PDA

Επιστροφή στο Forum : ΤΟ DESTINATOR PN EINAI ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ???? ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ......

tzark
02-04-06, 20:50
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ NGI ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ USERS ...........!!!!!
----------------------------------------------------------------------------------

:roll:
ΤΟ DESTINATOR PN EINAI ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 8 DESTINATOR PN ( ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ).

ΣΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ( ΛΟΓΙΚΟ ΙΣΩΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ) ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ BUG.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΡΑ-ΛΑ-ΛΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ!!!!!!!!!!! ή ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ !!!!!!!

ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΤΕ ΤΕΛΟΣ....................ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ.

ΤΑ ΜΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΞΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
MIO 168
SD 1GB
DESTINATOR PN
WINDOWS MOBILE 2003
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΜΙΑ!!!!!!!!!! ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ DESTINATOR PN

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ( ΠΛΗΝ ΤΗΣ NGI ) ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.

* ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ.......

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ.

ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ NGI ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ.....!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ DESTINATOR 6 ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ( ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Ν.ΥΟΡΚΗ ......).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. :lol:

Γιάννης
03-04-06, 05:19
100% περιπτωση γνησιου...!!!

βαλτε σπασμενο...!!!!

:lol:

maktubgr
03-04-06, 11:07
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ NGI ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ USERS ...........!!!!!
----------------------------------------------------------------------------------

ΣΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ( ΛΟΓΙΚΟ ΙΣΩΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ) ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ BUG.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΡΑ-ΛΑ-ΛΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ!!!!!!!!!!! ή ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ !!!!!!!

ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΤΕ ΤΕΛΟΣ....................ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ.

MIO 168
SD 1GB
DESTINATOR PN
WINDOWS MOBILE 2003

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ( ΠΛΗΝ ΤΗΣ NGI ) ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.

* ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ.......

ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ NGI ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ.....!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ DESTINATOR 6 ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ( ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Ν.ΥΟΡΚΗ ......).

Ευτυχώς γιά σας ΟΛΟΙ εδώ μέσα είμαστε εγκάθετοι και έμμισθοι,ελεύθεροι συνεργάτες της NGI.Δυστυχώς όμως η όλη κατάσταση αποκαλύφθηκε :shock:

ssarl
03-04-06, 12:55
Ωχ!!! Μας καταλάβανε. :lol:

christosm
03-04-06, 13:05

MIO 168
SD 1GB
DESTINATOR PN
WINDOWS MOBILE 2003

Δυστυχως αν ψαξεις στο φορουμ θα δεις οτι το PN παρουσιαζει παρα πολλα προβληματα.Εμενα με το Jajsjar μου εχει βγαλει την πιστη κανοντας διαφορα κολληματα.Παντως το δικο σας προβλημα δεν το εχω αντιμετωπισει ως τωρα.Απο αλλους χρηστες μην περιμενετε πολλη βοηθεια διοτι αν καποιος πει οτι εχει προβλημα με το PN τοτε οι υπολοιποι πεφτουν να τον φανε

zeppelin
03-04-06, 13:37
Αν και η τοποθέτηση σου είναι απαράδεκτη, σου απαντώ επίσημα ως NGi:

Δοκίμασε να βάλεις το firmware update του mio 168 που θα βρεις στο forum.

Στη συνέχεια εγκατέστησε τo Destinator PN. Σε περίπτωση που δε δουλέψει και πάλι, αγορασέ το!

Σε παρακαλώ μπορείς να στείλεις με e-mail τα license key το δικό σου, αλλά και των άλλων 7 που εκπροσωπείς στο ngi@ngi.gr ?

christosm
03-04-06, 14:28

Στη συνέχεια εγκατέστησε τo Destinator PN. Σε περίπτωση που δε δουλέψει και πάλι, αγορασέ το!

Σε παρακαλώ μπορείς να στείλεις με e-mail τα license key το δικό σου, αλλά και των άλλων 7 που εκπροσωπείς στο ngi@ngi.gr ?
Eμενα που ειναι γνησιο το PN (οποιος θελει του στελνω το key) μπορει να μου λυσει τα παρακατω προβληματα
1)Δρομολογηση ως πεζο δεν μου κανει
2)Χανονται στην πλοηγηση καθε τοσο τα ονοματα των δρομων και η διαδρομη
3)Αν ειναι ανοιχτο το PN και στο Jasjar σβησει η οθονη επαναφερεται μονο με σοφτ ρεσετ
4)Αν τρεχει το PN και ερθει SMS μια απο τα ιδια σοφτ ρεσετ
5)Προχθες ανοιγοντας το PN στην προσπαθεια του να συνδεθει με το gps μου ζητουσε το key του gps και παροτι το εδινα σωστα δεν γινοταν συνδεση.Στην αρχη πιστεψα οτι φταιει το gps αλλα τα υπολοιπα προγραμματα δεν ειχαν αυτο το προβλημα
6)SMS δεν στελνει επειδη ειναι εγκατεστημενο στη καρτα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι bug του προβληματος
Απο οτι βλεπεται τα bug και τα προβληματα ειναι παρα πολλα.Αναφερω οτι κανενα προβλημα δεν εχω με την NGI αλλα αφου αυτη ειναι ο μεσαζοντας εδω πρεπει να τα γραψω

ssarl
03-04-06, 15:00
Επειδή έχω και εγώ Jasjar σου απαντάω:

1. Δρομολόγηση ως πεζός μου κάνει κανονικά. Το έχω δοκιμάσει πριν 2 μήνες στη Γερμανία και με έβγαλε ασπροπρόσωπο.
2. Το Jasjar είναι αργό. Δυστυχώς ενώ είναι ένα τηλέφωνο με πολύ καλές δυνατότητες είναι πολύ αργο κυρίως στις λειτουργίες τπου σχετίζονται με το I/O στην οθόνη. Το γεγονός επίσης ότι έχει και VGA οθόνη επιβαρύνει την κατάσταση. Αυτός είναι και ο λόγος με την αργή περιστροφή και το χάσιμο των ονομάτων των δρόμων. Παρόμοια συμπεριφορά έχει και το Navigon που έχω δοκιμάσει. Είναι 2 φορές πιο αργό από το Destinator και συχνά δεν φτάνει η μνήμη για να τρέξει. Εδώ που τα λέμε το Jasjar μετά από λίγη χρήση πάει στα 16MB ελέυθερης μνήμης και βγάλε.
3. Αυτό το κάνει και σε άλλα PocketPC. Πολύ φοβάμαι όμως ότι σχετίζεται με το MS Bluetooth Stack και όχι με το πρόγραμμα. Στο MIO A701 δουλεύει σωστά.
4. Στο Jasjar για κάποιο λόγο δεν παίζουν τα SMS. Άλλες συσκευές Win Mobile 2005 όπως το ΜΙΟ λειτουργουν σωστά. Επίσης αν έχεις παρατηρήσει δεν μπορείς να στείλεις και SMS με τη θέση σου.
5. Δυστυχώς δε μου έχει συμβεί και δεν μπορώ να σου απαντήσω.
6. Δες το 4.

Με λίγα λόγια αν θέλεις σωστή πλοήγηση άλλαξε Pocket PC (εγώ αυτό έκανα και πήρα το ΜΙΟ). Επίσης, έχεις δοκιμάσει να τρέξεις το PapaGO 7 ή το Navigon σε Jasjar; Κάντο, έχει πολύ πλάκα. Τουλάχιστον το Destinator παίζει.

christosm
03-04-06, 15:19
Επειδή έχω και εγώ Jasjar σου απαντάω:

1. Δρομολόγηση ως πεζός μου κάνει κανονικά. Το έχω δοκιμάσει πριν 2 μήνες στη Γερμανία και με έβγαλε ασπροπρόσωπο.
2. Το Jasjar είναι αργό. Δυστυχώς ενώ είναι ένα τηλέφωνο με πολύ καλές δυνατότητες είναι πολύ αργο κυρίως στις λειτουργείες τπου σχετίζονται με το I/O στην οθόνη. Το γεγονός επίσης ότι έχει και VGA οθόνη επιβαρύνει την κατάσταση. Αυτός είναι και ο λόγος με την αργή περιστροφή και το χάσιμο των ονομάτων των δρόμων. Παρόμοια συμπεριφορά έχει και το Navigon που έχω δοκιμάσει. Είναι 2 φορές πιο αργό από το Destinator και συχνά δεν φτάνει η μνήμη για να τρέξει. Εδώ που τα λέμε το Jasjar μετά από λίγη χρήση πάει στα 16MB ελέυθερης μνήμης και βγάλε.
3. Αυτό το κάνει και σε άλλα PocketPC. Πολύ φοβάμαι όμως ότι σχετίζεται με το MS Bluetooth Stack και όχι με το πρόγραμμα. Στο MIO A701 δουλεύει σωστά.
4. Στο Jasjar για κάποιο λόγο δεν παίζουν τα SMS. Άλλες συσκευές Win Mobile 2005 όπως το ΜΙΟ λειτουργουν σωστά. Επίσης αν έχεις παρατηρήσει δεν μπορείς να στείλεις και SMS με τη θέση σου.
5. Δυστυχώς δε μου έχει συμβεί και δεν μπορώ να σου απαντήσω.
6. Δες το 4.

