Επιστροφή στο Forum : www.pda4u.gr
Δεν το γράφω για να κάνω διαφήμιση αλλά και τα καλά πρέπει να γράφονται…
Μπράβο λοιπών στην εταιρία που έχει την ιστοσελίδα www.pda4u.gr για την Άψογη υποστήριξη της αφού το Mio A201 που αγόρασα από την ιστοσελίδα τους είχε ένα καμένο pixel. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι η εγγύηση δεν καλύπτει καμένα pixel αλλά παρόλα αυτά και χωρίς μου δώσουν περιθώρια να πω κάτι από μόνοι τους οι άνθρωποι μου πρότειναν να μου αντικαταστήσουν τη συσκευή και έτσι και έγινε.
Πράγματι είναι πολύ καλή εταιρεία και προπάντων ανθρώπινη....... Ένα + ψήφο και απο εμένα.
Πράγματι είναι πολύ καλή εταιρεία και προπάντων ανθρώπινη....... Ένα + ψήφο και απο εμένα.
Ειναι οντως καλη εταιρια και πολυ εξυπηρετικοι,εγω περασα και απο εκει και τους ρωτησα για μια απορια που ειχα και με εξυπηρετισαν αψογα
Εγω παρηγγειλα εναν φορτιστη για το pda μου, εναν απλο με σπιραλ καλωδιο τιποτα το ιδιαιτερο και αυτοι μου στειλανε εναν αλλον φορτιστη για την συσκευη μου που δεν εχει καμια σχεση με αυτο που παρηγγειλα. Οταν τους πηρα τηλ μου ειπανε οτι τους ειχε τελειωσει το συγκεκριμενο προιον και μου στειλανε ενα παρομοιο το οποιο μαλιστα ειναι και λιγο πιο ακριβο!!
Καλα ειναι σοβαρο μαγαζι τωρα αυτο?? Αντι να με παρουν και να μου πουν κυριε δεν υπαρχει αυτο θελετε κατι αλλο παρομοιο ή θελετε να ακυρωσετε την παραγγελια μου εστειλαν την μουφα!
Μετα με πηρανε και μου ειπανε οτι δεν υπαρχει αυτο που παρηγγειλα και οτι θα ερθει καποιος δικος τους ανθρωπος να μου φερει κατι ΑΛΛΟ παρομοιο. Κατι τριτο δηλαδη!! Καμια κουβεντα για επιστροφη χρηματων!!
Τωρα πειτε μου φταιω να το κυνηγησω το θεμα και να τρεχω σε ΙΝ.ΚΑ κλπ?
Εγω παρηγγειλα εναν φορτιστη για το pda μου, εναν απλο με σπιραλ καλωδιο τιποτα το ιδιαιτερο και αυτοι μου στειλανε εναν αλλον φορτιστη για την συσκευη μου που δεν εχει καμια σχεση με αυτο που παρηγγειλα. Οταν τους πηρα τηλ μου ειπανε οτι τους ειχε τελειωσει το συγκεκριμενο προιον και μου στειλανε ενα παρομοιο το οποιο μαλιστα ειναι και λιγο πιο ακριβο!!
Καλα ειναι σοβαρο μαγαζι τωρα αυτο?? Αντι να με παρουν και να μου πουν κυριε δεν υπαρχει αυτο θελετε κατι αλλο παρομοιο ή θελετε να ακυρωσετε την παραγγελια μου εστειλαν την μουφα!
Μετα με πηρανε και μου ειπανε οτι δεν υπαρχει αυτο που παρηγγειλα και οτι θα ερθει καποιος δικος τους ανθρωπος να μου φερει κατι ΑΛΛΟ παρομοιο. Κατι τριτο δηλαδη!! Καμια κουβεντα για επιστροφη χρηματων!!
Τωρα πειτε μου φταιω να το κυνηγησω το θεμα και να τρεχω σε ΙΝ.ΚΑ κλπ?
Και βέβαια πρέπει να απαιτήσεις τα χρήματα σου πίσω αν δεν σου έστειλαν αυτό που ζήτησες και ακόμα χειρότερα αν δεν σε ενημέρωσαν για την αλλαγή προτού στο στείλουν.
Αν είναι όντως έτσι , ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ....
