Επιστροφή στο Forum : Απώλεια Mio168
:( Παιδιά, μου σπάσανε το αμάξι και μου πήραν το Mio168 με το Destinator PN (και μόλις πριν λίγες μέρες είχα πληρώσει 49 Ευρώ για την αναβάθμιση). Τι μου προτείνετε, να πάρω καινούργιο ή να πάρω ένα πακέτο GPS δέκτη με το Destinator για να το δουλέψω με το Qtek 9000, που επίσης έχω; Με προβληματίζει το γεγονός ότι το Qtek έχει οθόνη VGA και επίσης το ότι θα είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο με bluetooth car kit.
Επίσης είδα στο Πλαίσιο το καινούργιο Mitac 201, αλλά με το Dest.3 (γιατί;). Τι μου προτείνετε;
Κύριοι της NGI, θα έχω καμμία έκπτωση αν αγοράσω το πακέτο με το Bluetooth GPS (για το Qtek 9000) από εσάς; Αν θέλετε σας φέρνω και την δήλωση του συμβάντος (και τη μύνηση κατ' αγνώστων) από την αστυνομία.
serial number δεν εχεις? σου κλεψαν και το cd με το προγραμα?
χρησημοποιησε αντιγραφο, και με το serial number που ειχες αγορασει ξανακανε την διαδικασια ενεργοποιησης σε αλλη συσκευη.
Και από που μπορώ να πάρω σκέτο το Mio;
Mporeis na vreis sketo to MIO se kalh timh h proswpika 8a sou proteina na pareis apla ena GPS Sirf Star III (gyrw sta 130 euro) kai na to doulepseis me to 9000 pou exeis(h VGA o8onh 8a se volepsei poly kata thn plohghsh) kai etsi 8a sou er8ei kai poly f8hnotera apo oti ypologizes.
:( Παιδιά, μου σπάσανε το αμάξι και μου πήραν το Mio168 με το Destinator PN (και μόλις πριν λίγες μέρες είχα πληρώσει 49 Ευρώ για την αναβάθμιση). Τι μου προτείνετε, να πάρω καινούργιο ή να πάρω ένα πακέτο GPS δέκτη με το Destinator για να το δουλέψω με το Qtek 9000, που επίσης έχω; Με προβληματίζει το γεγονός ότι το Qtek έχει οθόνη VGA και επίσης το ότι θα είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο με bluetooth car kit.
Επίσης είδα στο Πλαίσιο το καινούργιο Mitac 201, αλλά με το Dest.3 (γιατί;). Τι μου προτείνετε;
Κύριοι της NGI, θα έχω καμμία έκπτωση αν αγοράσω το πακέτο με το Bluetooth GPS (για το Qtek 9000) από εσάς; Αν θέλετε σας φέρνω και την δήλωση του συμβάντος (και τη μύνηση κατ' αγνώστων) από την αστυνομία.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου την Δευτέρα για να βρεθεί η καλύτερη και οικονομικότερη λύση. Για το λογισμικό μπορείς να κάνεις μεταφορά της άδειας όπως σου είπαν και φίλοι του forum, όσο για τον εξοπλισμό θα φροντίσουμε να τον πάρεις σε ειδική τιμή.
@ maximi01
Μπράβο σας !!!..........για την πρωτοβουλια.....κατανοηση..... ..ανθρωπιά.
Φιλικα
Γιωργος
Κύριοι της NGI, θα έχω καμμία έκπτωση αν αγοράσω το πακέτο με το Bluetooth GPS (για το Qtek 9000) από εσάς; Αν θέλετε σας φέρνω και την δήλωση του συμβάντος (και τη μύνηση κατ' αγνώστων) από την αστυνομία.[/quote]
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου την Δευτέρα για να βρεθεί η καλύτερη και οικονομικότερη λύση. Για το λογισμικό μπορείς να κάνεις μεταφορά της άδειας όπως σου είπαν και φίλοι του forum, όσο για τον εξοπλισμό θα φροντίσουμε να τον πάρεις σε ειδική τιμή.[/quote]
:D :D :D
μπραβο! μπραβο! μπραβο!!!!!!
συγχαρητηρια
για αλλη μια φορα με εκπλησετε ευχαριστα.
Ευχαριστώ πολύ, κύριοι. Θα περιμένω.
Mporeis na vreis sketo to MIO se kalh timh h proswpika 8a sou proteina na pareis apla ena GPS Sirf Star III (gyrw sta 130 euro) kai na to doulepseis me to 9000 pou exeis(h VGA o8onh 8a se volepsei poly kata thn plohghsh) kai etsi 8a sou er8ei kai poly f8hnotera apo oti ypologizes.
Ο συγκεκριμένος δέκτης έχει είσοδο για εξωτερική κεραία;
Μπορείς να πάρεις το fortuna slim από την NGi με 130€. Αν θέλεις μπορείς να έρθεις από εδώ να το εγκαταστήσουμε.
Επίσης μπορούμε να σου δώσουμε σε τιμή κόστους το siemens n500 (καμμία σχέση με το 168 ή το 201). Έχουμε μερικά κομμάτια σφραγισμένα για ιδία χρήση (γενικώς δεν εμπορευόμαστε pda)
Και στις 2 περιπτώσεις δεν αγοράζεις λογισμικό. Το έχεις αγοράσει ήδη. Η μεταφορά άδειας χρήσης είναι κυρίως για τέτοιες πριπτώσεις.
Μπορείς να πάρεις το fortuna slim από την NGi με 130€. Αν θέλεις μπορείς να έρθεις από εδώ να το εγκαταστήσουμε.
Επίσης μπορούμε να σου δώσουμε σε τιμή κόστους το siemens n500 (καμμία σχέση με το 168 ή το 201). Έχουμε μερικά κομμάτια σφραγισμένα για ιδία χρήση (γενικώς δεν εμπορευόμαστε pda)
Και στις 2 περιπτώσεις δεν αγοράζεις λογισμικό. Το έχεις αγοράσει ήδη. Η μεταφορά άδειας χρήσης είναι κυρίως για τέτοιες πριπτώσεις.
μπραβο βρε παιδια...
είστε λεβέντες...
αυτά να τα ακουν και να τα βλέπουν μερικοί μερικοί που θέλουν να παριστάνουν τους έξυπνους και τους ...εισαγγελείς!!!!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.