Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΜΕ QTEK 2020i
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΡΟΜΟ, Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 2-3 ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΙ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; ΕΧΩ ΤΟ PN, ΚΑΙ ΤΟ Fortuna Slim Bluetooth GPS Receiver με SiRF Star III (BT-GPS-SLIM) ΠΑΝΩ ΣΕ QTEK 2020i. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΧΝΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ RECEIVER ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΑΨΟΓΑ! ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
BMW 3.20, ΜΟΝΤΕΛΟ 92', ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ; ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΡΙΖ ΤΟ RECEIVER ΜΕ ΤΗΝ ΟΨΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ (ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΠΑΝΩ).
τι PN εχεις? :lol: :lol: :wink:
αν δεν το επιασες ειναι η νομιμη εκδοση ή...... ???
H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΗΣΙΟ PN ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ; ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΩ ΤΟ RECEIVER ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ.
mav δεν ξερω εδω τι να σου πω πραγματικα. Τα ιδια ειχα και εγω με ακριβως τα ιδια μηχανηματα που αναφερεις με την μη νομιμη εκδοση του pn καθως περιμενα να βγει σε cd. Μολις πηρα το νομιμο αυτα τα κολπα κοπηκανε μαχαιρι. Το μονο που παει το μυαλο εκτος απο την σπασμενη εκδοση ειναι μηπως εχεις φιμε τζαμι ή κατι να τρελαινει τον δεκτη μεσα στο αμαξι οποτε σου παρουσιαζει καποια δυσλειτουργια ή απλως μηπως ηρθε η ωρα του δεκτη να τιναξει τα πεταλα που δεν το πολυπιστευω απο την στιγμη που εχεις σημα εξω και ολα δουλευουν ρολοι. Περιεγο ε :?:
THX MAN ΘΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΗΜΕ ΤΖΑΜΙΑ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ORIGINAL ΤΗΧ ΞΑΝΑ! :D
μαλλον δεν εχει σημασια αν ειναι γνησιο το pn.
αν συμβαινει μερικες φορες ισως δεν πιανει δυνατο σημα το gps.
δεν ξερεις αν εχεις αθερμικο παρπριζ ε?
επισης πειραματισου στις ρυθμισεις του gps στο destinator να αλλαξεις το πρωτοκολλο sirf/nmea μπας και αλλαξει κατι.
100% περίπτωση "σπασμένου"
δεν θελω να προτεινω την χρηση πειρατικου λογισμικου, αλλα τι σχεση εχει ο κωδικος της ενεργοποιησης με την ακριβεια του gps?
το εχω δοκιμασει και γνησιο και σπασμενο και ειναι το ιδιο.
η διαφορα ειναι, οτι οποιος λεει οτι το εχει σπασμενο, για καθε προβλημα που εχει φταιει το σπασιμο...
ε μην τρελαθουμε τελειως τωρα
Δεν εχει καμία σχέση η ενεργοποίηση με το GPS. Θα το εκφράσω με ενα εντελώς απλοϊκό τρόπο ως εξής: Το πρόβλημα είναι ότι στην προσπάθειά του να παρακάμψει τη διαδικασία ενεργοποίησης του λογισμικού αυτός που έφτιαξε το "σπασμένο" πρόγραμμα έχει προκαλέσει διαρροές μνήμης και άλλα τεχνικά σφάλματα. Έτσι ενώ το πρόγραμμα ξεκινά, αργά η γρήγορα "χάνει" μνήμη, μπαίνει σε καταστάσεις εκτός των προδιαγραφών του και τελικά, ανάλογα με τις αντοχές του PDA και των Windows, κολλάει ή "τρελαίνεται". Δεν είναι τυχαίο ότι στο 99% των περιπτώσεων όσοι βλέπουν το GPS να χάνει ξαφνικά τη θέση του ή αντιμετωπίζουν περίεργες καθυστερήσεις και κολλήματα παραδέχονται ότι πρόκειται για το "σπασμένο". Αν ρίξεις μια ματιά στο forum αυτό αλλα και σε άλλα θα δεις ακριβώς την ίδια περιγραφή.
Επιπλέον κοιτώντας άλλες αναφορές προβλημάτων θα δεις ότι δε σπεύδουμε να αποδώσουμε τα όποια προβλήματα στο σπάσιμο. Δεν μπορούμε όμως να απαιτούμε ένα μη ελεγμένο πρόγραμμα να συμπεριφέρεται σωστά. Ακόμα και μικρές αλλαγές να έχει δεν είναι αυτό που έχει φτιάξει ο αρχικός προγραμματιστής του και άρα κανένας δεν ξέρει τι κάνει...
δεν ειπα οτι ενα "σπασμενο" προγραμα αποκλειεται να εχει προβληματα.