Για να σου δωσω να καταλαβεις παρηγγειλα αυτο http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=UCARACER
και μου εστειλαν αυτο http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=TRVSET
χωρις αυτο που μπαινει στην πριζα που δειχνει στην photo. Για την ακριβεια ειναι ενα μικρο καλωδιακι που καταληγει σε usb και το usb μπαινει στον φορτιστη αυτοκινητου. Δεν το δοκιμασα στο αυτοκινητο για να δω αν κανει αλλα το usb δεν δουλευε.
Εκανα βλακεια ομως!Με πηρανε την επομενη μερα και μου ειπανε οτι τους πηρε ο προμηθευτης τους και οτι τελικα δεν υπαρχει αυτο που ζητησα. Μου ειπε οτι θα στειλε ενα αλλο παρομοιο προιον την δευτερα και εγω συμφωνησα ο βλακας.
Τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση?
Για να σου δωσω να καταλαβεις παρηγγειλα αυτο http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=UCARACER
χωρις αυτο που μπαινει στην πριζα που δειχνει στην photo. Για την ακριβεια ειναι ενα μικρο καλωδιακι που καταληγει σε usb και το usb μπαινει στον φορτιστη αυτοκινητου. Δεν το δοκιμασα στο αυτοκινητο για να δω αν κανει αλλα το usb δεν δουλευε.
Εκανα βλακεια ομως!Με πηρανε την επομενη μερα και μου ειπανε οτι τους πηρε ο προμηθευτης τους και οτι τελικα δεν υπαρχει αυτο που ζητησα. Μου ειπε οτι θα στειλε ενα αλλο παρομοιο προιον την δευτερα και εγω συμφωνησα ο βλακας.
Αν συμφώνησες νομίζω θα πρέπει να περιμένεις να δεις αυτό που θα σου στείλουν αν καλύπτει την ανάγκη σου, αλλιώς......
Εγώ πάντως θα ζητούσα τα χρήματα μου πίσω αν μου στέλνανε κάτι που αυτοί επιλέξανε χωρίς να με ενημερώσουν για την αλλαγή, μόνο και μόνο για να πουλήσουν.
Αν συμφώνησες νομίζω θα πρέπει να περιμένεις να δεις αυτό που θα σου στείλουν αν καλύπτει την ανάγκη σου, αλλιώς......
Εγώ πάντως θα ζητούσα τα χρήματα μου πίσω αν μου στέλνανε κάτι που αυτοί επιλέξανε χωρίς να με ενημερώσουν για την αλλαγή, μόνο και μόνο για να πουλήσουν.
Σωστος!!!! :D :D
Εγω παλι δεν καταλαβα κατι.
Πως εκανες την αγορα μεσω πιστωτικης η με αντικαταβολη ?
Αν την εκανες με πιστωτικη τοτε κερδισες 12€(χωρις βεβαια να εχεις αυτο που ζητησες), αν παλι την εκανες με αντικαταβολη γιατι εδωσες 12€ παραπανω χωρις να ξερεις τι παιρνεις ?
Δεν θελω να τους δικαιολογησω αλλα στις αγορες μεσω ΝΕΤ θα πρεπει ολοι να ειμαστε λιγο προσεκτικοι.
Αντικαταβολη ηταν και δεν εδωσα τιποτα παραπανω.Εδωσα οσο κοστιζε αυτο που παρηγγειλα + τα εξοδα αποστολης. Αυτοι ομως μου στειλανε κατι παρομοιο και λιγο πιο ακριβο απο το να μην μου στειλουν τιποτα.
Αντικαταβολη ηταν και δεν εδωσα τιποτα παραπανω.Εδωσα οσο κοστιζε αυτο που παρηγγειλα + τα εξοδα αποστολης. Αυτοι ομως μου στειλανε κατι παρομοιο και λιγο πιο ακριβο απο το να μην μου στειλουν τιποτα.
Αν κρινω απο τη φωτο, και αυτο που σου εστειλαν σε καλυπτει (νομιζω)
αν οχι και δεν εχουν αυτο που θελεις καλυτερα να ζητησεις (απαιτησεις) πισω τα χρηματα σου
Δεν με καλυπτει γιατι εγω θελω σπιραλ καλωδιο και οχι αυτην την βλακεια που ειναι σαν καλωδιο ρευματος με εκεινο το πραμα στην μεση, εκεινο το πορτοκαλί. Δεν με ενδιαφερει αν εκανε και 500 ευρω αυτο. Εγω αλλο παρηγγειλα.
