Επιστροφή στο Forum : Destinator 6 - Επίσημη παρουσίαση !!
Eπίσημη παρουσίαση του Destinator 6 απο τις σελίδες της "μαμας" εταιριας "Κατεβάστε" το εταιρικό pdf απο εδώ (http://www.destinatortechnologies.com/export/desttech/downloadGallery/Press/D6_PDA_ONLINE_EN.pdf)..
Aναμένεται να διατεθεί σε πρωτη φάση στην Αγγλία και Γαλλία μέχρι το τέλος Απρίλη ...
Παρουσιάστηκε λοιπόν στην Cebit απο την Destinator Τechnologies η επερχόμενη έκδοση του Destinator με την ονομασία Destinator 6 !!
Oι πρώτες εικόνες ειναι κολακευτικότατες ..
Λέγετε οτι δεν εχουν μείνει στην ανανεωση του graphic interface (ανασχεδιασμενα εικονίδια, "σπασιμο" της μπαρας πληροφοριων στα 2,εικονιδιο στην κεντρική οθονη για την αμεση αυξομειωση της εντασης του ηχειου, βελτιστη φωτεινότητα κ.α)
Αλλα εχουν προχωρήσει σε πολυάριθμες βελτιώσεις με κύριο στόχο να το κανουν το ίδιο γρήγορο και πολυχρηστικό με το ΤΟΜ ΤΟΜ
Πολύς λόγος έγινε για το ενσωματωμενο TMC 3 και για τις υπηρεσιες RDS ΤΜC (που δυστυχώς δεν συνανταμε στην Ελλαδα )
http://www.mobinaute.com/mobinaute/images/G500/G500_destinator6_1.jpghttp://www.pocketpcitalia.com/News/2006/03/Destinator-6--Sar--cos%C3%AC!/9.jpg
http://www.pocketpcitalia.com/News/2006/03/Destinator-6--Sar--cos%C3%AC!/12.jpghttp://www.mobinaute.com/mobinaute/images/G500/G500_destinator6_3.jpg
http://www.mobinaute.com/mobinaute/images/G500/G500_destinator6_4.jpghttp://www.pocketpcitalia.com/News/2006/03/Destinator-6--Sar--cos%C3%AC!/13.jpg
Den prolavame na xaroume to PN vgike to 6 .Ante vre kaloriziko na to xeromaste
Ωραίο φαίνετε. Το πρόβλημα που θα μας παρουσιάσει το destinator 6 μάλλον δεν θα είναι η αγορά αυτού κάθε αυτού του προγράμματος αλλά το ότι οι μισοί και παραπάνω από εμάς θα χρειαστεί να αλλάξουμε το PPC μας!!!!!
Ωραίο φαίνετε. Το πρόβλημα που θα μας παρουσιάσει το destinator 6 μάλλον δεν θα είναι η αγορά αυτού κάθε αυτού του προγράμματος αλλά το ότι οι μισοί και παραπάνω από εμάς θα χρειαστεί να αλλάξουμε το PPC μας!!!!!
That's the spirit ... 8)
Ελπιζω μονο μην ακουσουμε τιποτα οτι δεν θα υποστιριζονται οι νεοι χαρτες για το pn :evil:
Έχουν ανακοινωθεί οι ελάχιστες απαίτησεις που πρέπει να καλύπτει το PDA προκειμένου να τρέχει σωστά το Destinator 6;
Σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο PDA για την πλοήγηση τις επόμενες μέρες και θα ήθελα να είμαι καλυμμένος σε περίπτωση που θα θελήσω (ή αυτό απαιτηθεί για να τρέχουν οι πολύ μελλοντικές ανανεώσεις χαρτών) να αναβάθμίσω το PN σε Destinator 6.
Ελπιζω μονο μην ακουσουμε τιποτα οτι δεν θα υποστιριζονται οι νεοι χαρτες για το pn :evil:
μακαρι φιλε μου μακαρι!!!!
Το ΡΝ 6 από όσο γνωρίζουμε είναι συμβατό με το ΡΝ σε επίπεδο χαρτών και επομένως δεν θα υπάρξει πρόβλημα
Το ΡΝ 6 από όσο γνωρίζουμε είναι συμβατό με το ΡΝ σε επίπεδο χαρτών και επομένως δεν θα υπάρξει πρόβλημα
τοτε ολα μια χαρα!! :wink:
oi elaxistes apaitisis pou prepei na exei to PPC pies einai ?
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. (ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΕΛΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ)
http://www.destinator-update.de/oxid.php/sid/4568586ebfd9dd1164140d60ba8c8824/cl/start/tpl/-/lang/1
ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ:
HINWEIS: Die Auslieferung erfolgt laut Destinator voraussichtlich ab Ende April.
Sollten Sie jetzt schon die aktuelle Destinator PN Version Q3/2005 besitzen oder benφtigen, kφnnen Sie nach dem Verkaufsstart von Destinator 6 kostenlos die Destinator 6 Standard Software (nur Applikation - nicht das Kartenmaterial) downloaden.
Dazu mόssen Sie nur Ihre Destinator PN Version Q3/2005 unter www.destinatortechnologies.com registrieren.
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ PN Q3/2005 (ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) ?
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ PN Q3/2005 (ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) ?
Καλά κατάλαβες, ετσι ακριβως γραφει.
Δωρεάν αναβάθμιση από την εκδοση PN Q3/2005 στο πρόγραμμα αλλά Οχι στους χάρτες.
Φιλικά
Γιωργος.
Ετσι μπράβο γιατί το PN δεν το έχω ούτε ένα μήνα!
:evil:
Ελπίζω να παίζει πάντως το ίδιο καλά στο ΜΙΟ
Chris Lappas
02-04-06, 13:13
Πολύ άσχημη εξέλιξη αυτή, αν εφαρμοστεί και στην Ελλάδα. Θα σημαίνει ότι εμείς οι χρήστες δεν θα χρειάζεται να πληρώνουμε σε κάθε αλλαγή λογισμικού, αλλά σε κάθε ανανέωση χάρτη, δηλαδή πολύ πιο συχνά. Προβλέπω θύελλα διαμαρτυριών…
Εκπλήσσομαι με τις υποθέσεις που κάνετε. Σας δηλώσαμε επανειλημμένα ότι οι επόμενες αναβαθμίσεις χαρτών θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αντίθετα θεωρώ ότι η είδιση αυτή είναι μία θαυμάσια εξέλιξη γιατί θα μας επιτρέψει να σας δώσουμε την νέα έκδοση λογισμικού PN 6 και την νέα έκδοση χαρτών μας μαζί δωρεάν. Στην Ευρώπη όπως ξέρετε, η Destinator συνεργάζεται με την NAVTEQ και προφανώς η τελευταία δεν έχει καμιά διάθεση να δώσει τις νέες εκδόσεις των χαρτών χωρίς αντάλαγμα (η Destinator δεν μπορεί να την υποχρεώσει). Εμείς επαναλαμβάνω εφαρμόζουμε άλλη πολιτική την οποία και ελπίζω ότι εκτιμάτε.