συμφωνω οτι μπορει να συμβαινει αυτο που λες, αλλα μπορει και οχι.
το να λεμε οτι 100% ειναι περιπτωση σπασμενου... και παντα υποθετικα, θα διαφωνησω.
99.9% ισως...
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ! :-) ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ 1100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ 50-100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ; Η ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΑΜΑΞΙ!
Πιστεύω ότι έχει απαντηθεί το ερώτημά σου.
ΚΑΛΑ ZEP ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΓΝΗΣΙΟ.. :-) ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ WINDOWS ΓΝΗΣΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΗΠΩΣ; ; ;
Sfougarakis
21-03-06, 12:12
EΓΩ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΕ ΕΝΑ BMW ΒΥΣΙΝΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ. ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΡΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΔΥΟ ΕΚΑΤΟΣΤΑ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΚΡΙΒΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ. ΙΣΩΣ ΤΟ ΝΑ ΒΑΨΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΛΥΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Πάρε ένα GPS με SiRF III chipset και μην αλλάξεις αυτοκίνητο!
MA TO GPS ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΧΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΙΛΟΤΟΣ), ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΑΕΡ/ΝΟ ΕΧΕΙ ΦΗΜΕ ΤΖΑΜΙΑ... ΤΟ ΑΕΡ/ΝΟ ΕΙΝΑΙ PIPER 181, ΑΣΠΡΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΡΙΓΕΣ.
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ. ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ... ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗ, ΛΕΣ ΑΝ ΤΟ ΕΒΑΦΑ ΑΣΠΡΟ ΝΑ ΕΛΥΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
Sfougarakis
21-03-06, 12:26
ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ ΜΕ ΚΟΚΙΝΕΣ ΡΙΓΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΑ ΒΑΜΕΝΟ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΑ Η ΒΑΦΗ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ Η ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΛΟΓΩ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΙΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΠΗΡΕΑΖΑΝ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΜΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΛΑΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΗ ΒΑΨΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΒΕΡΝΙΚΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΕΙΣ Η ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΣΚΟΝΗ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΕΙΑ.
Πριν βάψεις το αμάξι σου αγόρασε το Destinator PN
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΠΙΣΩ, ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ
Sfougarakis
21-03-06, 12:43
MAV17 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. Η ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ RECIEVER ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ, Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΖΕΟΠΕΛΙΝ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ. ΜΗ ΤΟ ΒΑΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΒΑΨΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΡΟΦΑ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΤΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ ΜΕ ΤΑ GPS ΕΔΕΙΞΑΝ ΦΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΑΠΟ -34 HZL ΜΕΧΡΙ +48 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
mav17 na se rothso... to exeis katebasei hdh spasmeno to destinator?
h exeis generator gia to key?
ΦΙΛΕ ΡΟΧΑΜΗ, ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ GEN KEY.
ρε mav 21 και roxami ενταξει ρε παιδες και εμεις με τα σπασμενα παιζαμε, αλλα οχι και ετσι ρε παιδες μεσα στο forum της εταιριας :shock: ε δεν ειναι λιγο too much :?: :wink:
στειλτε ενα prive ο ενας στον αλλον στο κατω κατω.
Εχω αδικο :?: με εκτιμηση σας το λεω και χωρις ειρωνια ουτε ψευτοτσαμπουκαδες ουτε τιποτα.
ειναι too much αλλα δυστυχως ειναι η πραγματικοτητα...
οπως και να εχει παρε γνησιο.. να εχεις και τις αναβαθμισεις...
να μην δουλευουν και τζαμπα στην ngi..
και δεν θα πατωσεις οικονομικα αν δωσεις 50?. μιλαμε για αστειο ποσο...
και στην τελικη, χαρη μας κανουν που δινουν φθηνη αναβαθμιση για τους χρηστες του 3.
PROTOKOLO MNEA H SIRF??????
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ...
ΕΑΝ ΤΟ PROTOCOL ΕΙΝΑΙ ΣΕ SIRF ΚΑΙ ΤΟ GPS HOLUX SLIM 236 TOTE ΛΟΓΙΚΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ.. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ GPS ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤAI ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ SIRF MODE, ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΤΕ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ GPS H ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ RESET THN RAM ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ....
ΓΙΑ RESET ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ HOLUX 236 SIRF DEMO
ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ mEMORY LEAK ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ MEMORY
jimmisrouvas
04-04-06, 21:57
Pedia k ego ta idia problimata exo me to gps mesa sto amaksi.Exo original Pn ara den nomizo pos ftaiei 100% to programma.Kati allo mpori na ine alla ti?Auta me tis mpogies k me ta parpriz ego t akouo berese.An ftegan auta,tote kathe eteria pou poulai gps recievers tha egrafe k gia pio amaksi to kani
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.