PDA

Επιστροφή στο Forum : Mozzila Firefox 3 - Ο καλύτερος Firefox μέχρι σήμερα

panosha
19-06-08, 19:55
http://img507.imageshack.us/img507/4485/logorx9.jpg (http://imageshack.us)
Με περισσότερες από 15.000 βελτιώσεις, ο νέος Firefox 3 είναι ταχύτερος, ασφαλέστερος και εξυπνότερος από ποτέ. Ο ιστός έχει να κάνει με την καινοτομία και ο Firefox 3 δίνει το ρυθμό με δεκάδες νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων της έξυπνης εργαλειοθήκης διευθύνσεων, την προσθήκη σελιδοδεικτών με ένα κλικ και την απίστευτη ταχύτητά του.

Κάντε προσθήκη ιστοτόπων στους σελιδοδείκτες, κάντε αναζήτηση και οργανώστε τους γρήγορα και εύκολα.

Προβάλλετε ιστοσελίδες ταχύτερα, χρησιμοποιώντας λιγότερη μνήμη του υπολογιστή σας.

Βρείτε τους ιστότοπους που προτιμάτε σε δευτερόλεπτα — εισάγετε όρους για ταίριασμα που να σας βολεύουν.

Διατήρηση κωδικών ιστοτόπων χωρίς να δείτε ποτέ αναδυόμενα.

Αποφύγετε τις διαδικτυακές απάτες, τις επισφαλείς συναλλαγές, και τις πλαστογραφίες ιστοτόπων με την απλή λειτουργία προβολής ταυτότητας ιστότοπου.

Δείτε οποιοδήποτε τμήμα μιας ιστοσελίδας σε μεγέθυνση ώστε να είναι ευανάγνωστο, σε δευτερόλεπτα.

Περιηγηθείτε με έναν Firefox που ενσωματώνεται αισθητικά στο λειτουργικό σας σύστημα.

http://www.mozilla-europe.org/el/firefox/

Κάντε λήψη του Firefox 3 (http://download.mozilla.org/?product=firefox-3.0&os=win&lang=el)

Babis_ECE
19-06-08, 21:30
Δεν υπάρχει αντίπαλος του Firefox στο browsing για υπολογιστές κατά την γνώμη μου.. Εδώ και 4 χρόνια δεν έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν ποτέ Explorer, μόνο όταν βρίσκομαι σε υπολογιστές που δεν διαθέτουν Mozilla. Είναι πανάλαφρος, και ταχύτατος!!
Η έκδοση 3 περιέχει αρκετές αλλαγές.

kosmous
19-06-08, 21:37
Υπάρχει περίπτωση κατά την εγκατάσταση , να χαθούν οι σελιδοδείκτες που έχω αυτή την στιγμή , καθώς και οι κωδικοί που είναι αποθηκευμένοι ?

Χρησιμοποιώ την έκδοση 2

panosha
19-06-08, 21:46
Θα χαθούν εκτός κι αν πριν περάσεις αυτό το μαγικό https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/2410

eltsele
19-06-08, 22:15
Σε εμένα δεν χάθηκαν...dance1

ahilleas
19-06-08, 22:24
Με το Get Mail για το Outlook Express τι γίνεται ;

leoman
19-06-08, 22:27
Σε εμενα δεν εχει χαθει τιποτα ειχα το 2 περασα το 3 και ολα ο.κ

panosha
19-06-08, 22:30
ΟΚ, εγώ είχα το παραπάνω για να συγχρονίζω αγαπημένα σε πολλά PC και νόμιζα πως αυτό με έσωσε.

electro
19-06-08, 22:31
Θα ηθελα να μου πει , καποιος που τον εχει ηδη εγκαταστησει , εαν ειναι εξισου "βαρυς" , οπως και ο 2 ή εχει βελτιωθει....

