Επιστροφή στο Forum : Συναντήσεις μελών Navimania
Σελίδες :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
Κυκλοφορησε μια φημη οτι απο δω και στο εξης τις τραπεζομπεκροσυναθροισεις θα τις πληρωνουν ο moderator και ο administrator
Δεν είναι φήμη αλλά ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:smt081
mastoris than.
26-02-08, 17:54
ναι, αλλά επίσης έμαθα, ότι θα τρώνε μόνοι τους. :d
Ε αυτό δεν είναι συνάντηση αλλά το μυστικό δείπνο:smt036
http://img139.imageshack.us/img139/8844/34800566ih8.gif (http://imageshack.us)
Κυκλοφορησε μια φημη οτι απο δω και στο εξης τις τραπεζομπεκροσυναθροισεις θα τις πληρωνουν ο moderator και ο administrator
ChrisAthens
26-02-08, 19:58
Kαι να τι θα τρώνε, φρέσκα userακια στα κάρβουνα!!
Ε αυτό δεν είναι συνάντηση αλλά το μυστικό δείπνο:smt036
Όπως λέει και ο admin, μια και δυο φορές ; ... :)
λοιπον τωρα που στρωνει ο καιρος να κανονισουμε μια εξορμηση προς Χαλκιδα μερια food1
λοιπον τωρα που στρωνει ο καιρος να κανονισουμε μια εξορμηση προς Χαλκιδα μερια food1
λογω σαρακοστης σε επιασε ...λιγουρα? hysterical1 hysterical1
Μπορούμε και καλοκαιρινό navimania beach party στο Ληξούρι. scared3
Μπορούμε και καλοκαιρινό navimania beach party στο Ληξούρι. scared3
θα προτεινα ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ για να αποφυγουμε ...τις Βιζες. hysterical1 hysterical1
Αφήστε τα εκτός θέματος και κανονίστε να βρεθούμε.. Θα σας περιμένω πολύ ώρα? ninja_hide
Πέρα από τα προβλήματα που έχουν ορισμένοι λόγω νηστείας αυτές τις μέρες, εσύ πως κι έτσι ; blink1 blink1 blink1
Ένας τρόπος υπήρχε μόνο για να μπορέσω να έρθω σε μια τέτοια συνάντηση.. Εσύ που ξέρεις γιατί δεν ερχόμουν (όπως και ορισμένοι άλλοι) θα έπρεπε να το καταλάβεις. Τα υπόλοιπα από κοντά όταν (ή αν) βρεθούμε. Απλά ελπίζω να κανονίσετε κάτι μια μέρα που θα είμαι έξω και να έρθουν τα 3-4 άτομα που εκτιμώ ιδιαίτερα (χωρίς αυτό να σημαίνει πως με τους υπόλοιπους έχω πρόβλημα)..
Μετα το Πασχα πρεπει να οργανωθουμε!!!
Λοιπόν οι μέρες πέρασαν, θα πάρω την πρωτοβουλία να προτείνω να βρεθούμε για να γνωριστούμε καλύτερα, το μεσημέρι της Κυριακής 18 Μαΐου, κάπου στην Αθήνα. Το μέρος - για φαγητό - θα το βρούμε στην πορεία, περιμένω συμμετοχές για να τα πούμε από κοντά και να γνωριστούν παλιότερα με νεότερα μέλη του φόρουμ. Η συνάντηση είναι ανοιχτή και περιμένω να γνωρίσω από κοντά τους νεότερους.
Δεν θα μπορούσα να λείψω. food1
Ελα να βλέπω κίνηση. icon_pidu
Εγώ άμα δεν έρθει η Ξοαννίτα δεν έρχομαι!
Βρε όλοι θα έρθουν μην ανησυχείς. bigsmile
Εγώ άμα δεν έρθει η Ξοαννίτα δεν έρχομαι!
Mόνο μην κάτσετε η μία δεξιά μου κι η άλλη αριστερά, θα λέω Ιωάννα δοκιμάζοντας τη φωνή μου. grin1
sisferas_sax
06-05-08, 01:26
ειμαι μεσα περιμενω εντολες icon_pidu
θα μαι και εγώ εκεί....Μας βλέπω στα βλάχικα για champions μπριζοleague!!!
Την Παρασκευή θα κάνω μια αναγνωριστική πτήση προς Καλύβια...
Ξέρω και στην Μάνδρα μια καλή. lol3
ChrisAthens
06-05-08, 13:31
...Αντώνη, αν δε βγει κάποιος να πει την τάδε μέρα και ώρα δεν πρόκειται να γίνει καμία συνάντηση. Αν περιμένετε να το κάνω εγώ δεν πρόκειται και εξηγούμαι. Δεν μου αρέσει ο χρόνος και οι συγκυρίες των ημερών και δεν επιθυμώ να δω από κοντά κάποιους. Αυτό δεν αποκλείει να συμμετέχω αν κανονίσετε κάτι.
Λοιπόν οι μέρες πέρασαν, θα πάρω την πρωτοβουλία να προτείνω να βρεθούμε για να γνωριστούμε καλύτερα, το μεσημέρι της Κυριακής 18 Μαΐου, κάπου στην Αθήνα. Το μέρος - για φαγητό - θα το βρούμε στην πορεία, περιμένω συμμετοχές για να τα πούμε από κοντά και να γνωριστούν παλιότερα με νεότερα μέλη του φόρουμ. Η συνάντηση είναι ανοιχτή και περιμένω να γνωρίσω από κοντά τους νεότερους.
Βρε πως αλλάζουν οι καιροίοιοι! Εγώ τώρα που συγκαταλέγομαι? Στους πρώτους η στους δεύτερους?? Πάντως την πρώτη φορά μου ξέφυγε αλλά τώρα είμαι μέσα.
Εσύ αγόρι είσαι μία κατηγορία μόνος σου. lotpot
Το παραπάνω που έγραψα ήταν λάθος μου και δεν αφορούσε όσους συμμετέχουν στο φόρουμ. Το διευκρίνισα και ζητώ ξανά συγνώμη για την κακή έκφραση - διατύπωση μου. Χαίρομαι που βλέπω νέα μέλη να συμμετέχουν, θα είναι μια καλή ευκαιρία να τα πούμε κι από κοντά.
ChrisAthens
06-05-08, 13:43
Εσύ αγόρι είσαι μία κατηγορία μόνος σου. lotpot
Συγνώμη για τα greeklish αλλά βαρέθηκα να το.. μεταφράσω.
Paei o Pontios Tsimpidis na dei to neogennito tou sto maieftirio. Koitaei stis “Idiofyies”, alla tipota. Koitaei stis “Megalofyies”, pali tipota. E, leei, tha einai eksypno. Koitaei sta “Eksypna”, pali tipota. Stenaxorimenos anevainei pio pano kai koitaei sta “Normal”, alla idia gefsi. Pio psila sta “Xaza”, pali tipota. Anevainei kai sta “Hlithia”, alla ki ekei tipota. Rotaei tin nosokoma kai tou leei na anevei sti sofita. Paei ekei kai vlepei pano apo tin porta, me megala grammata: “TSIMPIDIS”!!
ChrisAthens
06-05-08, 13:49
Το παραπάνω που έγραψα ήταν λάθος μου και δεν αφορούσε όσους συμμετέχουν στο φόρουμ. Το διευκρίνισα και ζητώ ξανά συγνώμη για την κακή έκφραση - διατύπωση μου. Χαίρομαι που βλέπω νέα μέλη να συμμετέχουν, θα είναι μια καλή ευκαιρία να τα πούμε κι από κοντά.
Παναγιώτη έχω πολύχρονη εμπειρία από ιντερνετική επικοινωνία, ώστε να μην κολλάω σε κάτι τέτοια. Απλά το έγραψα για να σε πειράξω.
Για να σε πειράξω λέω βεβαίως, βεβαίως. grin1
Βρε πως αλλάζουν οι καιροίοιοι! Εγώ τώρα που συγκαταλέγομαι? Στους πρώτους η στους δεύτερους?? Πάντως την πρώτη φορά μου ξέφυγε αλλά τώρα είμαι μέσα.
hysterical1 Όντως τα κέφια των μελών είδες πως αλλάζουν ; όπως ακριβώς και ο καιρός .Λέτε να μας επηρεάσει και εμάς το απόλυτο ψύχος (παγετός) που λένε οι επιστήμονες ; lotpot
Πρόταση στον φίλο hab να μας βγάζει το spb weather δελτίο ''ψυχολογικής διάθεσης των μελών'' lotpot
παιδες 90% και εγω μεσα.και η προταση μου....καλυβια μουρουζης...μακρανfood1heat1
Παιδια στις 18 δουλευω απογευμα και δεν θα μπορεσω.Αν υπηρχε η δυνατοτητα μια κυριακη μετα,θα σας ημουν υποχρεος!!!
Αν αλλάξουμε την ημερομηνία, πάλι κάποιος δεν θα μπορεί τη νέα. Έχεις πολύ χρόνο να κάνεις καμιά σκάντζα με έναν καλό συνάδελφο. Δεν πιστεύω να είσαι αναντικατάστατος ; grin1
Κυριακή είπατε ε? Ίσως σας προλάβω!
Αν αλλάξουμε την ημερομηνία, πάλι κάποιος δεν θα μπορεί τη νέα. Έχεις πολύ χρόνο να κάνεις καμιά σκάντζα με έναν καλό συνάδελφο. Δεν πιστεύω να είσαι αναντικατάστατος ; grin1Ειμαι αλλα θα το παλεψω!!!
Μηπως με το νεο μου αβαταρ σας πεισω να αλλαξουμε ημερομηνια;;;hunter1
ανακοινωση πεπραγμενων θα βγαλετε να μαθουμε και εμεις οι επεξω??
rtfm2 rtfm2 rtfm2
Ευκαιρία να κατέβεις στην Αθήνα, να κάνεις κι εκείνες τις άλλες δουλίτσες. innocent1
Έχουμε 1+1/2 βδομάδες μποστά μας!
Πιστεύω αυτή τη φορά να μπορέσω να έρθω και να food1 και να icon_piduόλοι μαζί να γνωριστούμε και από κοντά!respect1
Aν δεν έρθεις κι αυτή τη φορά, δεν θα σε ξανακαλέσουμε. lol3
Πότε κλείνει η λίστα συμμετοχής ?
Ο.Κ. Ευχαριστώ. Θα επανέλθω σύντομα για οριστικοποίηση της συμμετοχής μου.
Χαρη εγω ειπα να το κανουμε Χαλκιδα αλλα δεν...
Αν κάποια στιγμή το σκεφτείτε και για βράδυ έχω να προτείνω εκλεκτό μέρος... ;)
""""Αρχικό μήνυμα απο panosha
...Αντώνη, αν δε βγει κάποιος να πει την τάδε μέρα και ώρα δεν πρόκειται να γίνει καμία συνάντηση. Αν περιμένετε να το κάνω εγώ δεν πρόκειται και εξηγούμαι. Δεν μου αρέσει ο χρόνος και οι συγκυρίες των ημερών και δεν επιθυμώ να δω από κοντά κάποιους. Αυτό δεν αποκλείει να συμμετέχω αν κανονίσετε κάτι."""
Πανούλη αγόρι μου .....
Ποιός σε πείραξε ?
Ποιός?
Θα το πώ στον Μάστορα ....
Χεχεχεχεχε!!!!
ή μήπως θες τον Spyraz?
Αααα εσύ έχεις χάσει επεισόδια .Θα μπούν σε επανάληψη τον Αύγουστο φρόντισε να τα ξανά χάσεις lotpothysterical1
Κάνε μας μια περίληψη, να καταλάβει ο άνθρωπος.
Μην ανυσηχείς όπου και να κοιτάξει θα δεί τα τρέϊλερ lotpot
Αντώνη αντί να αφήνεις διαρκώς διάφορα υπονοούμενα, καλύτερα να μιλήσεις ευθέως όπου και όπως νομίζεις, παρά να γράφεις δεξιά κι αριστερά υπονοούμενα και να γελάς διαρκώς. Για να καταλάβουμε κι εμείς δηλαδή τι συμβαίνει.
Αντώνη αντί να αφήνεις διαρκώς διάφορα υπονοούμενα, καλύτερα να μιλήσεις ευθέως όπου και όπως και όποτε νομίζεις, παρά να γράφεις δεξιά κι αριστερά υπονοούμενα και να γελάς διαρκώς. Για να καταλάβουμε κι εμείς δηλαδή τι συμβαίνει.
Δεν κατάλαβα Πάνο μπήκε κανένας όρος περί ''ελεγχόμενης γραφής και διατύπωσης'' που απαγορεύει τα διαρκεί γέλια ;
Αντώνη μεγάλο παιδί είσαι, συνέχισε όπως νομίζεις. Εγώ απλά σου ζήτησα να είσαι ευθύς.
Ευχαριστώ για την άδεια και την προτροπή .
!!!Χαμός θα γίνει! Αν τα καταφέρω, θα πάρω μαζί και τα δερμάτινα γάντια μου για καλύτερα ηχητικά αποτελέσματα! Διότι κύριοι (και κυρίες), άλλο το πλάτς και άλλο το ΠΛΑΤΣ! punchmeto
θα πρεπει να μεριμνησετε να κερασετε το ..στραβογιαννο που τωρα υπηρετει την πατριδα για να γλεντατε ησυχοι εσεις lol3 lol3
Ο στραβόγγιανος να πάρει άδεια και να έρθει! Θα μας φυλάει ο electro.
Μια πρώτη ανακεφαλαίωση για να μην ξεχάσω κανέναν. Έχουν ενδιαφερθεί οι παρακάτω:
EpamS ?
chrisbas ?
joannita ?
Xapns
macattack 90%
ChrisAthens
pappoulis ?
sgatz
sisferas_sax
joannaex
ΚΩΣΤΑΣ
panosha
Με ερωτηματικό όσοι δεν είναι 100% βέβαιοι ή δεν κατάλαβα από αυτά που έγραψαν και δεν είμαι βέβαιος. Διευκρινίστε, διορθώστε με και δείτε μήπως ξεχνάω κάποιον.
Κι εγώ θέλω ΦΑΠΕΣ....
Να έρθω τώρα που έχω και καβάτζα? lol3
Όπως θα ξέρεις, συνήθως οι φάπες δεν πέφτουν στις συναντήσεις, αλλά αμέσως μετά. Οπότε κάνεις τα κουμάντα σου. grin1
ΑΑΑΑ! Εμένα οι φάπες μου είναι για όλες τις ώρες....φτάνουν και περισσεύουν
Έλα τότε και φέρε και γάντια του box που θα έχει κι η Joannita. rotfl1
Αμα έρθω με το κράνος μου πειράζει? lotpot
H Ξοαννίτα θα φοράει γάντια, εγώ θέλω να ρίξω φάπες επίσης... η Μανούλα το ίδιο... κι εσύ θα είσαι ανάμεσα σε εμένα και την Ξοαννίτα; Και θα λες Ιωάννα να δοκιμάζεις τη φωνή σου; Είσαι σίγουρος;
ΧαααααααααΧαχαχαχαχα lotpot hysterical1
clap1 clap1 clap1 clap1 clap1
Τέλεια Φάση..Να φωνάξω και εκπροσώπους τύπου?
H Ξοαννίτα θα φοράει γάντια, εγώ θέλω να ρίξω φάπες επίσης... η Μανούλα το ίδιο... κι εσύ θα είσαι ανάμεσα σε εμένα και την Ξοαννίτα; Και θα λες Ιωάννα να δοκιμάζεις τη φωνή σου; Είσαι σίγουρος;
Είμαι. Φωνάξτε τα μέσα ενημέρωσης. lol2
Μια πρώτη ανακεφαλαίωση για να μην ξεχάσω κανέναν. Έχουν ενδιαφερθεί οι παρακάτω:
EpamS ?
chrisbas ?
joannita ?
Xapns
macattack 90%
ChrisAthens
pappoulis ?
sgatz
sisferas_sax
joannaex
ΚΩΣΤΑΣ
panosha
Με ερωτηματικό όσοι δεν είναι 100% βέβαιοι ή δεν κατάλαβα από αυτά που έγραψαν και δεν είμαι βέβαιος. Διευκρινίστε, διορθώστε με και δείτε μήπως ξεχνάω κάποιον.
Επιβεβαιώνω! (φυσικά, εκτός απροόπτου)
Εγώ πάντως δεν κάθομαι δίπλα του! csaw2
EpamS ?
chrisbas ?
joannita ?
Xapns
macattack 90%
ChrisAthens
pappoulis ?
sgatz
sisferas_sax
joannaex
ΚΩΣΤΑΣ
panosha
panosha, εγώ θα απαντήσω οριστικά για το Ο.Κ. την Κυριακή 11/05/08.
Δεν υπάρχει πίεση παιδιά, είναι νωρίς ακόμα.
Τι θα πει υπάρχει χρόνος, δεν θα χρειασθεί προετοιμασία ? (κλείσιμο ταβέρνας, κ.λ.π.)
