PDA

Επιστροφή στο Forum : TI OMAP... Φτανει πια!

Georginio1977
19-06-08, 02:01
Ειναι να απορει κανεις με την επιμοΝη των εταιριων κατασκευης PPC με την απαραδεκτη εμμονη που εχουν στη χρηση του ελεεινου TI OMAP 200MHZ. Π.χ το νεο ΜΙΟ Α702. Δε βλεπω το λογο εγω που εχω το Α 701 να δωσω ενα σκασμο λεφτα για να παω ενα βημα πισω τεχνολογικα. Που 200mhz και που 520mhz. Τζαμπα να μου το δινανε θα το πετουσα απο το μπαλκονι. Η γυναικα μου εχει το HTC P3300 (ti omap 200mhz) και ειλικρινα δεν θελω ουτε να το βλεπω. Ας πανε επιτελους ενα βημα μπροστα. Καλο το design και τα φρου-φρου... αλλα αυτο που ενδιαφερει εμας το <<εκλεκτο>> (ας μου επιτραπει η εκφραση) αγοραστικο κοινο, ειναι οι τεχνολογικες καινοτομιες στις νεες συσκευες PPS (π.χ. επεξεργαστικη ισχυς,ram,μεγαλυτεροι αποθηκευτικοι χωροι,καλυτερες οθονες). Δε βλεπω το λογο καποιος ο οποιος ειναι κατοχος μιας συκευης pda το (πολυ 3ετιας) να προβει σε αγορα μιας εκ των νεων μοντελων PPC μιας και οι καινοτομιες σε σχεση με την τιμη τους ειναι μηδαμηνες.

panosha
19-06-08, 07:50
Θα συμφωνήσω μαζί σου, συμπληρώνοντας πως τέτοιοι επεξεργαστές θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε κάποιες έξυπνα στημένες συσκευές, που απευθύνονται σε όσους δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις, αν συνοδεύονται από μια πολύ ελκυστική τιμή.

totalcmdext
02-07-08, 15:52
Τοτε δεν θα μποροθσαμε να εχουμε PDA με το κιλο.
Απλος αυτος ο επεξεργαστης ιταν πολυ stable με μικρη καταναλωση ενεργειας

kiriakost
02-07-08, 16:20
Ελα μωρέ .. μην κάνετε έτσι ... οι κινέζοι κατασκευάζουν ακόμα και σήμερα οπλικά συστήματα με 486DX και δουλεύουν άψογα .. hysterical1

Το πικουλίνι μου , με ειδικό πρόγραμμα έπιασε και τα 450MHz .. thumbs up2

Αλλα κατεβαίνει άνετα και στα 260MHz .

Απο τα 260 στα 400 το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό + 50% αύξηση .
Απο τα 400 στα 450 , μόνο 5% αύξηση ταχύτητας .

Προσωπική άποψη .... ένα μηχάνημα θα μπορούσε να δουλέψει και στα 200MHz, αρκεί να είναι ένα τηλέφωνο με GPS και , η ακόμα .. σκέτο GPS... αλλά όχι ένα PDA που σέβεται τον εαυτό του.

Εαν ακούς MP3 και έχεις ταυτόχρονα ανοιχτό το GPS , οι 200MHz είναι πολύ οριακά αρκετοί .

panosha
02-07-08, 21:03
http://www.navimania.gr/showthread.php?p=118246#post118246

...Εγω δεν θα μπω στην διαδικασία να κάνω το μηχανάκι πειραματόζωο.

Εσύ ή μας δουλεύεις ή δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις ή δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις.

joannaex
05-07-08, 00:32
Να βάλεις και μια επιλογή "όλα τα παραπάνω" tongue2