panosha
19-06-08, 22:32
Βαρύς ο Firefox ; rotfl1

nikkos
19-06-08, 23:09
άντε καλορίζικος...τον βάζω και γω τώρα...;ΡΡΡ

alex-kal
19-06-08, 23:10
Τον έχω βάλει από εχθές και έχει αρκετές αλλαγές..
Τώρα είναι που δεν τον αλλάζω με τίποτα!!

blueshark
19-06-08, 23:16
Αντε με γιες μας!!!

kosmous
20-06-08, 08:01
Δεν χάθηκε τίποτε , εκ πρώτης όψεως φαίνεται αμέσως η ανανέωση .

sinapias
20-06-08, 13:57
και σε μενα απο χθες παει τελεια.δεν πηρα backup και δεν εχασα τιποτε lol3

ΚΩΣΤΑΣ
20-06-08, 14:24
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι δεν έχασα τίποτα. lol3

sisferas_sax
20-06-08, 19:36
για οσους θελουν ενα backup του firefox
1. Ανοιγουμε το Mozilla Firefox
2. Παταμε Bookmarks ( σελιδοδείκτες)
3. Οrganize Bookmarks / Edit / Select All / File / Export
4. Kαι σωζουμε το αρχειο html οπου θελουμε

Μετα αν κανουμε διπλο κλικ επανω στο αρχειο θα μας εμφανισει ολες τις σελλιδες που ειχαμε αποθηκευσει στην μπαρα του Mozilla Firefox

Και με την επιλογή bookmarks/organize bookmarks/file /inport/from file /next παμε στο αρχειο που εχουμε σωσει και οpen.... και κανουμε restore ta bookmarks μας στον firefox.Ετσι μπορούμε να τις ξαναβάλουμε σε μια νέα εγκατάσταση Firefox ή κάποια άλλη π.χ φορητός
για οσους θελουν να διαχειριζοντε τα bookmarks τους απο αλα pc kαλο ειναι αυτο που δινει ο Πανος και ακομα το http://del.icio.us/ οπου οπου κ αν εισαι μπορεις να μπαινεις κ να βρισκεις τις αγαπημενες σου σελιδες

kosmous
20-06-08, 20:51
για οσους θελουν ενα backup του firefox
1. Ανοιγουμε το Mozilla Firefox
2. Παταμε Bookmarks ( σελιδοδείκτες)
3. Οrganize Bookmarks / Edit / Select All / File / Export
4. Kαι σωζουμε το αρχειο html οπου θελουμε

the best1 clap1

sefosmaria
20-06-08, 23:55
Κι εγώ τον άλλαξα χωρίς να χάσω τίποτα,με τη μόνη διαφορά ότι εγκαταστάθηκε στα ελληνικά από μόνος του.

Θεωρητικώς Φυσικός
21-06-08, 01:47
Θα ηθελα να μου πει , καποιος που τον εχει ηδη εγκαταστησει , εαν ειναι εξισου "βαρυς" , οπως και ο 2 ή εχει βελτιωθει....

Ένας από τους λόγους που βγήκε ο 3 είναι για να διορθώσει αυτήν την αχίλλειο πτέρνα της έκδοσης 2, τα τρομερά memory leaks, που μπορούσε να φτάσει να καταναλώνει σχεδόν όλη τη μνήμη του υπολογιστή σου (πχ στο PC μου είχε φτάσει να πιάνει 500mb μνήμης και έκανε το iBook G4 μου να γονατίζει - αν και εκεί χρησιμοποιώ περισσότερο Safari και Camino - έναν browser για Mac με την μηχανή του Firefox). Από τα πρώτα κιόλας beta φάνηκε η τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο εκδόσεων.

pentium_vi
21-06-08, 09:18
Βαρύς ο Firefox ; rotfl1

Ο Firefox o 2 ήταν βαρύς όπως και ο IE 7. Με τον 3 έχει βελτιωθεί πάρα πολύ η κατάσταση και είναι κατά πολύ ελαφρύτερος από τον IE.

