Επιστροφή στο Forum : Έδεσσα
Αφού σας συγχαρω για την πολύ καλή προσπάθεια που έχετε κάνει, θα ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα πρόβλημα πλοήγησης στην Έδεσσα. Θέλοντας να πάμε στην Έδεσσα από οποιοδήποτε μέρος νότιά της, μας οδηγεί από έναν παράδρομο (δύσβατο και επικίνδυνο) και ποτέ από την "Εθνική οδο Θεσσαλονικής - Έδεσσας" που είναι στην ουσία ο μοναδικός δρόμος πρόσβασης. Δοκίμασα να βάλω τον παράδρομο αυτόν στην "αποφυγή δρόμων" αλλά δεν τον παρακάμπτει. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε μια λύση?
Κατ' αρχάς ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Ο συγκεκριμένος δρόμος χρησιμοποιείται για πλοήγηση όταν δώσουμε προορισμό μόνο στο βόρειο τμήμα της πόλης της Έδεσσας. Δεν κάναμε σωστή αξιολόγηση της ποιότητάς του, γι΄αυτό και χρησιμοποιείται από το πρόγραμμα για να "κόψει" δρόμο. Από τις στροφές μπορείς να αποφύγεις το συγκεκριμένο δρόμο, ώστε να μη δεχθείς μήνυμα δεξιάς στροφής σε εκείνη τη διασταύρωση. :wink:
Μηπως μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? Πως ακριβώς μπορώ να "κόψω" την δεξιά στροφή?
Να κάνεις κλικ στο πάνω μέρος της οθόνης του Destinator ώστε να δεις τη λίστα των στροφών. Στη συνέχεια θα επιλέξεις την επίμαχη και θα πατήσεις "αποφυγή".
Το Destinator θα σου φτιάξει μία νέα διαδρομή όπου δε θα κάνει αυτή τη στροφή.
pikosapikos
01-01-09, 12:38
Απλά κι εγώ πέρασα χθες από Έδεσσα επιστρέφοντας Θεσσαλονίκη.Το destinator με το έτσι θέλω να επιμένει να με στείλει από κάτι στενάκια,μονόδρομους, πεζόδρομους, σκέτη αυτοκτονία.Τελικά ρώτησα τον περιπτερά και βγήκα αμέσως..Καλό θα ήταν να υπήρχε εκτός από τις επιλογές "γρηγορότερη" και "συντομότερη" διαδρομή να υπήρχε και η επιλογή "από κεντρικούς δρόμους".Σε μικρές πόλεις δεν έχει νόημα να πηγαίνεις από στενάκια και καλντερίμια, μόνο χρόνο χάνεις.
Kαλημέρα σε όλους και Καλή Χρονιά !
Παρακαλουθώ αυτές τις υποδείξεις που κατά καιρούς δίνονται εδώ και πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Αν ξέρω τόσο καλά το δρόμο που να πάω π.χ πάνω στη στροφή που διάλεξε το πρόγραμμα και να την απαγορεύσω για να με πάει και καλά από εκεί που ξέρω, τί το θέλω το πρόγραμμα ;
Το πρόγραμμα το θέλω για εκεί που ΔΕΝ ξέρω τον καλύτερο δρόμο και περιμένω να μου τον υποδείξει σωστά.
Οταν βλέπω λοιπόν λάθη σε δρόμους που ξέρω, φαντάζομαι τι μπορεί να πάθω εκεί που δεν ξέρω. Εκεί είναι που χάνεται ή κερδίζεται η εμπιστοσύνη σε προγράμματα και χάρτες.
@ pikosapikos
Γρήγορη διαδρομή να επιλέγεις.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.