Με λίγα λόγια αν θέλεις σωστή πλοήγηση άλλαξε Pocket PC (εγώ αυτό έκανα και πήρα το ΜΙΟ). Επίσης, έχεις δοκιμάσει να τρέξεις το PapaGO 7 ή το Navigon σε Jasjar; Κάντο, έχει πολύ πλάκα. Τουλάχιστον το Destinator παίζει.
Λοιπν για δωσε τα φωτα σου σε ενα ενα τα προβληματα
1)Αν εγω το γυρισω στην λειτουργεια του πεζου απενεργοποιειται το κουμπι οργανωση διαδρομης.Καμμια ιδεα;
2)Κολλαει οταν σβησει η οθονη ακομα και οταν δεν ειναι συνδεδεμενο με gps δηλ ειναι στην λειτουργεια σχεδιασμος διαδρομης.Αρα πρεπει να φταιει το προγραμμα
3)Για τα SMS τα γνωριζω τα προβληματα
Αλλα προγραμματα που λες τα εχω τρεξει και συμφωνουμε απολυτα αλλα το θεμα ειναι οτι δεν τα ειχα πληρωσει οποτε δεν ειχα και απαιτησεις.Επαναλαμβανω οτι δεν εχω κανενα προβλημα με την NGI αφου δεν βγαζουν αυτοι το προγραμμα αλλα ρε γαμωτο δεν μπορω να δεχθω σαν λυση το να αγορασω αλλα ppc για να τρεξω το PN εκτος αν εχει κανεις να μου χαρισει κανενα :D Οι τυποι στην Destinator δεν εκαναν καμμια δοκιμη;Μιλαμε οτι Jasjar δεν ειναι κανενα ppc παλιο για να μην το δοκιμασουν

ssarl
03-04-06, 15:30
1. Για την οργάνωση διαδρομής δεν την έχω χρησιμοποιήσει σαν πεζός και δεν μπορώ να σου απαντήσω. Πάντως η κατάσταση πεζού έχει και άλλους περιορισμούς (π.χ. χιλιομετρικούς) σε σχέση με το αυτοκίνητο.
2. Εμένα πάλι επανέρχεται σωστά. Μήπως το έχεις εγκατεστημένο στην SD; Στο Jasjar η SD παύει να τροφοδοτείται με ρεύμα ότι πέσει σε Power Saving mode. Θέλει γύρω στα 8 με 10 δευτερόλεπτα να συνέλθει. Έχεις περιμένει τόσο διάστημα. (Υ.Γ. Και εδώ το ΜΙΟ είναι καταπληκτικό. Έχει επιλογή να αφήνει την SD με ρεύμα όσο είναι στο sleep mode).

Ελπίζω να βοήθησα.

christosm
03-04-06, 15:35
1. Για την οργάνωση διαδρομής δεν την έχω χρησιμοποιήσει σαν πεζός και δεν μπορώ να σου απαντήσω. Πάντως η κατάσταση πεζού έχει και άλλους περιορισμούς (π.χ. χιλιομετρικούς) σε σχέση με το αυτοκίνητο.
2. Εμένα πάλι επανέρχεται σωστά. Μήπως το έχεις εγκατεστημένο στην SD; Στο Jasjar η SD παύει να τροφοδοτείται με ρεύμα ότι πέσει σε Power Saving mode. Θέλει γύρω στα 8 με 10 δευτερόλεπτα να συνέλθει. Έχεις περιμένει τόσο διάστημα. (Υ.Γ. Και εδώ το ΜΙΟ είναι καταπληκτικό. Έχει επιλογή να αφήνει την SD με ρεύμα όσο είναι στο sleep mode).

Ελπίζω να βοήθησα.
Tους χιλιομετρικους περιορισμους τους γνωριζω.Το εχω στη καρτα αλλα το εχω αφησει μεχρι και ενα λεπτο και δεν επανηλθε

maximi01
03-04-06, 17:51
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες στο forum να περάσουν από την NGI για την μισθοδοσία τους.
Εξαιρείται φυσικά η ομάδα με τους επιστήμονες της πληροφορικής η οποία αναμφισβήτητα είναι η μόνη ανεξάρτητη, αδέκαστη, έγκυρη και αντικειμενική στο forum αυτό.

Υ.Γ. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης του περιεχομένου των δημοσιεύσεων που έχουν κάνει τα μέλη μας, θα τους υπολογισθεί και extra bonus.

kbantikos
03-04-06, 19:29
Και οι 8 ηταν υπεροχοι,να μαζευτουμε κανα βραδακι να πεταξουμε μολοτωφ στα γραφεια της ngi, το μεσο διαφυγης το βαζω εγω :lol: , τουλαχιστον οι 2 που ειναι και του χωρου δεν γνωριζουνε οτι δεν γραφουμε κεφαλαια σε ενα forum :?: :?: κατα τα αλλα το post ειναι καταπτυστο λυπαμαι. Τουλαχιστον απο μορφωμενους ανθρωπους θα περιμενε κανεις περισσοτερη αυτοσυγκρατηση και καλυτερη αναπτυξη των θεσεων και οχι αυτην την αρλουμπα ποιο πανω, μαλλον ο φιλος μου ο Γιαννακης θα μαζεψε τιποτα φιλαρακια απο την Τουμπα και θα ηρθανε να κανουνε χαβαλε :wink: :lol:
Παντως το δικο σας προβλημα δεν το εχω αντιμετωπισει ως τωρα.Απο αλλους χρηστες μην περιμενετε πολλη βοηθεια διοτι αν καποιος πει οτι εχει προβλημα με το PN τοτε οι υπολοιποι πεφτουν να τον φανε

chris σχετικα με το απο πανω θα διαφωνησω μαζι σου φιλε και εμενα μου κανει που και που κατι παλαβα κυριως το βελακι που ειναι κατα την γνωμη μου αποτυχια, αλλα δεν επεσε κανεις να με φαει, αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι τα παιδια ειναι υπευθυνα για τους χαρτες και η θεση τους κρινεται επισφαλης οταν προκειται περι του προγραμματος μιας και δεν το εχουν αναπτυξει αυτοι φανταζομαι ειναι σαν να πηγαινεις στην alpha copy που ειναι αντιπροσωπος της nokia στην Ελλαδα και να παραπονιεσαι για τις αστοχιες των κινητων ναι μεν θα σε ακουσουνε και θα στειλουνε τα παραπονα στην nokia αλλα δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο. Γεγονος ειναι οτι το pn δεν μου εχει αφησει και τις καλυτερες εντυπωσεις ειναι λιγο αργουτσικο και δειχνει βαρυ και καποια αλλα τα οποια τα εχουμε ξαναπει χωρις ποτε ομως να μου την πεσει καποιος :D

PAVL-2
03-04-06, 20:54
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες στο forum να περάσουν από την NGI για την μισθοδοσία τους.
Εξαιρείται φυσικά η ομάδα με τους επιστήμονες της πληροφορικής η οποία αναμφισβήτητα είναι η μόνη ανεξάρτητη, αδέκαστη, έγκυρη και αντικειμενική στο forum αυτό.