Αν και δεν χρησιμοποιώ γενικότερα Firefox λόγω του εταιρικού περιβάλλοντος (Sharepoint Services) μπορώ να πω ότι με κέρδισε ο Firefox 3 και το περισσότερο surfing γίνεται πλέόν από αυτόν όταν είμαι στο σπίτι.

joannaex
21-06-08, 16:19
Υπάρχει το IETab και λύνεις το πρόβλημα σου. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1419

hyperakos
21-06-08, 21:30
Τον εβαλα και εγω και παει μια χαρα...βεβαια ειμαι σταθερα σε φαγωμα μνημης στα 164.000Κ

Ειναι φυσιολογικο?(με 9 tab ανοικτα)

Με τον 2 ημουν καπου στα 180.000Κ

KillBill
22-06-08, 00:50
Δοκιμάστε και τον Thunderbird. Επίσης πάρα πολύ καλό και free. Advanced μέθοδοι για την καταπολέμηση τοu spam

http://www.mozilla.com/en-US/thunderbird/

staman
22-06-08, 19:32
To κακό είναι ότι τα μισά πρόσθετα και θέματα που είχα δεν δουλεύουν λόγω ασυμβατότητας. Ελπίζω να τα φτάξουν και για τον 3 γιατί...frusty

joannaex
22-06-08, 22:00
Εμένα δε μου παίζει το Blue Ice αλλά στο site είδα ότι σύντομα θα βγει νέα έκδοση.

staman
23-06-08, 06:36
Και το Noia 2.0 (eXtreme) που το είχα συνηθίσει. Και κάποια πρόσθετα όπως το Sun Cult, translator 1.0.4.4, Converter 0.7.0 κ.α. Ελπίζω να τα ξαναβγάλουν και για το 3.

kostas147
23-06-08, 17:20
Καλά-καλά δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει ο Firefox 3.0 και αναφέρθηκαν τα πρώτα προβλήματα. Συγκεκριμένα, μόλις πέντε ώρες μετά την επίσημη παγκόσμια διάθεση του δημοφιλούς browser, η εταιρεία Tipping Point ανέφερε ότι υπάρχει ένα σοβαρό κενό ασφαλείας. Η Tipping Point από την πλευρά της δεν αποκάλυψε καμία λεπτομέρεια για το κενό ασφαλείας, αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα, ενημέρωσε την ομάδα ανάπτυξης του browser ώστε να πάρει άμεσα τα κατάλληλα μέτρα.

Το κενό ασφαλείας εντοπίστηκε από την ομάδα Zero Day Initiative [ZDI], η οποία, αντί αμοιβής, δίνει στην Tipping Point αναλυτικά στοιχεία για κάθε πρόβλημα ασφαλείας που ανακαλύπτει. Το εν λόγω κενό ασφαλείας δίνει τη δυνατότητα σε έναν επιτιθέμενο να εκτελέσει τον κώδικα της αρεσκείας του σε ένα υπολογιστή με εγκατεστημένο τον Firefox 3.0, αποκτώντας έτσι τον πλήρη έλεγχό του.

Προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο patch, ενώ μόλις βρεθεί τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος θα δοθούν περισσότερα στοιχεία στη δημοσιότητα. Ένα μέτρο προφύλαξης που μπορεί κανείς μέχρι τότε να λάβει είναι να μην επισκέπτεται άγνωστα sites, να μην κάνει κλικ σε άγνωστα links που περιέχονται σε e-mails και να μην εκτελεί αρχεία που δεν εμπιστεύεται την προέλευση τους.

