Επιστροφή στο Forum : GPS Tuner
Παιδια βρήκα ένα πρόγραμμα GPS Tuner (off Road) το οποίο και εγκατέστησα στο Mio A701, απλά με κατέπληξε με την πληθορηκότητά του. Μου έκανε μεσα σε όλα εντύπωση η ευαισθησία του στο κλείδομα δορηφόρων, μέσα στο σπίτι και με ένα μικρο άνοιγμα στο παράθυρο κλειδώνει 4-5 δοριφόρους. Το έψαξα λίγο παραπάνω και κατάφερα μέσα από το Google Earth να φτιάξω ένα χάρτη της περιοχής μου αλλά με φοβερή χαμιλή ανάληση, το στίγμα όμως είναι ΟΚ... εντάξι περίπου οκ, έχει κανείς ανάλογη εμπειρία? πως θα φτιάξω χάρτες να είναι λιγάκι ανθρωπινοί?
Thanks
ChrisAthens
16-05-08, 13:32
Χρησιμοποίησε το Map Calibrator και κατέβασε χάτρες ζουμάροντας στην περιοχή που σε ενδιαφέρει για να έχεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανάλυση. Μπορείς να έχεις απεικόνηση όση και το μέγιστο ζουμάρισμα του Google Earth.
Σε ευχαριστώ ChrisAthens κάτι τετοιο έχω κάνει, αλλά χρειάζομε περισσότερες λεπτομέρειες λόγο του ότι είμαι παντελώς άσχετος
ChrisAthens
16-05-08, 21:25
Τί παραπάνω, δεν καταλαβαίνω! Σου είπα, με το Map Calibrator "κατέβασε" τον γενικό χάρτη της περιοχής που θέλεις και μετά με full zoom-in "κατέβασε" λεπτομερείς χάρτες για τα μέρη που σε ενδιαφέρουν και αποθήκευσέ τους στο PDA. To Map Calibrator -όπως λέει και το όνομά του-κάνει αυτόματα calibration στον χάρτη και μπορείς να έχεις ακριβή απεικόνιση, με την προϋπόθεση καλού σήματος στο GPS.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.