Chris Lappas
02-04-06, 14:27
Για αυτόν τον λόγο τόνισα το "αν". 8)
Αυτό που γράφεις πάντως με χαροποιεί ιδιαίτερα και να είσαι βέβαιος ότι εκτιμάμε ιδιαίτερα την προσπάθεια σας :wink:
Εκπλήσσομαι με τις υποθέσεις που κάνετε. Σας δηλώσαμε επανειλημμένα ότι οι επόμενες αναβαθμίσεις χαρτών θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αντίθετα θεωρώ ότι η είδιση αυτή είναι μία θαυμάσια εξέλιξη γιατί θα μας επιτρέψει να σας δώσουμε την νέα έκδοση λογισμικού PN 6 και την νέα έκδοση χαρτών μας μαζί δωρεάν. Στην Ευρώπη όπως ξέρετε, η Destinator συνεργάζεται με την NAVTEQ και προφανώς η τελευταία δεν έχει καμιά διάθεση να δώσει τις νέες εκδόσεις των χαρτών χωρίς αντάλαγμα (η Destinator δεν μπορεί να την υποχρεώσει). Εμείς επαναλαμβάνω εφαρμόζουμε άλλη πολιτική την οποία και ελπίζω ότι εκτιμάτε.
Εγω δεν θα σταθώ στην δωρεαν ή οχι διαθεση των χαρτών ή του ΡΝ6, θα σταθώ όμως στην ερωτηση αν εκτιμαμε την πολιτική σας.
Το αν εχετε κερδισει την εκτιμηση μας δεν θα το πω εγώ, αλλα οι τοσες θετικές κριτικές χρηστών τοσο εδώ οσο και στο myphone.
Τα λογια λοιπον ειναι περιττά συνεχίστε ετσι ..
Πρωτοπόροι και στην ποιοτητα υπηρεσιών αλλα και στο ανθρωποκεντρικό συστημα που σκύβει πραγματικά στο προβλήμα σου και που σε βλέπει πρωτα σαν φίλο και μετα σαν πελάτη ...
Υπερεκτιμούμε και θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει καμία ένδειξη ασυμβατότητας όσον αφορά τα υπάρχοντα PDA και μιλάω για το ΜΙΟ αυτή τη στιγμή.
Αναμένουμε λοιπόν το 6 ή καλά είμαστε με το PN?
Εμείς έχουμε την έδοση Q3.2005 που απαιτείται? Ρωτάω γιατί η έκδοση μας είναι 5.172 ενώ έχω δεί στο δίκτυο να κυκλοφορεί και 5.180
Εμείς έχουμε την έδοση Q3.2005 που απαιτείται? Ρωτάω γιατί η έκδοση μας είναι 5.172 ενώ έχω δεί στο δίκτυο να κυκλοφορεί και 5.180
φιλε Lysias νομιζω πως ειναι 5.1.80
φιλικα Μακης
Τι απαιτήσεις έχει το d6 γαι να τρέχει σωστά; :?:
Μήπως κάποιος από την NGI μπορεί να επιβεβαιώσει αν αυτό με την δωρεάν αναβάθμιση σε D6 ισχύει και για εμάς; Αν ναι, ξέρεται κάτι για το χρόνο διάθεσης του (στο σχετικό site αναφέρει τέλος Απριλίου);
Καλή ανάσταση σε όλους
Τι απαιτήσεις έχει το d6 γαι να τρέχει σωστά; :?:
Betriebssystem: Windows Mobile™ 2003, 2003 SE und 5.0
Speicherbedarf: mindestens 64 MB RAM
Speicherkarte: 256 MB (empfohlen) SD/MMC/CF
Schnittstelle fόr GPS-Empfδnger: Bluetooth®, USB oder seriell
Zusδtzliche Hardware fόr TMC-Funktion: TMC-fδhiger GPS-Empfδnger
Zusδtzliche Hardware fόr SMS-Funktion: Pocket PC Phone Edition
Απο το http://www.destinator-update.de/oxid.php/sid/f28e926bdee1820f77c8ca034f536f45/cl/details/cnid/-/anid/1c4440e81dd785243.72230779
Δεν υπάρχει ακόμη ούτε beta. Είναι νωρίς ακόμη - δεν υπάρχει πολιτική προς το παρόν. Είμασταν στην Γερμανία αυτή την εβδομάδα.
Δεν υπάρχει ουτε beta? Μα καλά στο site μιλάνε για διάθεση του προιόντος τέλος Aπριλίου.
Και το άλλο για την δωρεάν αναβάθμιση πάλι από εκεί το διάβασα.
Η διεύθυνση για τους ομιλούντες την γερμανική σε πιο πάνω post
Μάλλον η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων δεν είναι και το πιο δυνατό τους σημείο, αν κρίνουμε και απο το παράδειγμα στο πρόσφατο παρελθον
Δεν υπάρχει ουτε beta? Μα καλά στο site μιλάνε για διάθεση του προιόντος τέλος Aπριλίου.
Και το άλλο για την δωρεάν αναβάθμιση πάλι από εκεί το διάβασα.
Η διεύθυνση για τους ομιλούντες την γερμανική σε πιο πάνω post
Μάλλον η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων δεν είναι και το πιο δυνατό τους σημείο, αν κρίνουμε και απο το παράδειγμα στο πρόσφατο παρελθον
Το destinator 6 σύμφωνα με το παραπάνω site θα είναι free update από PN. Η NGI, όπως δήλωσε σε άλλη ενότητα, θα διαθέσει δωρεάν την αναβάθμιση χαρτών χρηστών ΡΝ, οι οποίοι είναι ΣΥΜΒΑΤΟΙ με 6. Αρα το 6 + χάρτες θα είναι δωρεάν αναβάθμιση για τους έχοντες ΡΝ....
Σας επιβεβαιώνω επίσημα ότι οι χάρτες που έχουμε είναι συμβατοί με το 6 και προφανώς θα είναι και οι επόμενες εκδόσεις μας.
Sth germania xekinhse na pwleitai se online-shop:
http://www.handit.de/index.php?fuseaction=detail&katid=&produktid=3757
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 6 ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ SITE
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 6 ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ SITE
Αν αναφερεσαι στο handit, αυτο παρουσιαζει την 4/5/2006 σαν ημερομηνια παραλαβης.
Για να δουμε τελικα...