Υ.Γ. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης του περιεχομένου των δημοσιεύσεων που έχουν κάνει τα μέλη μας, θα τους υπολογισθεί και extra bonus. ποτε να ερθω απο την ngi για μπικικινια

PAVL-2
03-04-06, 21:27

MIO 168
SD 1GB
DESTINATOR PN
WINDOWS MOBILE 2003

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. :lol: ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ........ Η μας δουλευετε η πρεπει και τα οκτω PN που εχετε να εχουν προβλημα. Εγω εχω---QTEK 2020i---PN Version 5.1.172---SD 2GB 150X---GPS Speed Sentry---ArcPad 6.0.3---Navio---MAP = GREECE U 2005.Q4.3732---AUSTRIA2003.Q3.2156---ITALIA 2003.2.2173---FRANCE 2003.2 2185---EUROADS 2003.2.2247---DEUTSCHLAND 2003.2.2192---SWITZERLAND 2003.2.2202----KAI ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ [A να μην το ξεχασω πηγα απο την ngi να παρω των μισθο και μου ειπαν οτι εγεινε καταθεση σε τραπεζα γιατι τοσο μεγαλο ποσο δεν γινεται να το εχω πανωμου]

siagris
03-04-06, 23:51
Παιδια ο tzark ειναι ο ειδικος, εχει κανει απειρες δικιμες με το PN ,να τον εμπιστευεστε και οσο αφορα την NGI να κοιταξει να φταξει το PN γιατι ναι μεν εχει καλους χαρτες αλλα δεν λειτουργει καλα με την συγκεκριμενη εφαρμογη

After
04-04-06, 08:47
Παιδια ο tzark ειναι ο ειδικος, εχει κανει απειρες δικιμες με το PN ,να τον εμπιστευεστε και οσο αφορα την NGI να κοιταξει να φταξει το PN γιατι ναι μεν εχει καλους χαρτες αλλα δεν λειτουργει καλα με την συγκεκριμενη εφαρμογη

Δεν φτιαχνει η ngi το pn

mav17
04-04-06, 14:56
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ DESTINATOR ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΑΣΠΡΟ, ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ... ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΠΡΩΤΑ ΤΟ GPS, ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ DESTINATOR PN ;-) ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

kbantikos
04-04-06, 17:17
ρε machaconi air virtual αυτα που λες εδω θα τα ελεγες και με την ιδια ευκολια στο forum του ivao ή της avsim?

mav17
04-04-06, 20:55
ΡΕ ΚΒΑΝΤΙΚΕ... ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΠΡΟΣΕΙΩΝΑ PIPER ΣΤΗ ΤΑΝΑΓΡΑ.. ΕΣΥ ΑΜΟΛΑΓΕΣ ΑΕΤΟ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΠΑΠΟΥ!

kbantikos
04-04-06, 21:40
ΡΕ ΚΒΑΝΤΙΚΕ... ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΠΡΟΣΕΙΩΝΑ PIPER ΣΤΗ ΤΑΝΑΓΡΑ.. ΕΣΥ ΑΜΟΛΑΓΕΣ ΑΕΤΟ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΠΑΠΟΥ!

Αλλα λογια να αγαπιομαστε

MinOtaVrS
04-04-06, 23:39
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Υ.Γ. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης του περιεχομένου των δημοσιεύσεων που έχουν κάνει τα μέλη μας, θα τους υπολογισθεί και extra bonus.

Eπειδή μένω Θεσσαλονίκη γινεται να μου βάλετε τον μισθό και το extra bonus μου στον λογαριασμό τραπέζης μου ?

National Bank of Ukraine :lol: :lol:
Αριθμός λογαριασμού: 23-3743668367/6

Ευχαριστώ

:lol: :lol:

MAKIS32
05-04-06, 01:37
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μηπως πρεπει ο μισθος να ειναι αναλογος του χρονου εγγραφης καθε χρηστη στο forum?
(ελπιζω η προταση να περνει extra bonus :wink: )

@@ Οσο για την παρεα των 8,μολις τελειωσετε τις δοκιμες με το dest 6 ,δοκιμαστε και το pn μηπως και καταφερετε να το δουλεψετε!!!

dgial
05-04-06, 02:27
Άμα είναι έτσι και πάει με τον χρόνο θέλω και εγώ.Μάλλον πρέπει να μεταονομαστεί αυτό το θέμα από"μία απάτη"σε"ότι θέλει να γράψει ο καθένας".Προσοπικά χρησιμοποιούσα παλιά το d3 αλλά και το pn τώρα στην δουλειά μου,οδηγός,με 200 :!: σημεία παράδοσης στην Αττική και με καθοδηγούσε πάρα πολύ καλά.Κάποια λάθη έκανε,έναν δρόμο πάνω ή κάτω αλλά μέσα σε πολύ κλειστά μέρη.Σε ανοιχτό δρόμο μια χαρά.Από συσκευές έχω το hp ipaq 6340 και ambeon bt112a gps.To ipaq είναι φορτωμένο με προγράμματα και παιχνίδια και είναι λίγο αργό σαν μηχάνημα. :?Και κάτι άλλο.Όχι κεφαλαία στο forum.Είναι σαν να φωνάζουμε.

tzark
05-04-06, 23:22
1. Θα θέλαμε να ζητήσουμε από όλους σας συγνώμη που σας στεναχωρήσαμε με τις διαπιστώσεις μας για το Destinator PN ίσως δεν ξέρουμε να το χρησιμοποιήσουμε………..

Καταλαβαίνουμε όμως την αγωνία σας για το πρόγραμμα Destinator PN . Γι’αυτό προς Θεού μην διαμαρτυρηθείτε άλλο στην NGI και ζητήσει από την μαμά εταιρία να βγάλει καμιά αναβάθμιση και τότε χαθήκαμε……..αλλά ίσως τότε όμως μας πεί ότι το Destinator 6 είναι το κορυφαίο πρόγραμμα όπως για το Destinator PN που μας λέει στην http://www.ngi.gr/?pageid=80&languageid=2 μεταξύ των άλλων “ Tαχύτατος Επαναϋπολογισμός διαδρομής.”

2. Παραθέτουμε αυτούσια την επίθεση που μας έκανε ο Κύριος kbantikos

[ Και οι 8 ηταν υπεροχοι,να μαζευτουμε κανα βραδακι να πεταξουμε μολοτωφ στα γραφεια της ngi, το μεσο διαφυγης το βαζω εγω , τουλαχιστον οι 2 που ειναι και του χωρου δεν γνωριζουνε οτι δεν γραφουμε κεφαλαια σε ενα forum κατα τα αλλα το post ειναι καταπτυστο λυπαμαι. Τουλαχιστον απο μορφωμενους ανθρωπους θα περιμενε κανεις περισσοτερη αυτοσυγκρατηση και καλυτερη αναπτυξη των θεσεων και οχι αυτην την αρλουμπα ποιο πανω, μαλλον ο φιλος μου ο Γιαννακης θα μαζεψε τιποτα φιλαρακια απο την Τουμπα και θα ηρθανε να κανουνε χαβαλε ]

3. Όσο για τα παραπάνω που μας λές Κύριε kbantikos στη ζωή μην λες ποτέ ποτέ……. γιατί που ξέρεις μπορεί αντί για τις μολότοφ που λες να πετάξουμε στην NGI Κύριε, να βρεθούμε στη ΓΑΔΑ και να μας εξηγείς εκεί πως δουλεύει το Destinator PN !!!!!!!!!!!!!!!!!!

4. Συμφωνούμε με τον christosm και τον ευχαριστούμε τον για την κατανόηση που μας έδειξε.

@@ Ειλικρινά θα θέλαμε παρ’ όλα αυτά να ευχαριστήσουμε την NGI που μας παραθέτει το βήμα αυτό να πούμε την άποψη μας . Ίσως να μην φταίει η NGI αλλά αφού αυτή είναι ο μεσάζοντας εδώ πρέπει να τα γράψουμε……..

