PDA

Επιστροφή στο Forum : Κλεμμένο Nokia N95

Musashi
23-05-08, 12:46
Μου έκλεψαν το Nokia N95 σε ένα Fast Food. Ο κύριος που είχε το μαγαζί είχε κάμερες και
τον δείχνει σε όλη τη φάση πολύ καθαρά πώς καταφέρνει να το κλέψει. Η φάτσα του φένεται πεντακάθαρα και για 30 λεπτά. Το έχω το αρχείο αυτό σε memory stick.
Αν πάω το αρχείο στην αστυνομία λέτε να τον βρούν? Υπάρχει στην Ελλάδα κάποιο σύστημα που ψάχνει μεταξύ προσώπων μέχρι να τεριάξει με αυτό που είναι στην κάμερα?

Ευχαριστώ

joannita
23-05-08, 13:34
!!!!!!!! confused1 !!!!!!!!!!!

Το ΈΛΕΟΣ μας κυβερνάει... το ΕΛΕΟΣ... blink1

Πάαααααει το κινητό!

Υ.Γ. Μήπως να ρωτούσες απευθείας στην αστυνομία? Λέω τώρα...

kosmous
23-05-08, 13:46
Υ.Γ. Μήπως να ρωτούσες απευθείας στην αστυνομία? Λέω τώρα...

Και πολύ καλά λες .

Μπορεί και να τον γνωρίζουν .

Poulman
23-05-08, 17:39
Στα τμηματα εχουν φακελους με τα σεσημασμενα κλεφτρονια.
Πηγαινε αμεσως να υποβαλλεις μυνηση.
Αν πεσεις σε αστυνομικους που ενδιαφερονται να ψαξουν (αυτο να μπει στο thread Ανεκδοτα...) μπορει να τον προλαβουν πριν το πουλησει πουθενα.
Παντως, αν κανεις μηνυση, ισως βοηθησεις να παρουν πισω τα κλεμμενα τους αντικειμενα κι αλλοι, πιο ατυχοι απο σενα, Εσυ τουλαχιστον εχεις μαγνητοσκοπημενα ντοκουμεντα.
ΤΡΕΧΑ

KillBill
14-06-08, 15:03
Καλα αν στηριχτείτε στην Ελληνική αστυνομία, καλύτερα ας το χαίρεται ο κλέφτης. Ακόμα και να βρεθεί το τηλεφωνό σου δεν θα το πάρεις ποτέ πίσω.

Εγώ αν είχα τέτοιο video, θα το εσκαγα φόρα παρτίδα στο internet, μπας και τον γνωρίσει κάποιος.

Για πάρε την εταιρία κινητής τηλεφωνίας σου, μπας και, μπορείς να κανεις κάτι με το IMEI της συσκευής, αν τουλάχιστον δεν μπορεί να εντοπιστεί τουλάχιστον να κλειδώσει. κατι τετοιο είχα διαβάσει οτι γίνεται στο εξωτερικό, παρε ενα τηλ δεν χάνεις τπτ.

joannaex
15-06-08, 00:41
Έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν κλειδώνουν με IMEI οι εταιρείες κινητής. Στην αστυνομία να πας φυσικά, να καταθέσεις μύνηση και να δώσεις και το υλικό που έχεις. Δεν μπορείς να ξεκινάς με τη λογική δεν πάω γιατί δε θα κάνουν τίποτα. Αν δεν πας είναι το μόνο σίγουρο ότι δεν θα γίνει τίποτα. Εγώ θα έβγαζα φάτσα κάρτα και τη μούρη του στο διαδίκτυο. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι παράνομο φυσικά, καλό θα ήταν να ρωτήσεις κάποιον δικηγόρο.

electro
18-06-08, 00:19
Έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν κλειδώνουν με IMEI οι εταιρείες κινητής.

Οταν λες , οι εταιριες δεν κλειδωνουν με το ΙΜΕΙ , τι εννοεις????

Εαν εχεις το ΙΜΕΙ (το γραφει πανω στο κουτι της συσκευης σου) , μπορεις να το βρεις το κινητο σου. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να παρεις ειδικη αδεια , απο εισαγγελεα , για μα μπορεσουν να κινηθουν να πραγματα... Η διαδικασια εχει ως εξης : Ο παροχος επικοινωνει σου με την CEIR και για να βαλουν το ΙΜΕΙ σου στην Blacklist. Η CEIR ενημερωνει ολους τους παροχους με την blacklist αυτη και εφ'οσον της δινουν σημασια(συνηθως δεν δινουν και μεγαλη ) μπορουν να στο εντοπησουν με διαφορους , τροπους που δεν θα αναλυσουμε....
Τελος , να πουμε οτι το ΙΜΕΙ μπορει να αλλαξει , εαν καποιος ειναι γνωστης....

Βεβαια , εσυ απο ολα αυτα να κρατησεις , πως πρεπει να πας στην αστυνομια και εφ οσον θες , μπορεις να πας σε ενα καλο δικογορο , που να εχει καποια εμπειρια σε αυτα και εαν εισαι τυχερος , θα το βρεις... Βεβαια το κοστος , μαλλον θα ειναι απαγορετικο για κατι τετοιο....

joannaex
19-06-08, 00:05
Δεν τηρείται blackilist στην Ελλάδα, αυτό σου λέω. Ο πάροχος δεν ενημερώνει κανέναν και ο εισαγγελέας δε θα σου δώσει εντολή, πολύ απλά.