PDA

Επιστροφή στο Forum : navteq

TDS8
22-03-06, 18:38
...το προγραμμα της navteq που φερατε στο e-shop ειναι κατι παρομιο με το dest που το 'χω δει ή ειναι κατι τελειως διαφορετικο? φανταζομαι ειναι αλλης εταιριας?

γιατι γραφετε ''Ευρωπαϊκοί χάρτες για Destinator PN'' πρεπει να χουμε το pn για να αγορασουμε και να εγκαταστησουμε και αυτο? ή ειναι ενα αυτονομο προγραμμα?

τεχνικη υποστηριξη (αναβαθμησεις) θα υπαρχουν απο το δικο σας site?

ευχαριστω

cgavar
22-03-06, 22:58
Δεν είναι πρόγραμμα είναι χάρτες. Όπως η NGI φτιάχνει χάρτες για την Έλλάδα που φορτώνονται στο πρόγραμμα Destinator PN, έτσι και η Navteq φτιάχνει ευρωπαικούς χάρτες. Απαιτεί να έχετε ήδη το Destinator 3 ή PN. Δεν είναι αυτόνομο πρόγραμμα. Η NGi δεν έχει σχέση με την ανάπτυξή τους και άρα δεν προσφέρει υποστήριξη (π.χ. για σφάλματα σε άλλες χώρες). Δεν τίθεται θέμα αναβάθμισης, είναι ένα αυτοτελές προϊόν που διαθέτουμε σε μεταπώληση για να εξυπηρετήσουμε όσους χρήστες δεν έχουν πρόσβαση σε κάποια άλλο σημείο πώλησης (Internet ή κατάστημα).

TDS8
23-03-06, 08:46
οκ ευχαριστω!
κατα συννεπεια για καποιον οπως εγω που τωρα ψαχνεται να αγορασει χαρτες, οικονομικα επειδη δεν τον συμφερει (pn=169 euro+ navteq=189)=358euro καλυτερα να παρει το dest pn europe απευθειας.

υπαρχει πιθανοτητα να το εμπορευθειτε το pn europe?
αι αν ναι ποτε?

zeppelin
23-03-06, 11:47
Ήδη υπάρχει στο e-shop μας. Θα βγάλουμε κι ένα προϊόν που θα είναι ο συνδιασμός των 2 με έκπτωση.

Πάντως αν το θέλεις για Ευρώπη πάρτο. Αν το θέλεις για Ελλάδα θα απογοητευτείς!

TDS8
23-03-06, 12:04
ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις αλλα μπερδευτικα,

κατ'αρχην δεν βρισκω στο e-shop το ''dest pn europe''

κατα δευτερον τι εννοεις παρτο αν το θες για ευρωπη, ποιο?
το pn europe που δεν βρισκω ή το καινουργιο της navteq?
γιατι αν εννοεις το ''navteq'' στο παραπανω ποστ γραφει ο ''site admin'' οτι δεν λειτουργει χωρις 'dest',(Απαιτεί να έχετε ήδη το Destinator 3 ή PN.)

αν παλι εννοεις το pn europe ανεβαστε το στο e-shop να το βρουμε και μεις που θελουμε να το αγορασουμε, απο εσας που κανετε πραγματικα υπεροχη δουλεια,και οχι απ'εξω ή τριτους.

ποτε θα βγει αυτο το νεο που θα 'ναι συνδυασμος αξιζει να περιμενω κανα-δυο μηνες ήήήήήήή΄..........θα αργησει?

zeppelin
23-03-06, 12:30
To pn europe είναι το προϊόν με τα 189 ευρώ.

TDS8
24-03-06, 08:29

και cgavar γιατι γραφει οτι χρειαζεται να χεις dest για να δουλεψει αυτο ?

ειναι συνεργατης σας ή απλα μελος του φορουμ?

TDS8
24-03-06, 09:53
A! μολις ειδα και το διπλο πακετο στο e-shop πολυ καλο ειναι οτι ακριβως ηθελα και σε καλη τιμη, συντομα θα το παραγγειλω.
Το europe εχει ελληνικη γλωσσα ετσι?

zeppelin
24-03-06, 11:47
Από τη στιγμή που θα εγκαταστήσεις το λογισμικό από την ελληνική κονσόλα ή SD θα μπορείς να βάζεις όποιο χάρτη θέλεις από τη κονσόλα του Europe (Σ' αυτό αναφέρθηκε ο cgavar κι έγινε παραξήγηση).
Επίσης τα ελληνικά είναι πιο σωστά από το PN της Ελλάδας.

Τώρα μία άλλη παρατήρηση:

Οι χάρτες Ευρώπης κάποιων χωρών με "ειδικούς" χαρακτήρες όπως η Γερμανία για να εμφανιστούν σωστά στο Destinator θα πρέπει προηγουμένως τα regional settings να μην είναι Greek

TDS8
24-03-06, 12:04
thank u εισαι ωραιος!

cgavar
24-03-06, 14:38

και cgavar γιατι γραφει οτι χρειαζεται να χεις dest για να δουλεψει αυτο ?

ειναι συνεργατης σας ή απλα μελος του φορουμ?

Όταν απάντησα στο post σου υπήρχε μόνο το προϊόν "Ευρωπαϊκοί χάρτες για Destinator PN" με €189 ...

Φαίνεται και κάτω από το όνομά μου ότι είμαι Site admin (άρα εργάζομαι στην NGI... :wink: )

TDS8
25-03-06, 10:52
ok φιλε μου δεν μιλησα με κακια και αν φανηκε ετσι sorry δεν εχω να χωρισω κατι μαζι σου μονο να αποκομισω γνωσεις :wink: