PDA

Επιστροφή στο Forum : ΟΔΟΣ METOXI - ΘΕΣΗ ΛΙΑΓΚΕΡΙΖΑ 19 400 ΚΟΡΩΠΙ

sculper
12-04-08, 07:49
ΟΔΟΣ METOXI - ΘΕΣΗ ΛΙΑΓΚΕΡΙΖΑ 19400 ΚΟΡΩΠΙ

θα ήθελα να με βοηθήσετε για το πως θα βρω την παραπάνω περιοχή!

ευχαρσιτώ πολύ!

ΚΩΣΤΑΣ
12-04-08, 09:08
Φίλε μου καλημέρα. Οδος Μετόχι, Κορωπί δεν υπάρχει στο destinator ούτε στο iGO. bigsmile

Xapns
12-04-08, 09:49
Δεν μπορώ να καταλάβω τι γράφεις.
Θέλουμε Πόλη - Οδό - Αριθμό.
Πόλη έχεις το Κορωπί, η οδός είναι το Μετόχι (που δεν υπάρχει)
και το (Θέση Λιαγκέριζα) τι είναι;
Μήπως έχεις γράψει κάτι λάθος;
Έψαξα με πόλη το Κορωπί όλες τις οδούς και δεν υπάρχει τπτ από τις δύο ονομασίες που έδωσες!
Κάποια άλλη κοντινή οδό σε αυτή μήπως ξέρεις;

ahilleas
12-04-08, 10:13
ΟΔΟΣ METOXI - ΘΕΣΗ ΛΙΑΓΚΕΡΙΖΑ 19400 ΚΟΡΩΠΙ

θα ήθελα να με βοηθήσετε για το πως θα βρω την παραπάνω περιοχή!

ευχαρσιτώ πολύ!

Βρήκα αυτό στην περιοχή, μήπως σε βοηθήσουν τηλεφωνώντας τους ?
Διεύθυνση : Μετόχι Θέση Λιαγκέριζα Κορωπί
Τηλέφωνο : 2106020592
Κατηγορία : ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

sculper
12-04-08, 23:16
πρέπει να πάω σε αυτή την περιοχή για μια δουλειά, απλά και εγώ δεν βρήκα κάτι σχετικό!

είναι γεγονός ότι δεν έχει γίνει τίποτα ή σχεδόν τίποτα για αυτή την ιδιαιτερότητα....

παλαιότερα έψαχνα κάτι αντίστοιχο στην Ελευσίνα και πάλι δεν βρήκα κάτι....
είναι κρίσιμο...να γίνει κάτι στις επόμενες εκδόσεις.

Xapns
13-04-08, 00:04
Εντάξει για τις (Θέσεις) δεν υπάρχει αυτή η επιλογή, αλλά και η οδός όμως να μην υπάρχει; Κουλό μου φαίνεται!
Εκτός αν δεν έχει γίνει ακόμα χαρτογράφηση στην περιοχή! Τέλος πάντων.
Αυτό που σου προτείνει πάντως ο ahilleas είναι μια καλή λύση αυτή τη στιγμή!
Πάρε και ρώτα και καμία άλλη οδό (κάθετη σε αυτή) μήπως και υπάρχει και βοηθηθείς!

ΚΩΣΤΑΣ
13-04-08, 00:08
...Εκτός αν δεν έχει γίνει ακόμα χαρτογράφηση στην περιοχή! ...

Επειδή δουλεύω συνέχεια Κορωπί είναι τα πράγματα έτσι όπως τα λές. Υπάρχουν περιοχές που δεν έχουν χαρτογραφηθεί. Αλλωστε μην ξεχνάμε ότι το Κορωπί είναι τεράστιο. Αν δεν κάνω λάθος 3ος δήμος σε έκταση στην Ελλάδα !!! grin

Geoponer
13-04-08, 00:31
Υπάρχει μια μικρή περίπτωση να είναι κοντά σε αυτό το σημείο:

Lat: 37°54'42.40"N
Lon: 23°51'55.61"E

Γενικά η περιοχή εκεί λέγεται Τόχι (πιθανώς να βγαίνει από το Μετόχι), τη Λιαγκεριζα πρώτη φορά την ακούω.
Το πώς έφτασα εκεί...απλά η αναζήτηση της τοποθεσίας στο Google μου έβγαλε συγκεκριμένη εταιρεία και επειδή έχω περάσει αρκετές φορές από εκεί, αν δεν με απατά η μνήμη μου πιστεύω πως η εταιρεία βρίσκεται κοντά σε αυτό το σημείο.

Τι να πω, μάλλον η λύση με το τηλέφωνο είναι η καλύτερη μέχρι να αρχίσουν οι εταιρείες εκτός από τηλέφωνο, φαξ και email να δίνουν και το στίγμα τους για να τις εντοπίζουμε! yahoome

sculper
29-04-08, 20:48
Φίλε η οδός λέγεται πλέον ΤΟΧΙ, παλιά ήταν ΜΕΤΟΧΙ και έχει μέινει και αυτό.
Πήρα τηλ. και μου έδωσαν οδηγίες!
Δεν το περίμενα να μην το βρω πάντως.
Αν μπορεί κάποιος ας το μεταφέρει να υπάρχει.
Το έχω πει πολλές φορές ότι υπάρχει αδυναμία σχετικά με κάποιες περιοχές που έχουν απλά ονομασία όπως ΛΙΑΓΚΕΡΙΖΑ κτλ!

απόσο είδα είναι κάθετη στην οδό Φλεμινγκ στο Κορωπί.

Υπάρχει μια μικρή περίπτωση να είναι κοντά σε αυτό το σημείο:

Lat: 37°54'42.40"N
Lon: 23°51'55.61"E

Γενικά η περιοχή εκεί λέγεται Τόχι (πιθανώς να βγαίνει από το Μετόχι), τη Λιαγκεριζα πρώτη φορά την ακούω.
Το πώς έφτασα εκεί...απλά η αναζήτηση της τοποθεσίας στο Google μου έβγαλε συγκεκριμένη εταιρεία και επειδή έχω περάσει αρκετές φορές από εκεί, αν δεν με απατά η μνήμη μου πιστεύω πως η εταιρεία βρίσκεται κοντά σε αυτό το σημείο.

Τι να πω, μάλλον η λύση με το τηλέφωνο είναι η καλύτερη μέχρι να αρχίσουν οι εταιρείες εκτός από τηλέφωνο, φαξ και email να δίνουν και το στίγμα τους για να τις εντοπίζουμε! yahoome