Εύκολο είναι αυτό, αρκεί να μην έχουμε ξαναπάει πρόσφατα και μας θυμούνται. lol2 lol2 lol2
Σωστό!!! Πάντως εμένα σίγουρα δεν θα με θυμούνται.
ChrisAthens
07-05-08, 22:17
Τι θα πει υπάρχει χρόνος, δεν θα χρειασθεί προετοιμασία ? (κλείσιμο ταβέρνας, κ.λ.π.)
Δηλαδή θα είναι κλειστή η ταβέρνα και όποιος μπορέσει να την ανοίξει και να μπει, αυτός θα φάει??? :smt017
Και οι άλλοι απέξω, στην πείνα?? Ωχ τι τραβάμε...
Δηλαδή θα είναι κλειστή η ταβέρνα και όποιος μπορέσει να την ανοίξει και να μπει, αυτός θα φάει??? :smt017
Και οι άλλοι απέξω, στην πείνα?? Ωχ τι τραβάμε...
Άρα ChrisAthens, να φροντίσουμε για καλό και για κακό να έχουμε μαζί και κλειδαρά.
Άρα ChrisAthens, να φροντίσουμε για καλό και για κακό να έχουμε μαζί και κλειδαρά.
δεν θα σας χρειαστει κλειδαρας.για μπολικες ....σοδες να μεριμνησει ο admin γιατι βλεπω αγριες διαθεσεις lotpot lotpot
Είμαι μέσα και εγώ food1food1
Πού θα στηθει το σκηνικο;Εχουμε κανενα νεο;
Aπό βδομάδα, θα το τακτοποιήσουμε κι αυτό, γιατί ρωτάς, κανόνισες τίποτα ;
Βρηκα εναν Γερμανο wave22 συναδελφο να κατσει στο ποστο μου!Απλα ρωταω πληροφοριακα...Ελπιζω να μην κλεισεις μαγαζι στην αλλη ακρη της Αττικης!!!
Επικοινώνησε μαζί μου. Εγώ φταίω που είσαι στην άλλη άκρη ; tongue2
Βρηκα εναν Γερμανο wave22 συναδελφο να κατσει στο ποστο μου!
Ιχ λιμπε ντιχ πες του! the best1
εμένα θα με θυμούντε...θα κάτσω νηστικός από τις 16 του μηνα για να είμαι σε φόρμα την κυριακη...Θα χει champions mprizoleague και θέλω να παίξω μεγάλη μπάλλα....+1 για καλύβια αρκεί να χει καλό καύσιμο (super 100 οκτάνια ο κράσος οκ?)
argy
manoula ?
EpamS ?
chrisbas
joannita ?
Xapns
macattack 90%
ChrisAthens
pappoulis
sgatz
sisferas_sax
joannaex
ΚΩΣΤΑΣ
panosha
Θα είμαι μέσα το άλλο σκ, καλά να περάσετε.. icon_pidu
Τι πάει να πει θα είσαι μέσα, κανένα γνωστό δεν έχουμε ; blink1
Βάλε και μένα ρε Πάνο στον κατάλογο, κι αν θέλει ο Θεός θα είμαι εκεί.
Μπράβο βρε Αποστόλη, πολύ θα χαρώ. bigsmile
Παιδιά συγνώμη, η πρόσκληση ισχύει και για το έτερο 1/2 ή όχι?
Βεβαίως και ισχύει, θα χαρούμε.
Τι πάει να πει θα είσαι μέσα, κανένα γνωστό δεν έχουμε ; blink1
Γνωστό έχουμε αλλά τα σαββατοκύριακα που είναι maximum 6-7 άτομα μέσα, αν λείψω θα δημιουργήσω πρόβλημα.. Θα το κοιτάξω μήπως μπορώ να βγω το απόγευμα-βράδυ για ορισμένες ώρες, ανάλογα με το τι θα κανονίσετε..
εμενα το ρεμαλι ο administrator δε με εβαλε λες και πρεπει να του το πω
Ακούω προτάσεις για περιοχή, κάτι σκεφτόμουν για Μάντρα, αλλά έχουν διατυπωθεί μερικές επιθυμίες για Καλύβια.
spyrazf1
apstls11
argy
manoula ?
EpamS ?
chrisbas
joannita ?
Xapns
macattack 90%
ChrisAthens
pappoulis
sgatz
sisferas_sax
joannaex
ΚΩΣΤΑΣ
panosha
Εχω φιλαράκι στον Ασπρόπυργο κι έχω κάνει μερικές εκδηλώσεις εκεί, αν θέλετε μπορώ να ρωτήσω.
Ακούω προτάσεις για περιοχή, κάτι σκεφτόμουν για Κεφαλλονια, αλλά έχουν διατυπωθεί μερικές επιθυμίες για Ληξουρι.
spyrazf1
apstls11
argy
manoula ?
EpamS ?
chrisbas
joannita ?
Xapns
macattack 90%
ChrisAthens
pappoulis
sgatz
sisferas_sax
joannaex
ΚΩΣΤΑΣ
panosha
dizzy2 αν διαβαζω σωστα πρεπει να μου το πεις εγκαιρα!!!!
Εσύ θα μας κανονίσεις ένα Σ/Κ το καλοκαίρι αν συμφωνούν και τα υπόλοιπα παιδιά....
οποτε θελετε.θα πρεπει ομως να υπαρχει ελευθερο απο σας τουλαχιστον τριημερο διοτι θελεις μια μερα να ελθεις και μια να φυγεις. the best1
http://img106.imageshack.us/img106/3787/airttw3.jpg (http://imageshack.us)
Υπάρχει και η δυνατότητα να κλείσουμε ένα μικρό αεροπλάνο.lol3
http://img225.imageshack.us/img225/1151/airttw3copyta2.th.png (http://img225.imageshack.us/my.php?image=airttw3copyta2.png)
Υπάρχει και η δυνατότητα να κλείσουμε ένα μικρό αεροπλάνο.lol3
και ιδιωτικο αεροσκαφος το "Navimania" ?? οι σπονσορες βλεπεις!!!!
lotpot lotpot lotpot the best1 the best1
argy
manoula ?
EpamS ?
chrisbas
joannita ?
Xapns
macattack 90%
ChrisAthens
pappoulis
sgatz
sisferas_sax
joannaex
ΚΩΣΤΑΣ
panosha
Καλησπέρα σε όλους!! panosha μπορείς να σβήσεις το ερωτηματικό, είμαι μέσα και εγώ για την συνάντηση της Κυριακής 18/5/08 (εκτός απροόπτου)
Χ1 ή Χ2 ; bigsmile
99% - Χ1
Διορθώνεται εις ορθόν 100% Χ1
Κε Πανοσα
Υπολογίστε με Χ3 σας παρακαλώ....
Εκτός απροόπτου θα έρθω με το naviπλάνο μου το οποίο βρίσκεται στο συνεργείο γιατί αλλάζω καθίσματα lol3 bigsmile
Ταβέρνα Μουρούζης
Καλύβια Αττικής
Λίγο έξω από την Αθήνα, ο «Μουρούζης» είναι η μεγαλύτερη ταβέρνα στα Καλύβια (στεγάζεται σε 3 διαφορετικά κτίρια που είναι το ένα δίπλα ή απέναντι από το άλλο), και δεν υπάρχει περίπτωση να πάτε και να μην βρείτε τραπέζι. Κόσμος από όλη την Αθήνα. Παϊδάκια που λιώνουν στο στόμα σου και κοκορέτσι άλλου επιπέδου, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε το μπιφτέκι που έρχεται σε διαστάσεις πλατείας.
Μας κάνει αυτό φαντάζομαι...
spyrazf1
apstls11
argy
manoula x3
EpamS
chrisbas
joannita ?
Xapns
macattack 90%
ChrisAthens
pappoulis
sgatz
sisferas_sax
joannaex
ΚΩΣΤΑΣ
panosha
Ταβέρνα Μουρούζης
Καλύβια Αττικής
..... Παϊδάκια που λιώνουν στο στόμα σου και κοκορέτσι άλλου επιπέδου, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε το μπιφτέκι που έρχεται σε διαστάσεις πλατείας.
...........
.........panosha[/FONT]
δινουν και ..στιγμα ουτως ωστε οι μη τυχεροι καποια φορα που θα βρεθουν κοντα να ...λαδωσουν λιγο food1 food1 food1 grin1
Ταβέρνα Μουρούζης
Καλύβια Αττικής
Λίγο έξω από την Αθήνα, ο «Μουρούζης» είναι η μεγαλύτερη ταβέρνα στα Καλύβια (στεγάζεται σε 3 διαφορετικά κτίρια που είναι το ένα δίπλα ή απέναντι από το άλλο), και δεν υπάρχει περίπτωση να πάτε και να μην βρείτε τραπέζι. Κόσμος από όλη την Αθήνα. Παϊδάκια που λιώνουν στο στόμα σου και κοκορέτσι άλλου επιπέδου, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε το μπιφτέκι που έρχεται σε διαστάσεις πλατείας.
Μας κάνει αυτό φαντάζομαι...
spyrazf1
apstls11
argy
manoula x3
EpamS
chrisbas
joannita ?
Xapns
macattack 90%
ChrisAthens
pappoulis
sgatz
sisferas_sax
joannaex
ΚΩΣΤΑΣ
panosha
Την Παρασκευή (αντι-προχτές) ήμουν εκεί.....
Ταβέρνα Μουρούζης
Καλύβια Αττικής thumbs up2
sisferas_sax
12-05-08, 15:37
ε ρε γλεντια lol3 icon_pidu dizzy2
εμενα το ρεμαλι ο administrator δε με εβαλε λες και πρεπει να του το πω
Σπυρουλιτοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοο
Γιατί εξαφανίστηκες???????
Ρε μηπως να ερχόμουμα και εγω να δώσο στον Panosha το ετενάκι μου να το κάνει να κελαιδάϊ ; Δεν είναι κακή ιδέα lotpot
Εμεις που ειμαστε vegeterians τί θα φαμε;confused1
θα φαγωθείτε αναμεταξύ σας! Α ΑΑΑΑΧΑΧ w00t2
θα φαγωθείτε αναμεταξύ σας! Α ΑΑΑΑΧΑΧ w00t2
hysterical1hysterical1hysterical1 καλό !!! δεν φτάνει που του κάναμε τη χάρη να πάμε δίπλα στο σπίτι του για να μην τρέχει, θέλει και μενου για vegeterians. Θα σου παραγγείλω kokoretsi vegeterian.lotpot
Μπα,το παιζουμε (αορατοι) τωρα;;;Εσυ φραου Ιωαννα δεν τρωγεσαι με τιποτα food1
Δεν έχεις ακούσει που λέει: ορατών τε πάντων και αοράτων ; tongue2
Πω,πω!Πρεπει να προσεχω ποτε ανεβαζω παρανομο λογισμικο!!!Τί ωρες ειπαμε εισαι εκτός;
Δεν έχεις ακούσει που λέει: ορατών τε πάντων και αοράτων ; tongue2
Το σωστό φίλε Πάνο είναι : "Πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών" lotpot
Συνάντηση μελών navimania forum
http://img374.imageshack.us/img374/691/checkitjd4.gif (http://imageshack.us)
Κυριακή 18 Μαΐου 13.30
Καλύβια Θορικού, Αττικής
Ταβέρνα Μουρούζης
Παϊδάκια που λιώνουν στο στόμα, κοκορέτσι άλλου επιπέδου και μπιφτέκι σε διαστάσεις πλατείας.
Οι vegeterians θα φαγωθούν μεταξύ τους. tongue11
Περισσότερες πληροφορίες, λεπτομέρειες και στοιχεία επικοινωνίας θα σταλούν μέσα στη μέρα, σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Θα παρακαλέσω αν έχω ξεχάσει κάποιον, να το αναφέρει.
Η συνάντηση είναι ανοιχτή, περιμένουμε κι άλλες συμμετοχές μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου, ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα. bigsmile
http://img374.imageshack.us/img374/948/avatar3571lp8.gif (http://imageshack.us)
spyrazf1
apstls11
argy
manoula x3
EpamS
chrisbas
joannita ?
Xapns
macattack
ChrisAthens
pappoulis
sgatz
sisferas_sax
joannaex
ΚΩΣΤΑΣ χ2
panosha
count me out κατά 70% crymore
καλό απόγευμα
ChrisAthens
13-05-08, 19:16
καλό απόγευμα
Δηλαδή θα έλθει μόνο το 30% σου?? Και τι θα είναι αυτό? Ένα χέρι και ένα πόδι? Και το άλλο 70% που θα βόσκει? Αλλά και πάλι, και οι ενδεχόμενες ΦΑΠΕΣ θα είναι φαντάζομαι μειωμένες κατά 70%!!
Τελικά βρε αόρατη δύναμη θα γίνεις πραγματικά.. αόρατη??
Όχι τίποτα άλλο, αλλά ήθελα να σου τα ψάλλω από κοντά που με βάζεις να κάνω κύκλους, αντί να με πηγαίνεις ευθεία!!
Πάντως υπάρχει ακόμα εκείνο το 30%. Θα αρκεστούμε σ΄αυτό.
Να λοιπόν η ευκαιρία να γνωριστούμε και από κοντά.
Πάνο, από πού μπορούμε να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες;
(Παραλαβή προσκλήσεων, κόστος συμμετοχής, δυνατότητα να φέρουμε και την οικογένεια μαζί να πειστεί και η σύζυγος ότι δεν "τσατάρουμε" κάθε βράδυ με καμμία φιλενάδα, απλά βελτιστοποιούμε το ETEΝάκι μας κλπ).
Πληροφορίες θα σου στείλω σε λίγο, πρόσκληση θεώρησε πως έχεις πάρει, το κόστος θα βγει με μια απλή διαίρεση και θα είναι μικρό και μπορείς να έρθεις με όποια παρέα θέλεις βεβαίως, ειδικά την οικογένεια.
Πληροφορίες θα σου στείλω σε λίγο, πρόσκληση θεώρησε πως έχεις πάρει, το κόστος θα βγει με μια απλή διαίρεση και θα είναι μικρό και μπορείς να έρθεις με όποια παρέα θέλεις βεβαίως, ειδικά την οικογένεια.
Κατατοπιστικότατος σε βρίσκω (όπως πάντα). Η οθόνη πλοήγησης είναι από Destinator;
ΟΚ, θεώρησε με "μέσα" μαζί με τρία άτομα ακόμη.
Αναμένω τελικό κόστος.
Είπαμε, όταν βγει ο λογαριασμός θα κάνουμε τη διαίρεση. Από Destinator 7 είναι οι εικόνες.
εμαθα και εγω για την συναντηση και θελω να ερθω.
λεπρομεριες πως θα μαθουμε??
Καλώς τον Δημήτρη. bigsmile Θα σου στείλω PM.
καλό απόγευμα
...κρίμα και θα σε κέρναγα, γιατί σου χρωστάω χάρη!! Remember??
...κρίμα και θα σε κέρναγα, γιατί σου χρωστάω χάρη!! Remember??
Θα έρθεις εσύ ;
Άμα δεν έρθει η Joannita εγώ θα κάνω απεργία!
Άμα δεν έρθει η Joannita εγώ θα κάνω απεργία!
Αν δεν ερθεις και εσυ μας βλεπω εντελως ΚΨΜ lotpot
Επιφυλλάσσομαι να σας πω αύριο άτομα για τη συμμετοχή μου.
ωραια θα τα πουμε εκει.
μονος μου θα ερθω εγω.
Αν δεν ερθεις και εσυ μας βλεπω εντελως ΚΨΜ lotpot
Δεν τό μαθες; Κι εμένα "φίλε" με φωνάζουν! Τόσο συχνά που γιατρέ μου έχει βαρύνει η φωνή μου... και βγάζω τρίχες, πολλές τρίχες...
Τότε, να συναντηθούμε σε ...........κομμωτήριο!!!
pappoulis +2 για την Κυριακή...clap1
Σύνολο 2 ή 3 ; Τρία καταλαβαίνω. confused1
Πανο μπορω να εχω κι εγω ενα pm? Και θα σου πω αν ειναι για 1 η 2 ατομα
Μεχρι το Σαβάτο θα σας πω και εγώ
Πανο μπορω να εχω κι εγω ενα pm? Και θα σου πω αν ειναι για 1 η 2 ατομα
εγω θα μπορουσα να εχω ενα μεζε ..online? grin1 grin1 grin1
Aν είσαι έγκυος σου φέρνω εγώ προσωπικά.....lotpot
Θα έρθεις εσύ ;
αμά τα πιούμε αγρίως, ναι! Και άμα μερακλώσουμε θα σπάσουμε και κανενα pda!!
Αστειεύομαι Πάνο, θα σου πω Παρασκευή βράδυ
Πείτε μας τα γούστα σας και
ΈΕΕΕΕΕφτασεεεεεεεεεεε!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Δυστυχώς προέκυψε κάτι δυσάρεστο το οποίο θεωρούσα πως δε θα συμβεί πριν απο την άλλη εβδομάδα, οπότε βάλτε με ερωτηματικό την συμμετοχή μου.
