PDA

Επιστροφή στο Forum : το βελάκι αλλού γι'αλλού

dgial
31-03-06, 12:51
Όταν πατάω για να βρω έναν δρόμο με τον αριθμό του,η κόκκινη γραμμή είναι κανονικά στην θέση της αλλά το βέλος όχι.Είναι πολύ πιο δεξιά και πάνω.Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ή είναι κάποιο πρόβλημα από την εγκατάσταση.

albok4404
31-03-06, 13:34
ti siskeui exeis?

zeppelin
31-03-06, 13:59
Όντως υπάρχει πρόβλημα θα σας βάλω κάποια αρχεία που το διορθώνουν στο ftp

zeppelin
31-03-06, 17:08
Μπορείτε να κατεβάσετε από το http://www.ngi.gr/destinatordownloads/View_Buffer_Problem/

Αντιγράφετε (overwrite) τα περιεχόμενα του Interface_Visual_All.zip στο My device/DestinatorApps/Destinator/Common/Interface/All.

kbantikos
31-03-06, 22:24
Όντως υπάρχει πρόβλημα θα σας βάλω κάποια αρχεία που το διορθώνουν στο ftp

Διορθωνει το συγκεκριμενο και μονο προβλημα ή εχει μια γενικοτερη επιδραση στον τροπο με τον οποιο κινειται το βελος :?:

Chris Lappas
01-04-06, 01:19
Έκανα overwrite τα αρχεία, αλλά έχει αλλάξει πλέον το χρώμα των δρόμων σε 3D view (τώρα πια είναι έντονο κίτρινο). Η αλλαγή έγινε επίτηδες, ή πρόκειται για κάποιο bug? Προσωπικά, βρίσκω ότι η καινούργια απόχρωση των δρόμων είναι κάπως δυσδιάκριτη…

Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω τα παλιά χρώματα;

chrisfill
01-04-06, 21:16
episis alakse kati sto pliktrologio zepelin.
diorthothike to belos stin arithmisi ala thelo to palio plhktrologio.ti prepei na kano?

dgial
02-04-06, 15:30
Ναι.Έγινε η διόρθωση.Κάτι που είπε ο Chris Lappas.Δεν με ενοχλεί τόσο το χρώμα όσο το ότι δεν φαίνονται οι ονομασίες των δρόμων στην 3d view.Δεν γίνετε κάτι με αυτό;

Χρήστος Λάππας
03-04-06, 13:07
Έχουμε κανένα νέο για αυτό, Zeppelin;

zeppelin
03-04-06, 13:54
Δε ξέρω περισσότερα και που ακριβώς εστιάζεται το πρόβλημα. Όντως στο πληκτρολόγιο οι χαρακτήρες μεγάλωσαν

Χρήστος Λάππας
04-04-06, 00:08
Δε ξέρω περισσότερα και που ακριβώς εστιάζεται το πρόβλημα. Όντως στο πληκτρολόγιο οι χαρακτήρες μεγάλωσαν

Το πρόβλημα είναι ότι επειδή σε 3D view το φόντο είναι μπεζ και (πλέον) οι δρόμοι κίτρινοι, υπό ορισμένες φωτιστικές συνθήκες και γωνίες θέασης ο χάρτης είναι σχεδόν αόρατος. Οι δρόμοι σε λευκό (με το συγκεκριμένο φόντο, τουλάχιστον) ήταν πολύ πιο ευδιάκριτοι. Μήπως μπορείς να ανεβάσεις το παλιό αρχείο στο ftp, ή να μου το αποστείλεις με e-mail;

zeppelin
04-04-06, 11:49
Τρέχεις απλά το Main.cab και είσαι ok

Χρήστος Λάππας
04-04-06, 12:15
Που το βρίσκω αυτό;

zeppelin
04-04-06, 12:49
στο folder 2577 στο SD installation του PN

Χρήστος Λάππας
04-04-06, 14:26
Ευχαριστώ πολύ.

marakak
07-04-06, 00:59
Σχετικά με το πρόβλημα που περιγράφεται παραπάνω:

1. Σώστε κάπου το file "View3dDesc.inf" από το directory του Destinator PN (My device/DestinatorApps/Destinator/Common/Interface/Visual/All).
2. Κάντε download και unzip το http://www.ngi.gr/destinatordownloads/View_Buffer_Problem/, όπως λέει ο zeppelin. Το zip αυτό περιέχει το directory "All".
3. Κάντε edit το file "Destinator.inf" που βρίσκεται στο παραπάνω directory. Στη γραμμή 41 ("::T,KB,40,C,,,Tahoma,15,ABC") σβήστε το ένα κόμα πριν το "Tahoma", έτσι ώστε να γράφει "::T,KB,40,C,,Tahoma,15,ABC" και σώστε το. Αυτό θα διορθώσει το πρόβλημα με τους χαρακτήρες του πληκτρολογίου.
4. Μεταφέρετε το directory "All" στο Mobile και αντικαταστείστε τα files, όπως λέει ο zeppelin.
5. Επαναφέρετε το file "View3dDesc.inf" που σώσατε πίσω στη θέση του, κάνοντας overwrite αυτό που ήρθε με την αναβάθμιση. Αυτό θα διορθώσει το πρόβλημα με τα χρώματα στις οθόνες 3D.

zeppelin
07-04-06, 11:29
Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Χρήστος Λάππας
07-04-06, 13:01
Και από εμένα :D

harisg
07-04-06, 13:22
Σωστός ο marakak. Όντως δουλεύει. Μήπως τώρα το διορθωμένο Interface/Visual/All μπορεί να ανέβει στον server σε αντικατάσταση του παλιού ώστε οι επόμενοι χρήστες να μη χρειάζεται να τροποποιήσουν τίποτα?

chrisfill
07-04-06, 18:37
εισαι τελειος φιλε μου.μας εσωσες.
μιας και κοβει το μυαλουδακι σου,μηπως μπορεις να μας πεις αν γίνεται να ανοιγει η διευθυνση πατώντας κάποιο πλήκτρο?
οπως το ζοομ?
πες ναι please!!!!!!