MAKIS32
06-04-06, 00:22
[

3. Όσο για τα παραπάνω που μας λές Κύριε kbantikos στη ζωή μην λες ποτέ ποτέ……. γιατί που ξέρεις μπορεί αντί για τις μολότοφ που λες να πετάξουμε στην NGI Κύριε, να βρεθούμε στη ΓΑΔΑ και να μας εξηγείς εκεί πως δουλεύει το Destinator PN !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωραια αρχισε να εχει ενδιαφερον το θεμα.Νατες και οι απειλες!!!
Ρε ουστ απο εδω!!!!! :x :x

zeppelin
06-04-06, 11:58
1. Θα θέλαμε να ζητήσουμε από όλους σας συγνώμη που σας στεναχωρήσαμε με τις διαπιστώσεις μας για το Destinator PN ίσως δεν ξέρουμε να το χρησιμοποιήσουμε………..

Καταλαβαίνουμε όμως την αγωνία σας για το πρόγραμμα Destinator PN . Γι’αυτό προς Θεού μην διαμαρτυρηθείτε άλλο στην NGI και ζητήσει από την μαμά εταιρία να βγάλει καμιά αναβάθμιση και τότε χαθήκαμε……..αλλά ίσως τότε όμως μας πεί ότι το Destinator 6 είναι το κορυφαίο πρόγραμμα όπως για το Destinator PN που μας λέει στην http://www.ngi.gr/?pageid=80&languageid=2 μεταξύ των άλλων “ Tαχύτατος Επαναϋπολογισμός διαδρομής.”

[ Και οι 8 ηταν υπεροχοι,να μαζευτουμε κανα βραδακι να πεταξουμε μολοτωφ στα γραφεια της ngi, το μεσο διαφυγης το βαζω εγω , τουλαχιστον οι 2 που ειναι και του χωρου δεν γνωριζουνε οτι δεν γραφουμε κεφαλαια σε ενα forum κατα τα αλλα το post ειναι καταπτυστο λυπαμαι. Τουλαχιστον απο μορφωμενους ανθρωπους θα περιμενε κανεις περισσοτερη αυτοσυγκρατηση και καλυτερη αναπτυξη των θεσεων και οχι αυτην την αρλουμπα ποιο πανω, μαλλον ο φιλος μου ο Γιαννακης θα μαζεψε τιποτα φιλαρακια απο την Τουμπα και θα ηρθανε να κανουνε χαβαλε ]

4. Συμφωνούμε με τον christosm και τον ευχαριστούμε τον για την κατανόηση που μας έδειξε.

@@ Ειλικρινά θα θέλαμε παρ’ όλα αυτά να ευχαριστήσουμε την NGI που μας παραθέτει το βήμα αυτό να πούμε την άποψη μας . Ίσως να μην φταίει η NGI αλλά αφού αυτή είναι ο μεσάζοντας εδώ πρέπει να τα γράψουμε……..

Υπενθύμιση!

Δεν λάβαμε κάποιο e-mail

kbantikos
06-04-06, 18:59
Κύριε kbantikos
Σωστότερο θα ήταν κύριε κβαντικε,δεν λέμε κύριε Γιώργος
στη ζωή μην λες ποτέ ποτέ
2 συνεχόμενες αρνήσεις ισούνται με κατάφαση οπότε πιο σωστό είναι ένα ποτέ ή στην ζωή ποτέ μην λες ποτέ
Κύριε
Σε ευχαριστώ παιδί μου ως γνωστόν Κύριος με κεφαλαίο Κ είναι μόνο ένας, πάντως σε ευχαριστώ για την τιμή :lol:
στη ΓΑΔΑ
όπως έχει γραφτεί το ΓΑΔΑ έχει την ίδια έννοια που θα μπορούσε να έχει το μαρα το ναρα το καρα δηλ. καμία, αν όμως γραφόταν έτσι Γ.Α.Δ.Α μπορεί και να σήμαινε κάτι :wink: Αν σε στενοχωρεί το εμπρηστικό μέσο το γυρίζω και σε ρουκέτα δεν έχω πρόβλημα
και να μας εξηγείς εκεί
Πόση ώρα σκοπεύεις να σου εξηγώ :?: Κανέναν αιώνα :?: Αν όχι το να μας εξηγήσεις θα ήταν σωστότερο.
Πάντως συγκρίνοντας αυτό
Παραθέτουμε αυτούσια την επίθεση που μας έκανε ο Κύριος kbantikos
με αυτό
μάλλον ο φίλος μου ο Γιαννάκης θα μάζεψε τίποτα φιλαράκια από την Τούμπα και θα ήρθανε να κάνουνε χαβαλέ
κάτι μου λέει ότι μάλλον έχω δίκιο :lol: :lol: ε ρε έτσι και σκάσω μύτη στην Τούμπα όχι destinator δεν με σώζει από το ξύλο, ούτε ο Κύριος ο ίδιος
Υ.Γ
Να αλλάξεις το tzark γιατί αλλάζοντας το a με το e είναι απίστευτη η ομοιότητα στην προφορά της λέξης με μια γνωστή αγγλική λεξούλα :wink:
Πέρα από το αστείο αν νομίζεις ότι στις παραπάνω αστείες παρατηρήσεις έχω άδικο να μου το αποδείξεις για να σου ζητήσω συγνώμη, αν πάλι όχι σου αρέσει η εικόνα που παρουσιάζεται πιο πάνω? είναι αυτή εικόνα για ένα έστω (όπως φαίνεται να το αντιλαμβάνεσαι) επίσημο κείμενο διαμαρτυρίας σε ένα μέρος όπου διαβάζουνε πάνω από 1000 άτομα :?: Αν έμπαινες σε μια αίθουσα που θα είχε όλα αυτά τα άτομα θα έλεγες με την ίδια ευκολία όλα αυτά που είπες εδώ μέσα? και πρόσεξε δεν είναι διαφορετικό είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Αν το αρχικό μου topic το αντιλαμβάνεσαι σαν προσωπική επίθεση λυπάμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, δεν έχω κάτι μαζί σου, με λυπεί όμως βαθύτατα το γεγονός ότι απόφοιτοι ή έστω τελειόφοιτοι σχολών ανωτέρας ή ανωτάτης εκπαίδευσης παρουσιάζουν αυτήν την εικόνα και αυτόν τον κατακερματισμένο τρόπο σκέψης και γραφής κρίμα, πραγματικά.

PAVL-2
06-04-06, 21:07
Κύριε kbantikos
Σωστότερο θα ήταν κύριε κβαντικε,δεν λέμε κύριε Γιώργος
στη ζωή μην λες ποτέ ποτέ
2 συνεχόμενες αρνήσεις ισούνται με κατάφαση οπότε πιο σωστό είναι ένα ποτέ ή στην ζωή ποτέ μην λες ποτέ
Κύριε
Σε ευχαριστώ παιδί μου ως γνωστόν Κύριος με κεφαλαίο Κ είναι μόνο ένας, πάντως σε ευχαριστώ για την τιμή :lol:
στη ΓΑΔΑ
όπως έχει γραφτεί το ΓΑΔΑ έχει την ίδια έννοια που θα μπορούσε να έχει το μαρα το ναρα το καρα δηλ. καμία, αν όμως γραφόταν έτσι Γ.Α.Δ.Α μπορεί και να σήμαινε κάτι :wink: Αν σε στενοχωρεί το εμπρηστικό μέσο το γυρίζω και σε ρουκέτα δεν έχω πρόβλημα
και να μας εξηγείς εκεί
Πόση ώρα σκοπεύεις να σου εξηγώ :?: Κανέναν αιώνα :?: Αν όχι το να μας εξηγήσεις θα ήταν σωστότερο.
Πάντως συγκρίνοντας αυτό
Παραθέτουμε αυτούσια την επίθεση που μας έκανε ο Κύριος kbantikos
με αυτό
μάλλον ο φίλος μου ο Γιαννάκης θα μάζεψε τίποτα φιλαράκια από την Τούμπα και θα ήρθανε να κάνουνε χαβαλέ
κάτι μου λέει ότι μάλλον έχω δίκιο :lol: :lol: ε ρε έτσι και σκάσω μύτη στην Τούμπα όχι destinator δεν με σώζει από το ξύλο, ούτε ο Κύριος ο ίδιος
Υ.Γ
Να αλλάξεις το tzark γιατί αλλάζοντας το a με το e είναι απίστευτη η ομοιότητα στην προφορά της λέξης με μια γνωστή αγγλική λεξούλα :wink:
Πέρα από το αστείο αν νομίζεις ότι στις παραπάνω αστείες παρατηρήσεις έχω άδικο να μου το αποδείξεις για να σου ζητήσω συγνώμη, αν πάλι όχι σου αρέσει η εικόνα που παρουσιάζεται πιο πάνω? είναι αυτή εικόνα για ένα έστω (όπως φαίνεται να το αντιλαμβάνεσαι) επίσημο κείμενο διαμαρτυρίας σε ένα μέρος όπου διαβάζουνε πάνω από 1000 άτομα :?: Αν έμπαινες σε μια αίθουσα που θα είχε όλα αυτά τα άτομα θα έλεγες με την ίδια ευκολία όλα αυτά που είπες εδώ μέσα? και πρόσεξε δεν είναι διαφορετικό είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Αν το αρχικό μου topic το αντιλαμβάνεσαι σαν προσωπική επίθεση λυπάμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, δεν έχω κάτι μαζί σου, με λυπεί όμως βαθύτατα το γεγονός ότι απόφοιτοι ή έστω τελειόφοιτοι σχολών ανωτέρας ή ανωτάτης εκπαίδευσης παρουσιάζουν αυτήν την εικόνα και αυτόν τον κατακερματισμένο τρόπο σκέψης και γραφής κρίμα, πραγματικά.Καλα ελα εσυ στην Τουμπα και δεν θα τολμησει κανεις να σε πειραξει Δεν ειμαστε ολοι σαν αυτον. Και παρακαλω μην μας βαζετε ολους στο ιδιο καζανι[καλα ξεμπερδεματα] :D

