licence key για να δείτε ότι είμαι κάτοχος του PN ή δεν παίζει ρόλο;

zeppelin
20-04-06, 12:35
Καλό είναι να το έχεις

panayiotis
03-05-06, 15:44
Εμεις που αγορασαμε Loox N520 με γνησιο Destinator PN ,αλλα η ενεργοποιηση εγινε απο την Vnp connect απο οπου και το αγορασαμε οποτε και δεν μας παραδοθηκε cd ,αφου η εγκατασταση εγινε σε καρτα SD,μπορουμε να παρουμε το cd με την console pn?

Ασφαλως και θα αναφερω το license key οταν μου ζητηθει
Ευχαριστω

zeppelin
03-05-06, 15:51
License key & username - password για το λογαρισμό στο www.destinator1.com/community

panayiotis
03-05-06, 16:35
Και αν λενε οτι δεν τον ξερουνε?
(κανω το βλακα τωρα για να δω τι θα απαντησουν οι administrator)
Και τι εχει γινει με τους αλλους πελατες εδω μεσα που πηραν οχι CD,αλλα καρτα SD?
Και δηλαδη ενας πωλητης μπορει να πουλησει 3 φορες το ιδιο PN?Υποθεσεις κανουμε :wink: :wink: :oops: :x :evil:
Περιμενω απαντησεις.....

zeppelin
03-05-06, 17:21
Ο κάθε χρήστης θα πρέπει να έχει ένα license key (άδεια χρήσης), άρα θα πρέπει να έχει κι έναν λογαριασμό στο www.destinator1.com/community δικό του. Οτιδήποτε άλλο είναι παράνομο!

spiros1
09-05-06, 00:24
Zeppelin , η ΜLS όμως , που μασ τα δίνει ενεργοποιημένα σε Sd, μας δίνει ta licence keys, αλλά είναι ενεργοποιημένα όλα στο όνομα της.

zeppelin
09-05-06, 10:51
Αυτό το κάνει για διευκόλυνση των πελατών, για να μην τους ταλαιπωρεί με τη διαδικασία ενεργοποίησης. Πάντως οποιος ζητήσει username & password το δίνει.

akis_1977
15-05-06, 14:03
Και τι εχει γινει με τους αλλους πελατες εδω μεσα που πηραν οχι CD,αλλα καρτα SD?
Και δηλαδη ενας πωλητης μπορει να πουλησει 3 φορες το ιδιο PN?Υποθεσεις κανουμε :wink: :wink: :oops: :x :evil:
Περιμενω απαντησεις.....

Kanonika eprepe na pareis kai to paketo me to CD mazi sou!
Logika.. o epitideios kerdoskopos pou krathse to paketo.. isws poulhsei kai se alous (mias kai mporeis na kaneis move to Licence apo ka8e paketo gia 3 syskeves)... opote to plhrwses esy... 8a to plhrwsei kai alos.. kai alos... kai otan esy 8a 8elhseis kapoia stigmh na alla3eis syskevh.. kai na energopoihseis 3ana to Destinator...8a pareis rapanakia gia tin ore3h....
Phgene apo ekei pou to phres.. pes tou na sou dwsei to "DIKO" sou paketo pou agorases.. kai kane log in na deis an sta stoixeia sou mesa exei tin syskevh sou kai poses metafores exeis akoma..
Ean exeis ligoteres... tote o mastoras exei poulhsei afto pou esy agorases kai se alous.... Apo ekei kai pera to pws 8a kinh8eis.. den xreiazetai na sto pw.. 8)

panayiotis
03-06-06, 22:22
Ευχαριστω Ακη.
Προσπαθω να αγορασω το cd με την pn console ,αλλα μου ζηταει να εχω ηδη αγορασει το destinator pn,πραγμα το οποιο εχω κανει αλλα οχι απο το site της Ngi.
Τι να κανω ?

ceftelos
04-06-06, 14:25
Περιμενω απαντησεις.....

Kanonika eprepe na pareis kai to paketo me to CD mazi sou!
Logika.. o epitideios kerdoskopos pou krathse to paketo.. isws poulhsei kai se alous (mias kai mporeis na kaneis move to Licence apo ka8e paketo gia 3 syskeves)... opote to plhrwses esy... 8a to plhrwsei kai alos.. kai alos... kai otan esy 8a 8elhseis kapoia stigmh na alla3eis syskevh.. kai na energopoihseis 3ana to Destinator...8a pareis rapanakia gia tin ore3h....
Phgene apo ekei pou to phres.. pes tou na sou dwsei to "DIKO" sou paketo pou agorases.. kai kane log in na deis an sta stoixeia sou mesa exei tin syskevh sou kai poses metafores exeis akoma..
Ean exeis ligoteres... tote o mastoras exei poulhsei afto pou esy agorases kai se alous.... Apo ekei kai pera to pws 8a kinh8eis.. den xreiazetai na sto pw.. 8)

Καλα ολα αυτα αλλα δεν θα επρεπε η NGI να εχει καποια δικλιδα ασφαλειας για να μην γινει αυτο και το λεω διοτι αν συμβει κατι τετοιο και θελησει καποιος ν'αλλαξει συσκευη τοτε να δουμε τι θα γινει!!!! 8)

zeppelin
05-06-06, 13:00
Αν αγοράζετε τις συσκευές από μικρά μαγαζιά φροντίστε να παίρνετε την άδεια χρήσης και να την ενεργοποιείτε μόνοι σας.