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr (http://www.e-pcmag.gr)
http://www.e-pcmag.gr/modules/news/article.php?storyid=4375

dinkat
25-06-08, 02:30
ελπιζω να λυθουν συντομα τα προβληματα του. η ταχυτητα του φοβερη.

nikseat
27-06-08, 08:40
Για να ειστε σιγουροι οτι δεν θα παει κατι στραβα μιας και σε μενα κατι στραβωσε ,ειναι ακομα beta , κατεβαστε το moz backup .Eιναι free & κανει backup firefox & thunderbird.

kosmous
01-07-08, 10:10
Τι γίνεται με το meteo.gr βρε παιδιά ?
Έχει λέει αναφερθεί η σελίδα ως κακόβουλη και όλη την ώρα βγάζει προειδοποιητικό .
Την έβαλα στις εξαιρέσεις από την επιλογή ασφάλειας , αλλά το ίδιο .

leonidas
01-07-08, 18:06
Συμπαθητικός....Εχω ξεκινήσει τελευταία και χρησιμοποιώ τον καινούριο Opera...Αρκετά υποσχόμενος...και νομίζω αρκετά γρηγοροτερος απο τον Firefox

staman
03-07-08, 21:09
Τι γίνεται με το meteo.gr βρε παιδιά ?
Έχει λέει αναφερθεί η σελίδα ως κακόβουλη και όλη την ώρα βγάζει προειδοποιητικό .
Την έβαλα στις εξαιρέσεις από την επιλογή ασφάλειας , αλλά το ίδιο .
+1 confused1

caldo
03-07-08, 21:59
Ωραίος ο Firefox και γρήγορος, αλλά απλά αναφέρω οτι μπορεί σε κάποια "ειδικά" sites να μην μπορέσετε να κάνετε την δουλειά σας με αυτόν, γιατί είναι "στημένα" για Windows Explorer.
Ένα παράδειγμα είναι το σάϊτ του πληροφοριακού συστήματος του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.
Απλά αν σας τύχει η περίπτωση οτι δεν μπορείτε να κάνετε κάποια λειτουργία σε μια ιστοσελίδα με τον Firefox, δοκιμάστε με Windows Explorer. Μπορεί να φταίει αυτό.

jskf16
03-07-08, 22:11
Υπάρχει περίπτωση κατά την εγκατάσταση , να χαθούν οι σελιδοδείκτες που έχω αυτή την στιγμή , καθώς και οι κωδικοί που είναι αποθηκευμένοι ?

Χρησιμοποιώ την έκδοση 2

δε χανονται!

επισης ως καινουργιο εχει καποια μικρο προβληματακια...π.χ στο uploading στο youtube ...και..και.., αλλα θα το φτιαξουνε...πιστευω!

κορυφη ο νεος firefox παντως!

caldo
03-07-08, 22:35
δε χανονται!

επισης ως καινουργιο εχει καποια μικρο προβληματακια...π.χ στο uploading στο youtube ...και..και.., αλλα θα το φτιαξουνε...πιστευω!

κορυφη ο νεος firefox παντως!

Τους σελιδοδείκτες τους κάνει εισαγωγή αν θέλεις. Σε ρωτάει. Οι κωδικοί χάνονται. Πρέπει να τους ξαναπεράσεις (εκτός αν υπήρχε τρόπος να μην χαθούν και δεν το ήξερα, που δε νομίζω)

joannaex
05-07-08, 00:46
Άσε έχασα πολλούς κωδικούς. Επίσης δεν παίζει το Download Manager Tweak και έχει σοβαρό πρόβλημα το Forecast Fox (λόγω bug του FF3) και κάνει το Yahoo! mail να κάνει διαρκώς load. Μια φρίκη! Θέλω πίσω τα extensions μου!

vwgolf16
05-07-08, 01:37
Παιδια σημερα ξυλωσα τον firefox 3 γιατι κρασαρε στα Vista προσπαθησα να τον ξαναεγκαταστησω αλλα τα ιδια...Εβαλα Safari...Σαφεστατα ποιο γρηγορος browser που κυκλοφορει για υπολογιστες the best1

joannaex
05-07-08, 12:51
Είχες εγκατεστημένα plugins; Δοκίμασες να τα επενεργοποιήσεις;

jskf16
05-07-08, 13:11
Τους σελιδοδείκτες τους κάνει εισαγωγή αν θέλεις. Σε ρωτάει. Οι κωδικοί χάνονται. Πρέπει να τους ξαναπεράσεις (εκτός αν υπήρχε τρόπος να μην χαθούν και δεν το ήξερα, που δε νομίζω)

