PDA

Επιστροφή στο Forum : ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ DEST7

kousel
03-05-08, 18:55
Γεια σας και πάλι, ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια εγκατάστασης.Καλό το νέο πρόγραμμα,αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμούσα το χάρτη του προηγούμενου προγράμματος, γιατί ήταν πιο ευκρινή τα κουμπιά πλοήγησης-ήχου κ.λ.π πάνω στην οθόνη. ΄

Μπορώ μήπως να έχω την προηγούμενη εικόνα;
Ακόμη δε μπορώ να βρω πώς θα αλλάξω τα μέτρα(100μ-200μ...) που με ειδοποιούν για την κάθε ενέργεια(φωνητική καθοδήγηση).Ελπίζω να έγινα κατανοητή

georgegino
03-05-08, 19:24
Γεια σας και πάλι, ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια εγκατάστασης.Καλό το νέο πρόγραμμα,αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμούσα το χάρτη του προηγούμενου προγράμματος, γιατί ήταν πιο ευκρινή τα κουμπιά πλοήγησης-ήχου κ.λ.π πάνω στην οθόνη. ΄
Μπορώ μήπως να έχω την προηγούμενη εικόνα;
Ακόμη δε μπορώ να βρω πώς θα αλλάξω τα μέτρα(100μ-200μ...) που με ειδοποιούν για την κάθε ενέργεια(φωνητική καθοδήγηση).Ελπίζω να έγινα κατανοητή
Λοιπον Λιζα οσον αφορα την επιφανεια εργασιας του λογισμικου και το ποσο διαφανη θα ειναι τα πληκτρα δεν νομιζω οτι εχεις και πολλες επιλογες,περαν του οτι μπορεις να επιλεξεις αν θα εμφανιζεται πχ το πληκτρο γρηγορης πλοηγησης (το επιλεγεις καπου μεσα απο τις ρυθμισεις).Απο κει και περα μπορεις να αλλαξεις απλα τα skin.
Οσο για τις ειδοποιησεις ..ΜΕΤΑΒΑΣΗ>ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ>κατω χαμηλα ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ...

kousel
04-05-08, 20:49
Σ΄ευχαριστώ,αλλά αυτό το έχω βρει. Θέλω να αλλάξω τα μέτρα όσον αφορά τη φωνητική καθοδήγηση που με ειδοποιούν πότε πρέπει να στρίψω ή πότε φτάνω στον προορισμό μου.

georgegino
04-05-08, 22:32
Σ΄ευχαριστώ,αλλά αυτό το έχω βρει. Θέλω να αλλάξω τα μέτρα όσον αφορά τη φωνητική καθοδήγηση που με ειδοποιούν πότε πρέπει να στρίψω ή πότε φτάνω στον προορισμό μου.
Αυτο που ζητας αγαπητη Λιζα ,απο οσο γνωριζω εγω ΔΕΝ γινεται.Οι φωνητικες οδηγιες του προγραμματος ουτε ρυθμιζονται ουτε αλλαζουν.Απλα καθε προγραμμα εχει την δικη του φιλοσοφια σε αυτο το θεμα.(Αυτο το λεω βεβαια με καθε επιφυλαξη--εκτος και αν υπαρχει καποιος τροπος επεμβασης σε καποια αρχεια του προγραμματος???)