Επιστροφή στο Forum : Λαθος ενδειξη Ωρας στον Destinator 7
Καλησπέρα,
έχω ενα το PNA της MLS 4800BT.
Υπάρχει ενα περίεργο φαινομενο.
Ενω ρυθμίζω την ώρα αυτή πηγαίνει παντα μια ώρα πίσω.
Δεν είναι θέμα GPS.
Εχω τέλεια λήψη.
Μήπως έχετε καμία ιδέα;
ευχαριστώ
Μέσα από το Destinator τσεκάρισε την θερινή ώρα.
και εαν στο menu δεν υπάρχει ρύθμιση για θερινή ωρα, τι συμπέρασμα βγαζεις;
Στο 4400ΒΤ που έχω στα χέρια μου, φορτωμένο με την έκδοση που υπάρχει στα downloads της Gi υπάρχει στην δεύτερη σελίδα των ρυθμίσεων.
Δεν εχω λόγο να σου πω κάτι άλλο, σε πιστεύω....
λογικο είνια φαίνεται και στο βιβλιαράκι οδηγιών.
Εγω που δεν το βρίσκω εκει που λες;
τι κάνω σε μια τέτοια περίπτωση;
Γιώργος
Κατέβασε το από Gi και ξαναπέρασε το.
ok, αυτο θα κάνω και θα ενημερώσω.
ευχαριστώ.
Κατέβασα απο την NGI το NGi_Map_Destinator_Greek-v2008.Q1.97.
Το πέρασα σύμφωνα με τις οδηγίες που περιέχει, δηλαδή αντιγραφή
στα αντιστοιχα folder, όμως καμία αλλαγή.
Στις ρυθμίσεις 2 απο 3 σελίδα, δεν υπάρχει ενδειξη αλλαγή θερινής ώρας....
Περιεργο.....
Αυτό που κατέβασες είναι ο χάρτης, το πρόγραμμα πρέπει να κατεβάσεις.
MLS_dest7_4400_BT.zip - Μέγεθος: 18.7 MB - Destinator 7 για MLS Destinator 4400 BT
το συγκεκριμένο κάνει και για το 4800ΒΤ;
Το αρχειο κατέβηκε, έγινε αποσυμπίεση.
Είχε μέσα ενα dir για Destinator και ενα με το όνομα PNA.
Εκανα overwrite το Destinator, αλλά....
καμία αλλαγή στα menu.....
για την ενδειξη ώρας.
Πάνο συγνώμη αλλά.
Σβήσε πρώτα το παλιό και μετά πέρνα το νέο αρχείο. Τον φάκελο DestinatorApps πρέπει να αντικαταστήσεις και μετά να προσθέσεις μέσα του και τον χάρτη.
Φίλε Πάνο και πάλι τίποτα !!!!
ακολουθησα πλήρως τις οδηγίες σου αλλά....απο το κυριο Μενου, Επιλογές-->ρυθμίσεις-->
στην δευτερη σελιδα ρυθμιση για θερινη ώρα δεν μου δίνει....
περιέργο;
γιατι όμως;
καλημέρα,
έσβησα για μια ακόμη φορά τον Destinator και πέρασα αυτόν που κατέβασα απο την NGI.
Δυστηχώς δεν μου δίνει μέσα απο τον Destinator 7 ρύθμιση για θερινή ώρα.
Υπάρχει μήπως καμία άλλη ιδέα;
Μου κάνει εντύπωση που λές ότι έχει ένα 4800 στα χέρια σου και η ρύθμιση είναι στην δέυτερη σελίδα, εκεί που εμένα φαίνεται να λέιπει ένα εικονίδιο.
Μήπως πρέπει να γίνει κάποιο "Hard" Reset;
καλή συνέχεια,
Γιώργος
Nα ρωτήσω κάτι ακόμα;
μεσα στο αρχείο που μου είπεσ να κατεβάσω για το MLS, εκτος του προγράμματος για το
Destinator, υπήρχε και ενα άλλο Directory με το όνομα PNA.
Προφανώς θέλει και αυτό αντιγραφεί κάπου.