εγω και πολλα φιλαρακια δεν εχασαν τιποτα!

joannaex
05-07-08, 13:27
Κι εγώ νόμιζα ότι δεν έχασα τίποτα αλλά τελικά είχε χάσει κάποιους από τους αποθηκευμένους κωδικούς. Θα κάνω ένα search μπας και βρω τρόπο να μην τους χάνει.

Edit: το βρήκα, ευχαριστούμε τον καλό άνθρωπο εδώ: http://www.thepinkc.net/technology/firefox-3-saved-passwords/

staman
06-07-08, 09:47
Άσε έχασα πολλούς κωδικούς. Επίσης δεν παίζει το Download Manager Tweak και έχει σοβαρό πρόβλημα το Forecast Fox (λόγω bug του FF3) και κάνει το Yahoo! mail να κάνει διαρκώς load. Μια φρίκη! Θέλω πίσω τα extensions μου!
Με τον Forecast Fox 0.9.7.6 δεν έχω κάποιο πρόβλημα. bigsmile
Όσο για τα extensions... το καλοκαίρι δεν λένε επειδή με τον ήλιο, τη θάλασσα και το αλάτι γίνονται χάλια. hysterical1.
Πράγματι είναι εκνευριστικό και η απώλειά τους αλλά και ο περιορισμένος αριθμός θεμάτων του 3. worry1

joannaex
06-07-08, 10:29
Το Forecast Fox δεν έχει πρόβλημα, αλλά λόγω bug στο Mozilla, κάνει το Yahoo mail να κάνει 3 reload το δευτερόλεπτο (όχι δεν κάνω πλάκα) και σηκώνει cpu. Οπότε επειδή δεν μπορώ να μην βλέπω email αναγκάστηκα να το απενεργοποιήσω μέχρι να λύσει το bug η Mozilla.

ΚΩΣΤΑΣ
12-07-08, 20:53
Βρε παιδιά πιό είναι το add-on για τον firefox το οποίο κάνει αυτόματη διόρθωση του κειμένου την ώρα που γράφεις?

Tasos19s
03-08-08, 11:04
εχω ενα προβλημα με τον mozilla...
εκει που δουλευε κανονικα σημερα μου εβγαλε ενα μυνημα μολισ το ανοιγω και λεει για αποδοχη των ορων χρησης.
παταω αποδεχομαι παταω και οκ αλλα τιποτα δεν κανει...
μονο το ακυρο πατιεται κι ετσι κλεινει ο μοζιλλα

f15
04-08-08, 10:49
εχω ενα προβλημα με τον mozilla...
εκει που δουλευε κανονικα σημερα μου εβγαλε ενα μυνημα μολισ το ανοιγω και λεει για αποδοχη των ορων χρησης.
παταω αποδεχομαι παταω και οκ αλλα τιποτα δεν κανει...
μονο το ακυρο πατιεται κι ετσι κλεινει ο μοζιλλα

Κανε μια επανεγκατάσταση ,και ίσως λυθεί το πρόβλημα

Tasos19s
04-08-08, 13:13
ναι αλλα εχω βαλει μερικουσ σελιδοδεικτες και εξτρα απο το συγκεκριμενο προγραμμα...
πως να τα σωσω?

electro
11-09-08, 13:07
Παιδια , μετα απο αρκετους μηνες με τον βρωμο-ΙΕ7 στο νεο laptop , και εχοντας την εκδοση 2 στους υπολοιπους υπολογιστες μου , αποφασισα να βαλω την νεα εκσοδη του firefox. Δεν το ειχα κανει τοσο καιρο , γιατι....Δεν ξερω , πειτε το αμελεια.... Λοιπον εχω να πω , πως ευτηχως βρηκα την υγεια μου... Ο ΙΕ7 ολο μου κολαγε και εκανε επανεκινηση , καταναλωνε μεγαλα ποσα μνημης(μπορει και 400MB) και οι σελιδες ανοιγαν με το πασο τους! Εγινε τρομερη δουλεια στην εκδοση 3! Μπραβο!

