Επιστροφή στο Forum : Μπάρα πληροφοριών
Είμαι εδώ και 2 ημέρες κάτοχος του Destinator PN, (αναβάθμιση από το Destinator 3).Τρέχει στο ΜΙΟ 168. Στην προηγούμενη έκδοση και στην μπάρα πληροφοριών που βρίσκονταν στο κάτω μέρος της οθόνης, προβάλλονταν διαδοχικά όλες οι πληροφορίες (ταχύτητα οχήματος, δρόμος που βρίσκεσαι, εκτιμώμενη ώρα άφιξης, κλπ). Σε αυτή την έκδοση μπορείς να δεις μόνο μία πληροφορία την φορά επιλέγοντας την χειροκίνητα. Μήπως υπάρχει η δυνατότητα να φαίνονται όλες οι Πληροφορίες ταυτόχρονα - εναλλάξ όπως στο Destinator 3 ?
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Δυστυχώς όχι.
Πάντως νομίζω ότι η αλλαγή της συγκεκριμένης λειτουργίας είναι σωστή. Είχα πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου (κατά τη χρήση του Destinator 3) να κοιτάω "επίμονα" τη μπάρα πληροφοριών για να δω π.χ. το υψόμετρο κι όταν οδηγείς δεν είναι και το καλύτερο για την ασφάλειά σου
Συμφωνώ αγαπητέ Zepelin υπέρ πάντων όλων η ασφάλεια αλλά καλό θα ήταν να είχαμε μία γενική άποψη όλων των λειτουργιών γιατί νoμίζω ότι το να προσπαθείς να αλάξεις ενέργεια εν κινήση είναι ποιο επικίνδυνο.Παρεπιπτόντως διάβασα σε ένα άλλο post για την κατηγορία Bar-Clubs στα αγαπημένα.Με το που την είδα χάρηκα πολύ αλλά η χαρά κράτησε λίγο γιατί η εν λόγω κατηγορία ήταν άδεια.Πιστεύω να διορθωθεί σε επόμενα updates.(χρησημοποιώ μόνο αυθεντικά προοιόντα αγορασμένα νόμιμα από την NGI).Και βέβαια τα ορισμένα μικροπροβληματάκια που παρατηρούμε-παρατηρήτε θα κάνουν την επόμενη γενιά Destinator ακόμα καλύτερη.Σε ευχαριστώ για άυτή την απάντηση σου όσο και για της επόμενες, εάν υπάρξουν.
Δεν είναι άδεια αλλά έχουν περιεχόμενο για Θεσσαλονική & Πάτρα.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.