Επιστροφή στο Forum : αρχεια μουσικης,εικονας και βιντεο
gerry_ermy
09-05-08, 01:27
Γεια σας και απο μενα αγαπητα μεληbigsmile.εχω την εξης ερωτηση:σε ποιο καταλογο η σε ποια μνημη και πως πρεπει να βαλω τα αρχεια που θελω για να ακουσω μουσικη και να δω εικονες και βιντεο?γιατι το προσπαθησα μεσω ενος card reader που εβλεπε την καρτα κανονικα,περασα τα αρχεια που ηθελα σε ξεχωριστους φακελους μεσα στην καρτα (και οχι στον destinator apps)και την αλλη φορα μες τον φακελο αυτο.δεν βλεπει τιποτα απο αυτα τα αρχεια σε καμια απο τις δυο περιπτωσεις.καμια ιδεαcrymore
Μήπως τα αρχεία δεν έχουν συμβατή μορφή ;
Kαλώς ήλθες.
Εχω και εγώ το ίδιο περιεργο προβλημά.
Εχω περάσει και mp3 και wma και wav και divx σκέτα και σε directory αλλά
τίποτα
MLS 4800BT
Παιδιά εγώ έχω το mlsa3850 το οποίο έχει ουσιαστικά τον ίδιο επεξεργαστή με το 4800,(atlas Centrality 372MHz). Φαίνονται ακόμα και εξωτερικά ότι προέρχονται από την ίδια "οικογένεια".
Tο mls a3850 μπορεί να αναπαραγάγει αρχεία ήχου wav και wma.
Δυστυχώς mp3 δεν παίζει. Και από αρχεία εικόνας: bmp,jpg,gif.
Αρχεία video: mpg4. (Αυτά τουλάχιστον έχω δοκιμάσει εγώ).
Η αλήθεια είναι ότι έχει ελλιπέστατη τεκμηρίωση, όμως σαν gps είναι αξιοπρεπές. Φαίνεται λόγω χαμηλού κόστους, η mls ρίχνει το βάρος στην πλοήγηση σε αυτές τις συσκευές, που είναι και το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση. Δεν βλάπτει όμως καλύτερη ενημέρωση, από την πλευρά της εκάστοτε εταιρίας για το προϊόν της, ώστε να ξέρει ο χρήστης τι παίρνει.
Συμφωνώ απόλυτα και εγώ με τον Φίλο.
Είμαι και εγώ κάτοχος του 4800Β που αγόρασα απο το Πλαίσιο πριν ενα μήνα περίπου.
Θεωρώ εντελώς ερασιτεχνική έως και αστεία την συμπεριφορά της MLS, προς εμάς που αποκτήσαμε το συγκεκριμένο GPS.
Γιατί;
1) Στο επίσημο Site της καμία αναφορά.
2) Οι οδηγίες που υπάρχουν εσωτερικά στην συσκευασία ελάχιστες.
3) Αναφορές εκτός forum σχεδόν πουθενά.
Λές και αγοράσαμε κάτι παράνομα εισαγμένο ή μάλλον κάτι που βγήκε έτσι
ώστε να μαζέψει μόνο κάποια λεφτά με την τιμή του και μόνο.....
Ας μας πεί κάποιος υπεύθυνος απο την MLS, "ρε παιδιά αυτο που πήρατε είναι ίδιο με το 4400Β ή καποιο άλλο μοντέλο της εν λόγο εταιρείας για αυ΄το δεν κάνουμε αναφορά"
Είναι τόσο δύσκολο ποιά να γίνουμε λίγο επαγγελματίες σε αυτή την χώρα;
Τελικά δουλεύει με αρχεία wma και wav που έφτιαξα μετατρέποντας ένα mp3 με το Nero Sound Editor.
MP3 ούτε κατα διάνοια.
Video σε MP4. ( Δεν έχω βρει ακόμα την ανάλυση ).
MLS 4800BT
<!-- / message -->
Τελικά βρέθηκε λύση για την αναπαραγωγή βίντεο.Πείτε εντυπώσεις απο εικόνα και υπότιτλους τι γίνεται...
Ξέχασα να βάλω ερωτηματικό στο παραπάνω post.Ρωτάω αν τελικά βρέθηκε κάτι με την αναπαραγωγή αρχείων.Συγωρέστε με για το λάθος...
Ειμαι καινουργιος στο σπορ και προσφατος κατοχος του 4800.Ενω δεν εχω κανενα προβλημα με αρχεια βιντεο και εικονας ειναι αδυνατον να αναπαραγω αρχεια ηχου.Υποτιθεται οτι παιζει και mp3.Μηπως κανω καποιο λαθος?Ας μου πει καποιος σε ποιο directory πρεπει να βαλω τα mp3?Επισης υπαρχουν πουθενα στο forum οδηγιες για τα skins?Εψαξα αλλα οδηγιες δεν εχει πουθενα(εχει ομως skins κι ευχαριστω γι'αυτο).
Α! και καλως σας βρηκα
Καλώς ήρθες.
Τι οδηγίες θέλεις? grin1
Ευχαριστω αλλα τα καταφερα με τα skins.Παντως το προβλημα με τα mp3 παραμενει
MP3 δεν παίζει. Μόνο wma-wav
καλησπέρα,
μια ερώτηση σχετικά με τα vieo αρχεία,
1) σε τι format πρεπει να ειναι για να τα διαβάσει;
2) πρεπει να είναι συγκεκριμενης ανάλυσης;
ευχαριστω.
Συμφωνώ απόλυτα και εγώ με τον Φίλο.
Είμαι και εγώ κάτοχος του 4800Β που αγόρασα απο το Πλαίσιο πριν ενα μήνα περίπου.
Θεωρώ εντελώς ερασιτεχνική έως και αστεία την συμπεριφορά της MLS, προς εμάς που αποκτήσαμε το συγκεκριμένο GPS.
Γιατί;
1) Στο επίσημο Site της καμία αναφορά.
2) Οι οδηγίες που υπάρχουν εσωτερικά στην συσκευασία ελάχιστες.
3) Αναφορές εκτός forum σχεδόν πουθενά.
Λές και αγοράσαμε κάτι παράνομα εισαγμένο ή μάλλον κάτι που βγήκε έτσι
ώστε να μαζέψει μόνο κάποια λεφτά με την τιμή του και μόνο.....
Ας μας πεί κάποιος υπεύθυνος απο την MLS, "ρε παιδιά αυτο που πήρατε είναι ίδιο με το 4400Β ή καποιο άλλο μοντέλο της εν λόγο εταιρείας για αυ΄το δεν κάνουμε αναφορά"
Είναι τόσο δύσκολο ποιά να γίνουμε λίγο επαγγελματίες σε αυτή την χώρα;
Επικροτώ.
Άν δεν κάνω λάθος στους απαράδεκτους αυτούς κυρίους, δίνουμε τα ωραία μας λεφτά.
Παιδια το βιβλιαρακι οδηγιων ειναι απαραδεκτο!!!!Σαν να μην αναφερεται στη συγκεκριμενη συσκευη!Μα να μην εχει ενα σχημα να λεει που ειναι η γραφιδα???Ελεος!Στην αρχη το διαβαζα και μπερδευομουνα περισσοτερο!!Τελικα ψαχνοντας μονος μου και φυσικα με την βοηθεια απο δω μεσα αρχισε λιγο να ξεκαθαριζει το τοπιο.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.