PDA

Επιστροφή στο Forum : Δεν μπορώ να κάνω login

Γιώργος Μπενετάτος
12-04-08, 21:07
geia sas! ekana tis allages pou xriazodoustan kai emfanisa ta windows! Ekana to lathos omws kai evala kvdiko asfaleias kai twra otan to anoigw dn borw na bw mou bgazei mia gkri othoni pou apla mou leei thn hm kai thn vra! ti borw na kanw???
euxaristw

panosha
12-04-08, 22:32
Κατ' αρχήν μπορείς να γράφεις και τα υπόλοιπα στα ελληνικά εκτός από το όνομα σου, γιατί κάνει μεγάλη αντίθεση. Καλώς ήλθες και περίμενε να δούμε ποιος θα μπορέσει να σε βοηθήσει. Παίρνει κωδικό το 3850 ;

Γιώργος Μπενετάτος
12-04-08, 23:28
Βασικα δν ειμαι σίγουρος! εμφανισα τα windows και πηγα στο control panel εκει επελεξα να εχει κωδικό κατα την εκίνηση! αλλα όταν ξεκινάει μου λέει απλά welcome to windows ce v5.0.

line
13-04-08, 00:08
Μάλλον χρησιμοποιείς "σπασμένο" λειτουργικό με κάποιο μενού.
Πρέπει να δώσεις περισσότερα στοιχεία για το τι έχεις "πειράξει",
το μηχάνημα από την μαμά του δεν λειτουργεί με κωδικό.

Αγγελος Φάγκρας
13-04-08, 21:25
Βασικα δν ειμαι σίγουρος! εμφανισα τα windows και πηγα στο control panel εκει επελεξα να εχει κωδικό κατα την εκίνηση! αλλα όταν ξεκινάει μου λέει απλά welcome to windows ce v5.0.
Εχεις κρατήσει backup απο activesync ? χρησιμοποιησε το ...
Εαν οχι .......Αυτο βλέπεις ?????
http://www.pocketpcmag.com/_archives/may98/images/sec5.gif

δοκίμασε να το αφήσεις ανοικτό ετσι ωστε να τελειωσει η μπαταρία ...
οταν μεινει ξεφόρτιστο τελείως τοτε συνδεσε το με την usb και κανε ενα reset ....
Αναμένουμε το αποτέλεσμα ...

Γιώργος Μπενετάτος
13-04-08, 23:21
περίπου! δεν βλέπω το σημείο με το password! Βλέπω μόνο την ημερομηνία και την ώρα

Αγγελος Φάγκρας
13-04-08, 23:26
..μάλλον δεν βλέπεις ολη την οθονη γιατι η οθονη ειναι 320Χ240 ...
Πρεπει να εχεις ενα ΟΚ .. τοβλεπεις ? μαλλον οχι
Αρα στο φέρνει και δεν μπορεις να το δεις και μαλιστα να το πληκτρολογήσεις - γιατι δεν εχεις και πληκτρολογιο ενεργοποιημένο - ...λυση μονο το hard reset αν δεν πιάσει αυτο που σου ειπα

Γιώργος Μπενετάτος
13-04-08, 23:47
Διστύχώς δεν έπιασε! συνεχίζει να δείχνει το ίδιο πράγμα! Πώς κάνω hard reset. Διάβασα πως δεν γίνετε!

Αγγελος Φάγκρας
14-04-08, 00:04
Εχεις usb συνδεση ..βλέπεις τα περιεχόμενα της συσκευης ?

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=7705
διάβασε για το "κανονικο σπάσιμο"

..αν δεν εισαι σιγουρος τι κάνεις ..μην το κάνεις !!

Γιώργος Μπενετάτος
14-04-08, 00:09
Χίλια ευχαριστω ρε Αγγελε! Δουλεύει τέλεια!

Αγγελος Φάγκρας
14-04-08, 00:11
Γι'αυτο είμαστε εδω (βοηθαμε ο ενας τον αλλο)!

...ευχομαι να κατέβασες και την εκδοση 7 του Panosha για PNA ....δουλευει αψογα !!!!

...και γρηγορα σαν το 6.1 ,φοβερο