Δηλαδή το Destinator 6 θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα με τους τρέχοντες χάρτες της NGI, χωρίς προσαρμογή των menu κλπ...κλπ στα Ελληνικά ; :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:
ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE
http://www.destinator-update.de/oxid.php/sid/2dc77697847e20e6771cdeaf5ea95a01/cl/details/cnid/-/anid/1c4440e81dd785243.72230779
Lieferstart zugunsten des neuen Kartenmaterials Q1/2006 verschoben. Auslieferung beginnt vorausscihtlich ab Mitte Mai.
Το έγραψα και σε άλλη ενότητα: το site αυτό δεν είναι το επίσημο της εταιρείας, είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ασχολείται με προϊόντα πλοήγησης.
Σας επιβεβαιώνω επίσημα ότι οι χάρτες που έχουμε είναι συμβατοί με το 6 και προφανώς θα είναι και οι επόμενες εκδόσεις μας.
Δηλαδή το Destinator 6 θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα με τους τρέχοντες χάρτες της NGI, χωρίς προσαρμογή των menu κλπ...κλπ στα Ελληνικά ; :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:
Δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σου. Είναι άλλο πράγμα οι χάρτες και άλλο το περιβάλλον του προγράμματος (μενού, πληκτρολόγιο, φωνητικές οδηγίες). Προφανώς, όταν ξεκινήσει η διάθεση του 6 στην Ελλάδα θα έχει γίνει ο εξελληνισμός του περιβάλλοντος, όπως έγινε και για τις προηγούμενες εκδόσεις.
Δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σου. Είναι άλλο πράγμα οι χάρτες(γνωστόν) και άλλο το περιβάλλον του προγράμματος(γνωστόν)
Το διατυπώνω λίγο διαφορετικά : Αν εγκαταστήσω το Destinator 6 (το πρόγραμμα) έτσι όπως θα πρωτοκυκλοφορήσει, θα συνεργάζεται με τους τρέχοντες χάρτες της NGI ; (περιορίζω την ερώτηση μέχρι εδώ).
:?
Δεν μπορώ να δώσω δεσμευτική απάντηση μέχρι να έχουμε στα χέρια μας το 6 και να το δοκιμάσουμε. Με βάση όμως το δεδομένο ότι οι χάρτες του PN θα είναι συμβατοί με το 6 και εφόσον έχεις άδεια χρήσης των ελληνικών χαρτών, λογικά θα συνεργάζεται. Ας μη βιαζόμαστε όμως, δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε στη Γερμανία!
Δεν μπορώ να δώσω δεσμευτική απάντηση μέχρι να έχουμε στα χέρια μας το 6 και να το δοκιμάσουμε. Με βάση όμως το δεδομένο ότι οι χάρτες του PN θα είναι συμβατοί με το 6 και εφόσον έχεις άδεια χρήσης των ελληνικών χαρτών(έχω άδειες χρήσης για D3 και PN), λογικά θα συνεργάζεται. Ας μη βιαζόμαστε όμως, δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε στη Γερμανία!
Ευχαριστώ :)
Το έγραψα και σε άλλη ενότητα: το site αυτό δεν είναι το επίσημο της εταιρείας, είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ασχολείται με προϊόντα πλοήγησης.
Ισως αλλά η παραπομπή για το site γίνεται από την πρώτη σελίδα της Destinatoreurope (γλώσσα UK ) και όχι από την σελίδα μεταπωλητών οπότε λογικό είναι να υποθέσω οτι υπάρχει κάποια ιδιαίτερη σχέση και παρέχει έγκυρη ενημέρωση.
Πότε θα έχουμε τελική απάντηση για τα εξής :
1) Πότε βγαίνει το 6 και αν η αναβάθμιση από ΡΝ κοστίζει (ή αν κοστίζει η αλλαγή περιβάλλοντος από αγγλικά σε ελληνικά αν κατάλαβα καλά....)?
2) Με την λογική συμβατότητας χαρτών και την δωρεάν χορήγησης από NGI των επόμενων εκδόσεων για ΡΝ αυτόματα δεν θα είναι το ίδιο και για το 6?
3) Από τό δεδομένο χρονοδιάγραμμα προετομασίας του ΡΝ, σε πόσο χρόνο θα είναι έτοιμο το 6 για διάθεση από την ημέρα παραλαβής του από την NGI?
Ευχαριστώ..
Στο 1 & στο 3 δεν θα απαντήσουμε μέχρι να έχουμε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα από τη Destinator Technologies.
Για το 2 έχουμε πει ότι θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τεχνικές ασυμβατότητες των νέων εκδόσεων χαρτών με παλαιότερες εκδόσεις λογισμικού.
Μάλλον άσχημα νέα. Από το γερμανικό σιτε της DESTINATOR
Sprachen
Die Software ist für 9 Sprachen ausgelegt: Englisch (GB & USA), Deutsch, Französisch, Italienisch, Spanisch, Niederländisch, Schwedisch und Dänisch
Μάλλον άσχημα νέα. Από το γερμανικό σιτε της DESTINATOR
Sprachen
Die Software ist für 9 Sprachen ausgelegt: Englisch (GB & USA), Deutsch, Französisch, Italienisch, Spanisch, Niederländisch, Schwedisch und Dänisch
Δεν νομιζω να αφησουν την Ελλαδα απο εξω (οπως και τις υπολοιπες χώρες που δεν ειναι στις απο επανω 9 ) ισως να ειναι η πρωτη φάση εφαρμογης τι να πω τα παιδια θα μας ενημερωσουν συντομα
Εννοούσα 2 πράγματα:
1) Πόσο γρήγορα θα είναι διαθέσιμο
2) Εφοσον είναι άλλο προιόν που θα διατεθεί αργότερα πιθανόν να μην ισχύσει το δωρεαν της αναβάθμισης? :cry: :cry: :cry:
3)Μήπως αυτό εννούσαν από την NGI οτι δεν υπάρχει ούτε σε ΒΕΤΑ? Γιατι αν διατίθεται από την Δευτέρα (HANDIT) μια έκδοση δεν μπορεί να μην υπάρχει ΒΕΤΑ μια βδομάδα πρίν...... Εκτός και αν πωλειται η ΒΕΤΑ....... αλλα αυτά ούτε η MICROSOFT δεν τα κάνει.... :lol: :lol: :lol:
εγώ που πήρα τώρα το Ν560 και σκέφτομαι να πάρω destinator, δεν είναι καλύτερο να περιμένω το 6 από το να πάρω τον άλλο μήνα το PN;
SuperBilly16V
08-05-06, 16:22
Λογικά θα αργήσει ακόμα το 6.
