PDA

Επιστροφή στο Forum : επιτελους με αυτο το α3850!!!!!

zoltran
28-04-08, 01:11
σας παρακαλω.ναι ειμαι καινουριος.αγορασα το α3850 με δεστ. 7. ειδα τις αναφορες στη σελιδα σας αλλα επιτελους...
1)πως να κατεβασω απο το rapidshare αφου δε με αφηνει?clown3
2) δεν μπορει να οργανωθει μια σελιδα για το πως ξεκλειδωνει το 3850 και τι μπορουμε να κανουμε με αυτο?clown3
3) βοηθειααααααααααααααααααα ααααααclown3

papajo
28-04-08, 09:29
σας παρακαλω.ναι ειμαι καινουριος.αγορασα το α3850 με δεστ. 7. ειδα τις αναφορες στη σελιδα σας αλλα επιτελους...
2) δεν μπορει να οργανωθει μια σελιδα για το πως ξεκλειδωνει το 3850 και τι μπορουμε να κανουμε με αυτο?clown3
Tί ακριβώς θέλεις να κατεβάσεις και τι εννοείς δεν σε αφήνει; Τόσοι και τόσοι κατεβάζουμε απο το rapidshare χωρίς κατ' ανάηκην να έχουμε λογαριασμό. Δώσε περισσότερες πληροφορίες να σε βοηθήσουμε.

ΚΩΣΤΑΣ
28-04-08, 11:09

Στην σελίδα του Α3850 αναφέρεται ακριβώς η διαδικασία για ξεκλείδωμα. lol3

Αγγελος Φάγκρας
29-04-08, 11:45
...με λιγη υπομονη ολα θα λειτουργήσουν .

Πες μας ποιο "δεν λειτουργεί" ? εχεις κάποιο post δηλ. # (και καποιο νουμερο) σε κάθε μπλε που βλέπεις δεξια - επάνω ...
μπορεις να μου πεις σε ποιο thread βρίσκεται ?
Τι αφορα το "ξεκλείδωμα" ? για windows ή για dest7 ?

Βοηθησε μας για να σε βοηθησουμε .....

zoltran
18-06-08, 23:27
...με λιγη υπομονη ολα θα λειτουργήσουν .

Πες μας ποιο "δεν λειτουργεί" ? εχεις κάποιο post δηλ. # (και καποιο νουμερο) σε κάθε μπλε που βλέπεις δεξια - επάνω ...
μπορεις να μου πεις σε ποιο thread βρίσκεται ?
Τι αφορα το "ξεκλείδωμα" ? για windows ή για dest7 ?

Βοηθησε μας για να σε βοηθησουμε .....

1on) δεν ειμαι ανοητος ρε παιδια. στο rapid share μου ζητα τον κωδικο που βλεπω,αυτο με τις σπαστικες γατουλες και οταν τον δινω μου λεει πως δεν γινεται γιατι εχει γινει expiration στο χρονο μου.....
2ον) δεν γινεται να υπαρχει ενα παραθυρο με καθε τι που μπορει να κατεβασει κανεις για καθε pna σε οργανωμενη μορφη;
3ον) βοηθεια το μονο που θελω ειναι να ξεκλειδωσω τα windows σε ενα α3850 με dest 7. ειναι τοσο δυσκολο;

panosha
18-06-08, 23:45
Μπορείς να μου δείξεις ποιο αρχείο προσπαθείς να κατεβάσεις ;

bbbb
19-06-08, 01:07
Φίλε μήπως έχεις στατική ip ή δεν έχεις αποσυνδέσει-επανασυνδέσει το modem σου για να αλλάξει η ip σου σε περίπτωση adsl σύνδεσης.Aυτό το μήνυμα στο rapidshare,το έχω συναντήσει όταν προσπάθησα να κατεβάσω ένα αρχείο από ένα ιντερνετ καφέ εδώ στην Κοζάνη.