Επιστροφή στο Forum : H κινηση στους Δρόμους TMC
Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους,
απο ένα ψάξιμο που έκανα στο forum σχετικά με το TMC,
δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα μας ακόμα αλλά ούτε και πρόκειται να
υποστηριχθεί. Σωστά;
Οπως και ότι ασχετος εαν υπάρχει στο menu του Destinator, ελάχιστες συσκευες το
υποστηριζουν.
Εγω αν και κάτοχος του 4800 της MLS, μόνο το Τibo εχω δει να εχει υποδοχή για TMC.
sisferas_sax
17-05-08, 10:08
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5384&page=45
post 892-893
Δεν έχουμε TMC, κάποτε ίσως να έχουμε. Λέγανε ότι θα γινόταν μια προσπάθεια το 2007, δεν έγινε τίποτα. Who knows. Όποιος μένει Αθήνα έχει TMC στο κεφάλι του πάντως... Δεν ανεβαίνω Καυτατζόγλου, η Εθνική μέχρι τη Renault το πρωί, Βείκου, Καποδιστρίου... τα αποφεύγεις μόνος σου ρε παιδί μου... tongue11
TMC??????
hysterical1hysterical1hysterical1hysterical1
Καλο μου αρεσε........hysterical1
Περα απο την πλακα , για να μπορεσει να γινει κατι τετοιο θα πρεπει να αρχησει να στηνεται καποια υποδομη.... Κατι τετοιο δεν εχει αρχισει να γινεται....
Υποδομές υπάρχουν, αλλά κάποιος πρέπει να πληρώσει - επενδύσει σε μια τέτοια εφαρμογή. Πόσοι από εσάς θα πληρώνατε ένα ποσό κάθε μήνα, για να έχετε στη διάθεση σας κάτι τέτοιο ; Mάλλον πολλοί λίγοι, για να αξίζει επιχειρηματικά, να ασχοληθεί κάποιος...
Υποδομές υπάρχουν, αλλά κάποιος πρέπει να πληρώσει - επενδύσει σε μια τέτοια εφαρμογή. Πόσοι από εσάς θα πληρώνατε ένα ποσό κάθε μήνα, για να έχετε στη διάθεση σας κάτι τέτοιο ; Mάλλον πολλοί λίγοι, για να αξίζει επιχειρηματικά, να ασχοληθεί κάποιος...
Στην Γερμανια , παντως , υοαρχουν και ελευθερες υπηρεσιες TMC και επι πληρωμη....
Όπα...εδώ είσαι λάθοςsuperman1. Κανονικά αυτό έχει να κάνει γενικά με την ασφαλή πλοήγηση στο εθνικό δίκτυο κυκλοφορίας...να το πούμε έτσι. Όλοι μας πληρώνουμε διόδια και άλλα κρυφά για καλύτερη κατάσταση και εξυπηρέτηση. Το ελληνικό κράτος και η ελληνική αστυνομία έπρεπε να είχε μεριμνήσει και να προσφέρει μέσω των ραδιοφωνικών συχνοτήτων με το σύστημα RDS dizzy2που σχεδόν έχουν όλοι...σήμερα το χρησιμοποιούν ...συγγνώμη για την έκφρασηscared3...μονο για μαλακίες και διαφημιστικά μηνύματα. Ο φίλος από την Γερμανία έχει απόλυτο δίκιο μιας και ζει σε χωρα που εκεί σέβονται τον οδηγο του αυτοκινήτου παρόλα αυτά άρχισαν να τον γδέρνουν ζωντανό και εκεί με διάφορα τεχνάσματα...lol3
Ο φίλος από την Γερμανία έχει απόλυτο δίκιο μιας και ζει σε χωρα που εκεί σέβονται τον οδηγο του αυτοκινήτου παρόλα αυτά άρχισαν να τον γδέρνουν ζωντανό και εκεί με διάφορα τεχνάσματα...lol3
Αν εννοεις εμενα , δυστηχως δεν ειμαι Γερμανια....tongue2
Ας περιμένουμε λοιπόν από το κράτος...
Καλησπερα σε ολους .
Στη Γαλλια που εμεινα και εγω για 6 χρονια το TMC λειτουργουσε κανονικοτα χωρις καποια συνδρομη . το ειχα χρησιμοποιησει αρκετες φορες στο Παρισι που εμενα γιατι απο κυκλοφοριακο αλλο τιποτα και απο ατυχηματα σε καθημερινη μορφη .
Το TMC παντα δουλευε αψογα και ποτε δεν με ειχε κρεμασει .
Βεβαια τοτε δεν ειχα το destinator αλλα το εγοστασιακο GPS της ΒΜW .
Mακαρι καποτε να το δουμε και στα μερη μας .
Ας περιμένουμε λοιπόν από το κράτος...
Τώώώώρα ψώνισες από σβέρκο, που λένε και στο χωριό μου.hysterical1 Εδώ δεν φτιάχνει δρόμους, αλλά μόνο καρμανιόλες, το TMC θα φτιάξε;ι
alexopoulos
29-04-09, 17:55
σωστα φίλε μου εδω ερχονται αργα οι τεχνολογιες.....
SharpSharp
29-04-09, 20:24
Αν σκεφτείς πως απάντησες έξι μήνες μετά! tongue2
Έχω την εντύπωση πως αρχίζει να στήνεται υποδομή στη Θεσσαλονίκη που θα μπορούσε να δώσει TMC στο κέντρο και στον περιφερειακό.
Συγκεκριμένα στον περιφερειακό πλέον έχουν στήσει κάμερες διαχείρησης κυκλοφορίας (όχι εκείνες τις 4 που είχαμε πάνω σε κολόνες όπως πχ μετά το τούνελ, ούτε τις νέες 4 που κόβουν κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα, αλλά πολύ περισσότερες πάνω σε γέφυρες) δικτυωμένες και με κατευθυντικούς αναμεταδώτες 2 πλευρών. Επίσης στην εγνατία αυτές τις μέρες έχουν στήσει σε κολόνες κάτι κουτιά με πολλά κίτρινα καλώδια. Το πρώτο κουτί μπορείτε να το δείτε στην κολόνα στη γωνία Εγνατία/Δωδεκανήσου μπροστά από την τράπεζα Alpha. Αν γνωρίζετε κάτι άλλο για τα περίεργα αυτά κουτιά, πείτε μου. Είμαι περίεργος.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.