SavvasBlue
13-05-06, 04:32
Εγω πριν 20 περιπου ημερες (27/04/2006) αγορασα ενα Mio A701 απο εξωτερικο, παρηγγειλα απο το e-shop της NGI και παρελαβα ενα Destinator PN και το εγκατεστησα. Περα απο το γεγονος οτι το Mio ειναι μια εξαιρετικη συσκευη εχω να προσθεσω οτι το Destinator PN που το εχω περασει στην κυρια μνημη λειτουργει θαυμασια και πραγματικα πεταει μεσα στο Mio. Επειδη η αγορα του πακετου μου κοστισε αρκετα ελπιζω ειλικρινα να αληθευσουν και να ισχυσουν οσα εχω δει εδω και σε αλλα forums σχετικα με τη δωρεαν αναβαθμιση σε Destinator 6 για κατοχους PN εκδοσης Q4 2005. Θα "απογοητευομουν" αν επρεπε να πληρωσω εκ νεου για νεο λογισμικο. Δεν υπονοω φυσικα οτι καθε φορα που βγαινει ενα νεο Destinator αυτο θα πρεπει να δινεται δωρεαν αλλα μια ενδεχομενη κινηση της NGI να το διαθεσει δωρεαν σε οσους εχουν PN Q4 2005 θα ηταν ευχης εργον και θα καταδεικνυε με τον πιο περιτρανο τροπο οτι η NGI σεβεται τους πελατες της που δεν καταφευγουν σε πλαγιες οδους και καναλια ωστε να αποκτησουν τα προιοντα που αναπτυσσει/προωθει.
Σε επικοινωνια που ειχα με την NGI με ενημερωσαν οτι επομενη αναβαθμιση χαρτη θα ειναι τον Ιουλιο. Ισως μεχρι τοτε να εχει κυκλοφορησει και το D6 και βλεπουμε τι θα ισχυσει τελικα.. Keep your fingers crossed guys.
Εν αναμονη νεοτερων...
SavvasBlue
14-05-06, 05:24
Διαβασα το μεγαλυτερο μερος του forum για το Destinator PN και το μικρο forum του D6. Για να μην λεμε ολοι τα ιδια, θερμα συγχαρητηρια στα παιδια της NGI για την εξαιρετικη δουλεια, την ανοικτη σκεψη, την ελλειψη επαρσης και κομπλεξ που τους διακρινει. Ηθελε μεγαλο θαρρος/θρασσος ωστε να ανοιχτει open θεμα οπου η γνωμη του καθενος ακουγεται χωρις λογοκρισια, υπεκφυγη η αποπειρα αλλοιωσης.
Εγω εχω ενα Mio Α701 και το λογισμικο κυριολεκτικα πεταει. Εχθες πηγα Ναυπλιο και με εστειλε καρφι. Ενα μικρο λαθακι εκανε οταν εφευγα προς Αθηνα και αυτο μεσα στην πολη που αποτι καταλαβα δεν ειναι και καλα καλα ολοκληρη χαρτογραφημενη.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ...ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΙΝΑ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΑΣ ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ....
Φιλικα, Σαββας, Πειραιας
Γειά σας,
Αν επιτρέπεται SavvasBlue , πόσο κόστισε το Mio A701, σαν συσκευή ;
Φιλικά
Μάξιμος
SavvasBlue
15-05-06, 15:20
Γειά σας,
Αν επιτρέπεται SavvasBlue , πόσο κόστισε το Mio A701, σαν συσκευή ;
Φιλικά
Μάξιμος
To πηρα απο Expansys.com.gr και μου κοστισε 580E η συσκευη τελικη τιμη + το Destinator PN 169E = 749Ε συνολο.
Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος σαν τηλεφωνο και PDA αλλα το GPS του με Destinator PN κυριολεκτικα σκοτωνει.
Φιλικα,
Σαββας
O.K. SavvasBlue σ΄ευχαριστώ.
Η εμπειρία σου με το Expansys ήταν καλή ;
Ψάχνωντας, βρήκα στο www.play247.gr τό ίδιο πακέτο με 767 €.
Με ενδιαφέρει το θέμα και θα το ψάξω αρκετά.
Φιλικά
Μάξιμος
Ψάχνωντας, βρήκα στο www.play247.gr τό ίδιο πακέτο με 767 €.
Φιλικά
Μάξιμος
Παντως για να ξερετε,οποιος εχει επαγγελματικο ΑΦΜ ,μπορει να γλιτωσει και ολο το ΦΠΑ.
Εγω προσωπικα το πηρα απο Expansys κοβοντας τιμολογιο και μου κοστισε μονο 480 ευρω.(Τα τιμολογια απο ενδοκοινοτικες συναλλαγες δεν περιεχουν ΦΠΑ).
Κατοπιν το περνας στα παγια εξοδα της επιχείρησης και εισαι οκ!! :wink: :wink:
SavvasBlue
16-05-06, 02:38
Ψάχνωντας, βρήκα στο www.play247.gr τό ίδιο πακέτο με 767 ?.
Φιλικά
Μάξιμος
Μαξιμε,
Ναι η εμπειρια μου με το Expansys ηταν πολυ καλη. Με ενημερωναν με e-mail συνεχως για την πορεια της παραγγελιας αφου λιγο πριν το Πασχα (Μ. Τεταρτη) που το ειχα παραγγειλει ηταν εξαντλημενο και αμεσως μολις παρελαβαν κομματια μου το εστειλαν την Πεμπτη του Πασχα. Το πακετο ειχε οτι επρεπε μεσα και γενικοτερα ολα ηταν πολυ καλα και επαγγελματικα απο τη πλευρα τους. Η δε τηλεφωνικη εξυπηρετηση ηταν πολυ ευγενικη και προθυμη. Δεν εχω καποιο παραπονο, το συνιστω για αγορα. Αν θες περισσοτερα info για τη συσκευη στειλε μου mail στο s_arapoglou@hotmail.com για να μην απασχολουμε το forum.
Σαββας
Achtung: Die neue Destinator 6 Version ist entgegen vormals anders lautenden Herstellerangaben aktuell NICHT f? Acer n35 freigegeben. Laut Destinator wird im Moment an einer schnellen L?g gearbeitet.
Διαθεσιμότητα 3-4 ημέρες
http://www.destinator-update.de/oxid.php/sid/673d35d647901f33571b804ffa8795d6/cl/details/cnid/-/anid/1c4440e81dd785243.72230779
SavvasBlue
17-05-06, 21:27
Achtung: Die neue Destinator 6 Version ist entgegen vormals anders lautenden Herstellerangaben aktuell NICHT f? Acer n35 freigegeben. Laut Destinator wird im Moment an einer schnellen L?g gearbeitet.
