PDA

Επιστροφή στο Forum : skins για Destinator PN

strata
21-03-06, 23:49
Καλημέρα σε όλους,

Κατ΄ αρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της NGI για την τόσο καλή δουλεία που έχουν κάνει (και συνεχίζουν να κάνουν). Μέχρι σήμερα παρακολουθούσα σιωπηλά το Forum και ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες – βοήθειες που έχουν δώσει, έτσι θέλω και εγώ με την σειρά μου να συνεισφέρω στην προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε να κάνουμε το Destinator PN μας καλύτερο.
Το post μου λοιπόν σήμερα έχει να κάνει με την προσαρμογή τις επιφάνειας εργασίας του Destinator PN.

Μια ματιά στο δικό μου skin.

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/strata1975/detail?.dir=/93e3&.dnm=a897re2.jpg&.src=ph

για Download
http://www.pocketnavigation.de/board/thread.php?threadid=80252&threadview=0&hilight=&hilightuser=0&page=4

Όλες οι αλλαγές γίνονται από το Destinator.inf και Destinator.bmp που βρίσκονται στο DestinatorApps\Destinator\Common\Interface\Visual\ All.

Στο Destinator.bmp υπάρχουν όλα τα εικονίδια που χρησιμοποιεί το Destinator για την επιφάνεια εργασίας αλλά και για το Menu.
Καλό θα ήταν να μην αντικαταστήσετε τα δικά του εικονίδια αλλά να δημιουργήσετε δικά σας στο κάτω μέρος.
Χρήσιμα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το Destinator.bmp :
1. Στο πάνω αριστερό μέρος το μπλε χρώμα που είχε το αντικατέστησα εγώ με μαύρο και έχει να κάνει με την πάνω μπάρα πληροφοριών.
2. Αντίστοιχα ισχύει και για τις κάτω μπάρες.
3. Για να μην σας εμφανίζει το background των εικονιδίων πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μπλε χρώμα 2,2,255 σε RGB.

Στο Destinator.inf υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες που χρειάζεται το Destinator για το που θα βάλει τα εικονίδια στη Mainscreen από πού θα τα πάρει κλπ όπου πάνω από κάθε εντολή θα βρείτε και τις αντίστοιχες επεξηγήσεις για το τι κάνει κάθε εντολή.
π.χ. για το εικονίδιο του αυτοκινήτου
::CT_VERT, MAINSCREEN_PLAN_BTN,1005,,0x4200000b,0,240,30,30,2 ,6,0xFF,0,0
::CT_HOR, MAINSCREEN_PLAN_BTN,1005,,0x4200000b,0,160,30,30,2 ,6,0xFF,0,0

// 1 - ::CT - icon screen button sign, (VERT – HOR = ΚΑΘΕΤΗ – ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΟΘΟΝΗ)
// 2 - Control Name,
// 3 – Control ID,
// 4 - control caption
// 5 - control style
// 6,7,8,9 - left, top, width, height
στην ουσία αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το 6,7 δηλ οι συντεταγμένες στην οθόνη μας (αν π.χ. το βάλουμε 10 αντί για 0 το εικονίδιο θα πάει 10 pixel πιο δεξιά) και το μέγεθος του εικονιδίου 8,9 (τα 2,6,0xFF,0,0 δεν ξέρω τι είναι)

επίσης θα πρέπει να αλλάξουμε και τα
:: P ,MAINSCREEN_PLANC_BTN_01,207,449,30,30,0,0 // Car 1
:: P ,MAINSCREEN_PLANC_BTN_02,237,449,30,30,0,0 // Car 2

// 1 - :: P - icon sign,
// 2 - icon code for program,
// 3,4,5,6 - icon description (3, 4 - Xleft, Ytop in Destinator.Bmp, 5,6 - icon width and height on Destinator.Bmp) εγώ χρησιμοποίησα το πρόγραμμα Ζωγραφική των Windows για να βρω τις συντεταγμένες
// 7,8 - icon center (coordinates are relative to icon) - that means that if icon has to be placed on the screen in point X0,Y0,
// icon center will be in this place

Εάν εμείς δεν θέλουμε να μας εμφανίζει στην οθόνη κάποιο εικονίδιο απλά βάζουμε τις // από μπροστά και το παίρνει σαν σχόλιο

Όπως θα δείτε στο Destinator.inf μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα (από χρώματα, εικονίδια μέχρι και τα Fonts) το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνουμε δοκιμές (αφού πρώτα κάνουμε backup to Destinator.inf και Destinator.bmp)
Ελπίζω να βοήθησα και εγώ στην προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε να κάνουμε το PN μας καλύτερο.
Εύχομαι λοιπόν καλές δοκιμές και καλά ξενύχτια……