daspan
23-04-06, 23:35

σσσσστ...!!
παιδιά υπάρχουν κι εδώ ..χαφιέδες!!!
μπρρρρρ...
φοράτε ακόμη εκείνα εκείνα τα παραδοσιακά καβουράκια παιδιά?
α ρε και πάρω καμια γκλίτσα...

tzark
24-04-06, 16:30
“ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ “ σε όλους….. :lol:

Αγαπητέ κύριε kbantikos δεν θέλαμε να συνεχίσουμε τον διάλογο μαζί σου αλλά μια και έχασες την ψυχραιμία σου την τελευταία φορά, αποφασίσαμε να γράψουμε αυτά που μας έσυρες ……έτσι για να θυμάσαι….

[ Και οι 8 ηταν υπεροχοι,να μαζευτουμε κανα βραδακι να πεταξουμε μολοτωφ στα γραφεια της ngi, το μεσο διαφυγης το βαζω εγω , τουλαχιστον οι 2 που ειναι και του χωρου δεν γνωριζουνε οτι δεν γραφουμε κεφαλαια σε ενα forum κατα τα αλλα το post ειναι καταπτυστο λυπαμαι. Τουλαχιστον απο μορφωμενους ανθρωπους θα περιμενε κανεις περισσοτερη αυτοσυγκρατηση και καλυτερη αναπτυξη των θεσεων και οχι αυτην την αρλουμπα ποιο πανω, μαλλον ο φιλος μου ο Γιαννακης θα μαζεψε τιποτα φιλαρακια απο την Τουμπα και θα ηρθανε να κανουνε χαβαλε

Αν σε στενοχωρεί το εμπρηστικό μέσο το γυρίζω και σε ρουκέτα δεν έχω πρόβλημα

Υ.Γ
Να αλλάξεις το tzark γιατί αλλάζοντας το a με το e είναι απίστευτη η ομοιότητα στην προφορά της λέξης με μια γνωστή αγγλική λεξούλα
Πέρα από το αστείο αν νομίζεις ότι στις παραπάνω αστείες παρατηρήσεις έχω άδικο να μου το αποδείξεις για να σου ζητήσω συγνώμη, αν πάλι όχι σου αρέσει η εικόνα που παρουσιάζεται πιο πάνω? είναι αυτή εικόνα για ένα έστω (όπως φαίνεται να το αντιλαμβάνεσαι) επίσημο κείμενο διαμαρτυρίας σε ένα μέρος όπου διαβάζουνε πάνω από 1000 άτομα Αν έμπαινες σε μια αίθουσα που θα είχε όλα αυτά τα άτομα θα έλεγες με την ίδια ευκολία όλα αυτά που είπες εδώ μέσα? και πρόσεξε δεν είναι διαφορετικό είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Αν το αρχικό μου topic το αντιλαμβάνεσαι σαν προσωπική επίθεση λυπάμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, δεν έχω κάτι μαζί σου, με λυπεί όμως βαθύτατα το γεγονός ότι απόφοιτοι ή έστω τελειόφοιτοι σχολών ανωτέρας ή ανωτάτης εκπαίδευσης παρουσιάζουν αυτήν την εικόνα και αυτόν τον κατακερματισμένο τρόπο σκέψης και γραφής κρίμα, πραγματικά ]

@@@ Εμείς πάντως έχουμε εκπαιδευτεί να είμαστε ψύχραιμοι μέχρι το τέλος……..Συνέχισε να μας βρίζεις επειδή κάναμε τα παράπονα μας στην NGI για το Destinator PN !!!!!!!!!!! που ξέρεις μπορεί και να κάνεις καλό στον εαυτόν σου………

Το Destinator PN είναι τόσο τέλειο…… που η μαμά εταιρία έβγαλε το Destinator 6 που πραγματικά είναι πολύ καλό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όλοι θα πρέπει να αλλάξουν το ΜΙΟ 168 το οποίο σέρνεται με το Destinator 6.

Πάντως για είμαστε ειλικρινείς με όλα τα παιδιά του forum αν πηγαίνεις σιγά ,δεν αλλάζεις διαδρομή από αυτή που σου προτείνει,δεν κάνεις λάθος για να κάνει αναδρομολόγηση, δεν ζητάς πολλά , δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Ίσως εμείς λόγω της δουλειάς μας το τσιτώνουμε και ζαλίζεται…..

Όσο για αυτά που μας έγραψε ο κύριος daspan

[ σσσσστ...!!
παιδιά υπάρχουν κι εδώ ..χαφιέδες!!!
μπρρρρρ...
φοράτε ακόμη εκείνα εκείνα τα παραδοσιακά καβουράκια παιδιά?
α ρε και πάρω καμια γκλίτσα... ]

με την γκλίτσα έχει μείνει ακόμη…………το παλικάρι !!!!!!!!!!!!

kbantikos
24-04-06, 17:52
Αγαπητέ κύριε kbantikos δεν θέλαμε να συνεχίσουμε τον διάλογο μαζί σου αλλά μια και έχασες την ψυχραιμία σου την τελευταία φορά, αποφασίσαμε να γράψουμε αυτά που μας έσυρες ……έτσι για να θυμάσαι….
Χριστος ανεστη παλληκαρια μου οτι καλυτερο ευχομαι σε εσας και τις οικογενειες σας
Με αγαπη και εκτιμηση.

cgavar
24-04-06, 18:00
Δε θα σχολιάσω τη γενικά ειρωνική και κατά σημεία εμπρηστική σας δημοσίευση, αλλά θα σταθώ σε ένα μόνο σημείο που μου έκανε εντύπωση:

Το Destinator PN είναι τόσο τέλειο…… που η μαμά εταιρία έβγαλε το Destinator 6 που πραγματικά είναι πολύ καλό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όλοι θα πρέπει να αλλάξουν το ΜΙΟ 168 το οποίο σέρνεται με το Destinator 6.

Πού ξέρετε πώς είναι το 6, πόσο διαφορετικό νομίζετε ότι είναι από το PN και ποιoς σας είπε ότι σέρνεται με το Mio 168? Είναι άλλο πράγμα να εκφράζετε τον προβληματισμό σας για τα όποια προβλήματα του PN (υπαρκτά ή μη) και άλλο να καταφεύγετε στη δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων επικαλούμενοι δεδομένα τα οποία δεν ισχύουν.

tzark
24-04-06, 20:47
@@@@ Μια και κατά την γνώμη σας δίνουμε λάθος δεδομένα ΟΤΑΝ έλθει το Destinator 6 στην Ελλάδα και το δοκιμάσετε με το ΜΙΟ168 παρακαλούμε αφήστε μας μήνυμα……..……

Όσο για το που το βρήκαμε το Destinator 6 νομίζουμε ότι δεν έχει καμιά σημασία.