panayiotis
05-06-06, 16:04
Zeppelin θα μπορουσες να μας διαφωτiσεις σχετικα με ανωτερω δημοσιευση μου?
Αν δεν εχουμε αγορασει το PN online απο το site αλλα απο αλλου,πώς μπορουμε να αγορασουμε το cd console online μιας και αυτος ο τροπος ζηταει και την αγορα Destinator?
Φυσικα υπαρχουν το licence key κλπ

zeppelin
05-06-06, 16:10
Από πουθενά αλλού. Αν θέλεις έρχεσε και το παίρνεις δωρεάν, αν όχι κάνε μια τηλεφωνική παραγγελία.

spichri
09-07-06, 20:34
paides kalispera. ego eimai katoxos tou mio 168 epoxis dest3. to eixa parei otan arxise na vgainei kai to pn. eimai polu eyxaristimenos alla se ligo kairo tha prepei na pao kai sto pn mia kai ekei parexetai pleon ypostiriksi stous xartes. exo na kano 2 erotiseis.

1. pote perimenete neo xarti gia to pn? (gia na to anavathmiso tote)
2. ego pira oli ti syskeyasia mazi moy mazi kai ta licence keys ktl alla de thymamai na exo anoiksei logariasmo sto destinator1/community. arage de thymamai kala i prepei na to kano esto kai tora?

zeppelin
11-07-06, 15:09
Χάρτη προς το τέλος Ιουλίου, αυτή τη στιγμή τον επεξεργάζεται η Destinator Technologies.

Έχεις κάνει σίγουρα λογαρισμό στο www.destinator1.com/community απλά πρέπει να και "Καταχώρηση νέων κλειδιών Destinator"

http://www.ngi.gr/page.php?pageid=75&languageid=2

shatzi
27-07-06, 20:44
Έτσι μια ιδέα να πετάξω και εγώ. Από την στιγμή που δίνετε δωρεάν το cd destinator console PN άμα έρθει κάποιος και το παραλάβει από τα γραφεία σας, για ποιον λόγο το προγραματακι δεν το κάνετε image file να μπορούμε να το κατεβάσουμε από την σελίδα χωρίς την ταλαιπωρία να περάσουμε από εκεί να το πάρουμε, και χωρίς να δώσουμε 10Euro για να μας το στείλετε σπίτι

zeppelin
28-07-06, 11:59
Γιατί το μέγεθος του αρχείου θα ξεπέρναγε τα 100 ΜΒ και θα είχαμε πρόβλημα με το φόρτο.

shatzi
28-07-06, 12:05
Ok το καταλαβαίνω αυτό αν και μπορείτε να βάλετε limits στο download του αρχείου... Αλλά οκ εσείς αποφασίζετε στην συγκεκριμένη περίπτωση.

sculper
18-08-06, 17:23
γεια σας,
θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα
1)μπορώ να ζητήσω να μου στείλετε το cd με την εταιρεία courier που συνεργάζομαι, με δική μου χρέωση?
και
2)όταν το παραλάβω θα μπορούσα με την άδεια σας να κάνω upload το image έτσι ώστε να μην έχει φόρτο ο δικός σας ftp server.?
άρα να μπορέσουν όλοι να βοηθηθούν.

ευχαριστώ πολύ!

tip-top
23-09-06, 19:40
Προσπαθω να αγορασω το cd με την pn console ,αλλα μου ζηταει να εχω ηδη αγορασει το destinator pn,πραγμα το οποιο εχω κανει αλλα οχι απο το site της Ngi. Aπο MLS
Τι να κανω ?

zeppelin
25-09-06, 11:03
Δώσε τηλεφωνικά τη παραγγελία σου.

Demetris
13-10-06, 14:04
Συμπληρώνοντας την πρόταση του shatzi, θα μπορούσατε να ανεβάσετε το αρχείο στο http://mihd.net/ (είναι οπως το διάσημο rapidshare αλλά χωρίς τους εκνευριστικούς περιορισμούς του) συμπιέζοντας το πρώτα σε αρχείο .zip ή .rar ώστε να το κλειδώσετε με κωδικό (για να μην χρησιμοποιηθεί από μη πελάτες σας). Κατόπιν, αρκεί να ανακοινώσετε το link και κάθε πελάτης σας να επικοινωνεί μαζί σας με τα στοιχεία του (ή, ακομη καλύτερα, να συνδέετε στη σελίδα Αναβάθμησης χαρτών -η οποία απαιτεί login) για να του γνωστοποιείται ο κωδικός. Έτσι αποφεύγετε τον φόρτο στο site σας και διευκολύνετε ιδιαίτερα τους πελάτες σας.

zeppelin
13-10-06, 16:01
ο κωδικός όμως μαζί με το link μπορεί να διανεμηθεί παντού χωρίς πρόβλημα

spichri
13-10-06, 16:20
σωστος +1 :wink:

Demetris
13-10-06, 20:12
Έχεις δίκιο zep αλλά υπέθεσα πως και το CD Console μπορεί να διανεμηθεί παντού χωρίς πρόβλημα, είτε με τον προαναφερθέντα τρόπο είτε με δανεισμό. Anyway, εσείς ξέρετε καλύτερα... :wink:

jskf16
17-04-07, 21:23
εμενα το ειχε μεσα το cd με την κονσιολα ! mio550+destinator