Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με καρτα ethernet PCMCIA σε Λαπτοπ
Επειδη η εθερνετ θυρα του λαπτοπ ταπαιξε δοκιμασα να δουλεψω με εξωτερικη καρτα.Εχω δοκιμασει ηδη 2 διαφορετικες αλλα ενω προσπαθει να συνδεθει στο δικτυο σταματαει και βγαζει μηνυμα οτι το καλωδιο δικτυου αποσυνδεθηκε.Οι ρυθμισεις του δικτυου ειναι στην αυτοματη αποδοση IP,DNS κτλ. οπως ηταν και οταν δουλευε με την μαμισια εθερνετ.Οποιος ειδημων μπορει ας βοηθησει γιατι εχω φαει απειρες ωρες αλλα τιποτα.
Να υποθέσω έχεις κάνει τα βασικά: εγκατάσταση drivers και software διαχείρισης της κάρτας...;
Drivers ναι.Software διαχειρισης της καρτας;;;Οτι επρεπε απο το cd το εκανα εγκατασταση.
Να υποθέσω και εγώ ότι το καλώδιό σου είναι ΟΚ?
Η λυση βρεθηκε!Επρεπε να επεμβει ο Αντμιν του δικτυου,γιατι αλλαζωντας την καρτα δικτυου αλλαξε η mac adress.w00t2
Λογικο ειναι τωρα αλλα δεν μου τοπες νωριτερα!!!
Εχω βρει τον μπελα μου με τους Αντμιν...αν εννοεις αυτο.Εχω φαει τα μουστακια μου εδω και 15 μερες,εχω παρει 2 καρτες εθερνετ και τελικα ολα λυθηκαν με ενα τηλεφωνο!Τί απλη που ειναι η ζωη;Ετοιμασου να μου σεταρεις το Νταιαμοντ grin1
Για να σου πούμε για τους Admin πρέπει να μας πεις ότι δε μιλάς για το δίκτυο του σπιτιού σου. Βασική πληροφορία.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.