Επιστροφή στο Forum : Φιμέ Tζάμια
To αυτοκίνητο μου έχει φιμέ τζάμια....
:roll:
Θα πρέπει να βάλω εξωτερική κεραία ή δεν υπάρχει πρόβλημα....????
Τα διόδια τα περνάω πάντως χωρίς πρόβλημα....(e-pass Αττική οδό)
To αυτοκίνητο μου έχει φιμέ τζάμια....
:roll:
Θα πρέπει να βάλω εξωτερική κεραία ή δεν υπάρχει πρόβλημα....????
Τα διόδια τα περνάω πάντως χωρίς πρόβλημα....(e-pass Αττική οδό)
φίλε pattack,
κανείς δεν μπορεί να σου δώσει μια σίγουρη απάντηση,(εκτος αν καποιος εχει το ίδιο αυτοκίνητο-ppc-φιμέ τζάμια )
παίζει ρόλο τι ppc έχεις και σε ποιο βαθμό είναι φιμε τα τζάμια σου.
η μόνη λύση είναι να το δοκιμάσεις πρώτα χωρίς κεραία και αν δεις ότι χρειάζεται την προσθέτεις μετά :wink:
φιλικά Μάκης
Ευχαριστώ φίλε!
Τα τζάμια έχουν βαθμό 3 από οτί ξέρω αλλά δεν γνωρίζω άλλες λεπτομέρειες
εγω με loox720 , foruna slim sirfIII και φιμε παντου κανενα προβλημα
Ευχαριστώ φίλε μου :D
Μαλλον την ίδια σύνθεση θα έχω κι εγώ σύντομα....
Καλό το 720?
Τελικά κανένα πρόβλημα με φιμέ τζαμια. Δοκίμασα το Destinator Pn στο
Ν500 και δουλεύει άψογα χωρίς εξωτερική κεραία
Ευχαριστώ φίλε!
Τα τζάμια έχουν βαθμό 3 από οτί ξέρω αλλά δεν γνωρίζω άλλες λεπτομέρειες
off topic.......τα φιμέ τζάμια στο εμπρός μέρος (παρμπρίζ) επιτρέπονται ????
off topic.......τα φιμέ τζάμια στο εμπρός μέρος (παρμπρίζ) επιτρέπονται ????
Δεν νομίζω να επιτρέπονται, αλλα... :roll:
Τα φιμέ τζάμια επιτρέπονται μόνο αν είναι προεγκατεστημένα στο αυτοκίνητο
από το εργοστάσιο ή από την αντιπροσωπεία πριν το αυτοκίνητο πάρει άδεια
κυκλοφορείας.
Δεν επιτρέπονται γενικά (όχι μόνο στο μπροστινό παρμπριζ) αν δεν μπορεί να διακρίνει ο αστυνομικός τους επιβάτες (άρα, όσο πιο σκούρα, τόσο το χειρότερο). Το πρόστιμο είναι γύρω στα ?35. Εκεί που δεν παίζει το GPS είναι στα Γαλλικά αυτοκίνητα (κυρίως Renault) που έχουν αθερμικό παρμπριζ (με κάποια μεμβράνη) και δεν περναει το σήμα. Το έχω δοκιμάσει και ξέρω. Μόνη λύση η εξωτερική κεραία.
se citroen zx tou '96 den exw kanena problima (siemens N520 k PN)
Σε citroen xsara (πιο πρόσφατο μοντέλο), δεν υπάρχει πρόβλημα με το GPS (fortuna slim bluetooth gps) και συνήθως το έχω μέσα στο ντουλαπάκι πίσω από το χειρόφρενο (υπερευαίσθητο!). Με το e-pass έχω κάποιο μικρό πρόβλημα, είτε θα πρέπει να πηγαίνω υπερβολικά αργά, είτε να το βγάλω έξω χειροκίνητα για να το "δει".
Δεν νομίζω να επιτρέπονται, αλλα... :roll:
το φινε τζαμι μπροστα απαγορευετε καθως και τα φιμε οδηγου, συνοδηγου.(επιτρεπετε μονο τα φιμε πυ επιτρεπουν 75% και πανω φωτινοτητα-δηλαδη κανενα-). στα πισω μπορεις να βαλεις οτι φιμε θελεις. ολα αυτα που γραφω ξεχαστετα οταν εχετε χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο (δερματολογο, οφθαλμιατρο). ενας παθων απο το ΚΤΕΟ. οσο για το σημα GRS εχω μπροσυα θερμαινομενο τζαμι και κανενα προβλημα με ενα navigon 2100max. ενω με ΜΙΟ 330 υπηρχε προβλημα.
Στην Μ..........Χώρα που ζούμε όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται τα φι με τζάμια πείραξαν τους ανεγκέφαλους αρμοδίους, να πάνε πρώτα να γράψουν το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο και όλα τα αυτοκίνητα τις ασφάλειας και μετά όλους όσους έχουν περάσει φι με.
Πρόβλημα στο σήμα του GPS έχουν, όπως πολύ σωστά είπε ένας φίλος, τα αυτοκίνητα με αθερμικό παρμπρίζ, το οποίο συναντάτε κυρίως σε γαλλικα αυτοκίνητα τελευταίας πενταετίας. Σ' αυτα αν παρατηρήσετε, δίπλα στον εσωτερικό κεντρικό καθρεύτη, υπάρχει ενα τετραγωνάκι, που δεν είναι αθερμικό. Φαίνεται κοιτώντας προσεκτικά, μπορεί να είναι και το κομμάτι που είναι μαυρισμένο, γύρω απο το στήριγμα του καθρέυτη στο παρμπρίζ. Αν τοποθετήσετε έτσι το GPS ώστε να έρχεται σε ευθεία με αυτο το τετραγωνάκι, τότε δεν έχει πρόβλημα λήψης. Έτσι έχω κανει στο C5 και δουλευει κανονικά, χωρίς εξωτερική κεραία. Η φιμέ μεμβράνη και το θερμενόμενο εμπρός παρμπρίζ δεν δημιουργούν κανενα πρόβλημα στο GPS
morfeas2002
01-01-09, 18:31
Με φιμέ μεμβράνες Lummar 2 τόνο γύρω γύρω και το διάφανο μπροστά, dest7 και HTC Diamond κανένα πρόβλημα στο GPS ακόμα και ακουμπισμένο στη θήκη της πόρτας του οδηγού.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.