PS1: Κάποιες από τις πληροφορίες τις πήρα από το www.pocketnavigation.de και τους ευχαριστώ
PS2: Αν θέλουν τα παιδιά τις NGI ας μου πουν πως μπορώ να ανεβάσω τα δικά μου Destinator.inf και Destinator.bmp στον server για να τα δείτε και καλύτερα (προς το παρόν μόνο απο το πιο πάνω λινκ)
PS3: Επίσης ευχαριστώ την μαμά μου, τον μπαμπά μου μπλα μπλα μπλα μπλα :lol: :lol: :lol: :lol:

zeppelin
22-03-06, 11:24
Σ' ευχαριστούμε πολύ.

Μπορείς να τα στείλεις με e-mail στο ngi@ngi.gr για να τα ανεβάσουμε στο ftp μας

freedom
22-03-06, 11:36
το εγκατέστησα και είναι πολύ καλό!!!μπράβο παίδες!!! :wink:

cgavar
22-03-06, 22:43
Τα skins ανέβηκαν και εδώ http://www.ngi.gr/DestinatorDownloads/PN_Skins/. Ευχαριστώς φιλοξενούμε και άλλες παρόμοιες προσπάθειες!

YAKUMO
23-03-06, 13:43
Αγαπητοι μου φιλοι επειδη ολα αυτα που διαβαζω μου φαινοντε βουνο, ενδιαφερομαι παρα πολυ να αλλαξω το εικονειδιο του στιγματος που δειχνει το που βρισκετε το αυτοκινητο.
Θελω να βαλω κατι σαν αυτο που υπηρχε στο destinator 3.
Γινετε? και πως? Βοηθηστε με PLS.

vts
23-03-06, 17:32
γεια σας έκανα αλλαγή στο skin, πολύ καλό αλλά η εναλλαγή απο ημέρα σε νύχτα και 3d που πήγαν ;
μήπως δεν έκανα κάτι σωτά αλλά στη φώτο δεν φαίνονται τα εικονίδια αλλαγής .. :(

strata
23-03-06, 21:50
όχι δεν έκανες κάτι λάθος, απλώς εγώ ποτέ δεν το χρησιμοποιώ και έτσι το εξαφάνισα

Εάν εσύ τα θέλεις δεν έχεις παρά να σβήσεις τις // μπροστά από το
// ::CT_VERT, MAINSCREEN_MAPVIEW_BTN,1004,,0x4200000b,0,160,30,3 0,4,4,0xFF,0,0 // 2D μέσα στο Destinator.inf

vts
24-03-06, 01:24
ευχαριστώ για την άμεση λύση :D
Στη νυχτερινή οδήγηση η επιλογή βραδυνής απεικόνισης είναι πιο ξεκούραστη και ευχάριστη. Μπράβω για την προσπάθεια, θεωρώ οτι έτσι κάνουμε το dest pn. ακόμη πιο φιλικό προς το χρήστη, αναμένουμε σε νέες τροποποίησεις :wink:

MinOtaVrS
25-03-06, 14:38
Πολύ καλο.. :lol: :lol:

Θέλουμε κι' αλλα και αν δεχεσαι παραγγελίες, φτιάξε κατι σε κίτρινομαυρο .. :lol: :lol:

grimak
25-03-06, 20:32
Θέλουμε κι' αλλα και αν δεχεσαι παραγγελίες, φτιάξε κατι σε κίτρινομαυρο .. :lol: :lol:

Εγώ λέω να μας φτιάξει τα χρώματα του πρωταθλητή και όχι του 2ου,3ου :lol: :lol: :lol:

MinOtaVrS
25-03-06, 20:57

Εγώ λέω να μας φτιάξει τα χρώματα του πρωταθλητή και όχι του 2ου,3ου :lol: :lol: :lol:

Esy ase ta polla logia exeis douleia .. :P :P :P msn me :)

strata
28-03-06, 21:38
Mias kai aektzis tha to exo ypopsin. Afti tin stigmi omos eimai eksoteriko kai dokimazo to PN. me liga logia FOBERO!!!!
Oso gia tou

