Επιστροφή στο Forum : Νεα version του destinator3 ?
Καλησπέρα
Σε forum αμερικάνικο υποστηρίζουν ότι υπάρχει νέα version
η 3.0.75_111 αληθεύει και αν ναί θα ανέβει στο site για download ?
Καλησπέρα
Σε forum αμερικάνικο υποστηρίζουν ότι υπάρχει νέα version
η 3.0.75_111 αληθεύει και αν ναί θα ανέβει στο site για download ?
Εγώ πάντως με παλιές εκδόσεις του DLL έχω δει καλύτερες φωνητικές οδηγίες και υπολογισμό διαδρομής. Στις καινούριες DLL πολλές φορές έχω λάθος οδηγίες τύπου "μείνε αριστερά" ενώ πρέπει να πάω ευθεία κτλ. Φαίνεται πως η HSTC έχει κάνει το DLL πιο ευαισθητο και αναφέρει οδηγίες ακόμα και όταν κινείται κάποιος στον βασικό δρόμο αναφέροντάς του να μείνει δεξιά ή αριστερά σε διασταυρώσεις στις οποίες δεν υπάρχει λόγος για οδηγία.
Εγώ πάντως με παλιές εκδόσεις του DLL έχω δει καλύτερες φωνητικές οδηγίες και υπολογισμό διαδρομής. Στις καινούριες DLL πολλές φορές έχω λάθος οδηγίες τύπου "μείνε αριστερά" ενώ πρέπει να πάω ευθεία κτλ. Φαίνεται πως η HSTC έχει κάνει το DLL πιο ευαισθητο και αναφέρει οδηγίες ακόμα και όταν κινείται κάποιος στον βασικό δρόμο αναφέροντάς του να μείνει δεξιά ή αριστερά σε διασταυρώσεις στις οποίες δεν υπάρχει λόγος για οδηγία.
Από τις παλαιότερες πια θεωρείς καλύτερη στις φωνητικές οδηγίες, γιατί
με την 3.0.75_108 που είναι πλύ γρήγορη, ιδίως στο reruting κάνει αρκετά φωνητικά λάθη τα οποία διόρθωσα σε ποσοτό 95% με επέμβαση που έκανα στο αρχείο DestinatorVoicesManeuvers.inf. Η αρχική που είχε αγορασμένο από to olympicnavigation.com είναι αργή αυτή που είχε το λογισμικό
με τον χάρτη 2524 είναι λίγο γρηγορότερη και σημείωσε ότι το PPC που χρησιμοποιώ είναι ένα qtek 2020i με 126ΜΒ ram και overclocked η cpu στα 663ΜΗΖ το bus στα 266ΜΗz
Από τις παλαιότερες πια θεωρείς καλύτερη στις φωνητικές οδηγίες, γιατί
με την 3.0.75_108 που είναι πλύ γρήγορη, ιδίως στο reruting κάνει αρκετά φωνητικά λάθη τα οποία διόρθωσα σε ποσοτό 95% με επέμβαση που έκανα στο αρχείο DestinatorVoicesManeuvers.inf. Η αρχική που είχε αγορασμένο από to olympicnavigation.com είναι αργή αυτή που είχε το λογισμικό
με τον χάρτη 2524 είναι λίγο γρηγορότερη και σημείωσε ότι το PPC που χρησιμοποιώ είναι ένα qtek 2020i με 126ΜΒ ram και overclocked η cpu στα 663ΜΗΖ το bus στα 266ΜΗz
Για την ακρίβεια χρησιμοποιώ πλέον την αρχική έκδοση που μου είχε έρθει με το CD από το Olympic Navigation (3.0.75 XXXXIV). Τα λάθη στις αναγγελίες δεν σχετίζονται με αποστάσεις αλλά με διασταυρώσεις δρόμων. Το τυπικό που μου συμβαίνει κάθε μέρα: βάλε μια διαδρομή από το Μαρκόπουλο προς την Παιανία. Θα δεις σε κάποια διασταύρωση της Μαρκοπούλου με μια μικρή οδό (κοντά στην Αγ. Αναργύρων) ότι υπάρχει προτροπή να μείνεις δεξιά. Στην ουσία σε αποτρέπει να βγεις από το ρεύμα σου και να στρίψεις αριστερά κάτι που δεν χρειάζεται μιας και απλώς πρέπει να συνεχίσεις να βρίσκεσαι στο βασικό δρόμο.
Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις δρόμων.
Με την αρχική έκδοση οι διαδρομές υπολογίζονται σωστά (κατά την άποψή μου) αλλά συμφωνώ ότι είναι λίγο πιο αργός ο υπολογισμός.
Όσο για νέα έκδοση: καλύτερα να περιμένεις την κυκλοφορία του Destinator PN. ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ σε διαβεβαιώνω.
Γεια και χαρά,
Το Destinator PN θα τρέχει άραγε σε mio 168 ? αν κυκλοφορήσει θα συνεργάζεται με την τρέχουσα έκδοση Ελληνικών χαρτών ? γνωρίζει κανείς ?
Ευχαριστώ.
To PN θα κυκλοφορήσει μετά το καλοκαίρι και λειτουργεί στο mio 168 άψογα και φυσικά με Ελληνικούς χάρτες
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.