Διαθεσιμότητα 3-4 ημέρες
http://www.destinator-update.de/oxid.php/sid/673d35d647901f33571b804ffa8795d6/cl/details/cnid/-/anid/1c4440e81dd785243.72230779
Kai gia emas pou de gennithikame sti Germania ola afta simenoun???
Οτι προς το παρον υπάρχει ασυμβατότητα με το ACER N35
Οι συσκευές που υπαστηρίζονται είναι:
Kompatibilitδtsliste:
* Acer n50, n300
* ASUS MyPal A620, MyPal A730, MyPal A632, MyPal A636
* Bluemedia BM-6255, BM-6280
* DELL Axim X30, Axim X3, Axim X3i, Axim X5, Axim X50, Axim X51
* Fujitsu Siemens Pocket Loox 410, 420, 610, 710, 720, N500, N520
* HP H1940*, hx2210, hx2110, hx2410, hx2750, rx3715, H4150, hx4700, H55xx, h63xx*, hx2190, hx2490, hx2790, hw65xx** * nur Bluetooth ** Fόr dieses Gerδt benφtigen Sie ein Update. Gehen Sie hierzu in den Download Bereich von Destinator.
* i-Mate PDA2, PDA2k, JAM, K-JAM, JasJar
* Mitac Mio 168, Mio 339, Mio 558
* O2-XDA Mini, II, IIi, IIs
* Qtek 2020, 2020i, 9090, S100, S110, 9000, 9100, G100
* Toshiba e400 / e800*** / e830*** *** nur mit kabelgeb. oder CF-Antenne
* Vodafone VPA compact / VPA III VPA compact II / VPA IV
* Yakumo Delta 300 / 300 GPS / 400 alpha GPS / deltaX GPS
Τα ελληνικά τελικά υποστηρόζονται:
Datengrφίe der einzelnen Sprachen:
* Czech - 401 KB
* Danish - 407 KB
* Dutch - 439 KB
* English - 420 KB
* Finnish - 415 KB
* French - 461 KB
* FrenchCanadian - 461 KB
* German - 464 KB
* Greek - 467 KB
* Hungarian - 392 KB
* Italian - 512 KB
* Norwegian - 424 KB
* Polish - 480 KB
* Portuguese - 484 KB
* Russian - 392 KB
* Spanish - 485 KB
* SpanishUS - 425 KB
* Swedish - 504 KB
* Turkish - 369 KB
Πολυ καλα νεα για τους κατοχους των παλαιων σχετικα συσκευών...
ακομα καλυτερα νεα ομως ειναι οτι υποστηριζονται και τα Ελληνικά...
SavvasBlue
18-05-06, 15:30
Πολυ καλα νεα για τους κατοχους των παλαιων σχετικα συσκευών...
ακομα καλυτερα νεα ομως ειναι οτι υποστηριζονται και τα Ελληνικά...
Εγω εχω ενα Mio Α701 που ειναι ολοκαινουργια συσκευη. Ελπιζω να υποστηριχτει συντομα ωστε να περασω το D6 οταν αφιχθει με το καλο. Εχουμε τιποτα νεοτερο NGI guys??
Να τι λεει και στα αγγλικα
The new world of mobile navigation. - Arriving was never simpler!
Note: The new Destinator 6 version is up-to-date NOT approved for the Acer n35 against before times differently reading manufacturer data. According to Destinator for the moment at a fast solution one works.
Kind of supply in favor of the new map material Q1/2006 shifted. Distribution begins vorraussichtlich at in the middle of May.
They possess already a Destinator Vorversion or another navigation software - you send us your purchase voucher simply by fax at +49 (0) 700 - 266,928,333 or by email to destinator6@comwave.de and you are immediately update-entitled.
Update proceeding:
* They order the update equivalent here in our on-line Shop.
* You keep an acknowledgement of receipt of your order subsequently, by email.
* They faxes us the purchase voucher of your navigation software at +49 (0) 700 - 266,928,333 or sends these by email at destinator6@comwave.de -, used up to now, please note you on the purchase voucher your part number of the acknowledgement of receipt.
* If you should not possess the purchase voucher any longer, then you send your original CDs on:
comwave GmbH
- Destinator UPDATE -
Petrol cock STR. 21
85221 DAK-strike
Germany
Sending of the CDs in happens at own expense and the return of these CDs after receipt in our house is impossible. This applies also, should not come the sales contract not. Please you note your part number also here.
Kind of supply in favor of the new map material Q1/2006 shifted. Distribution begins vorausscihtlich at in the middle of May.
If you should the current Destinator pn version Q3/2005 now possess or need, you can downloaden after the sales start of Destinator 6 free of charge the Destinator 6 standard software (only application - not the map material).
In addition you must register only its Destinator pn version Q3/2005 under www.destinatortechnologies.com.
Destinator 6 software update west and Eastern Europe - the fire-new navigation solution for Microsoft Windows pocket PC! Inclusive Travellers journal and Windows mobile 5 support.
With Destinator 6 for PDAs a new era in the world of mobile navigation begins. Destinator 6 make a simple prompting, clear maps in the 2D or 3D-Modus and numerous innovative functions the indispensable travel companion in the car, to foot or on the bicycle.
Whether you are constant in your occupation on axle, whether you rather enjoy the landscape on the vacation trip instead of the road map to study or whether you would like to come on its daily routine travels simply only time and cost-saving without back-up to the goal - the various application type of Destinator 6 will inspire you.
The high-quality Routing and RH-Routing as well as the most current map material and the newest stower identification technology in the Destinator 6 make a guarantor for fast ways from your PDA!
Characteristics:
* Map material of west and Eastern Europe - conditions Q1/2006 NAVTEQ.
* Destinator TJ including - for taxation recognized travel book - so simply was the documentation of business travels never!