Το δοκιμάσαμε πάντως στην Φλορίδα και στην Μασαχουσέτη των Η. Πολιτειών.

Είναι πράγματι ένα φοβερό πρόγραμμα. Μπράβο στην Destinator Τechnologies.

1. Με ταχύτατο Επαναϋπολογισμό διαδρομής.
2. Με νέο map engine για ταχύτερη και καλύτερη ποιοτικά απεικόνιση χαρτών.
3. Πλήρη συμβατότητα με VGA.
4. Και το ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ !!!!!!!!!!ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ!!!!!!!!!!!!

Για να καταλάβει κάποιος την ταχύτητα Eπαναϋπολογισμού διαδρομής σας λέμε ότι αντί για να πάμε ευθεία σε κάποια διαδρομή εμείς κινηθήκαμε δεξιά . Μόλις στρίψαμε μας είδε ΑΜΕΣΩΣ και έκανε αμέσως Επαναϋπολογισμό διαδρομής. Χρόνος ανταπόκρισης 2sec.

Επιχειρώντας να το ζαλίσουμε κάναμε το εξής :

Στο παραπάνω test στον πρώτο Επαναϋπολογισμό διαδρομής εμείς κάναμε πάλι λάθος και κινηθήκαμε ευθεία αντί για το αριστερά που μας πρότεινε και τότε πάλι μας έκανε Επαναϋπολογισμό διαδρομής . Χρόνος ανταπόκρισης 3sec.

Θα προσπαθήσουμε με τον Ελληνικό χάρτη της NGI ( για το ΡΝ ) να το δοκιμάσουμε αν μπορέσουμε….θα δούμε…………………..

Herc
25-04-06, 10:15
Εγώ φίλε tzark θα απαντήσω στο αρχικό post σου, αφού από εκεί και πέρα το πράγμα ξέφυγε λίγο.

Ομολογουμένως ο χειρότερος τρόπος για να ξεκινήσεις μια τοποθέτηση: πλήρης απαξίωση προς τους ανθρώπους στους οποίους απευθύνεσαι! Αγενής η φράση σου αλλά και παντελώς αχρείαστη: πραγματικά πιστεύεις πως αν είχες δίκιο και απαντούσαν οι ίδιοι οι άνθρωποι της NGI, θα τους σταματούσε η παράκλησή σου;;; Μάλλον στην προσπάθειά σου να φανείς έξυπνος και υποψιασμένος, έδειξες ακριβώς το αντίθετο: αφελής.

Επίσης ο χειρότερος τρόπος για να διατυπώσεις μια γνώμη και μάλιστα αρνητική: ξεκινάς κατευθείαν από το συμπέρασμα και αφήνεις την απόδειξη να ακολουθήσει. Νομίζω πως σαν Πτυχιούχο Πληροφορικής, αλλιώς σου τα μάθανε οι καθηγητές σου. :wink:

Αυτό τώρα, να σου πω ότι αν θέλουμε το πιστεύουμε, μάλλον το καταλαβαίνεις κι από μόνος σου. Πάντως ο zep σου ζήτησε να το αποδείξεις κι από ότι καταλαβαίνω δεν το έκανες. :wink:

Μάλιστααα, ερχόμαστε στο ψητό: στην απόδειξη του συμπεράσματος που μας χρωστούσες από πριν. Σύμφωνα με εσένα λοιπόν (α! και τους άλλους 7) το DestPN είναι ένα "λάθος πρόγραμμα" γιατί έχει 1 bug. Έλα τώρα ρε φίλε tzark, είμαι σίγουρος ότι στην καριέρα σου σαν Πτυχιούχος Πληροφορικής έχεις συναντήσει πολλά-πολλά προγράμματα με περισσότερα από 1 bugs, που χαίρουν της εκτιμήσεως των χρηστών. Μήπως υπάρχει και κάτι άλλο και μας το κρύβεις;

Φίλε tzark, αν κάποιος ΘΕΛΗΣΕΙ να κολλήσει μια διεργασία, είναι πολύ πιθανό να τα καταφέρει. Οι δοκιμές όμως στα software (ακόμα και οι πιό αυστηρές) προσωμοιώνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ συνθήκες και όχι αυτές της κακόβουλης χρήσης (πλην κάποιων εξαιρέσεων, όπως πχ όταν το αντικείμενο του προγράμματος είναι η κακόβουλη χρήση). Είμαι σίγουρος ότι και αυτό στο έμαθαν πριν σου δώσουν το πτυχίο (ίσως όμως να απουσιάζες από το συγκεκριμένο μάθημα).
Εάν λοιπόν κάποιος ΘΕΛΕΙ να κολήσει την διεργασία της Αναδρομολόγησης, θα μπορούσε για παράδειγμα να κινείται συνεχώς γύρω από μία κυκλική πλατεία, στην οποία καταλήγουν 10 οδοί, με απόσταση 5 μέτρων ο ένας από τον άλλον. Εάν λοιπόν δεν βγείς στην έξοδο που σου υποδεικνύεται, τότε δεδομένου ότι οι οδοί αυτοί απέχουν μεταξύ τους μόλις 1 sec, δεν θα καταφέρεις ποτέ να κάνεις αναδρομολόγηση. Και στην περίπτωση αυτή ούτε και το Dest6 θα σε εξυπηρετούσε (αφού όπως λες κάνει αναδρομολόγηση σε 2-3 sec). Συμπέρασμα: το σωστό software πρέπει να λειτουργεί σωστά κάτω από πραγματικές συνθήκες και από χρήστες που γνωρίζουν στοιχειωδώς να το χρησιμοποιούν. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΩΣΤΟ SOFTWARE.
Εγώ λοιπόν που χρησιμοποιώ το destPn με το qtek 2020, το οποίο είναι φορτωμένο με της Παναγιάς τα μάτια (ας μου συγχωρεθεί η έκφραση) δεν μου "κόλησε" ποτέ σε αναδρομολόγηση.

Αυτό πάλι, σύμφωνα με τα παραπάνω, και σύμφωνα με τις απόψεις που διατυπώνεις, τον τρόπο που τις διατυπώνεις αλλά και την μεθοδολογία που επιλέγεις,.... τίθεται υπό σοβαρή αμφισβήτηση.

Κατόπιν τούτων, το παρακάτω:

... και να μας τις πείτε δεν νομίζω να θεωρηθούν και ιδιαίτερα αξιόπιστες, μετά από όλα αυτά που διαβάσαμε μέχρι τώρα.

Και σημειωτέον ε, δεν εκπροσωπώ 7 μόνο άτομα, αλλά 1.238 μέλη αυτού του forum και μάλιστα έμμισθα. :wink:

MAKIS32
26-04-06, 01:24
Εγώ φίλε tzark θα απαντήσω στο αρχικό post σου, αφού από εκεί και πέρα το πράγμα ξέφυγε λίγο.

Ομολογουμένως ο χειρότερος τρόπος για να ξεκινήσεις μια τοποθέτηση: πλήρης απαξίωση προς τους ανθρώπους στους οποίους απευθύνεσαι! Αγενής η φράση σου αλλά και παντελώς αχρείαστη: πραγματικά πιστεύεις πως αν είχες δίκιο και απαντούσαν οι ίδιοι οι άνθρωποι της NGI, θα τους σταματούσε η παράκλησή σου;;; Μάλλον στην προσπάθειά σου να φανείς έξυπνος και υποψιασμένος, έδειξες ακριβώς το αντίθετο: αφελής.

