Επιστροφή στο Forum : Επιμονή για την Αττική οδό
Σε διαδρομή από Αγία Παρασκευή – Κηφισιά το PN 5.1.172 επέμενε να με πηγαίνει μέσω αττικής οδού παρότι ήταν ενεργοποιημένη η επιλογή αποφυγής της. Ακολούθησα την διαδρομή Λ. Πεντέλης-Μελίσσια-Κηφισιά και το pn επέμενε να κάνει επαναδρομολόγηση πάντα μέσω αττικής. Αυτό σχεδόν μέχρι την άνω Κηφισιά 2 χιλιόμετρα από τον προορισμό μου! Έκανα και μια κακή σκέψη, ότι υπάρχει κάποια μυστική συμφωνία μεταξύ A.O. και ngi!!!
Δεν είχα παρατηρήσει κάτι ανάλογο στην ιδία διαδρομή με το destinator3. Αυτό δεν είναι το μονο λαθος του PN αλλα το πιο ευκολο στην περιγραφή. Με το destinator3 δεν ειχα τετοια προβλήματα.
Qtek S100+Pretek mini Gps και φυσικά γνήσιο PN.
Παράξενο... έκανα το προηγούμενο σαββατοκύριακο τη διαδρομή αυτή μπρος και πίσω χωρίς Αττική Οδό.
Εάν προβάλλεις τη διαδρομή αυτή στροφή-στροφή και πατήσεις "αποφυγή" στην Αττική Οδό, τι διαδρομή σου δίνει?
Επίσης, για να είμαστε απόλυτα σίγουροι, όταν λες ότι είχες ενεργή την αποφυγή της Αττικής Οδού εννοείς ότι δίπλα στο όνομά της είχε το συμβολάκι του απαγορευτικού, έτσι?
Έχω το συμβολάκι της απαγόρευσης στην αποφυγή αλλά τίποτα, δεν την αποφεύγει. Όταν όμως πάω στην προβολή στροφή-στροφή και πατάω "αποφυγή" στην Αττική Οδό, δουλεύει σωστά. Μόλις το δοκίμασα.
Το πιθανότερο είναι ότι δεν έχεις κάνει σωστή εγκατάσταση των ForLinks. Την Δευτέρα θα σου δώσουμε σαφείς οδηγίες.
Τρέξε το forliks.cab άλλη μία φορά. Θα το βρεις στην SD σου. Σίγουρα δεν έχει γίνει σωστή εγκατάσταση των αποφυγών
Το ΡΝ είναι αναβάθμιση απο dest3 και κατέβασμα απο το site της NGI. Το εχω μεταφέρει στην SD και το τρέχω απο εκει. Forliks.cab δεν βρισκω στην SD παρα μόνο στο αρχειο που κατέβασα στο PC.
Έκανα επανεγκατάσταση του Forliks.cab που βρήκα στο PC. Νομίζω οτι έστρωσε. Ευχαριστώ και πάλι τα παιδιά απο την ngi για το ενδιαφέρον.
Αυτο το forlinks εγκαθισταται μονο του με την αρχικη εγκατασταση η θελει ξεχωριστη εγκατασταση;
Κανονικά με την αρχική. Πάντως μπορείς να τα βάλεις και ξανά για να είσαι σίγουρος
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.