Ενημερώστε με βέβαια για την ώρα της συνάντησης και αν τα καταφέρω θα έρθω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να δεσμευτώ...
Πείτε μας τα γούστα σας και
ΈΕΕΕΕΕφτασεεεεεεεεεεε!!!!!!!! !!!!!!!!!!
οτι σας περισεψει.εστω και λιγη ..τσικνα
icon_pidu icon_pidu icon_pidu
Δηλαδή θα έλθει μόνο το 30% σου?? Και τι θα είναι αυτό? Ένα χέρι και ένα πόδι? Και το άλλο 70% που θα βόσκει? Αλλά και πάλι, και οι ενδεχόμενες ΦΑΠΕΣ θα είναι φαντάζομαι μειωμένες κατά 70%!!
Όχι τίποτα άλλο, αλλά ήθελα να σου τα ψάλλω από κοντά που με βάζεις να κάνω κύκλους, αντί να με πηγαίνεις ευθεία!!
Εξαρτατε απο το ποιο 30% θα ερθει.... ;)
Εγω αν δεν γινω ντιρλα το Σαββατο σε καμια "αυτοκινηση" λογικα ειμαι μεσα.
Αν μου πειτε που ειναι και η ταβερνα θα ρθω ποιο ευκολα:)
13:30 συναντηση
Μια ωρα δρομος...Αρα
12:30 αναχωριση...Αρα
11:30 ξυπνημα
Την άλλη φορά θα βάλουμε πούλμαν. bigsmile
Αν κάποιος ενδιαφερόμενος δεν έχει πάρει PM, να ενημερώσει.
Κάνω λευκή απεργία γιατί δε γουστάρω τα ban.
και αν έρθω (30%), δε θα μιλάω tease1
Όπως δεν μιλάς κι εδώ ; hysterical1
εδώ θα μιλάω σε όλους εκτός από σένα
επίσης ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΤΙ-BAN ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! scared3
http://img213.imageshack.us/img213/4873/avatar3152ii1.gif (http://imageshack.us)
Δεν δημοσιεύεις και καμμιά λίστα με τους έως τώρα εκδηλώσαντες συμμετοχή Πάνο μου να δούμε πού βρισκόμαστε;
Πολύ με στεναχώρησε ο παππούλης πάντως με τη δήλωσή του. Του εύχομαι να πάνε όλα καλά.
οτι σας περισεψει.εστω και λιγη ..τσικνα
icon_pidu icon_pidu icon_pidu
Ελα βρε φίλε, το καλοκαίρι θα μας φιλοξενήσεις καμιά 30ριά άτομα και θα σου φέρουμε τσίκνα ? Ντροπή μας
Ελα βρε φίλε, το καλοκαίρι θα μας φιλοξενήσεις καμιά 30ριά άτομα και θα σου φέρουμε τσίκνα ? Ντροπή μας
αν ειναι ελευθερο κατι που υπαρχει ευχαριστως .διαφορετικα στον ..κηπο στρωματσαδα .θα παιρνεις και ματι τις αγγλιδες lotpot
Συνάντηση μελών navimania forum
http://img374.imageshack.us/img374/691/checkitjd4.gif (http://imageshack.us/)
Κυριακή 18 Μαΐου 13.30
Καλύβια Θορικού, Αττικής
Ταβέρνα Μουρούζης
Wagner669
Ελεύθερος ?
Viper ?
coulis
jimlost
tvossos x4
spyrazf1
apstls11
argy
manoula x3
EpamS
chrisbas
joannita 70%
Xapns
macattack
ChrisAthens
Pappoulis x3 ?
sgatz
sisferas_sax
joannaex
ΚΩΣΤΑΣ x2
panosha
Κρίμα, θα ήθελα να έρθω, αλλά ο γιος μου έχει αγώνα στις 12:30 :(
Την επόμενη φορά θα είμαι και εγώ, διότι βαφτίζω τον ΓΙΟ μου.Καλά να περάσετε και να πιείτε και ένα ποτηράκι για όλους εμάς που δεν θα καταφέρουμε να είμαστε εκεί.
Μανώλη, κι εγώ τη βάφτιση του γιου μου θα διάλεγα. Να σου ζήσει.
Να σαι καλά Πάνο σε ευχαριστώ!!!
Μανώλη να σου ζήσει ο παίδαρος....
Σιδεροκέφαλος και....καλές βουτιές την Κυριακή
Λυπάμαι αλλά πρέπει να ακυρώσω τη συμμετοχή.
Ανωτέρα βία (τρακάρισα το αυτοκίνητο).
Να περάσετε καλά όσοι συμμετέχετε.
Περαστικά, αλλά ίσως κάποιος που μένετε κοντά βοηθήσει.
Πολλοί μένουμε Αθήνα, νομίζω κάποιος θα μπορέσει να σε πάρει και όλο και κάποις να ανεβαίνει προς τα πάνω στην επιστροφή.
Μανώλη να σου ζήσει ο παίδαρος....
Σιδεροκέφαλος και....καλές βουτιές την Κυριακή
Να σαι καλά manoula.
Είναι μανούλι!!!lol3lol3
μανωλη να σου ζησει το μανουλι και να το δεις οπως ποθεις icon_pidu
μανωλη να σου ζησει το μανουλι και να το δεις οπως ποθεις icon_pidu
Ευχαριστώ πολύ.
Δεν θα μπορέσω να έρθω, αν και θα το ήθελα πολύ! Next time..
Ωραίος ο Μουρούζης. Κάποια φορά να δοκιμάσετε και το Τρίγωνο. Ακόμα καλύτερο! :) Ξέρει ο Wagner...http://img246.imageshack.us/img246/8399/thumbsup4kk.gif
Πανο θα ερθω. Θα ειμαστε 2 ατομα.
Και μην δω κανενα να απλωνει χερι στα παϊδακια μου
ΥΕΡ!!!
Ολα τα λεφτα και το τριγωνο!!!
Παμε να τσακισουμε!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ.
Απλά με την όλη φάση, χάλασε και η διάθεση γενικότερα. Άσε που σκόπευα να φέρω και άλλους μαζί μου. Ωστόσο, αν αλλάξει κάτι, θα ειδοποιήσω έγκαιρα.
Θα παρακαλούσα όσοι δεν έχουν ενημερώσει να το κάνουν αν είναι δυνατόν μέσα στη μέρα. Αν πάλι δεν τα καταφέρετε κι αποφασίσετε ακόμα και την τελευταία στιγμή να έρθετε, κανένα πρόβλημα, θα χαρούμε. Θα είμαστε 25 και πάνω, απ' όσο μπορώ να υποθέσω και το μαγαζί είναι πραγματικά τεράστιο, λογικά έξω θα είμαστε κι αν κάποιος από τα νέα μέλη που δεν μας γνωρίζει έχει αμφιβολίες μήπως έρθει και δεν μπορέσει να μας εντοπίσει (ναι το έχουμε δει κι αυτό), ας μου στείλει ένα PM να πάρει το τηλέφωνο μου.
Ποιος δεν μπόρεσε να εντοπίσει αντροπαρέα με PDA και GPS;;;;;;
Θα παρακαλούσα όσοι δεν έχουν ενημερώσει να το κάνουν αν είναι δυνατόν μέσα στη μέρα. Αν πάλι δεν τα καταφέρετε κι αποφασίσετε ακόμα και την τελευταία στιγμή να έρθετε, κανένα πρόβλημα, θα χαρούμε. Θα είμαστε 25 και πάνω, απ' όσο μπορώ να υποθέσω και το μαγαζί είναι πραγματικά τεράστιο, λογικά έξω θα είμαστε κι αν κάποιος από τα νέα μέλη που δεν μας γνωρίζει έχει αμφιβολίες μήπως έρθει και δεν μπορέσει να μας εντοπίσει (ναι το έχουμε δει κι αυτό), ας μου στείλει ένα PM να πάρει το τηλέφωνο μου.
αντι για το τηλ. βαλε την ιωαννα καθε που μπαινει πελατης να λεει "φτασατε στο προορισμο σας " lotpot lotpot
Για ακόμη μια φορά, άκυρη η συνάντηση για μένα. crymore
Αν κάποιος ενδιαφερόμενος δεν έχει πάρει PM, να ενημερώσει.
Εγώ δεν εχω πάρει ΠΜ θα έπρεπε ;
Και κάτι άλλο , είμαστε σε φόρουμ που ασχολείτε με τα Gps δεν θα έπρεπε να δώσεις και το στίγμα του μαγαζιού ; lol3
Για ακόμη μια φορά, άκυρη η συνάντηση για μένα. crymore
Δεν πειράζει, την επόμενη κι ελπίζω όλα να σου πάνε καλά.