Θα ηθελα να ρωτησω, εχει κανεις εχει βαλει το addon Web Mail Notifier?

milena3
16-10-08, 19:20
εδω και κανα 2βδομαδες η συνδεση μου σερνετε. απο την αρχικη σελιδα της googlie για να μπω στο navimania εκανε 20sec. εχω connex στα 1000 και modem sagem800.ενω κατεβαζω με 100και πανω το σερφαρισμα καταντα εκνευριστικο.το εχω σκαναρει με avg με adware και spybot αλλα βρεθηκε καθαρος,χρησιμοποιω τον firefox3.....βοηθατε συντροφοι και συντροφισσες. και οι συμβουλες οσο πιο απλες γινονται

beagle
16-10-08, 19:38
Ίσως φταίει ο πάροχός σου. Τους πήρες κανένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις μήπως γίνονται τίποτα εργασίες του ΟΤΕ στην περιοχή σου και δημιουργείται αυτό το πρόβλημα?

milena3
16-10-08, 20:11
ξανα εκανα εγκατασταση τον firefox ξανα περασα τους driver του modem.και το μονο που δεν εκανα ειναι να τους παρω ενα τηλεφωνο.βρε λες?

beagle
16-10-08, 20:22
Έχεις να χάσεις τίποτα?

staman
17-10-08, 08:51
εδω και κανα 2βδομαδες η συνδεση μου σερνετε. απο την αρχικη σελιδα της googlie για να μπω στο navimania εκανε 20sec. εχω connex στα 1000 και modem sagem800.ενω κατεβαζω με 100 και πανω το σερφαρισμα καταντα εκνευριστικο.το εχω σκαναρει με avg με adware και spybot αλλα βρεθηκε καθαρος,χρησιμοποιω τον firefox3.....βοηθατε συντροφοι και συντροφισσες. και οι συμβουλες οσο πιο απλες γινονται
Μήπως υπάρχουν προγράμματα που "τρέχουν" στο παρασκήνιο και σου δεσμεύουν μνήμη?
Μήπως ο ΗDD έχει γεμίσει?
Η κάρτα γραφικών τι μνήμη έχει?
Αυτά επειδή λες ότι δεν έχεις πρόβλημα στο download αλλά μόνο στο σερφάρισμα.

milena3
17-10-08, 11:44
εεεεε το pc το πηρα το 2003 η καρτα γραφικων ειναι μια nvidia geforce4 mx440 μνημη 128μβ.και οτι αφορα το pc ειμαι αυτοδιδακτος αρα και <<στασιμος>>σε καποια πραγματα. τι ειναι το HDD?

panosha
17-10-08, 12:10
Το PC έχει μνήμη 128ΜΒ ; blink1

staman
17-10-08, 12:17
Μάλλον εννοεί η κάρτα Γραφικών έχει 128mb μνήμη. (Είχα μία τέτοια)
HDD = Hard Disk Drive = Σκληρός Δίσκος (Πόσα mb είναι?)
Και πόση μνήμη (RAM) έχει το PC σου?

milena3
17-10-08, 13:03
σορρυ η καρτα εχει 128μβ. σκληρος 40gb. εξωτερικος 600gb. και ram768. και μπαινω και στο διλλημα αναβαθμιση.....η htc hd? α υπαρχει κανα topic μεσα στο forum να ρωτησω αν αξιζει τον κοπο να αλλαξω παροχο απο οτε σε forthnet?

