Επιστροφή στο Forum : FUJITSU SIEM.N-500 ή Mio 168
Μιας και μου κλέψανε το Mio 168, τι να πάρω; Να ξαναπάρω το ίδιο, ή το Siemens N-500;
Ν520 περισσότερη μνήμη - WIFI Το έχω πάνω από μήνα παίζει τέλεια.
Φίλε μου, από πού το πήρες και πόσο;
Από Γερμανία έχω κάνεια αρκετά σχετικά post. Δες στην αντίστοιχη θεματική ενότητα
Αν δε σε ενδιαφέρει το wifi και η παραπάνω rom πάρε το n500 είναι πολύ καλό
Lusia, μήπως μπορείς να βοηθήσεις σχετικά με το 520? Δεν μου δέχεται το device id.
Τί εννοείς? Αν μπορεις γράψε περισσοτερες λεπτομέρειες. Εννοείς στο site για την ενεργοποίηση? Μήπως παίζουν ρόλο τα πεζά - κεφαλαία?
Το μεγάλο πρόβλημα που είχα με το ΜΙΟ 168 υπάρχει μήπως και εδώ?
Δηλ αν παραμένει αφόρτιστο να χάνει τα πάντα απο την μνήμη του...
Το ΜΙΟ με παράτησε στην Γερμανία στην μέση του πουθενά διστυχώς. παρουσίασε πρόβλημα με την φόρτιση του. Το χαρίζω με ένα συμβολικό τίμημα
giannis1957
07-09-06, 10:10
Το ΜΙΟ με παράτησε στην Γερμανία στην μέση του πουθενά διστυχώς. παρουσίασε πρόβλημα με την φόρτιση του. Το χαρίζω με ένα συμβολικό τίμημα
Αν και εχω το TIBO απο το οποίο ειμαι κατενθουσιασμένος....θα ηθελα να ασχοληθώ και με ενα palm....γιατί δεν ξέρω τίποτα γι αυτά....το συμβολικό λοιπόν "τίμημα" πόσο θα ειναι ? γράψε μου αν θές διακριτικότητα το mail σου...Ευχαριστώ...
Αν και εχω το TIBO απο το οποίο ειμαι κατενθουσιασμένος....θα ηθελα να ασχοληθώ και με ενα palm....γιατί δεν ξέρω τίποτα γι αυτά....το συμβολικό λοιπόν "τίμημα" πόσο θα ειναι ? γράψε μου αν θές διακριτικότητα το mail σου...Ευχαριστώ...
!!!!!! :oops: :oops: :oops: !!!!!!!
εγώ θα έλεγα να το βγάλεις σε πλειστηριασμό !!!!!!
:shock: :shock: :shock:
giannis1957
07-09-06, 13:29
karma....αρπαγα... :D :D :D :D :D (αστεία το λέω....)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.