Εγώ δεν εχω πάρει ΠΜ θα έπρεπε ;
Και κάτι άλλο , είμαστε σε φόρουμ που ασχολείτε με τα Gps δεν θα έπρεπε να δώσεις και το στίγμα του μαγαζιού ; lol3
Έρχονται όλα.
Δηλαδή χωρίς GPS, δεν θα μπορέσουμε να το βρούμε??? Τότε προκειμένου να χαθούμε, στείλε τις συντεταγμένες !!! Think1
Δεν έχεις πάρει PM εσύ ;
Παναγιώτη, προφανώς αστειεύομαι. Είναι πασίγνωστη ταβέρνα !!!
Θα φροντισω να ειμαι νωριτερα εκει για να πιασω θεση στη μεση,ωστε να εχω προσβαση σε ολα τα πιατα!!!food1Εχει κρατηθει τραπεζι σε καποιο ονομα οπως navimaniacs,vegeterians,πειναλες,ή αλλο για να ξερουμε;;;
Δεν χρειάζεται τραπέζι, είναι πολύ μεγάλο λέμε το μαγαζί. Νωρίτερα θα είμαι κι εγώ.
Ειναι Κυριακη αυριο ομως,εχει καλο καιρο και θα γινεται της τρελλης...Μηπως τον πιουμε icon_pidu
Μην στεναχωριέστε. Αν δεν βρούμε τραπέζι (που το βλέπω πολύ δύσκολο) πάμε δίπλα στο "τρίγωνο". food1
Παναγιώτη,
1) τι ώρα προβλέπεται να κάνουμε τη "διαίρεση" ? Ξέρεις, για να κανονίσουμε ............τις άδειες, λες να χρειασθεί 2-ωρη?
2) αληθεύει ότι μετά το ''double'' του Ολυμπιακού........τα αυριανά είναι όλα πληρωμένα από σένα ?
p.s.: offtopic1 (Παναγιώτη, συγχαρητήρια για το Κύπελλο Ελλάδος)
http://img139.imageshack.us/img139/8844/34800566ih8.gif (http://imageshack.us/)
Καλησπέρα σε όλους!
Δυστηχώς αύριο δεν θα μπορέσω να βρίσκομαι μαζί σας γιατί έτυχε κάτι και δεν θα έχω αμάξι!
Έμεινε το αμάξι του πατέρα μου κι επειδή η δουλειά του δεν του παρέχει όχημα και δουλεύει αύριο (Security εργοστασίου) πρέπει να πάρει το δικό μου!
Λυπάμαι πολύ που δεν θα έρθω, γιατί το ήθελα πολύ να σας γνωρίσω από κοντά (πέρα από την βόλτα που θα έκανα παρέα με την πιο διάσημη φωνή της χώρας), ζητώ συγνώμη και ελπίζω σε επόμενη συγκέντρωση να μπορέσω δώσω το παρόν!
Δεν είναι μια φθηνή δικαιολογία, δεν έχω άλλωστε λόγο να πω ψέματα.
Αν δεν ήθελα να έρθω δεν θα το είχα πει από την αρχή!
Καλά να περάσετε, καλή όρεξη και ......... πιείτε κάτι και για μένα!icon_pidu
icon_pidu icon_pidu thumbs up2
Manoula 1 - Ξοαννίτα 0.
icon_pidu icon_pidu thumbs up2
Manoula 1 - Ξοαννίτα 0.
Αυτό από που προκύπτει, παρακαλώ ;confused1
[QUOTE=EpamS;109539]Παναγιώτη,
1) τι ώρα προβλέπεται να κάνουμε τη "διαίρεση" ? Ξέρεις, για να κανονίσουμε ............τις άδειες, λες να χρειασθεί 2-ωρη?
Επειδή άδεια για απομάκρυνση δεν δίδεται, μάλλον υπολόγισέ με: food1 EpamS Χ2
Τελικά, πόσοι ήμαστε ?
Όσοι έρθουν, πάντα υπάρχουν ακυρώσεις και εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής σε αυτές τις συγκεντρώσεις. Εμπειρικά το βλέπω γύρω στο 25.
Εχω αρχισει ηδη να πειναω...αλλα δεν θα φαω πρωινοlotpot
Καλά να περάσεται και μην ξεχάσετε να πιείτε και ένα ποτηράκι για μας που για κάποιους λόγους δεν θα είμαστε εκεί.icon_pidu
Καλά να περάσεται και μην ξεχάσετε να πιείτε και ένα ποτηράκι για μας που για κάποιους λόγους δεν θα είμαστε εκεί.icon_pidu
γιατι να πιουν για μας Μανωλη? δεν φτανει οσο θα πιουν για παρτη τους?ασε μη γινουν σκνιπα. blink1
Eπείδη η γυναίκα μου δουλεύει , αν πέρναγα μια βόλτα κατά τις 15.30 ίσως 16.00 θα είσαστε εκεί να σας γνωρίσω απο κοντά ; Καλά για φαγητό δεν το συζητώ θα τα έχετε φάει όλα εκέινη την ώρα lotpot
Eπείδη η γυναίκα μου δουλεύει , αν πέρναγα μια βόλτα κατά τις 15.30 ίσως 16.00 θα είσαστε εκεί να σας γνωρίσω απο κοντά ; Καλά για φαγητό δεν το συζητώ θα τα έχετε φάει όλα εκέινη την ώρα lotpot
επειδη δεν θα σου απαντησει κανεις γιατι ολοι τωρα τροχιζουν τα δοντια τους κανε ενα προχειρο μπακαλιστικο υπολογισμο και αποφασισε..bigsmile
13.30 εχουν συγκεντρωση.ε μεχρι να καθησουν,φιλοφρονησεις κλπ ναμην παει 2-2.15??
με την διαιτα που κανουν τοσες μερες θα χλαπακιαζουν και κανενα 2ωρο τουχιστον..
ε μαλλον αν πας θα τους γνωρισεις.βεβαια την ωρα που θα πας θα μιλαει πιο πολυ ο κρασος ,γιαυτο μην τους παρεξηγησεις lotpot lotpot
Πανο επειδη τα κεφαλια του φορουμ θα απουσιαζετε (εκτος κ παρετε και κανενα laptop μαζι σας) θα εχω το νου μου εγω με ανταμοιβη οτι περισσεψει ...πακετο και ...acs και πληρωμενα μεταφορικα!!!
ζητώ συγνώμη από τον panosha και τους υπόλοιπους συμφορουμίτες που δεν έδωσα το παρων(την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές πρέπει να τσακίζετε παιδακια) αλλά με πρόδωσε χθές τη νύχτα η μέση μου και αντι για μπριζολες έτρωγα ενεσεις για τη μέση...Ελπίζω να μου βγεί σε καλό η επόμενη συνάντηση και να δώσω το παρών...
υγ1. ελπίζω να περνάτε καλά και να γονάτισαν οι σερβιτόροι απο το κουβάλημα! :)
υγ2. εκανα εξαντλητικη δίαιτα από την παρασκευη το πρωι για να μαι σε φόρμα στο champions mprizoleague και πήγε χαμένη :(
υγ3.θα αργησω να οδηγησω και να ξανασηκώσω κατι γιατι πάω σα παλιογρια 95 χρονω :(
υγ4.ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ GPS ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΕΦΤΕΣ!!
αυτο είναι το σύνθημα για το επόμενο πλέον champions mprizoleague.
φιλικά sgatz
Σορρυ που δεν μπορεσα να ρθω, αλλα ειχα ενα θαματακι χθες βραδυ...
Και κρατησε μεχρι σημερα το πρωι... και ξυπνησα 5μιση....
Και για σας που νομιζετε οτι ηταν γκομενο-δουλεια....
Γελιεστε!
Τρυπησα λαστιχο, δεν ειχα ρεζερβα.... και τρεχαμε μες στην νυχτα να βρουμε βουλκανιζατερ....
εεεεεεεεεεε..που ειστε?????grin1 grin1 grin1 grin1 grin1
ακομη χλαπακιαζετε??????grin1 grin1 grin1 grin1
βραδιασε και εχω σκασει για νεα
αντε να βγαινει η πρωτη εκδοση..lotpot lotpot
α και το πακετο που ειπαμε..
Σίγα, σιγά θα μας ξαναδείς όλους. Εγώ είμαι πιο κοντά από όλους. icon_pidu
Προφανώς έχουν σκάσει στο φαϊ και είναι όλοι ΤΑΒΛΑ!!!hysterical1
Κρίμα πάντως για σήμερα που δεν ήρθα,,,είχε και ωραίο καιρό!