* borderspreading navigation
* QuickNav Button - with only one click in a preset address navigate - the ideal “Home Button”
Pedestrian mode (“Walker mode”)
* TMC support (special government inspection department receiver necessarily)
* Landscape mode
* Convey the own location by SMS to other terminals with Destinator navigation system
* new and revised 3-D opinion with many Destails
* plan routes with several intermediate objectives - optimal for vacation and experience travels
Nearly
* Routes (new) Berechung within seconds
* With only one click on the QuickNav Button to a preset address
* Address input over finger-operated keyboard on the screen
* Store each place with only one click
* Landspreading navigation without map changes
Smart
* Navigation goals from process, favorite and POI lists or Microsoft Outlook contacts enter
* Detailed screen and language guidance in 20 languages (details after feature will follow)
* Planning and optimization of routes also over several intermediate objectives
* Vehicle navigation on fastest or shortest distance
* Pedestrian navigation in parks and city centres
Friendly
* Quick installation, activation
* Short Tutorial for an easy start
* Great 2D-/3D-Kartendarstellung with street names
* Day/night opinion or maneuver list
* Mute switch on the main screen
* Distance to the destination as well as to the arrival time on the screen
Interactive
* Motoring information over TMC (further hardware necessarily) via RDS without additional costs
* Dispatch and receipt of location data and goals via SMS (further hardware necessarily)
* Announcement of favorites and POIs on the map
* Unrestricted number from POIs to the downloaden
Contained countries - conditions Q1/2006 NAVTEQ
* Alps (consisting of Austria, Switzerland, north Italy, southeast France, South Germany) - 223 MT
* Denemark Norway Sweden Finland - 223 MT
* Germany - 233 MT
* European Union Roads - 82.4 MT
* Benelux (consisting of Belgium, the Netherlands and lux castle) - 85.5 MT
* France - 205 MT
* Greece - 7.56 MT
* Iberia (consisting of Spain and Portugal) - 210 MT
* Italy - 179 MT
* UK/Ireland (consisting of Great Britain and Ireland) - 178 MT
* Eastern Europe (consisting of Latvia, Litauen, Estland, Poland, Czech Republic of, Slowakei, Hungary, Slovenia) - 83.9 MT
Data size of the individual languages:
* Czech - 401 KB
* Danish - 407 KB
* Dutch - 439 KB
* English - 420 KB
* Finnish - 415 KB
* French - 461 KB
* FrenchCanadian - 461 KB
* German - 464 KB
* Greek - 467 KB
* Hungarian - 392 KB
* Italian - 512 KB
* Norwegian - 424 KB
* Polish - 480 KB
* Portuguese - 484 KB
* Russian - 392 KB
* Spanish - 485 KB
* SpanishUS - 425 KB
* Swedish - 504 KB
* Turkishly - 369 KB
Conditions for system PDA
* Operating system: Windows Mobile™ 2003, 2003 SE and 5.0
* Storage requirement: at least 64 MT RAM
* Memory card: 256 MT (recommended) SD/MMC/CF
* Interface for government inspection department receivers: Bluetooth
Από την NGI τι νέο έχουμε ?? Ελπίζω να μας απαντήσουν σύντομα αν και πλέον είναι σαφέςς ότι το 6 έρχεται ως αναβάθμηση χωρίς χρέωση από το ΡΝ. Ελπίζω να έχουμε μια απάντηση καθώς και εκτίμηση χρόνου παράδοσης του 6, ο οποίος μάλλον θα είναι σύντομος αν λάβουμε υπόψη την συμβατότητα των χαρτών με ΡΝ.... Zep ??
Κανένα απολύτως. Μην προτρέχετε σε συμπεράσματα.
SavvasBlue
19-05-06, 01:47
Κανένα απολύτως. Μην προτρέχετε σε συμπεράσματα.
Δε χρειαζεται να προτρεχουμε guys..οτι ειναι θα μας ενημερωσουν τα παιδια απο την NGI καθως θα εχουν εκεινοι πρωτοι χειροπιαστα νεοτερα σαν επισημοι φορεις.
Παντως οι απαιτησεις σε χωρο ελπιζω να αφορουν σε χαρτες και οχι για το προγραμμα καθαυτο μιας και δε ξερω κανενα PPC με 256+ RAM. To Destinator κατα την ταπεινη μου αποψη και εμπειρια τρεχει πολυ καλυτερα απο την κυρια μνημη παρα απο τη Storage...
Αντε με το καλο και προς μερια μας το D6...! :)
SavvasBlue
20-05-06, 02:08
Παντως μια καλη ιδεα θα ηταν να μπορουσαμε να κατεβαζουμε updates στα ΡΟΙ's η εστω να μπορουμε να τα κανουμε edit οι ιδιοι...
Τα νέα για το destinator 6 είναι ευχάριστα. Έγω έχω το ΡΝ σε loox N560 (ανάλυση 640Χ480). Το ΡΝ λειτουργεί άψογα στο Ν560 αλλά δεν εκμεταλεύεται την ανάλυση του Ν560. Ένα αρχείο που βρείκα στο myphone ανεβάζει την ανάλυση αλλά δεν διαβάζονται οι οδοί και γενικά η πληροφορίες. Ελπίζω η έκδοση 6 να είναι βελτιωμένη σε αυτό το σημείο. Όπως και να 'χει, πάντος το περιμένουμε με ανυπομονησία.
απο χθες πάντως η Handit.de το διαθέτει στην γερμανική αγορά
Ερώτηση :
Αν πάρουμε το 6 από το εξωτερικό (από νόμιμο ΡΝ με αναβάθμιση) οι σημερινοί ελληνικοί χάρτες του ΡΝ θα παίζουν ????
SavvasBlue
24-05-06, 01:45
Καλη ερωτηση αυτη. Παντως δε βλεπω το λογο, αν παρουμε την Αγγλικη εκδοση και εγκαταστησουμε τους English χαρτες και οχι τους Unicode μαζι με Αγγλικο Voice, να μη δουλεψει. Εγω προσωπικα θα περιμενω την Εξελλινισμενη εκδοση απο τα παιδια της NGI. Δεν υπαρχει λογος να βιαστω να παρω ενα προιον αφου θα ερθει συντομα στην Ελλαδα και δεν θα διαφοροποιειται τιμολογιακα απ' οτι φαινεται απο το καθεστως που ισχυει στις υπολοιπες χωρες.
jimmisrouvas
24-05-06, 05:56
Lete na paroume to Dest 6 mazi me tin anabathmisi ton xarton ton Ioulio???Kouti tha itan
SavvasBlue
24-05-06, 14:18
Lete na paroume to Dest 6 mazi me tin anabathmisi ton xarton ton Ioulio???Kouti tha itan
Μακαρι Jim να εισαι γουρλης και να μας κατσει ετσι..!!! :D
Ερώτηση :
Αν πάρουμε το 6 από το εξωτερικό (από νόμιμο ΡΝ με αναβάθμιση) οι σημερινοί ελληνικοί χάρτες του ΡΝ θα παίζουν ????
To 6 ήδη πωλείται στο εξωτερικό. Μήπως θα μπορούσε η NGI να κάνει ένα τηλέφωνο στη μαμά εταιρεία να μας ενημερώσει τι ΑΚΡΙΒΩΣ και ΠΟΤΕ ακριβώς γίνεται γιατί εδώ στο ελλάδα έχουμε μείνει με το "δεν το έχουμε ούτε σε beta". Περιμένουμε μια απάντηση ....
Σε Beta το έχουμε πλέον και επιβεβαιώνονται όλα όσα θετικά έχουμε ήδη γράψει. Να είστε σίγουροι ότι θα φροντίσουμε να κυκλοφορήσει το ταχύτερο δυνατόν στην Ελλάδα χωρίς όμως να δημιουργηθεί το «μπάχαλο» (συγνώμη για την έκφραση) που δημιουργήθηκε όταν περάσαμε από το 3 στο PN.
