PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ??

jimmisrouvas
02-04-06, 15:06
POS MPORO NA BLEPO TO STIGMA TOU GPS OPODIPOTE K AN IME?BLEPO STIS ANAFORES TON LATHON FILOUS TOU SITE POU GRAFOUN AKRIBOS TO STIGMA TON DIAFORON PROBLIMATIKON SIMION.MPORO NA TO DO MESA AP TO PN H' APO TO GPS PROGRAMMA TOU EKASTOTE PDA??

Chris Lappas
02-04-06, 15:22
Αν ενεργοποιήσεις την κάτω μπάρα του PN αγγίζοντας το κάτω αριστερά εικονίδιο, θα σου δείχνει μόνιμα ένα από τα ακόλουθα:

Την ώρα και κατάσταση μπαταρίας, το στίγμα σου, το όνομα του δρόμου που βρίσκεσαι, το υψόμετρο σου, ή την ταχύτητα σου.

BTW, η χρήση Greeklish κάνει το forum όλο και πιο δυσνόητο. Θα σας παρακαλούσα άλλη μια φορά να χρησιμοποιείτε το Ελληνικό αλφάβητο.

jimmisrouvas
02-04-06, 15:35
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΕΧΩ ΜΑΛΛΟΝ!!!!

Chris Lappas
02-04-06, 15:38
:lol:

nikos_ph
03-04-06, 09:38
Αν ενεργοποιήσεις την κάτω μπάρα του PN αγγίζοντας το κάτω αριστερά εικονίδιο, θα σου δείχνει μόνιμα ένα από τα ακόλουθα:

Την ώρα και κατάσταση μπαταρίας, το στίγμα σου, το όνομα του δρόμου που βρίσκεσαι, το υψόμετρο σου, ή την ταχύτητα σου.

BTW, η χρήση Greeklish κάνει το forum όλο και πιο δυσνόητο. Θα σας παρακαλούσα άλλη μια φορά να χρησιμοποιείτε το Ελληνικό αλφάβητο.

Συμφωνώ και υπερθεματίζω, κάποιες φορές εγγίζει τα όρια της ασέβειας, έχω αναφερθεί και άλλη φορά στα «δείγματα γραφής μας».