Επίσης ο χειρότερος τρόπος για να διατυπώσεις μια γνώμη και μάλιστα αρνητική: ξεκινάς κατευθείαν από το συμπέρασμα και αφήνεις την απόδειξη να ακολουθήσει. Νομίζω πως σαν Πτυχιούχο Πληροφορικής, αλλιώς σου τα μάθανε οι καθηγητές σου. :wink:

Αυτό τώρα, να σου πω ότι αν θέλουμε το πιστεύουμε, μάλλον το καταλαβαίνεις κι από μόνος σου. Πάντως ο zep σου ζήτησε να το αποδείξεις κι από ότι καταλαβαίνω δεν το έκανες. :wink:

Μάλιστααα, ερχόμαστε στο ψητό: στην απόδειξη του συμπεράσματος που μας χρωστούσες από πριν. Σύμφωνα με εσένα λοιπόν (α! και τους άλλους 7) το DestPN είναι ένα "λάθος πρόγραμμα" γιατί έχει 1 bug. Έλα τώρα ρε φίλε tzark, είμαι σίγουρος ότι στην καριέρα σου σαν Πτυχιούχος Πληροφορικής έχεις συναντήσει πολλά-πολλά προγράμματα με περισσότερα από 1 bugs, που χαίρουν της εκτιμήσεως των χρηστών. Μήπως υπάρχει και κάτι άλλο και μας το κρύβεις;

Φίλε tzark, αν κάποιος ΘΕΛΗΣΕΙ να κολλήσει μια διεργασία, είναι πολύ πιθανό να τα καταφέρει. Οι δοκιμές όμως στα software (ακόμα και οι πιό αυστηρές) προσωμοιώνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ συνθήκες και όχι αυτές της κακόβουλης χρήσης (πλην κάποιων εξαιρέσεων, όπως πχ όταν το αντικείμενο του προγράμματος είναι η κακόβουλη χρήση). Είμαι σίγουρος ότι και αυτό στο έμαθαν πριν σου δώσουν το πτυχίο (ίσως όμως να απουσιάζες από το συγκεκριμένο μάθημα).
Εάν λοιπόν κάποιος ΘΕΛΕΙ να κολήσει την διεργασία της Αναδρομολόγησης, θα μπορούσε για παράδειγμα να κινείται συνεχώς γύρω από μία κυκλική πλατεία, στην οποία καταλήγουν 10 οδοί, με απόσταση 5 μέτρων ο ένας από τον άλλον. Εάν λοιπόν δεν βγείς στην έξοδο που σου υποδεικνύεται, τότε δεδομένου ότι οι οδοί αυτοί απέχουν μεταξύ τους μόλις 1 sec, δεν θα καταφέρεις ποτέ να κάνεις αναδρομολόγηση. Και στην περίπτωση αυτή ούτε και το Dest6 θα σε εξυπηρετούσε (αφού όπως λες κάνει αναδρομολόγηση σε 2-3 sec). Συμπέρασμα: το σωστό software πρέπει να λειτουργεί σωστά κάτω από πραγματικές συνθήκες και από χρήστες που γνωρίζουν στοιχειωδώς να το χρησιμοποιούν. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΩΣΤΟ SOFTWARE.
Εγώ λοιπόν που χρησιμοποιώ το destPn με το qtek 2020, το οποίο είναι φορτωμένο με της Παναγιάς τα μάτια (ας μου συγχωρεθεί η έκφραση) δεν μου "κόλησε" ποτέ σε αναδρομολόγηση.

Αυτό πάλι, σύμφωνα με τα παραπάνω, και σύμφωνα με τις απόψεις που διατυπώνεις, τον τρόπο που τις διατυπώνεις αλλά και την μεθοδολογία που επιλέγεις,.... τίθεται υπό σοβαρή αμφισβήτηση.

Κατόπιν τούτων, το παρακάτω:

... και να μας τις πείτε δεν νομίζω να θεωρηθούν και ιδιαίτερα αξιόπιστες, μετά από όλα αυτά που διαβάσαμε μέχρι τώρα.

Και σημειωτέον ε, δεν εκπροσωπώ 7 μόνο άτομα, αλλά 1.238 μέλη αυτού του forum και μάλιστα έμμισθα. :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χρονια πολλά herc.Μας ελειψες.Να εισαι καλά!!

tzark
26-04-06, 01:36
Αγαπητε κύριε Herc καταλαβαίνουμε την επίθεση που μας κάνετε. Εμείς έχουμε απαντήσει σε προηγούμενο post οπως πιο κάτω και μάλιστα έχουμε ζητήσει και συγνώμη για την αναστάτωση που φέραμε στο forum μιλώντας πάντα για το ΜΙΟ168 και το Destinator PN.

[ Πάντως για είμαστε ειλικρινείς με όλα τα παιδιά του forum αν πηγαίνεις σιγά ,δεν αλλάζεις διαδρομή από αυτή που σου προτείνει,δεν κάνεις λάθος για να κάνει αναδρομολόγηση, δεν ζητάς πολλά , δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Ίσως εμείς λόγω της δουλειάς μας το τσιτώνουμε και ζαλίζεται….. ]

Ενδεχομένως να φταίει και το γεγονός ότι χειριζόμαστε GPS πολλών χιλιάδων € και έτσι ισως έχουμε και πολλές απαιτήσεις απο το Destinator PN.

Πάντως αν εσείς είσαστε ευχαριστημένοι αυτό είναι και που μετράει......

Δεν νομίζουμε πια οτι έχει νόημα να μιλάμε για το Destinator PN μιας και υπάρχει το Destinator 6. :lol:

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Herc
26-04-06, 10:30
Tzark, τα εμπαιδώσαμε όλα αυτά: πηγαινοέρχεσαι Νέα Υόρκη, είσαι Πτυχιούχος Πληροφορικής και χειρίζεσαι GPS "πολλών χιλιάδων €". Για την "ταμπακιέρα" όμως δεν μας λες τίποτα tzaaaark. Τόσο χρόνο σπατάλησα να αναφερθώ στα γραφόμενά σου 1 προς 1.

tzark
26-04-06, 22:18
Κάλησπέρα Κύριε Herc.

Χωρίς νεύρα όπως εσείς........ ( έχουμε εκπαιδευτεί να είμαστε πολύ ψύχραιμοι )

Την γνώμη μας είπαμε, Αν όμως θέλετε να μας ειρωνεύεστε κάντε το αν σας κάνει καλό.

Σεβόμαστε τον χώρο που μας φιλοξενεί.

Πάντως κρατήστε το πολύ καλό Destinator PN και αφήστε το Destinator 6 για άλλους...

MAKIS32
26-04-06, 23:51

:shock: :shock: :shock: :shock:!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ahilleas
27-04-06, 00:21
Κάλησπέρα Κύριε Herc.

Την γνώμη μας είπαμε, Αν όμως θέλετε να μας ειρωνεύεστε κάντε το αν σας κάνει καλό.

Πάντως κρατήστε το πολύ καλό Destinator PN και αφήστε το Destinator 6 για άλλους...

Μανία ρε φίλε με αυτό το PN !!!
Αν δεν σου κάνει, τι θέλεις και ασχολείσαι ; άσε εμάς τουλάχιστον να κάνουμε τη δουλειά μας. Άν έρθει και το Destinator 6, καλώς να έρθει.
Εγώ πάντως (το PN) το βρίσκω πολύ πρακτικό και λειτουργικό. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

petrakas
27-04-06, 01:51
Και οι 8 ήταν υπέροχοι
Λοιπόν μετά από 20 χρόνια στους υπολογιστές χαίρομαι που βλέπω τόσο καλά παιδιά να μην βλέπον μπροστά τους αλλά να μετράνε τα άστρα. Λοιπόν
1. Μαθαίνουμε ένα πρόγραμμα καλά και σωστά
2. Δεν είμαστε εξυπνότεροι από ένα πρόγραμμα αλλά από λάθος χειρισμό η ρύθμιση μπορεί να μας δώσει χαζά αποτελέσματα
3. Το να έχουμε ένα πρόγραμμα και να περιμένουμε ένα άλλο καλύτερο είναι καλό αλλά να ψάχνουμε κα να μαθαίνουμε και αυτό που έχουμε
4. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 10 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ
ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Υ.Γ. εγώ και άλλοι 750 φίλοι μου είμαστε πολλοί ευχαριστημένοι από το πρόγραμμα γιατί δεν χρειάζεται να ρωτάμε ούτε να παρακαλάμε να μας πουν τον δρόμο για να πάμε στην δουλειά μας η στο σπίτι μας.

