PDA

Επιστροφή στο Forum : ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ GPS ME DESTINATOR

STAP
24-03-06, 21:34
Κύριοι,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα φορητό δέκτη GPS για το αυτοκίνητο (δεν με ενδιαφέρει η περίπτωση του PDA/GPS). Επειδή επί του παρόντος διαμένω στο εξωτερικό θέλω να αγοράσω ένα σύστημα από την τοπική αγορά, το οποίο όμως θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω στην Ελλάδα όταν θα επιστρέψω μετά από ένα χρόνο.

Τα υποψήφια συστήματα είναι το ΜΙΟ 269 plus (software miomap V2 Europe) και Magellan roadmate 800 Europe. Tα εν λόγω συστήματα έχουν πολύ μικρή κάλυψη της Ελλάδας (Αθήνα - Αττική) και ως εκ τούτου, θα ήθελα να ξέρω εάν θα μπορώ να εγκαταστήσω το Destinator 3 ή PN όταν θα επιστρέψω στη Ελλάδα και με τι κόστος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας

Με εκτίμηση

zeppelin
27-03-06, 12:29
Δυστυχώς όχι. Στις συγκεκριμένες συσκευές που αναφέρεις η εγκατάσταση του λογισμικού γίνετε μόνο στο εργοστάσιο. Γι' αυτό χρειάζεται προσοχή στην αγορά τους.

STAP
27-03-06, 15:19
Ευχαριστώ zeppelin,

Μήπως μπορείς να μου προτείνεις κάποιες άλλες συσκευές, στις οποίες θα μπορώ να εγκαταστήσω το DESTINATOR 3 /PN όταν επιστρέψω στην Ελλάδα?

Ευχαριστώ

zeppelin
27-03-06, 15:52
siemens n500 n520 n560
αν ενδιαφέρε και για τηλέφωνο/gps: eten g500 ή mio a701

STAP
28-03-06, 15:41
Αγαπητέ Zeppelin,

Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Θα ήθελα μια ακόμα διευκρίνιση:

Από ψάξιμο στο internet βρήκα ότι η συσκευή GPS ΜΙΟ 269 plus είναι συμβατή με το DESTINATOR (http://www.destinatortechnologies.com/en_US/consumer/pnd_pna/index.html)

Όταν λες ότι "τα GPS έχουν προεγκατεστημένο το software και δεν υπάρχει δυνατότητα επέμβασης", εννοείς ότι εάν αγοράσω το ΜΙΟ 269 plus με DESTNATOR από την αρχή δεν θα υπάρχει πρόβλημα να εγταταστήσω μετά τους χάρτες της Ελλάδας από την NGI, ενώ εάν έχει άλλο software (miomap V2) τότε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τέτοια δυνατότητα, παρόλο και αν το συγκεκριμένο GPS είναι συμβατό με το DESTINATOR?

Με εκτίμηση

zeppelin
28-03-06, 15:52
Ακριβώς. Συμπληρώνω ότι σε περίπτωση που βρεις το mio 269 με Destinator, δε θα μπορείς να έχεις Ελληνικά ούτε στο interfce, ούτε στις φωνητικές οδηγίες, ούτε στο χάρτη.
Το μόνο που θα κάνουμε είναι να βάλουμε τον Ελληνικό χάρτη με τους Λατινικούς χαρακτήρες και να τον ενεργοποιήσουμε.