Επιστροφή στο Forum : "Αναζήτηση τριγύρω" με "Αγαπημένα";
Γεια σας! :)
Έχω το MLS3900BT με το Destinator 7 κι έχω μερικές ερωτήσεις σχετικά με τα "Χρήσιμα" και τα "Αγαπημένα":
1) Στα χρήσιμα μπορείς να κάνεις αναζήτηση τριγύρω από την τρέχουσα θέση. Πως μπορείς να κάνεις του ίδιου τύπου αναζήτηση αλλά με τα αγαπημένα;
2) Πως μπορείς να αναζητήσεις κάτι τριγύρω από άλλη θέση; Δηλ. όχι εκεί που βρίσκεσαι αλλά τριγύρω σε κάποιο άλλο σημείο; Και πως γίνεται αυτό με τα αγαπημένα και πως με τα χρήσιμα;
Ευχαριστώ πολύ :)
Δεν γίνεται τπτ από τα δύο που λες μέσα από το destinator. crymore
Ευχαριστώ για την απάντηση. Κρίμα... crymorecrymore
Το (2) γίνεται για τα χρήσιμα .
Διαχείρηση χαρτών->Σχεδιασμός διαδρομής , ορίζεις στον χάρτη αφετηρία το σημείο που θές πάς στα χρήσιμα στην τρέχουσα θέση και βλέπεις ότι θές .
Φιλαράκια, η αναζήτηση στα χρήσιμα δεν γίνετε λίγο πιό εύκολη, με κανένα κολπάκι?
Δηλ. ψάχνω μιά εκκλησία π.χ. Αγ. Αθανάσιος και μου βγάζει μιά οθόνη με χμ. και Αγ. Αθαν. σκέτα.
Πρέπει να πάω στο χάρτη για να δω που είναι αυτός ο Αγιος. Δεν μπορεί να λέει π.χ. Αγ. Αθαν. Τρίπολη, (έστω την πόλη μόνο) να μην ψάχνουμε τζάμπα όλους τους Αγίους?
Φιλαράκια, η αναζήτηση στα χρήσιμα δεν γίνετε λίγο πιό εύκολη, με κανένα κολπάκι?
Δηλ. ψάχνω μιά εκκλησία π.χ. Αγ. Αθανάσιος και μου βγάζει μιά οθόνη με χμ. και Αγ. Αθαν. σκέτα.
Πρέπει να πάω στο χάρτη για να δω που είναι αυτός ο Αγιος. Δεν μπορεί να λέει π.χ. Αγ. Αθαν. Τρίπολη, (έστω την πόλη μόνο) να μην ψάχνουμε τζάμπα όλους τους Αγίους?
Στο Destinator 7 πήγαινε "Επιλογές" --> "Ελεύθερη Περιήγηση" --> "Μετάβαση" > "Διεύθυνση" > "Πόλη πρώτα" πχ "Τρίπολη" > "Ενέργειες" > "Ορισμός αφετηρίας" και από εκεί πλέον κάνε αναζήτηση στην κατηγορία των Χρησίμων που Θέλεις.
Σωστό αυτό, αν γνωρίζεις που περίπου είναι.
Αν δεν γνωρίζεις όμως είναι λίγο μπέρδεμα......
Σωστό αυτό, αν γνωρίζεις που περίπου είναι.
Αν δεν γνωρίζεις όμως είναι λίγο μπέρδεμα......
Με βάση αυτό ***Δεν μπορεί να λέει π.χ. Αγ. Αθαν. Τρίπολη, (έστω την πόλη μόνο) να μην ψάχνουμε τζάμπα όλους τους Αγίους?*** απάντησα. !!
mastoris than.
24-08-08, 18:14
Με βάση αυτό ***Δεν μπορεί να λέει π.χ. Αγ. Αθαν. Τρίπολη, (έστω την πόλη μόνο) να μην ψάχνουμε τζάμπα όλους τους Αγίους?*** απάντησα. !!
Έχεις απόλυτο δίκιο τα χρήσιμα είναι σαν "ακατάστατο συρτάρι" και δημιουργούν προβλήματα και εκνευρισμό.
Δε βαριέσε βρε Θανάση, θα το συνηθήσουμε αφου ''κατεβάσουμε'' και κανα δυό-τρεις αγίους κάτω.......
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.