staman
17-10-08, 14:30
σορρυ η καρτα εχει 128μβ. σκληρος 40gb. εξωτερικος 600gb. και ram768. και μπαινω και στο διλλημα αναβαθμιση.....η htc hd? α υπαρχει κανα topic μεσα στο forum να ρωτησω αν αξιζει τον κοπο να αλλαξω παροχο απο οτε σε forthnet?
Χρειάζεσαι αναβάθμιση είτε αυτή αφορά drivers είτε hardware.
Εξαρτάται πάντα και από το τι κάνεις με το PC, τι λειτουργικό χρησιμοποιείς και τι προγράμματα.
Προσωπικά μένω στο conx.
Μπορείς να δεις και εδώ http://www.navimania.gr/showthread.php?t=3794

beagle
17-10-08, 15:32
Πάντως ο υπολογιστής σου δε φταίει για το πρόβλημα του internet. Και αν κατάλαβα καλά, τις τελευταίες 2 βδομάδες έχεις αυτό το πρόβλημα, πριν ήσουν οκ και με το σερφάρισμα. Δοκίμασες άλλον browser? Το θέμα είναι πως μπορεί να φταίει οτιδήποτε, πρέπει να τον δει κάποιος για να καταλάβει (σωστή κίνηση πριν δώσεις χρήματα για αναβάθμιση).

caldo
22-10-08, 11:35
Εδώ και λίγες ημέρες, έχω κι εγώ πρόβλημα με τον Firefox, σέρνεται και ειδικά αν κάνω upload σε ImageShack...
Αν δεν τον πετάξω, τουλάχιστον να τον επανεγκαταστήσω.
Αλλά, πως σώζω τους σελιδοδείκτες μου;
1) Για να τους περάσω και στον ΙΕ
2) Για να ξαναπεραστούν στον Firefox με τη νέα εγκατάσταση

beagle
22-10-08, 11:54
Όταν πας Σελιδοδείκτες-> Οργάνωση σελιδοδεικτών θα σου ανοίξει ένα νέο παράθυρο "βιβλιοθήκη". Από εκεί επιλέγεις "Εισαγωγή και Αντίγραφο" από τις πάνω επιλογές και μετά "Αντίγραφο ασφαλείας". Το "Εξαγωγή HTML" πρέπει να κάνει τη δουλειά που θες με τον IE αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.

panosha
22-10-08, 12:51
Βάλε τον Internet Explorer 8, για πλήρη συμβατότητα με τον Firefox ή βάλε αυτό στον Firefox, να κάνεις τη δουλειά σου.

https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/2410

caldo
22-10-08, 13:03
Όταν κάνω εξαγωγή σε "αντίγραφο ασφαλείας" το κάνει, και βγάζει αρχείο με κατάληξη "jsno". Άραγε αυτό θα το διαβάσει ο Firefox μετά τη νέα εγκατάσταση;
Κάνω επίσης εξαγωγή σε HTML για να το διαβάσει ο ΙΕ, αλλά δεν μου σώζει κανένα αρχείο...
Μου έχει σπάσει τα νεύρα.

caldo
22-10-08, 13:07
Βάλε τον Internet Explorer 8, για πλήρη συμβατότητα με τον Firefox ή βάλε αυτό στον Firefox, να κάνεις τη δουλειά σου.

https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/2410
Ευχαριστώ. Για να δούμε..

beagle
22-10-08, 14:03
Αυτό το "jsno" το διαβάζει κανονικά όταν πας Επαναφορά-> Επιλογή αρχείου από το "Εισαγωγή και αντίγραφο". Από το "Εξαγωγή HTML" βγαίνει ένα αρχείο με το εικονίδιο του firefox (αν αυτόν έχεις προεπιλεγμένο browser) και με το όνομα που θα του δώσεις. Δοκίμασε να το αποθηκεύσεις στην επιφάνεια εργασίας και θα το δεις.

caldo
22-10-08, 19:43
Τα κατάφερα, όλα καλά, ευχαριστώ.
bigsmile