PDA

Επιστροφή στο Forum : Προειδοποίηση 10 - Δεν βρέθηκε διαδρομή

nickvir
07-04-06, 16:21
Χρησιμοποιώ το Destinator PN μόλις 2 μέρες και σε 2 διαδρομές μου έχει βγάλει μήνυμα ότι δεν βρέθηκε η Διαδρομή. Για παράδειγμα βάζω από Βριλήσσια να με πάει στην οδό Σωκράτους 51 στο Χαιδάρι και μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα... Τι φταίει?

Έχω δοκιμάσει και με συντομότερη και με ταχύτερη διαδρομή καθώς και να μην αποφεύγει κανένα δρόμο, αλλα και πάλι τα ίδια!

Ευχαριστώ,
Νίκος

nickvir
07-04-06, 16:40
Από ότι βλέπω καμία διαδρομή προς το Χαιδάρι δεν είναι δυνατή!!! Όποιο δρόμο και να βάλω στο Χαιδάρι το ίδιο μήνυμα βγάζει :(

cgavar
07-04-06, 17:04
Δοκίμασα από NGI προς τη διεύθυνση που ανέφερες (Σωκράτους 51) και η διαδρομή υπολογίστηκε κανονικά. Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα (ποια συσκευή έχεις, έχεις ενεργοποιήσει αποφυγές, είναι γνήσιο) ή ό,τι άλλο μπορεί να μας βοηθήσει να εντοπίσουμε το πρόβλημα.

nickvir
07-04-06, 17:11
Καλησπέρα!

Φυσικά και είναι γνήσιο πρίν 3 μέρες το αγόρασα :). Το έχω περάσει σε ένα ipaq 2210 με holux gpslim 236 BT gps... Η έκδοση είναι 5.1.172 με χάρτες 2005.Q4.3732 Greek.

Δοκίμασα και κάποιες άλλες διαδρομές... (Πειραιά κλπ) με τις οποίες πάλι έχει πρόβλημα. Από ότι έχω καταλάβει δεν βγάζει διαδρομές για μεγάλες αποστάσεις! Ενώ όσες διαδρομές του έβαλα να κάνει εδώ κοντά τις βρήκε μια χαρά...

Δεν έχω ενεργοποιήσει καμία αποφυγή, αλλά και όταν ενεργοποίησα αποφυγή Αττικής Οδού δεν άλλαξε κάτι. Επίσης εγκατέστησα απο την αρχή το PN αλλά χωρίς αποτέλεσμα!

zeppelin
07-04-06, 17:13
Ελεύθερη μνήμη?

nickvir
07-04-06, 17:17
Γύρω στα 25 - 30 mb.

zeppelin
07-04-06, 17:23
Με το συγκεκριμένο pda είχαμε πολλά προβλήματα και με το Destinator 3. Έχει πολύ αργό οδηγό SD κάρτας, αν αυτό σε βοηθάει. Προσπάθησε να ελευθερώσεις όσο πιο πολύ μνήμη και να βάλεις το χάρτη στη κύρια μνήμη ή να χρησιμοποιήσεις CF κάρτα για να βάλεις το χάρτη.

nickvir
07-04-06, 17:27
Κάποι bug είναι... Έχω προσπαθήσει γύρω στις 30 φορές να κάνω την δρομολόγηση και έχει βρει την διαδρομή 3 φορές... Άλλα κάποιο κόλλημα τραβάει...

Οι χάρτες είναι σε cf card... To pda έχει μόνο το destinator περασμένο τίποτε άλλο.

updated:

Τα ίδια κάνει και με τους χάρτες περασμένους στην κύρια μνήμη του pda.

nickvir
07-04-06, 17:39
Μετά από ένα ακόμα clean install του PN, μου έκανε 3 φορές την δρομολόγηση χωρίς να πετάξει λάθος... Οπότε μένει να κάνω την διαδρομή το βράδυ και να δω τι παίζει ;). Θα ενημερώσω!

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!

Νίκος

nickvir
08-04-06, 15:54
Τελικά δεν μου εμφάνισε ξανά πρόβλημα παρόλου που έκανα 2-3 μεγάλες διαδρομές χτές βράδυ. Άρα κάτι δεν είχα κάνει καλά install αρχικά.

Ευχαριστώ για την βοήθεια!