MinOtaVrS
28-03-06, 21:43
[quote=strata]Mias kai aektzis tha to exo ypopsin. Afti tin stigmi omos eimai eksoteriko kai dokimazo to PN. me liga logia FOBERO!!!!
Oso gia tou

groove54
28-03-06, 22:07
Καλα ολα αυτα ρε παλικαρι και σ`ευχαριστουμε αλλα πως θα τα κανουμε? Ωραια, τα βρισκω τα δυο αρχεια, και μετα τι? Μονο το ενα ανοιγει και αυτο δεν ξερω καλα καλα τι μου δειχνει.
Κυριως με ενδιαφερει να βγαλω μερικα εικονιδια οπως η πυξιδα, η εναλλαγη νυχτας-μερας, αλλα και να αλλαξω το συμβολο που δειχνει το στιγμα μου, να γινει κατι σε πιο μικρο οπως στο D3

groove54
28-03-06, 23:50
Ακυρο το προηγουμενο ποστ. Αν ξερει καποιος να μου πει πως αλλαζω τον κερσορα που δινει το στιγμα μου. Θελω να το κανω πιο μικρο απο αυτην την κουμουτσα που εχει τωρα

grimak
29-03-06, 13:35
[quote=strata]Mias kai aektzis tha to exo ypopsin. Afti tin stigmi omos eimai eksoteriko kai dokimazo to PN. me liga logia FOBERO!!!!
Oso gia tou

petros
29-03-06, 15:44
όχι δεν έκανες κάτι λάθος, απλώς εγώ ποτέ δεν το χρησιμοποιώ και έτσι το εξαφάνισα

// ::CT_VERT, MAINSCREEN_MAPVIEW_BTN,1004,,0x4200000b,0,160,30,3 0,4,4,0xFF,0,0 // 2D μέσα στο Destinator.inf

Υπάρχει περίπτωση να μπεί κάποιοα μπάρα αυξομείωσης της έντασης????
Αν ναι πως ????

DestinatorFreek
30-03-06, 10:00
Φίλε strata θα μπορούσες να μας εξηγήσεις των τρόπο που μπορούμε και εμείς να αλλάξουμε το τρυγονάκι όπως και στην φωτογραφεία. :lol: :lol: :lol:

http://us.a2.yahoofs.com/users/4421134cz683ccec2/93e3/__sr_/a897re2.jpg?phAn4KEBptxQ.ekl

chrisfill
02-04-06, 14:44
ginete na anoigei h dieuthinsi aytomata patontaas kapio plkhktro?
opos ginete kai me to zoom?

dgial
16-04-06, 14:05
Δεν μπορώ να βρώ τα Destinator.inf και Destinator.bmp.Όταν κάνω αντιγραφή από αυτά που κατέβασα,ναι μεν μου αλλάζει το χρώμα αλλά το βελάκι πάλι χάνει.
Όταν πατάω για να βρω έναν δρόμο με τον αριθμό του,η κόκκινη γραμμή είναι κανονικά στην θέση της αλλά το βέλος όχι.Είναι πολύ πιο δεξιά και πάνω.Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ή είναι κάποιο πρόβλημα από την εγκατάσταση.
Κάνω διόρθωση για το βελάκι και το μαύρο ξαναγίνετε μπλε.μπορώ να έχω και τα δύο;

scotty
30-04-06, 00:18

Πολυ καλη η προσπαθεια σου φιλε strata..Θα ηθελα να σε ρωτησω αν ξερεις , πως αλλαζει αυτο το πορτοκαλι στο backround της 3D Νight απεικονησης, και αν μπορει να μετακινειται οχαρτης με το πενακι οπως γινεται στην Normal απεικονηση

jimmisrouvas
02-05-06, 02:37
Tha ithela ki ego na emfaniso tis litourgies 3d k nyxterinis ploigisis.Mprosta ap ti grami pou anafaris gia diorthosi,den iparxi // sto diko mou inf.Mipos enos tis // pri ksekinisoun oi grammes me tis entoles CT_VERT ?

groove54
17-05-06, 18:55
Εφτιαξα και εγω ενα skin, ειναι λιγο αδερφιστικο βεβαια αλλα μου αρεσουν τα εντονα χρωματα μιας και πιστευω οτι στο destinator ειναι πιο πρακτικο να πηγαινει το ματι ευκολα εκει που θελεις. (Πρεπει να αρχισω να βαζω τελείες...)
Βρισκεται εδω
http://www.ngi.gr/DestinatorDownloads/PN_Skins/

MinOtaVrS
17-05-06, 20:42
Prostethike kai to skin topu filou Panos edw
http://www.ngi.gr/DestinatorDownloads/PN_Skins

8)

chrisfill
25-05-06, 16:56
ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ SKIN;

http://www.navifriends.com/phpbbForum/viewtopic.php?t=2408&sid=7b508d86d02cd4d06b2bad633a9fcd13

http://www.navifriends.com/navifriends/images/Desti-Layout2.gif

groove54
25-05-06, 17:05
στειλε το αρχείο στο ngi@ngi.gr

groove54
31-05-06, 22:11
Πως αλλαζω το χρωμα της μπαρας του zoom και του Χ πανω δεξια?