Άντε να βλέπουμε φωτό λέμεεεεεεεεεεεεεεε!wave22
Σίγα, σιγά θα μας ξαναδείς όλους. Εγώ είμαι πιο κοντά από όλους. icon_pidu
Eσύ φίλε Κώστα πρέπει να να πήγες έτσι ; Πέσμου οτι 16,55 που πέρασα με ενα fazer 600 μπλέ οτι είχατε φύγη γιατί πάω για διαζύγιο η για φόνο.
Κυρία VipeR " Θα έχουνε φύγη τώρα , έχεις κανένα τηλέφωνο να τους πάρεις ; Πάμε για καφέ ""
Τι να κάνω και εγώ ; τηλέφωνο δεν είχα κανενός βγήκα Λαγονήσι έκανα δεξιά και πήγα Βάρκιζα :smt022Και μόλις μπήκα σπίτι
Το ότι σκάσαμε είναι αλήθεια. Εκεί με ένα μπιφτέκι πχ μια πατάτες και μια σαλάτα τρώει μια τετραμελής οικογένεια και θα περισσέψει κιόλας.
Sinapia που ήσουνα.....Πάντως πρώτη φορά είδα μπιφτέκι και πριζόλα που δεν χωρούσαν στο μεγάλο πιάτο. Μήπως μας πέρασαν για πεινάλες λαθρομετανάστες???
Βουλιαγμένη, στο Αγνάντι για καφέ και γλυκό πήγαμε. tongue2
Βουλιαγμένη, στο Αγνάντι για καφέ και γλυκό πήγαμε. tongue2
ετσι για να...γλυκανεις και εμας τους απεξω
Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΦΩΤΟΟΟΟΟΟΟ. clap1 clap1 clap1 clap1
Γειά σας και από μέναααααααα!!!!!!!
Σέρνοντας τα γέρικα πόδια μου (@ sisferas_sax), ξεφυσώντας γιατί βρίσκομαι στην εμμηνόπαυση (@ sisferas_sax), πήγα κι εγώ στη συνάντηση και έχω να πώ τα εξής:
1. ΕΚ ΠΛΗΚ ΤΙ ΚΟ Φαγητό με το μπιφτέκι να δίνει ρέστα (ότι πρέπει για τις μασέλες μου (@ sisferas_sax))
2. Ωραία παρέα με νέα πρόσωπα που έδωσαν ρέστα (@ sisferas_sax)
3. Ο γιος μου που είναι 26 χρονών κατά τον sisferas_sax με κάνει να σκέφτομαι ότι κρατιέμαι πραγματικά πολύ καλά για την ηλικία μου
4. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ....ΑΠΛΑ Θ Ε Α
5. Ο πόλεμος τώρα αρχίζει (@ sisferas_sax)
6. Δικαίωμα στη φάπα και στις πολλαπλές rom
7. @ joanna ex....περιμένω ρακές ΛΕΜΕ
5. (@ sisferas_sax) δεν το σώζεις με τίποτα....ο πόλεμος αρχίζει.
Το θέμα είναι τι λέει για όλα αυτά ο γιος σου. grin1
Υ.Γ. 1 Το ότι δεν με αναφέρεις καθόλου δεν μου διέφυγε. Think1
Υ.Γ. 2 Μετά το 7 είναι το 8. :cool:
Σέρνοντας τα γέρικα πόδια μου (@ sisferas_sax), ξεφυσώντας γιατί βρίσκομαι στην εμμηνόπαυση (@ sisferas_sax), πήγα κι εγώ στη συνάντηση και έχω να πώ τα εξής:
1. ΕΚ ΠΛΗΚ ΤΙ ΚΟ Φαγητό με το μπιφτέκι να δίνει ρέστα (ότι πρέπει για τις μασέλες μου (@ sisferas_sax))
3. Ο γιος μου που είναι 26 χρονών κατά τον sisferas_sax με κάνει να σκέφτομαι ότι κρατιέμαι πραγματικά πολύ καλά για την ηλικία μου
Μη πιστεύετε τιποτα
Για το μάτι τα λέει αυτά........
δεν ειναι της στιγμης τι λεει ο γιος της ,αλλα τι αποθανατισε ο φακος
για κανε κατι
και κατι αλλο .το ρημαδι το πακετο δεν εφτασε ακομη.θα βρωμισει food1
Παιδιά μην ψάχνετε τη ρακή, την .........πήρα εγώ. Πάλι καλά που δεν συνάντησα μπλόκο.
Και πολύ καλά έκανες. Αλλωστε ήσουν ο μόνος που την τίμησε.... icon_pidu
Eσύ φίλε Κώστα πρέπει να να πήγες έτσι ; Πέσμου οτι 16,55 που πέρασα με ενα fazer 600 μπλέ οτι είχατε φύγη γιατί πάω για διαζύγιο η για φόνο.
Κυρία VipeR " Θα έχουνε φύγη τώρα , έχεις κανένα τηλέφωνο να τους πάρεις ; Πάμε για καφέ ""
Τι να κάνω και εγώ ; τηλέφωνο δεν είχα κανενός βγήκα Λαγονήσι έκανα δεξιά και πήγα Βάρκιζα :smt022Και μόλις μπήκα σπίτι
Δυστυχώς είχαμε φύγει εκείνη την ώρα. grin1
sisferas_sax
18-05-08, 21:15
μανουλα μουυυυυυυυυυυυυ
γιατι δεν φοραω κρανος ........ γιατι δεν φοραω κρανος hysterical1
@ ChrisAthens
Δεν καταλαβαίνω πώς τα καταφέραμε και χαθήκαμε?? Άλλη φορά να πάρουμε και ....................... χάρτες μαζί μας για καλό και για κακό.
p.s.: Την Καλησπέρα μου στην Ε
Και πολύ καλά έκανες. Αλλωστε ήσουν ο μόνος που την τίμησε.... icon_pidu
Μα είναι γνωστό ότι τα ανήλικα πίνουν μόνο............πορτοκαλάδα!!!
Χωρίς ανθρακικό. thumbs up2
sisferas_sax
18-05-08, 21:51
λοιπον η παρεα ηταν πολυ ωραια,
οι μεριδες σε μεγεθος πλατειας οπως ειχαν πει τα παιδια(σκασαμε)
αλλα το γελιο επεσε μετα που ειμασταν πιο μαζεμενοι κ η επαφη πιο ανετη
ευχαριστω τον φιλο Πανο που μου εβγαλε το κινητο για πεταμα grin1
την ευθυτητα της hoanaex bigsmile
τον γλυκύτατο Κο epams
και βεβαια η παντα νεα ..manoula lol3
mercyyyyyyy ...please
Και εγώ με την σειρά μου, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ !!! (Για τους φίλους σκέτο EpamS)
Φαγητο και παρεα ηταν super. Το μπιφτεκι ειδικα ηταν σε διαστασεις "πλατείας" οπως πολυ σωστα λεει και ο sisferas_sax
sisferas_sax
18-05-08, 21:59
ωραιος coulis για εναν λεκε κανεις ετσι grin1
Αμα ακουω για 3 γεμισματα για Θεσσσαλονικη τι να πω!!!!
Ετσι δεν θα του πει ο βενζινας που τον ξερει??
οι κακες γλωσσες λενε οτι κατα την εισοδο καποιος λεω καποιος απο τους υπευθυνους του forum σας πηρε τις φωτογραφικες μηχανες για να μην υπαρξει διαρροη και δημοσιευση υλικου.αληθευει?
στην επομενη φορα θα ελθω με ..κρυφη καμεραlotpot
Τώρα κατάλαβα γιατί σε μπλοκο για ποτό σε βάζουν να μετράς.lipssealed
Παιδιά μην ψάχνετε τη ρακή, την .........πήρα εγώ. Πάλι καλά που δεν συνάντησα μπλόκο.
Είχε μόνο ρακή ή και ρακόμελο?
Και εγώ έλειπα?crymore
Μόνο ρακή είχε, και μπυρίτσες και λίγο κρασάκι. Δεν καταναλώσαμε και πολύ λόγω οδήγησης.
Μόνο ρακή είχε, και μπυρίτσες και λίγο κρασάκι. Δεν καταναλώσαμε και πολύ λόγω οδήγησης.
Και πολύ καλά κάνατε.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!clap1clap1clap1
Άσε που πήρε φως........... το φιλμ. crymore
Άσε που πήρε φως........... το φιλμ. crymore
Απλά δικαιολογίες.