Θα δω τι θα κανω την δευτερα που θα με παρει τηλεφωνο
Δεν με καλυπτει γιατι εγω θελω σπιραλ καλωδιο και οχι αυτην την βλακεια που ειναι σαν καλωδιο ρευματος με εκεινο το πραμα στην μεση, εκεινο το πορτοκαλί. Δεν με ενδιαφερει αν εκανε και 500 ευρω αυτο. Εγω αλλο παρηγγειλα.
Θα δω τι θα κανω την δευτερα που θα με παρει τηλεφωνο
Τελικά βρήκες άκρη με το όλο θέμα. Πάντως εγώ στην θέση σου θα τους έπαιρνα ένα τηλέφωνο και θα τους μίλαγα με ωραίο τρόπο και δεν πιστεύω ότι είναι άνθρωποι που δεν είναι συζητήσιμοι..... :lol:
Με πηρανε τηλ σημερα να μου φερουν κατι αλλο... και τους ειπα οτι θελω τα λεφτα μου πισω ή αυτο που παρηγγειλα. Ο ανθρωπος συμφωνησε δεν εφερε αντιρρηση και απο τεταρτη θα περασει καποιος ανθρωπος τους. Να δουμε τωρα ποσα θα μου δωσει. 12 ευρω που εκανε το προιον ή 20 που πληρωσα μαζι με τα εξοδα αποστολης
Kalispera
Tha sa epistrafeoun kai ta 20 Euro pou dosate ...
"οχι αυτην την βλακεια που ειναι σαν καλωδιο ρευματος με εκεινο το πραμα στην μεση, εκεινο το πορτοκαλί."
=> :x :cry:
Kalispera
Tha sa epistrafeoun kai ta 20 Euro pou dosate ...
"οχι αυτην την βλακεια που ειναι σαν καλωδιο ρευματος με εκεινο το πραμα στην μεση, εκεινο το πορτοκαλί."
=> :x :cry:
Πάλι καλά, κάλιο αργά παρά ποτέ λέει κι ο λαός.
Πάντως ήταν λάθος η κίνηση σας να του στείλετε άλλο προϊόν από αυτό που είχε παραγγείλει ο φίλος, χωρίς να τον ενημερώσετε πρώτα.
Grimak εσυ φταις για ολα και μονο εσυ :twisted: Eφερες την καταστροφη
Είσαι μεγάλος ρουφ.... ολα τα λές :lol: :lol:
Στέργιο εγώ ήξερα ότι είσαι καλό παιδί πως χάλασες έτσι ...... :mrgreen:
Anyway όλα καλά, πάντα όταν υπάρχει ανθρωπιά μαζί με τον επαγγελματισμό πάντα έχουμε καλά αποτελέσματα.
Είσαι μεγάλος ρουφ.... ολα τα λές :lol: :lol:
Semna.................. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Νικολα μου το ποσο χαιρομαι που σε ξανασυναντω δεν περιγραφεται. Α ρε μπαγασα χαθηκες :) Την 1 αδεια του ΡΝ την εχω περασμενη στο QTEK που με τοση καλωσυνη μου εφτιαξες.
Ελπιζω ολα να σου ειναι και να σου πηγαινουνε καλα και να σε βλεπουμε συχνοτερα εισαι ωραια και ωφελιμη παρουσια πραγματικα.
Πολυ χαρηκα ρε φιλε πολυ χαρηκα :)
Νικολα μου το ποσο χαιρομαι που σε ξανασυναντω δεν περιγραφεται. Α ρε μπαγασα χαθηκες :) Την 1 αδεια του ΡΝ την εχω περασμενη στο QTEK που με τοση καλωσυνη μου εφτιαξες.
Ελπιζω ολα να σου ειναι και να σου πηγαινουνε καλα και να σε βλεπουμε συχνοτερα εισαι ωραια και ωφελιμη παρουσια πραγματικα.
Πολυ χαρηκα ρε φιλε πολυ χαρηκα :)
Φίλε Στέργιο βλέπεις μπορεί να απέχω σχετικά από το όλο θέμα αλλά ποτέ δεν ξεχνώ. Λοιπόν πρέπει να πιούμε εκείνον τον καφέ που συζητάμε εδώ και καιρό. :lol:
Δεν το γράφω για να κάνω διαφήμιση αλλά και τα καλά πρέπει να γράφονται…
Μπράβο λοιπών στην εταιρία που έχει την ιστοσελίδα www.pda4u.gr για την Άψογη υποστήριξη της αφού το Mio A201 που αγόρασα από την ιστοσελίδα τους είχε ένα καμένο pixel. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι η εγγύηση δεν καλύπτει καμένα pixel αλλά παρόλα αυτά και χωρίς μου δώσουν περιθώρια να πω κάτι από μόνοι τους οι άνθρωποι μου πρότειναν να μου αντικαταστήσουν τη συσκευή και έτσι και έγινε.
