Επιστροφή στο Forum : Χαρτες Ευρώπης
Κυκλοφορεί ... κανένας χάρτης Ευρώπης? Αν ναι στείλτε μου απάντηση στο email
Κυκλοφορεί ... κανένας χάρτης Ευρώπης? Αν ναι στείλτε μου απάντηση στο email
''Ευρωπαϊκοί χάρτες για Destinator PN'' Εδω: http://www.ngi.gr/page.php?pageid=52&languageid=2
φιλικα Μακης
oi xartes ths europis poso leptomeri analisi exoyn?
Αν εξαιρέσεις την Ανατολική Ευρώπη, πολύ μεγάλη
Παιδιά καλησπέρα. Σε λίγες μέρες φεύγω για Ιταλία και θα ήθελα να έχω κ το gps μου μαζί (Destinator ND) γιατί σίγουρα θα με γλιτώσει απο αρκετό χάσιμο χρόνου...
Το θέμα όμως είναι οτι απ'οτι κατάλαβα ο χάρτης της Ιταλίας πωλείται μόνο πακέτο μαζί με οοόλες τις χώρες της Γηραιάς Ηπείρου!... :lol: στην τιμή των 189 ευρώ (+κόστος ενεργοποίησης??).
Υπάρχει καμιά εναλλακτική πρόταση? Ενδιαφέρομαι μόνο για χάρτη Ιταλίας ή πάκετο Ιταλία + άλλες χώρες αρκεί να δίνεται σε καλύτερη τιμή.. γιατι πάλι βρίσκομαι εκτός προυπολογισμού..
Αλλιώς... θα εφαρμόσω κ σε αυτό το ταξίδι το γνωστό ρητό: "Ρωτώντας πας στη Πόλη..." 8)
nomizo oti exoun vgei neoteri xartes apo autous pou exei sto site tis ngi.
nomizo oti exoun vgei neoteri xartes apo autous pou exei sto site tis ngi.
υπάρχουν του 2006
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ TOYS ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΕΑΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΛΟΥΓΗΣΗΣ ΒΑΛΕΤΕ ΜΙΛΑΝΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΔΟ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΙΣΗ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣΕΤΕ
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ TOYS ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΕΑΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΛΟΥΓΗΣΗΣ ΒΑΛΕΤΕ ΜΙΛΑΝΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΔΟ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΙΣΗ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣΕΤΕ
Oh yes ! :-D
Georginio1977
23-01-07, 15:28
Εχουν βγει χαρτες Σερβιας και Fyrom για το destinator? Ειναι πολυ σημαντικο για μενα! Ευχαριστω
pantos gia roumania kai voulgaria exoun vgalei gia servia de ksero.
Εχουν βγει χαρτες Σερβιας και Fyrom για το destinator? Ειναι πολυ σημαντικο για μενα! Ευχαριστω
Δυστυχώς όχι
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.