Herc
27-04-06, 11:52

Πού τα είδες τα νεύρα παληκάρι μου; Υπόδειξέ μου ένα σημείο στα posts μου που δείχνει "νεύρα" και άσε τα περί ψυχραιμίας. Και στην Πληροφορική είπες πως έχεις εκπαιδευτεί, αλλά δεν έπεισες κανέναν. :wink:

Εκτός από το να πείτε την γνώμη σας, ζητήσατε και σε εμάς να πούμε την δική μας, γράφατε:

Ε, αυτό κάναμε.

Αν όμως θέλετε να μας ειρωνεύεστε κάντε το αν σας κάνει καλό.

Μήπως να σου κάνω εγώ μια ψυχανάλυση μιας και αφ' ενός εμπίπτει στον τομέα μου και αφ΄ετέρου φαίνεται να την χρειάζεσαι; Έτσι και εσύ θα ωφεληθείς αφού θα απαλαγείς μια και καλή από την ακατανίκητη ανάγκη σου να σου αναγνωρίζουν a priori όσα εσύ επιθυμείς (όπως διαφαίνεται μέσα από εκφράσεις "Είμαι Πτυχιούχος Πληροφορικής", "... χειριζόμαστε GPS πολλών χιλιάδων €", "... έχουμε εκπαιδευτεί να είμαστε πολύ ψύχραιμοι" κλπ), αλλά κι εγώ θα έχω μία εκ νέου επιμορφωτική εμπειρία.
Έτσι, θα μάθεις στην ζωή σου να βγάζεις πιο ορθά συμπεράσματα από το"Το PN έχει ένα bug, άρα είναι απάτη"!!!

Αυτά τα ολίγα, :wink:

Antono
27-04-06, 14:56
Εμένα δεν θα με πληρώσουν αυτό το μήνα γιατί αν δείτε από κάποια άλλα threads (Κλωνοποίηση Destinator) τα τσουγκρίσαμε λίγο με τον διευθυντή της εταιρείας!

Τελικά οι 8 στείλατε τους κωδικούς σας στην NGI για επιβεβαίωση, ΝΑΙ ή ΌΧΙ?

Αν όχι, ας κλειδώσει κάποιος moderator αυτή τη συζήτηση γιατί μας φάγανε τα trolls :twisted:

Herc
27-04-06, 15:37
Συμφωνώ απόλυτα να κλειδωθεί η συζήτηση. Ο τύπος μπαίνει απλά για να προκαλέσει και μετά αποφεύγει οποιαδήποτε επιχειρηματολογία.

kbantikos
27-04-06, 16:23
Ρε παιδες δεν φταει ο τυπος εμεις φταιμε και μονο εμεις

Antono
27-04-06, 16:27
Ρε παιδες δεν φταει ο τυπος εμεις φταιμε και μονο εμεις

Έχεις δίκιο! Do not feed the trolls :wink:

Honda
30-04-06, 16:28
Αν δεν αποδειχθεί η γνησιότητα του λογισμικού που κατέχουν οι 8 παρακαλώ να διαγραφεί ολο το τοπικ γιατί είναι προιόν παράνομης διακίνησης λογισμικού και παραπληροφόρησης.

Φυσικά και εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος απόλυτα με το PN + Μιο168. Αλλά ήξερα πολύ καλά τι αγόραζα όταν πήγα και το πήρα και τις δυνατότητές του. Ελπίζω στην σύντομη αναβάθμιση των χαρτών γιατί υπάρχουν και ορισμένα λάθη που δεν υπήρχαν στις προηγούμενες εκδόσεις των χαρτών. Όπως και ορισμένοι άσκοποι κύκλοι στην πορεία ορισμένων διαδρομών.

petros
01-05-06, 18:47
Απλά αναφέρω ότι σύμφωνα και με άλλη ενότητα για το 6, η αναβάθμιση από ΡΝ σε 6 και το πρόγραμμα αλλά και οι χάρτες θα είναι δωρεάν, οπότε δεν υπάρχει και λόγος πλέον να διαφωνούμε ή να συμφωνούμε για το τι κάνει και πως το κάνει το ΡΝ. Απλά να περιμένουμε....

cgavar
01-05-06, 22:33
Για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις: ακόμα δεν έχουμε καμία επίσημη πληροφόρηση για το Destinator 6, δηλαδή ούτε ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε τιμή ούτε πληροφορίες για την πολιτική διάθεσης και αναβάθμισης. Όπως έχει αναφέρει και ο maximi01, οι χάρτες του PN θα είναι συμβατοί με το 6. Η δημοσίευση σε άλλη ενότητα σχετικά με δωρεάν αναβάθμιση προέρχεται από τρίτο site (όχι το επίσημο της Destinator). Όταν έχουμε νεότερα θα σας πληροφορήσουμε.

petros
05-05-06, 17:24
Για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις: ακόμα δεν έχουμε καμία επίσημη πληροφόρηση για το Destinator 6, δηλαδή ούτε ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε τιμή ούτε πληροφορίες για την πολιτική διάθεσης και αναβάθμισης. Όπως έχει αναφέρει και ο maximi01, οι χάρτες του PN θα είναι συμβατοί με το 6. Η δημοσίευση σε άλλη ενότητα σχετικά με δωρεάν αναβάθμιση προέρχεται από τρίτο site (όχι το επίσημο της Destinator). Όταν έχουμε νεότερα θα σας πληροφορήσουμε.

Αν και έχω την εντύπωση ότι ειδικά με το θέμα της αναβάθμησης των χαρτών από την στιγμή που είναι συμβατοί αυτοί του 6 με του ΡΝ, όλοι οι χρήστες των ΡΝ που θα πάρουν το 6 (το πως θα πάρουν το πρόγραμμα ας το αφήσουμε επί του παρόντος) θα έχουν και τους χάρτες !!!! Αλλά το αφήνω και αυτό και περιμένω με τους υπόλοιπους την επίσημη τελική θέση της NGI όταν θα πάρουν στα χέρια τους το 6....

Απλά θα ήταν πραγματικά χρήσιμο αυτήν την φορά πέρα των τυπικών προδιαγραφών που υπάρχουν για να τρέξει το 6, η NGI θα ήταν καλό να το δοκιμάσει με τα γνωστά PDA στην ΕΛΛΑΔΑ (θέλω να πιστεύω δεν είναι πάνω από 10) και να μας ενημερώσει για το πώς αυτά τρέχουν (ταχύτητα κ.λ.π.) ακόμα και όταν πάρουν την beta έκδοση.

Ευχαριστώ.

cgavar
05-05-06, 18:36
αυτήν την φορά πέρα των τυπικών προδιαγραφών που υπάρχουν για να τρέξει το 6, η NGI θα ήταν καλό να το δοκιμάσει με τα γνωστά PDA στην ΕΛΛΑΔΑ
Αυτή είναι η πάγια τακτική μας και αυτό κάναμε και στο παρελθόν με το 3 και το PN. Δυστυχώς αυτό δε λύνει το πρόβλημα για τους εξής λόγους:
1. Δεν είναι όλες οι συσκευές ιδίου τύπου όμοιες! Έχω δοκιμάσει το PN σε πολλά Mio/Acer και η συμπεριφορά δεν ήταν πάντα η ίδια. Μάλλον έχει σχέση με το firmware τους.
2. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι εφαρμογές έχει ο κάθε χρήστης φορτωμένες
3. (και βασικότερο) Καθένας έχει μια υποκειμένικη άποψη για το πώς θα έπρεπε να συμπεριφέρεται το πρόγραμμα. Εκτός από τις ακραίες περιπτώσεις όπου ο χάρτης σβήνει εντελώς, η αίσθηση της ταχύτητας απόκρισης διαφέρει από χρήστη σε χρήστη.

siagris
13-05-06, 00:10
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟΝ tzark ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ???

kbantikos
13-05-06, 10:12
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟΝ tzark ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ???
Οταν λες να τον ανοιξουμε τι ακριβως εννοεις? :shock: :lol: :lol: