Επιστροφή στο Forum : εγκατασταση POIs
Μπορει καποιος να με βοηθησει λεγοντας μου πως περναμε τα POIs που κατεβαζουμε απο το site στο HTC3300 .innocent1
Εστω ότι θέλουμε να καταχωρήσουμε POI με τα JUMBO.
A. αποσυμπιέζετε το αρχείο που κατεβάσατε στον υπολογιστή σας.
Β. Αντιγράφετε τα παρακάτω αρχεία από τον φάκελο Favorites, στην συσκευή σας, στον φάκελο του προγράμματος, στον φάκελο Destinator\Userdata\Favorites.
JUMBO.dat
JUMBO.bmp
Γ. Αντιγράφετε τα παρακάτω αρχεία από τον φάκελο Voice, στην συσκευή σας, στον φάκελο του προγράμματος, στον φάκελο Destinator\Voice\Greek
JUMBO.wav
Για να δουλεύουν οι ηχητικές ειδοποιήσεις πρέπει το όνομα του αρχείου *.wav (JUMBO.wav) να έχουν το ίδιο όνομα με τα αντίστοιχα αρχεία *.dat, *.bmp (JUMBO.dat, JUMBO.bmp)
Mέσα από το Destinator στα Αγαπημένα τσεκάρετε τις ειδοποιήσεις που θέλετε να ενεργοποιήσετε. Από το κουμπί Ειδοποιήσεις μπορείτε να επιλέξετε στα πόσα μέτρα θέλετε 1η και 2η ειδοποίηση και φύγετε με ΟΚ.
Παιδιά το αρχείο .cab που κατεβάζω έχει μέσα 4 αρχεία:
πχ για τα WIFI hotspots: setup.xml, 0makecab.000, WIFI_H1.001, WIFI_H1.002, WIFI_H1.003.
Τι τα κάνω αυτά τα αρχεία????
Έχω το destinator 6 και Mio P360
Από τι είναι αυτά τα αρχεία? Τι θέλεις να στήσεις? Γίνε πιό αναλυτικός. grin1
παω στο pois.gr, κατεβάζω το .cab αρχείο και όταν το αποσυμπιέζω έχει μέσα αυτά τα αρχεία.
Πως τα κάνω install ύστερα;
Και κάτι άλλο: Έχω φρεσκοεγκατεστημένο το destinator 6 + talk&drive και ενώ μπορώ να πλοηγηθώ σε poi δεν μου εμφανίζονται στο χάρτη, ούτε υπάρχει δίπλα το κουτάκι που απο/επιλέγεις να εμφανίζονται!!!
any help....
Αφού είναι αρχείο cab το κάνεις copy στο pda σου (όπως είναι χωρίς να το αποσυμπιέσεις) και το τρέχεις με διπλό κλικ.
Κώστα σ' ευχαριστώ!!!
Το άλλο που έχει προκύψει και δεν έχει λυθεί ακόμη είναι οτι ενώ υπάρχουν όλα τα αγαπημένα και μπορώ να τα επιλέξω και να πλοηγηθώ σε αυτά, δεν μου τα εμφανίζει στο χάρτη, και έτσι δεν λαμβάνω ειδοποίηση.confused1
Δυστυχώς δεν έχω ιδέα από talk & drive. crymore
ΟΚ το βρήκα dance1
Ήταν μια ρύθμιση που δεν είχα δει τόση ώρα!!!
Ευχαριστώ και πάλι Κώστα για το support! respect1
Ποια ρύθμιση? Αν θέλεις εξήγησε σε περίπτωση που κάποιο μέλος έχει το ίδιο πρόβλημα. bigsmile
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.