Σε Beta το έχουμε πλέον και επιβεβαιώνονται όλα όσα θετικά έχουμε ήδη γράψει.
Όπως; :)
Γειά σας,
Αρχικά είχα το πρόβλημα Destinator 3 ή ΡΝ.
Τώρα έγινε ΡΝ ή 6.
Είναι καλύτερα να περιμένω ; και άν ναί, πόσο ;
Φιλικά
Μάξιμος
Γιατί να περιμένεις, όταν λέγεται ότι η αναβάθμιση από PN σε 6 θα είναι δωρεάν;
Διότι από την NGi δεν είναι ακόμα επίσημα επιβεβαιωμένο. :(
SavvasBlue
26-05-06, 18:15
Σε Beta το έχουμε πλέον και επιβεβαιώνονται όλα όσα θετικά έχουμε ήδη γράψει. Να είστε σίγουροι ότι θα φροντίσουμε να κυκλοφορήσει το ταχύτερο δυνατόν στην Ελλάδα χωρίς όμως να δημιουργηθεί το «μπάχαλο» (συγνώμη για την έκφραση) που δημιουργήθηκε όταν περάσαμε από το 3 στο PN.
Κρατηστε μας ενημερους παιδια...οργανωστε το θεμα αναβαθμιση απο το PN σε D6 οπως θεωρειτε καλυτερα και πειτε μας τι και πως θα γινει. Αν μπορειτε ετοιμαστε και καποιο info στο site σας σχετικα με το τι εχει βελτιωθει/αλλαξει στο D6 ωστε να ενημερωθουμε.
SavvasBlue
26-05-06, 18:26
Διότι από την NGi δεν είναι ακόμα επίσημα επιβεβαιωμένο. :(
Αφου απ' οτι φαινεται δεν εχεις παρει κανενα ακομα, μπορεις να παρεις τωρα το PN και περιμενεις με το καλο το 6 οταν ερθει να το περασεις, ειτε περιμενεις ως οτου ερθει το 6 και το παιρνεις τοτε. Σε καθε περιπτωση εσυ θα πληρωσεις το αντιστοιχο αντιτοιμο και μαλιστα αν το D6 δε δοθει δωρεαν και εσυ εχεις αγορασει τωρα το ΡΝ δε θα σου αρεσει να ξαναπληρωσεις γιαυτο θα σε συμβουλευα να περιμενεις εκτος και αν τα παιδια ξερουν κατι παραπανω και το πουν...
Διότι από την NGi δεν είναι ακόμα επίσημα επιβεβαιωμένο. :(.
Μην αγοράσεις ακόμα τίποτα. Η NGI πρέπει να κάνει κάποια ανακοίνωση την στιγμή που το 6 πωλείται και υπάρχει έξω. Αν και το update θα είναι δωρεάν δεν βλάπτει να περιμένεις λίγο ακόμα (δεν θα χάσεις και τίποτα) για 100%. Ακόμα είναι και το θέμα χαρτών :roll: Αρα περιμένεις....
Μην αγοράσεις ακόμα τίποτα. Η NGI πρέπει να κάνει κάποια ανακοίνωση την στιγμή που το 6 πωλείται και υπάρχει έξω. Αν και το update θα είναι δωρεάν δεν βλάπτει να περιμένεις λίγο ακόμα (δεν θα χάσεις και τίποτα) για 100%. Ακόμα είναι και το θέμα χαρτών :roll: Αρα περιμένεις....
H NGΙ, από ότι έχουν αναφέρει, έχει ήδη beta έκδοση του Destinator 6 και δοκιμάζεται. Απ' ότι μάλιστα είπαν, οι χάρτες του PN θα είναι συμβατοί με το 6. Αυτό όμως που με προβληματίζει είναι το εξής:
Πως γίνεται να πωλείται το Destinator 6 στο εξωτερικό, να υπάρχει ήδη η beta έκδοση εδώ και να δοκιμάζεται και ακόμα να μην γνωρίζει η NGI την πολιτική διάθεσης που θα ακολουθηθεί. Είναι δυνατόν; Αυτό δεν αποφασίζεται μια ημέρα πριν την διαθεσιμότητα. Το Destinator 6 είνα προ των πυλών και η πολιτική διάθεσης λογικά έχει αποφασιστεί ήδη. Οπότε σκέφτομαι ότι το πιο λογικό είναι η NGI να μην θέλει να το ανακοινώσει ακόμα.
Αν εγώ ήμουν η NGI και ήξερα ότι η αναβάθμιση από PN σε 6 θα χρεώνεται κανονικά, τότε δεν θα το ανακοίνωνα παρά μόνο ελάχιστες μέρες ή ίσως και την ίδια μέρα της διάθεσής του για να πουλάω ακόμα το PN μέχρι τότε και να μην πέσουν οι πωλήσεις διότι όλοι οι υποψήφιοι αγοραστές θα περιμένουν την νέα έκδοση.
Στην αντίθετη περίπτωση, αν ήξερα ότι τελικά θα δίνεται δωρεάν στους υπάρχων χρήστες του PN, τότε δεν θα έιχα κανένα πρόβλημα να το ανακοινώσω από τώρα.
Άρα το μυαλό μου πηγαίνει στην πρώτη περίπτωση. Ελπίζω να βγω ψεύτης και να μην συμβαίνει αυτό αλλά επιμένω... Είναι δυνατόν να πωλείται ήδη το προγραμμα έξω και να μην γνωρίζει η Ngi την πολιτική που θα ακολουθήσει σε λίγο καιρό (προφανώς θα θέλουν να το συνδυάσουν με τους νέους χάρτες τον Ιούλιο για λόγους διαφήμισης);
Σε κάθε περίπτωση πάντως νομίζω ότι η NGI οφείλει να μας ενημερώσει άμεσα, τουλάχιστον για το πότε θα δημοσιοποιήσει την περίφημη πλέον πολιτική διάθεσης του Destinator 6.
H NGΙ, από ότι έχουν αναφέρει, έχει ήδη beta έκδοση του Destinator 6 και δοκιμάζεται. Απ' ότι μάλιστα είπαν, οι χάρτες του PN θα είναι συμβατοί με το 6. Αυτό όμως που με προβληματίζει είναι το εξής:
Πως γίνεται να πωλείται το Destinator 6 στο εξωτερικό, να υπάρχει ήδη η beta έκδοση εδώ και να δοκιμάζεται και ακόμα να μην γνωρίζει η NGI την πολιτική διάθεσης που θα ακολουθηθεί. Είναι δυνατόν; Αυτό δεν αποφασίζεται μια ημέρα πριν την διαθεσιμότητα. Το Destinator 6 είνα προ των πυλών και η πολιτική διάθεσης λογικά έχει αποφασιστεί ήδη. Οπότε σκέφτομαι ότι το πιο λογικό είναι η NGI να μην θέλει να το ανακοινώσει ακόμα.
