Επιστροφή στο Forum : Φωνητικές ειδοποιήσεις για speedcameras
Φίλοι μου γεια σας και πάλι. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που έχετε κάνει μέχρι τώρα και μπράβο που συνεχίζετε ακάθεκτοι !
Είχα στείλει ένα μυνηματάκι και στο παρελθόν ότι δεν δουλεύουν οι φωνητικές και οι οπτικές ειδοποιήσεις για τα speedcameras. Μου είχατε απαντήσει τότε ότι έφταιγε το version του PN που χρησιμοποιούσα (.80).
Τώρα όμως έχω το (.172) και εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα, δηλ. όταν πλησιάζω στην κατάλληλη από απόσταση από κάμερα, ραντάρ, μπλόκο, κλπ το μόνο που εμφανίζεται στην οθόνη μου είναι "Ειδοποίηση Αγαπημένα" και όχι η κατάλληλη κάθε φορά οπτική και φωνητική ειδοποίηση.
Το PN το έχω εγκατεστημένο στην SD card κάτω από το folder "Destinator". Επίσης δοκίμασα να φτιάξω το path που προτείνεται στις οδηγίες εγκατάστασης , δηλ "\DestinatorApps\Destinator\..." αλλά και πάλι τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά !
Μήπως υπάρχει καμμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ?
Επίσης με το νέο version του PN (.172) παρατηρώ ότι υπάρχουν προβλήματα στίγματος στο χάρτη, ήτοι εμφανίζει την θέση σε λάθος δρόμο (πχ. ένα στενό πιο πάνω ή πιο κάτω σε παράλληλο δρόμο), κάτι που ποτέ δεν είχα παρατηρήσει με το (.80).
Με λίγα λόγια πήρα το (.172) για να λειτουργούν οι φωνητικές ειδοποιήσεις και το μόνο που κατάφερα είναι το "λάθος στίγμα". Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια.
PS : Υπάρχει περίπτωση να φταίει το γεγονός ότι δεν έχω απεγκαταστήσει από το PPC μου (HP HX4700) το παλαιό version (.80) του PN ?
Φίλοι μου γεια σας και πάλι. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που έχετε κάνει μέχρι τώρα και μπράβο που συνεχίζετε ακάθεκτοι !
Είχα στείλει ένα μυνηματάκι και στο παρελθόν ότι δεν δουλεύουν οι φωνητικές και οι οπτικές ειδοποιήσεις για τα speedcameras. Μου είχατε απαντήσει τότε ότι έφταιγε το version του PN που χρησιμοποιούσα (.80).
Τώρα όμως έχω το (.172) και εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα, δηλ. όταν πλησιάζω στην κατάλληλη από απόσταση από κάμερα, ραντάρ, μπλόκο, κλπ το μόνο που εμφανίζεται στην οθόνη μου είναι "Ειδοποίηση Αγαπημένα" και όχι η κατάλληλη κάθε φορά οπτική και φωνητική ειδοποίηση.
Το PN το έχω εγκατεστημένο στην SD card κάτω από το folder "Destinator". Επίσης δοκίμασα να φτιάξω το path που προτείνεται στις οδηγίες εγκατάστασης , δηλ "\DestinatorApps\Destinator\..." αλλά και πάλι τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά !
Μήπως υπάρχει καμμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ?
Επίσης με το νέο version του PN (.172) παρατηρώ ότι υπάρχουν προβλήματα στίγματος στο χάρτη, ήτοι εμφανίζει την θέση σε λάθος δρόμο (πχ. ένα στενό πιο πάνω ή πιο κάτω σε παράλληλο δρόμο), κάτι που ποτέ δεν είχα παρατηρήσει με το (.80).
Με λίγα λόγια πήρα το (.172) για να λειτουργούν οι φωνητικές ειδοποιήσεις και το μόνο που κατάφερα είναι το "λάθος στίγμα". Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια.
PS : Υπάρχει περίπτωση να φταίει το γεγονός ότι δεν έχω απεγκαταστήσει από το PPC μου (HP HX4700) το παλαιό version (.80) του PN ?
Sigoura to oti den ekanes clean install einai enas logos
Den anafereis omws an exeis to original h to spasmeno destinator
An exeis to original to clean install tha sou lysei ta provlhmata me tis eidopoihseis .
An exeis omws to spasmeno tha exeis ta idia problhmata kai den xerw an axizei ton kopo na exeis ena toso kalo mhxanaki kai na mhn mporeis na ekmetalefteis plhrws oles tis dinatothes tou me thn agora tou original ...
Μήπως έχεις αλλάξει τις ονομασίες της κάθε κατηγορίας? Το είχα κάνει και εγώ και συνέβαινε το ίδιο. Τις επανέφερα στις αρχικές και δουλεύει κανονικά. Για δες το.
Μήπως έχεις αλλάξει τις ονομασίες της κάθε κατηγορίας? Το είχα κάνει και εγώ και συνέβαινε το ίδιο. Τις επανέφερα στις αρχικές και δουλεύει κανονικά. Για δες το.
Αν θελεις να αλλαξεις τις ονομασιες των speedcam μπορεις!
Αρκει να εχουν την ιδια ονομασια τα dat - bmp - wav, εσυ θα αλλαξες μονο τα dat γι' αυτο και δεν σου λειτουργησαν.
φιλικα Μακης
Λοιπόν φίλοι μου το πρόβλημα το ξεπέρασα ως εξής :
Διάβασα το DestinatorVoice.ini και παρατήρησα ότι έγραφε την καταχώρηση <ALL>. Οπότε αντέγραψα τα πέντε wav αρχεία (για τα ραντάρ, μπλόκα, κλπ) από το folder voice-m στο folder \DestinatorApps\Destinator\Common\Interface\Voice\ All, αντί για το
\DestinatorApps\Destinator\Common\Interface\Voice\ Greek, που λένε οι οδηγίες της εγκατάστασης.
Και όλα λειτουργούν τέλεια τώρα πια σχετικά με τα voice warnings !
Πάντως σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε !
Φιλικά Δημήτρης.
totalcmdext
05-04-06, 11:13
Λοιπόν φίλοι μου το πρόβλημα το ξεπέρασα ως εξής :
Διάβασα το DestinatorVoice.ini και παρατήρησα ότι έγραφε την καταχώρηση <ALL>. Οπότε αντέγραψα τα πέντε wav αρχεία (για τα ραντάρ, μπλόκα, κλπ) από το folder voice-m στο folder \DestinatorApps\Destinator\Common\Interface\Voice\ All, αντί για το
\DestinatorApps\Destinator\Common\Interface\Voice\ Greece, που λένε οι οδηγίες της εγκατάστασης.
Και όλα λειτουργούν τέλεια τώρα πια σχετικά με τα voice warnings !
Πάντως σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε !
Φιλικά Δημήτρης.
Kalimera
Diladi exis antigrapsi ta .wav arxia sto folder \DestinatorApps\Destinator\Common\Interface\Voice\ All anti \DestinatorApps\Destinator\Common\Interface\Voice\ Greece kai douleboun ola kala ke sto .80?
To DestinatorVoice.ini arxiaki ine eukola na mou to stilis sto email giati den brisko to ALL mesa stin diki mou egkatastasi.
Στο .80 δεν το έχω δοκιμάσει. Μιλάω πάντα για το .172.
Για το .80 έχει βρει κανείς κάτι? Έστω αυτό το "favorite report", πως να το κάνω να ακούγεται?
Παρατήρηση: σ'εμένα το DestinatorVoice.ini δεν περιέχει τίποτα μέσα. Είναι σωστό αυτό?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.