PDA

Επιστροφή στο Forum : Ενεργοποίηση σε 2ο PPC

yorkal
11-01-05, 18:34
Εάν κάποιος αλλάξει το PPC του (το πουλήσει , το χάσει , το δωρίσει) με ένα άλλο PPC , οπότε αλλάζει και το ID Number της συσκευής , τότε τί γίνεται με το Activation Number ? Μπορεί να πάρει καινούργιο ? και με ποιά διαδικασία και απο πού ?
Είναι νομίζω ένα πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί στον καθένα μας , αν αλλάξει PPC .( π.χ. συμβαίνει σε μένα που απο ώρα σε ώρα περιμένω το καινούργιο iPaq hx 2750 :) )

ssarl
11-01-05, 18:47
Εάν κάποιος αλλάξει το PPC του (το πουλήσει , το χάσει , το δωρίσει) με ένα άλλο PPC , οπότε αλλάζει και το ID Number της συσκευής , τότε τί γίνεται με το Activation Number ? Μπορεί να πάρει καινούργιο ? και με ποιά διαδικασία και απο πού ?
Είναι νομίζω ένα πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί στον καθένα μας , αν αλλάξει PPC .( π.χ. συμβαίνει σε μένα που απο ώρα σε ώρα περιμένω το καινούργιο iPaq hx 2750 :) )

Μπορείς να πάρεις καινούργιο activation code από το www.destinator1.com

yorkal
17-01-05, 21:35

Ευχαριστώ ssarl το έκανα ήδη , και δουλεύει άψογα !!!!

andy
14-04-05, 22:54

Ευχαριστώ ssarl το έκανα ήδη , και δουλεύει άψογα !!!! mipos mporei kapios na ginei pio katatopistikos mias kai xaqika mpenontas sto ling qelo kai ego mia 2ri energopiisi mias kai to mio to edosa tis gunaikas :oops: kai prepei na to epanaegkatastiso se ena s-100 pou peira :wink: euxaristo ek ton proteron :)

YAKUMO
02-08-05, 19:57
Θελω να κανω μια ερωτηση.
Εχω το pda μου και φορτωμενο κανονικα το desrtinator.
Eχω ομως σκοπο να αγορασω ενα qtek τηλεφωνο, και θελω να το ενεργοποιησω και εκει.
Δηλαδη απο οτι καταλαβα οταν το βαλω στο qtek θα μου ζητησει κωδικο.
Αφου λοιπον το βαλω με το νεο κωδικο, οταν θελω να το ξαναβαλω στο pda μου θα μου ζητησει παλι τον παλαιο κωδικο?
Μπορω δηλαδη να το βαζω μια στο ενα και μια στο αλλο, (ενοειτε οχι ταυτοχρονα και στα δυο) και να το ενεργοποιω με τον ιδιο κωδκικο που θα μου δωσουν για το καθε ενα, ή πρεπει να μπαινω καθε φορα internet και να το ενεργοποιω?