PDA

Επιστροφή στο Forum : Λάθη στη Χαλκίδα

tuscani
16-03-06, 14:05
Θα αναφέρω ένα από τα πολλά που έχω εντοπίσει που είναι και το πιο σοβαρό κατά την γνώμη μου…στην είσοδο της πόλης όταν περνάς την «καινούργια» γέφυρα (κοντεύει 10 χρονιά φτιαγμένη) σε προτρέπει να πας αριστερά… αυτό το αριστερά έχει σταματήσει να υπάρχει πολύ πριν την δημιουργία του destinator για την Ελλάδα, και πρέπει να πας δεξιά αν θέλεις να μπεις από αυτή την είσοδο στην πόλη και να μην πας περιφερειακά…λοιπόν ρωτώ εγώ τώρα…πάει κάποιος για πρώτη φορά στην Χαλκίδα και εμπιστεύεται το πρόγραμμα και ετοιμάζετε ωραία και καλά να πάει αριστερά εκεί, και έχει από πίσω του όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα αυτοκίνητα, και διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να πάει πουθενά…και βρίσκετε εκτεθειμένος… με πολύ πιθανό αποτέλεσμα να προκαλέσει και ένα μικρό ατυχηματακι…. Γιατί να συμβαίνουν αυτά??? Αυτά είναι τα εντελώς βασικά όταν λέμε ότι έστω και σε αυτά τα βασικά υποστηρίζετε μια πόλη, και για να προλάβω κάποιους θα σας πω ότι ναι κάποτε πήγαινες αριστερά εκεί αλλά επίσης και αυτό γινόταν πολύ πριν το destinator…άρα προφανώς δεν έχει γίνει αυτοψία, μάλλον βασιστήκατε σε κάποια πολύ παλιά στοιχεία… ελπίζω σε άμεση βελτίωση.
Θα αναφέρω και άλλα σημεία «ενδιαφέροντος» στο άμεσο μέλλον!!!! :lol:
Φιλικά πάντα.

chris1
16-03-06, 15:50
Πράγματι έχεουμε λάθος στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το πρόγραμμα σου επιτρέπει να στρίψεις αριστερά, κάτι που είναι αδύνατο (το ίδιο δυστυχώς συμβαίνει και 400μ. πιο πίσω). Ωστόσο όλες οι ελλείψεις της Χαλκίδας θα διορθωθούν μέσα στο τρέχον έτος, καθώς θα στείλουμε συνεργείο για την πλήρη χαρτογράφηση της πόλης.

ahilleas
16-03-06, 17:56
Θα πρότεινα για τις πόλεις που δεν έχουν ακόμη χαρτογραφηθεί πλήρως από πλευράς πλοήγησης και εως ότου ολοκληρωθεί αυτό, να γίνει μια προσπάθεια σωστών καταγραφών τουλάχιστον των εισόδων - εξόδων τους, έτσι ώστε ο κάθε διερχόμενος να μπορεί προς το παρόν να διέρχεται μέσα από αυτές χωρίς προβλήματα.
Επίσης δεν ξέρω αν θα ήταν εφικτή και χρήσιμη μια άμεση και απ' ευθείας συνεργασία σας με τους Δήμους (όλους τους Δήμους) που κάθε τρεις και λίγο αλλάζουν τις μονοδρομήσεις. :wink: