Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με το License key
Αγόρασα to destinator 3. Θέλοντας να κάνω αναβαθμιση σε PN μου ζητήθηκε πρώτα να δημιουργήσω λογαριασμό ενημέρωσης χαρτων. Εχω πρόβλημα με το license key το οποίο μου λέει το σύστημα οτι δεν ειναι εγκυρο. Σε εποικοινωνία που είχα με την telematix μου διαβεβαίωσαν οτι είναι μοναδικός και εχει καταχωρηθεί σε εμένα .Αν μπορείτε να με βοηθήσετε....Σας στέλνω τα στοιχεία μου με e-mail.
Είδα και το e-mail. Θα δημιουργήσουμε το λογαριασμό εντός της ημέρας.
Ευχαριστώ το προβλημα λύθηκε.Σήμερα έκανα αναβάθμηση σε destPN .Όμορφο. Εχω ένα πρόβλημα όμως .Το PN διαφημίζει οτι έχει χάρτες εκτός των άλλων και Μεσολογγίου. Παρόλο που έχω κάνει και αναβάθμηση των τελευταίων χάρτων (Νομίζω v 5.1.172) δεν μου εμφανίζονται οι οδοί.
Σε επικοινωνία με TELEMATIX μου είπαν οτι σε αυτούς υπάρχουν ονόματα οδών Μεσολογγίου. Κάποια ιδέα?
ok. το βρήκα. sorry. Είχα άλλο χάρτη... Ομως παρόλο που το εξήγησα στην υπηρεσία εξυπηρέτησης TELEMATIX δεν μπόρεσε να με βοηθήσει.Μάλλον δεν κατάλαβαν, αν και αυτή είναι η δουλειά τους.....
ΥΓ1 τηλ εξυπηρετησης TELEMATIX (απο το ίδιο αυτοκόλλητο του λογότυπού τους . 210 2853470.
Όταν παίρνεις εκεί σου δίνουν ενά άλλο τηλέφωνο εξυπηρέτησης 9011274050 με χρέωση 0,95Ε το λεπτό.
Ομως και πάλι δεν αρκει αυτό , την επόμενη ημέρα που ξαναπήρα το 210... μπας και φιλοτιμηθούν (Μιλάμε για το λανθασμένο License Key ,για ένα πράγμα που δεν είναι δικής μου υπαιτιότητας)μου έδωσαν ενα επίσης τηλέφωνο εξυπηρέτησης 9011901188 με χρέωση 1,5κάτιΕ το λεπτό.
Λίγο σοβαρότητα απο τους συνεργάτες σας δεν θα έβλαπτε.
ΥΓ2 Απο την NGI δεν έχω κανένα παράπονο. Εννοείται.....
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.