Σωστά;
λες για αυτο να μην έπαιξε σωστά;
Φίλε μου καλημέρα, αν και είπες από την αρχή πως έχεις ένα MLS 4800BT, επειδή έγραψες στο θέμα του 4400, δεν έδειξα την απαραίτητη προσοχή και σου έδωσα λάθος οδηγίες νομίζοντας πως έχεις 4400ΒΤ.
Παρ' όλα αυτά ας το φτιάξουμε, η ουσία δεν αλλάζει. Ο φάκελος PNA δεν σε ενδιαφέρει. Είχες στην κάρτα μνήμης φάκελο Destinator ή απλά έγραψες τον καινούργιο ; Πες μου σε παρακαλώ αφού συγχρονίσεις τι φακέλους έχεις στην μνήμη της συσκευής σου, εκεί νομίζω είναι το Destinator που τρέχεις και όχι στην κάρτα μνήμης (δες αν υπάρχει κάποιος φάκελος με ονομασία ResidentFlash εκεί και τι περιέχει).
καλημέρα και πάλι,
σωστά έχω το 4800ΒΤ.
Απο εκεί και μετά, χτές κατέβασα απο την NGI αρχειο για το Destinator 7 που,
μου πρότεινες και είπαμε(MLS-4400) ότι είναι το ιδιο.
Αλλωστε για το 4800ΒΤ δεν υπαρχει ακόμα εκει τίποτα.
Πιθανο στο μέλλον να υπάρξει.
Στην συσκευη μου τώρα, υπάρχει εσωτερικα ενα dir SDMMC.
Εκει ηταν το Destinator.
Φανταζομαι οτι εχει να κανει μονο με την SD καρτα του PNA.
τι έκανα εγώ;
Εσβησα ότι είχε εντος, δηλαδη για το Destinator
και ξαπέρασα , το πρόγραμμα + Χάρτη Ελλάδας.
Άνοιξε κανονικα μετά η πλοήγηση, αλλά και πάλι ρυθμίσεις ώρας μέσα απο
το destinator δεν Βρήκα.
Πες μου σε παρακαλώ αφού συγχρονίσεις με το PC σου μέσω activesync, τι φακέλους έχεις στην μνήμη της συσκευής σου, δες αν υπάρχει κάποιος φάκελος με ονομασία ResidentFlash εκεί και τι περιέχει.
ΟΚ, θα σε ενημερώσω αργότερα γιατι δεν το έχω τώρα κοντά μου.
Πάντως ασχέτως με αυτό μου φαίνεται πολύ περιέργο η συγκεκριμένη επιλογή
να λείπει απο το μενου του Destinator 7.
Το να μην ξεκινα καθόλου η εφαρμογή το καταλαβαίνω, το να μην υπάρχει
αυτή η ρυθμιση εσωτερικά της εφαρμογής, δεν μπορώ να το καταλάβω.
Είναι δυνατόν;
Ναι, δεν μπορώ να εντοπίσω ποιο αρχείο κάνει τη διαφορά, αλλά το είδα και σε άλλη συσκευή (3850) όπου το έλυσα με παρόμοιο τρόπο.
Καλησπέρα Πάνο,
λοιπόν η συσκευή εσωτερικά έχει τους παρακάτω φάκελους,
My Documents
Network
Program Files
ResidentFlash
SDMMC<-------Αυτό πειράξαμε χτές, είναι η flash αυτή;
Temp
Windows
Control Panel(Shortcut)
ResidentFlash,
Περιέχει,
DialedCall
MissedCall
ReceivedCall
O φάκελος SDMMC είναι η κάρτα μνήμης, όλοι οι άλλοι φάκελοι ενια στην μνήμη της συσκευής σου και ουσιαστικά είναι το λειτουργικό σύστημα και μόνο στον φάκελο ResidentFlash μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως χώρο αποθήκευσης, αλλά δεν ξέρουμε και το μέγεθος του. Το πρόγραμμα λοιπόν είναι στην κάρτα μνήμης και θα έπρεπε με την αλλαγή του να λυθεί το πρόβλημα. Κάνε ένα κόπο ακόμα και πες μου τι αρχεία περιέχει το SDMMC.
έχει αυτά που κατέβασα απο την NGI,
DestinatorApps και φυσικά μέσα τον Χάρτη.
Ξέρεις τι με προβληματίζει, που μου είπες ότι έχεις κάποιο 4800ΒΤ στα χέρια σου και εκεί εινια όλα καλώς.
Τί να κάνω,
να της κάνω Format και να τα ξαναπέρασω; ή χανω τον χρόνο μου;
Δεν έχω 4800 αλλά 4400, διάβασε λίγο παραπίσω. Κάνε άλλη μία προσπάθεια, φορμάρισε την κάρτα και πέρασε πάλι τα αρχεία.
θα το προσπαθήσω Πάνο.
Άρα μου λές ότι μπορεί να είναι και φυσιολογικό αυτό;
περιέργο γιατι αυτή είναι ρύθμιση μεσα στο Destinator.....
Δεν μπορεί...κάτι παίζει.
Δεν είναι φυσιολογικό και θα σου αλλάζει την ώρα όπως είδες, γι αυτό προσπαθούμε να ο διορθώσουμε.
Πάνο τζίφος.
Κάτι άλλο παίζει.
Τι όμως;
Ισως επειδή όταν ξεκινάει σε βγάζει στο μενου επιλογής κατευθειάν......
Πραγματικα δεν μπορω να σκεφτώ.
ευχαριστω πάντως για την βοήθεια σου.
Κάποιος άλλος φίλος με 4800 να μας πει αν βλέπει ρύθμιση για ζώνη ώρας.
Αν σου πώ, τώρα που πέρασα τα SKIN panosha750 το πρόβλημα Διορθώθηκε,
τι θα μου πεις;
Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση;
Τίποτα, απλά βρήκες την λύση του προβλήματος. Μπράβο σου. lol3
Πάνο κάτι τελευταίο γιατί σε ζάλισα.....συγνώμη.
Στον Χάρτη γιατί την ρυθμιση εντασης μου την βγάζει αλλου για αλλού και δεν
μπορω να ρυθμισω το volume;
εχει σχεση με το οτι πέρσα τα SKIN αυτά;
Το πρόβλημα προέρχονταν από κάποια εικόνα που έλειπε ή είναι λάθος στο δικό του skin. Το θέμα με τη λάθος θέση στο κουμπί της έντασης, είναι πρόβλημα που προέρχεται από το δικό μου 750 skin. Δεν έδωσα βάση επειδή δοκίμαζα σε συσκευές που έχουν αληθινό κουμπί για ρύθμιση της έντασης και πρέπει να το διορθώσω. Αν μου στείλεις το αυθεντικό σου skin θα βοηθούσες.
χμ, κατάλαβα στο περίπου, Πάνο εχεις κάνει πολυ καλή δουλεια,
ναι ενα μειον της συσκευής είναι ότι δεν εχει κουμπακι εντασης.
Πως μπορω να σου στείλω το αυθεντικό αυτο που ζητάς και που ειναι αυτο;
γιατι απλουστατα μέχρι τώρα εχω γράψει και επαναγραψει ότι είναι στην flash.
Ακρίβως αυτα που κατέβασα για το 4400 απο το Site της NGI.
Aπό τα πρωτότυπα αρχεία, αν τα κράτησες, θέλω τα περιεχόμενα του φακέλου Destinator\Skin. Συμπίεσε τα, ανέβασε τα εδώ http://rapidshare.com/ ή αν έχεις πρόβλημα, στείλε PM.
ok, για δοκιμασε να τα κατεβάσεις,
http://rapidshare.com/files/113248926/Skin.rar.html
Γιωργος
ειναι τα ιδια αρχεια που υπαρχουν και στο site της NGI
Παιδια κι εγω εχω το 4800 , και σε μενα δεν υπαρχει κανενα εικονιδιο με αλλαγη ωρας απο θερινη σε χειμερινη.... α και κατι αλλο , σημερα ετσι στο ξαφνικο οταν οδηγουσα αρχισε και εκανε κατι περιεργα γκλιν-γκλον ... ξερει κανεις τι σημαινουν αυτα; κατα τα αλλα αψογο το μηχανημα και το προγραμμα....
