PDA

Επιστροφή στο Forum : MLS 3900 Συμβατότητα XP - VISTA

kiriakost
16-05-08, 16:23
Την καλημέρα μου στο φορουμ .

Ήμουν ψημένος για Mio 320Β, όταν διαπίστωσα ότι δεν έχει προβλεφτεί η συνδεσιμότητα με Windows Vista ,
πάτησα φρένο και ας μην έχω Vista .

Απο την άλλη πλευρά , βλέποντας με πόσο ενθουσιασμό αναφέρεστε στο MLS 3900 , άρχισα να το μελετάω το θέμα, ως επιλογή .

Διαπίστωσα όμως , ότι ούτε η μαμά εταιρεία , αλλά ούτε και στην δοκιμή που κάνατε στις συσκευές , ΔΕΝ γίνετε η παραμικρή αναφορά για συνδεσιμότητα με υπολογιστή , και συμβατότητα με τα δυο λειτουργικά συστήματα υπολογιστών.

Υπάρχει καμιά επίσημη πληροφόρηση για το θέμα ?

panosha
16-05-08, 16:35
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα συνδεσιμότητας, είτε με XP είτε με Vista.

Καλώς ήλθες.

kiriakost
16-05-08, 16:50
Καλώς σας βρήκα ...

Οχι δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα , με βάση το Μιο για τον λόγο οτι βρήκα έστω κάποια πληροφόρηση .
Η εταιρεία δηλώνει , ότι οι εφαρμογές αναβαθμίσεις και αυτόματης ενημέρωσης χαρτών , δεν θα τρέξουν στα Vista .

Στην ουσία τώρα , τι προγράμματα περιεχέι το CD που συνοδεύει τη συσκευή MLS .

Μπορεί κάποιος να μας πει , το όνομα τους ? και το τι κάνει το καθένα ?

panosha
16-05-08, 16:53
Σου απάντησα για το 3900. Δεν υπάρχει CD. Μέσω activesync (XP) ή windows mobile center (Vista) και σύνδεσης USB, έχεις πρόσβαση στα αρχεία της συσκευής. Το πρόγραμμα είναι στην κάρτα μνήμης. Λογισμικό και χάρτες ανανεώνονται εκεί, με απλή αντιγραφή αρχείων.

kiriakost
16-05-08, 17:07
Να σε καλά ... bigsmile

Και μιας και φτάσαμε ως εδώ , το 3900 έρχεται με κάρτα ?

panosha
16-05-08, 17:12
Ναι, 1GB.

georgegino
16-05-08, 23:12
Ναι, 1GB.
512 ηταν η δικη μου..

geopa
05-07-08, 17:22
και αν τα "φτύσει" η κάρτα ; μπορείς να έχεις κάνει προηγουμένως backup ; στο pc; και αν όχι χάνεις το πρόγραμμα που νόμιμα αγόρασες ;

panosha
05-07-08, 19:46
Δεν χάνεις τίποτα, αντιγράφεις τα περιεχόμενα της κάρτας στο PC κι από εκεί σε οποιαδήποτε άλλη κάρτα. Αν τα χάσεις όλα και πάλι υπάρχει λύση, τα κατεβάζεις από Gi.