ChrisAthens
19-05-08, 01:50
@ ChrisAthens
Δεν καταλαβαίνω πώς τα καταφέραμε και χαθήκαμε?? Άλλη φορά να πάρουμε και ....................... χάρτες μαζί μας για καλό και για κακό.
p.s.: Την Καλησπέρα μου στην Ε
Πράγματι, από τα μυστήρια του σύμπαντος!!
Της μετέφερα τα καθέκαστα της συναντήσεώς μας και δεν το πίστευε! Στην επόμενη φορα...
Άμα δεν δω φωτό του μπιφτεκιού τύπου ΠΛΑΤΙΑΣ δεν πιστεύω τπτ!innocent1
@ πανοχα 1 : Δεν αναφέρθηκα σε σένα γιατί περιμένω να το κάνει η Άλλη grin1
@ πανοχα 2: Το ξέρω ότι μετά το 7 είναι το 8...Απλά ήθελα να τονίσω στον κύριο που ΔΕ φοράει κράνος ότι δεν θα ξεφύγει τόσο εύκολα food1
@ σινάπια και μπλουκαρχαρία: Εγώ ρακές δεν πίνω. Κάνουν κακό στο ζάχαρο (sisferaaaaaaaaaaaa) icon_pidu
@ sisferas_sax: Πες κάτι καλό ΤΩΡΑ γιατί το ΦΑΠ ΓΙΟΥ θα είναι όλο δικό σου ΛΕΜΕ superman1
@ BillUcky: Έκανες τα μαθήματά σου παιδί μου? Έχεις διαγώνισμα στα Αρχαία σήμερα dizzy2
@ πανοχα 2: Το ξέρω ότι μετά το 7 είναι το 8...Απλά ήθελα να τονίσω στον κύριο που ΔΕ φοράει κράνος ότι δεν θα ξεφύγει τόσο εύκολα food1
Τελικά, τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως μετά το 7 δεν είναι το 8. lol2 lol2 lol2
Παιδες σημερα συνηλθα απο την επιθεση του γιγαντιου μπιφτεκιου!!!Ομολογω οτι ηττηθηκα κατα κρατος!heat1
Αμα ακουω για 3 γεμισματα για Θεσσσαλονικη τι να πω!!!!
Ετσι δεν θα του πει ο βενζινας που τον ξερει??
Έχω αποκτήσει πολλούς βενζινάδες κολλητούς όπως καταλαβαίνεις rotfl1rotfl1
Φαγητο και παρεα ηταν super. Το μπιφτεκι ειδικα ηταν σε διαστασεις "πλατείας" οπως πολυ σωστα λεει και ο sisferas_sax
Οφείλω να ομολογήσω ότι τσάκισα τις πατάτες (μαζί με τη τεράστια μπριζόλα...) food1
ChrisAthens
19-05-08, 14:35
Τώρα κατάλαβα γιατί σε μπλοκο για ποτό σε βάζουν να μετράς.lipssealed
Τώρα τούτος δω θα περάσει το αλκοτέστ???
Τελικά, τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως μετά το 7 δεν είναι το 8. lol2 lol2 lol2
ChrisAthens
19-05-08, 14:39
Παιδες σημερα συνηλθα απο την επιθεση του γιγαντιου μπιφτεκιου!!!Ομολογω οτι ηττηθηκα κατα κρατος!heat1
Και να σκεφτείς-απ΄ότι είδα-ότι σου επιτέθηκε με τη.. μισή δύναμη κρούσης του!! lotpot
Με την άλλη μισή επιτέθηκε στον.. σκύλο!!
Κριμα που εχασα τον καφε οπου παιχτηκαν τα καλυτερα!Παντως ηταν κορυφαια η παρουσια της Ιφιγενειας!Να σου ζησει Κωστα!!!
Η φανταστική Ιφιγένεια, είναι και πολύ Navimanitsa. lol3
καλησπερα και απο εμενα.
ηταν πολυ ωραια και η παρεα,και το φαγητο,και φυσικα μετα στον καφε.
και οπως φυσικα καταλαβενετε η μανουλα ελαβε τα πιο κολακευτικα σχολια,(ακους sisferas_sax)lol3.
Πράγματι, από τα μυστήρια του σύμπαντος!!
Της μετέφερα τα καθέκαστα της συναντήσεώς μας και δεν το πίστευε! Στην επόμενη φορα...
Χαθήκαμε γιατί κάποιοι οδηγοί Smart αντί να ακολουθήσουν το κομβόι, περνάνε μπροστά από τον κύριο που έχει την "κυρία που μιλάει" (ο οποίος αντί να ακούει τη διπλανή του για το που να πάει ακούει την Άλλη) και δεν βλέπουν ότι πάει ευθεία και ουχί αριστερά. Επίσης οι εν λόγω κουβαδο-οδηγοί (όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω αυτοκίνητο tongue2 ) βγαίνουν παραλιακή, και πάλι με κάποιο μαγικό τρόπο δεν βρίσκουν την λίμνη της Βουλιαγμένης (που η κυρία που μιλάει μας ενημέρωσε ότι είναι κάπου στο Λουτράκι) και τη μία και μοναδική καφετέρια που είναι απέναντι της. lotpot
Εγώ φταίω που σε άκουσα και έγραψα προορισμό Λίμνη Βουλιαγμένης, χωρίς να προσέξω στην επισκόπηση, που με έστελνε. Πρέπει να ομολογήσεις όμως πως πολύ σύντομα είδα την απόσταση προορισμού στα 134 χλμ. και διόρθωσα. Όσον αφορά την άλλη, δίκιο έχεις, αφού είχα Ιωάννα δίπλα μου δεν χρειαζόταν. grin1
Χαθήκαμε γιατί κάποιοι οδηγοί Smart αντί να ακολουθήσουν το κομβόι, περνάνε μπροστά από τον κύριο που έχει την "κυρία που μιλάει" (ο οποίος αντί να ακούει τη διπλανή του για το που να πάει ακούει την Άλλη) και δεν βλέπουν ότι πάει ευθεία και ουχί αριστερά. Επίσης οι εν λόγω κουβαδο-οδηγοί (όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω αυτοκίνητο tongue2 ) βγαίνουν παραλιακή, και πάλι με κάποιο μαγικό τρόπο δεν βρίσκουν την λίμνη της Βουλιαγμένης (που η κυρία που μιλάει μας ενημέρωσε ότι είναι κάπου στο Λουτράκι) και τη μία και μοναδική καφετέρια που είναι απέναντι της. lotpot
οταν η αφροκρεμα του forum ΧΑΝΕΤΑΙ στον τοπο της τι να πουμε και εμεις οι ασχετοι??? δεν μπορει οι γιαπωνεζοι κατι θα βρουν για την περιπτωση.ισως την Jo να σας δινει φαπες πριν καθε στροφη...lotpot lotpot lotpot
Θα ηθελα να αναφερω οτι με χαρα ειδα νεα προσωπα στην παρεα μας οπως τον συμπαθεστατο epams and his wife,τον συνονοματο chrisathens αλλα και τους sisferassax,argy,jimlost που λογω τραπεζοαποστασης δεν μπορεσαμε να σπικαρουμε bigsmile Ελπιζω την επομενη φορα!!!
Καλύτερα γνωρίζω την Κεφαλλονιά, παρά την περιοχή εκείνη. tongue2
Η φανταστική Ιφιγένεια, είναι και πολύ Navimanitsa. lol3
Μην μου λέτε τέτοια κοκκινίζω. (Χαζομπαμπάς με Χ κεφαλαίο). lotpot
sisferas_sax
19-05-08, 19:34
Οφείλω να ομολογήσω ότι τσάκισα τις πατάτες (μαζί με τη τεράστια μπριζόλα...)
φιλε argy πιστευω πως ειμουν αξιος σημπαραστατης bigsmile
και οπως φυσικα καταλαβενετε η μανουλα ελαβε τα πιο κολακευτικα σχολια,(ακους sisferas_sax)
εγω ειμουν ο πρωτος που ειπα την καλη μου την κουβεντα grin1
@ sisferas_sax: Πες κάτι καλό ΤΩΡΑ γιατί το ΦΑΠ ΓΙΟΥ θα είναι όλο δικό σου ΛΕΜΕ superman1
και οπως καταλαβαινετε αφησα για το τελος την γλυκυτατη manoula την οποια εστειλα αλου γι αλου με το σχολειο μου αλλα οφειλω να ομολογησω θα κανω καθε προσπάθεια να διορθώσω στο μέλλον bigsmile
Δυστυχώς είχαμε φύγει εκείνη την ώρα. grin1
Ευτυχώς να λες γιατί γλυτώσαμε και το διαζύγιο και το φονικόlotpot
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.