Οι ηχοι που λές είναι προειδοποίηση απο σημεία ενδιαφέροντος.
Μπορείς να αλλάξεις αυτο τον ήχο.
Αν δείς παραπάνω το πρόβλημα σε εμενα λύθηκε μόλις πέρασα SKIN απο τον Πάνο.
Υπάρχει θέμα στο forum για αυτό.
Συγκεκριμένα εγω χρησιμοποίησα το 750.
Παιδια κι εγω εχω το 4800 , και σε μενα δεν υπαρχει κανενα εικονιδιο με αλλαγη ωρας απο θερινη σε χειμερινη.... α και κατι αλλο , σημερα ετσι στο ξαφνικο οταν οδηγουσα αρχισε και εκανε κατι περιεργα γκλιν-γκλον ... ξερει κανεις τι σημαινουν αυτα; κατα τα αλλα αψογο το μηχανημα και το προγραμμα....
Οταν το πρόγραμμα δεν βρίσκει αρχείο ήχου ίδιο (στο όνομα) με το αγαπημένο τότε εκτελεί το αρχείο fav_alert1.wav (γλιν-γκλον) grin1
Το ιδιο προβλημα κι εγω..Ενω ρυθμιζω την ωρα απο το συστημα γιατι μεσα στο destinator δεν εχει αλλαγη ωρας και δεν καταλαβαινω το γιατι αφου το λεει και στο βιβλιαρακι, οταν βαζω τη πλοηγηση με παει 1 ωρα πισω..Μηπως να παω να το αλλαξω στο πλαισιο η θα συμβαινει το ιδιο με ολα τα μηχανακια?
Μονο με αλλαγη skin διορθωνεται?
Με την αλλαγη skin ολα τα αλλα πχ. κουμπια ειναι κανονικα?
Σας ευχαριστω..
Τελικα περασα και εγω το skin του panosha και ολα μια χαρουλα..
Δεν μπορω να καταλαβω ομως πως απο το γνησιο skin ελειπε η ρυθμιση της ωρας..
Panosha thanks..εισαι φοβερος ρε φιλε..
Μην το ψάχνεις. Εδώ με το γνήσιο skin δεν δουλεύει σωστά το πρόγραμμα στη ρύθμιση της ώρας κολλήσαμε? tongue11
Καλησπέρα!Καινούργιος στο forum και με καινούργιο 4800bt.Κατ'αρχή μπράβο σε όλους για τη διάθεση για ενημέρωση σε αρχάριους όπως ο υποφαινόμενος!Διαβάζοντας εδώ κατάλαβα οτι έπρεπε να πάρω φορτιστή σπιτιού απο mls για να καταφέρω πλήρη φόρτιση.Με την ώρα που επιμένει στην χειμερινή πρέπει να κατεβάσω ενα skin το 750 αν δεν κάνω λάθος.Μπορεί κάποιος να αναφέρει τη διαδικασία βήμα βήμα!Τι πρέπει να αντιγράψω στην sd ( back up πώς και απο πού?) giala
Καλημέρα!Προσπαθώ να βγάλω άκρη μόνος τελικά αλλά φαίνεται να έχω κολήσει!Κατέβασα το skin 750 στήν sd και περιμένω καμία βοήθεια γιατί απο το menu δεν βγάζω άκρη πώς να το τρέξω?!worry1
Εδώ http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5425 στο τέλος του πρώτου ποστ, λέει:
Αφού αποσυμπιέσετε το αρχείο με το skin, αντιγράφετε τον φάκελο στην θέση DestinatorApps\Destinator\Skin και επιλέγετε το skin από τις ρυθμίσεις του προγράμματος Όψη και Αίσθηση.
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια!Ολα o.k. με την ώρα επιτέλους!Καλά ταξίδια σε όλουςthe best1
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.