Διαβάζω αυτό και σκέφτομαι μερικά πράγματα...
Πως είναι δυνατόν το ένα κατάστημα να ενεργεί έτσι (άμεση αντικατάσταση, κλπ, ακόμα και αν δεν το καλύπτει η εγγύηση) και άλλα να σου λένε "εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, σας δίνω το τηλέφωνο της αντιπροσωπίας..." :/
Χαιρετω.
Ειμαι κατοχος ενος ολοκαινουργιου ΜΙΟ Ρ550. To μηχανημα σκιζει. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτο. Τρωει κατι κολληματα που και που αλλα οχι τιποτα αξιολογο. Ενα soft reset και στρωνει. Μια φορα μονο χρειαστηκε να κανω hard reset λογο της ασπρης οθονης που μου εβγαλε (κρατωντας το joypad προς τα πανω και on-off χωρις να αφησετε το joypad--> το γραφω για οσους εχουν κολλησει).
Το αγορασα απο το pdau4 μιας και ειχα ακουσει καλα λογια και μεχρι στιγμης ισχυει στο θεμα της συναλλαγης τουλαχιστον. Επισης ειχαν πολυ καλη τιμη. Προεκυψε ομως ενα θεματακι. Το εδειξα σε εναν φιλο μου και του αρεσε ετσι αγορασε και αυτος ακριβως το ιδιο με διαφορα 10 ημερων. Οταν το πηρε στα χερια του με ρωτουσε τι κανει το καθε κουμπι, πως να το σεταρει καλυτερα κτλ μιας και εγω τα ειχα ψαξει προσφατα του εδειξα και ετσι διαπιστωσα οτι το κουμπακι που εχει απο κατω και κανει reset στο ΜΙΟ σε αυτον δουλευε ενω σε εμενα οχι. Το κουμπι αυτο δεν δουλεψε ουτε μια φορα απο την αρχη που το πηρα στα χερια μου.Τι κανω τωρα???
Εχω 2 φιλους που δουλευουν σε 2 διαφορετικες εταιριες λιανικης Η/Υ και τους εβαλα να ρωτησουν τα services τους τι κανουν σε αναλογες περιπτωσεις οσον αφορα την ΜΙΟ και μου ειπαν οτι κανουν αμεση αντικατασταση απο τα καταστηματα τους. Ξερει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο στην pda4u? Το καταστημα τους μου πεφτει πολυ μακρια για να παω ασκοπα η' απλα για να μου δωσουν το τηλ της αντιπροσωπειας.
Την γνωμη σας plz.....
Παιδιά εγώ 2 pda (350+550) έχω πάρει απο την συγκεκριμένη εταιρεία και δεν έχω κανένα παράπονο. Μακάρι να είναι όλες σαν αυτήν.
Παιδιά εγώ 2 pda (350+550) έχω πάρει απο την συγκεκριμένη εταιρεία και δεν έχω κανένα παράπονο. Μακάρι να είναι όλες σαν αυτήν.
+1 Το καλό να λέγεται. :lol:
Παρέλαβα το καινούριο μου MIO P350 + 2GB SD .Oλα καλά μέχρι τώρα και άψογη εξυπηρέτηση από pda4u
Ξεκινώ γρήγορη εκμάθηση......
Παντως παιδια εμενα η παρατηρηση μου ειναι οτι ειναι πιο ακριβη η εταιρια απο αλλες.....
Γειά σας. Έχω πάρει στο PDA4U περίπου 5 φορές τηλ. και στους 2 αριθμούς που έχουν για κάτι ερωτήσεις που είχα σχετικά με ένα προιον. Δεν το σήκωσαν ποτέ. Τους έστειλα και email, τίποτα. Πεστε μου τώρα πως μπορώ να εμπιστευτώ εγώ ένα τέτοιο μαγαζί και να κάνω παραγγελία. Φυσικά και δεν προχωράω σε παραγγελία. Είχε κανείας ανάλογη εμπειρία.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.