Επιστροφή στο Forum : ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΡΟΜΩΝ
Καλησπερα σε ολους .Οταν στην αποφυγη δρομων στα διοδια σου βγαζει τετραγωνακια τι φταιει;[/b]
kκατέβασε το νέο ForLink από το site μας
ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΡΟΜΩΝ (ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΥΜΗΤΤΟΥ,ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΕΣ.....)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΡΟΜΩΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ,ΜΕ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕΣΩ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ?( ΜΕΝΩ Ν.ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΥΓΓΡΟΥ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ- ΚΗΦΙΣΟ-ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΛΕΥΣΙΝΑ).
ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Για την αποφυγή δρόμων δεν ξέρω να σου πω.Για το ότι σε πάει δια μέσω Λάμιας ή από Σαλαμίνα είναι ανάλογα το τι έχεις επιλέξει στο μενου επιλογές-ριθμίσεις διαδ/μής-ταχύτερη ή συντομότερη.Ταχύτερη είναι αυτή που η μέση ωριαία ταχύτητα είναι μεγαλύτερη και συντομότερη σε απόσταση.
DILADI AN KAPIOIOS DEN KSEREI NA PAEI STIN KORINTHO KAI DIALEKSEI TIN SYNTOMOTERI DIADROMH THA TON PAEI APO SALAMINA(THA MPEI KAI SE DYO FERRY BOAT :lol: :lol: )
GIA TO ALLO THEMA POY ANEFERA STO PIO PANW POST KSEREI KANEIS????
Ουτε εγω ξερω, και θελω και εγω μια απαντηση. Του λεω να με παει πατρα με "τσεκαρισμενη" την αποφυγη διοδιων και παρολα αυτα μου βγαζει δρομολογιο κανονικα απο τα διοδια,σαν να μην εχω τσεκαρει την αποφυγη
DILADI AN KAPIOIOS DEN KSEREI NA PAEI STIN KORINTHO KAI DIALEKSEI TIN SYNTOMOTERI DIADROMH THA TON PAEI APO SALAMINA(THA MPEI KAI SE DYO FERRY BOAT :lol: :lol: )
GIA TO ALLO THEMA POY ANEFERA STO PIO PANW POST KSEREI KANEIS????
Γι' αυτό το λόγο υπάρχει η απαγόρευση των ακτοπλοϊκών γραμμών. Αν επιλέξεις "συντομότερη" και αποφυγή ακτοπλοϊκών δε θα σε πάει από Σαλαμίνα
ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΡΟΜΩΝ (ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΥΜΗΤΤΟΥ,ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΕΣ.....)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΡΟΜΩΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ,ΜΕ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕΣΩ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ?( ΜΕΝΩ Ν.ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΥΓΓΡΟΥ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ- ΚΗΦΙΣΟ-ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΛΕΥΣΙΝΑ).
ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Υπάρχει πρόβλημα μόνο στο κόμβο Υ6 Γλυκά Νερά.
Ξαναπροσπάθησε με τα νέα ForLinks αλλά επιβεβαίωσε κι ότι έχεις το νέο χάρτη (2005.Q1) Όψη-->Εναλλαγή χαρτών
Για τη Σαλαμίνα σου Απάντησα.
Δοκίμασα τη διαδρομή στην οποία αναφέρθηκες, με αφετηρία Νέο Κόσμο (χωρίς συγκεκριμένη διεύθυνση) και προορισμό την Ελευσίνα (επίσης χωρίς συγκεκριμένη διεύθυνση) και μου πρότεινε να πάω από Καβάλας. Μάλλον δεν έχεις τον τελευταίο χάρτη.
Ουτε εγω ξερω, και θελω και εγω μια απαντηση. Του λεω να με παει πατρα με "τσεκαρισμενη" την αποφυγη διοδιων και παρολα αυτα μου βγαζει δρομολογιο κανονικα απο τα διοδια,σαν να μην εχω τσεκαρει την αποφυγη
Κάποια από τα διόδια έχουν πρόβλημα. Τα έχουμε εντοπίσει, τα έχουμε διορθώσει και θα τα έχετε στην επόμενη έκδοση.
kalispera kai euxaristw gia tis apantiseis zeppelin.
koitaksa to xarti kai exw ton 2005.Q1.3119, uparxei neoteros apo auton?
oso gia ta nea forlinks ta katevazw apo to site?
Όχι δεν υπάρχει νεότερος χάρτης, μάλλον το πρόβλημα θα είναι στα ForLinks. Κάνε δοκιμή και ενημέρωσέ μας
Τα νέα ForLinks που μπορώ να τα βρω στο site?
Thanks
http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2
grigoris_a
09-07-05, 21:39
Μια ερωτησούλα.Μετά το κατέβασμα και εγκατάσταση των τελευταίων FOR LINKS στην αποφυγή δρόμων όταν πάω ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ στα στοιχεία δεν μου δείχνει τίποτα.Και όταν βάζω αποφυγή Ατικκης οδού δεν μου δουλεύει.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.