PDA

Επιστροφή στο Forum : εγκατασταση ΡΝ σε acer n35 και mio 168

groove54
07-04-06, 21:16
Εχω αγορασει το acer n35 και χθες αγορασα και για τον αδεφο μου που λυσαξε το mio 168 μιας και απο το acer δεν ειμαι και τοσο ικανοποιημενος. Και στα δυο ειναι εγκατεστημενα το destinator 3. Μπορω να βαλω και στα 2 το destinator ΡΝ αλλα να μην πληρωσω 2 φορες?
Ευχαριστω

MAKIS32
08-04-06, 01:23
Εχω αγορασει το acer n35 και χθες αγορασα και για τον αδεφο μου που λυσαξε το mio 168 μιας και απο το acer δεν ειμαι και τοσο ικανοποιημενος. Και στα δυο ειναι εγκατεστημενα το destinator 3. Μπορω να βαλω και στα 2 το destinator ΡΝ αλλα να μην πληρωσω 2 φορες?
Ευχαριστω

Βεβαιως και μπορεις.Θα εγκαταστησεις κανονικα το pn σε ενα απο τα δυο και μετα θα πας http://www.destinator1.com/community/ ,θα δημιουργησεις λογαριασμο αν δεν εχεις ,θα κανεις loggin ,θα πας ¨ενεργοποιησεις" και θα διαλεξεις ¨μεταφορα αδειας χρησης σε αλλη συσκευη?.
Θα σου δοθει καινουργια αδεια χρησης και μαζι με το device ID ,και το licence απο την NGI θα εγκαταστησεις το pn στο αλλο ppc. :lol:

groove54
08-04-06, 01:29
Thanks dude. Αυτο ισχυει και με την αναβαθμιση απο destinator 3 σε ΡN ετσι? Δεν εννοω να αγορασω ολοκληρο το προγραμμα με 169Ε. Εαν αντιμετωπισω καποιο προβλημα να επικοινωνησω prive?

MAKIS32
08-04-06, 12:31
Thanks dude. Αυτο ισχυει και με την αναβαθμιση απο destinator 3 σε ΡN ετσι? Δεν εννοω να αγορασω ολοκληρο το προγραμμα με 169Ε. Εαν αντιμετωπισω καποιο προβλημα να επικοινωνησω prive?

Ναι υσχυει και για την αναβαθμιση,που στην ουσια δεν ειναι αναβαθμιση,αφου αγοραζεις το pn κανονικα ,απλα με προνομιακη τιμη 49 ευρω λογω οτι ησουν χρηστης του D3.Επισης αν θες μπορεις να συνεχισεις να δουλευεις και το destinator3 ,μονο που απο εδω και περα δεν θα υπαρχουν αναβαθμισεις για τους χαρτες του.
Για οτι αλλο θες και μπορω να βοηθησω pm me. :?