Αν εγώ ήμουν η NGI και ήξερα ότι η αναβάθμιση από PN σε 6 θα χρεώνεται κανονικά, τότε δεν θα το ανακοίνωνα παρά μόνο ελάχιστες μέρες ή ίσως και την ίδια μέρα της διάθεσής του για να πουλάω ακόμα το PN μέχρι τότε και να μην πέσουν οι πωλήσεις διότι όλοι οι υποψήφιοι αγοραστές θα περιμένουν την νέα έκδοση.
Στην αντίθετη περίπτωση, αν ήξερα ότι τελικά θα δίνεται δωρεάν στους υπάρχων χρήστες του PN, τότε δεν θα έιχα κανένα πρόβλημα να το ανακοινώσω από τώρα.
Άρα το μυαλό μου πηγαίνει στην πρώτη περίπτωση. Ελπίζω να βγω ψεύτης και να μην συμβαίνει αυτό αλλά επιμένω... Είναι δυνατόν να πωλείται ήδη το προγραμμα έξω και να μην γνωρίζει η Ngi την πολιτική που θα ακολουθήσει σε λίγο καιρό (προφανώς θα θέλουν να το συνδυάσουν με τους νέους χάρτες τον Ιούλιο για λόγους διαφήμισης);
Σε κάθε περίπτωση πάντως νομίζω ότι η NGI οφείλει να μας ενημερώσει άμεσα, τουλάχιστον για το πότε θα δημοσιοποιήσει την περίφημη πλέον πολιτική διάθεσης του Destinator 6.
Giati dyilizetai ton konwpa re paidia kanete ypotheseis kai ektoxevete kathgories apo edw kai apo ekei kai xwris stoixeia ...
Pragmatika den blepw ton logo gia thn olh premoura me to Destinator 6.
Sthn parousa fash otan malista kala kala den exei 5 mhnes to PN sthn Ellada kai den exei ginei akoma to 1/3 ths aposveshs aftou.
Opoios thelei to 6 na paei na to agorasei mesw Net apo Germania kai eite na arkestei me tous manhsious xartes thn Navteq eite na kanei tis dokimes tou elefthera me aftous tou PN tou 3 h den xerw egw ti allo exei kata nou ..
To na exanagazeis kai na apaiteis dhmiourgontas entupwseis kai ekbiazontas mia apanthsh mesw ypothesewn einai to mono efkolo , to diskolo fainetai einai na pas kai agoraseis to proion pou toso thes .
Giati otan goustareis kati pas kai to pairneis kai den perimeneis kanenan me eikasies kai parakalia na sto ferei sta xeria ...
Giati dyilizetai ton konwpa re paidia kanete ypotheseis kai ektoxevete kathgories apo edw kai apo ekei kai xwris stoixeia ...
Sthn parousa fash otan malista kala kala den exei 5 mhnes to PN sthn Ellada kai den exei ginei akoma to 1/3 ths aposveshs aftou.
Opoios thelei to 6 na paei na to agorasei mesw Net apo Germania kai eite na arkestei me tous manhsious xartes thn NAvman eite na kanei tis dokimes tou elefthera me aftous tou PN tou 3 h den xerw egw ti allo exei kata nou ..
To na exanagazeis kai na apaiteis dhmiourgontas entupwseis kai ekbiazontas mia apanthsh mesw ypothesewn einai to mono efkolo , to diskolo fainetai einai na pas kai agoraseis to proion pou toso thes .
Giati otan goustareis kati pas kai to pairneis kai den perimeneis kanenan me eikasies kai parakalia na sto ferei sta xeria ...
Αυτή είναι η άποψη σου και είναι σεβαστή. Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω για ποιο λόγο παραπληροφορείς τους αναγνώστες. Τις κατηγορίες που εκτοξεύονται που τις είδες;
Έχω ακούσει από πολλά στόματα ότι η NGi σέβεται πολύ τους πελάτες της και είναι πάντα ανοικτή στον διάλογο. Που λοιπόν θίχτηκες εσύ και πιστεύεις ότι εμείς παρακαλάμε ενώ εσύ υπονοείς ότι ό,τι γουστάρεις πας και το παίρνεις; Αν εσύ βρίσκεσαι σε οικονομική κατάσταση να παίρνεις κάτι και μετά από 1 μήνα που βγαίνει η νέα του έκδοση πας και το παίρνεις πάλι, πάρε μας κι εμάς ένα για να μην εξαναγκάζουμε όπως λες την Ngi να μας ενημερώσει μιας και εσένα σου περισσεύουν.
Τώρα όποιος θέλει να πάρει το 6 δεν θα του πεις εσύ τι να κάνει. :x
Ότι έχει κατά νου, όπως λες, θα το κάνει.
Όπως μπορείς να δεις και σε παραπάνω μηνύματα, άλλοι φίλοι συμβουλεύουν ότι είναι προ των πυλών η διάθεση του Destinator 6 και ένας υποψήφιος αγοραστής καλά θα είναι να περιμένει. Ξέρεις, αντίθετα με σένα κάποιοι κοιτάζουν και το προσωπικό τους συμφέρον μη δαπανόντας χρήματα χωρίς να το ψάξουν λίγο.
Δεν συνεχίζω αντιπαράθεση μαζί σου, εκτός ιδιαίτερου λόγου, μιας και η τοποθέτησή σου επικεντρώνεται στην οικονομική σου δυνατότητα ως επι τω πλείστον και δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ.
Κλείνω λέγοντάς σου ότι η Ngi πραγματικά έχει κάνει αξιόλογη δουλειά και έχει ανοικτό διάλογο με όλους και γι΄αυτό υποστηρίζουμε αυτήν την προσπάθεια και περιμένουμε με το καλό να το αποκτήσουμε αγοράζοντάς το και όχι με άλλους... έμμεσους τρόπους.
Opoios thelei to 6 na paei na to agorasei mesw Net apo Germania kai eite na arkestei me tous manhsious xartes thn NAvman eite na kanei tis dokimes tou elefthera me aftous tou PN tou 3 h den xerw egw ti allo exei kata nou ..
Το θέμα είναι η πολιτική μιας εταιρείας, η συνεργασία της με την μαμά εταιρεία και πως αυτή υλοποιείται.
Αλλά ας τα δούμε αναλυτικά,
α) τι σχέση έχει αν το ΡΝ έχει μόνο 5 μήνες ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?? (αλλά σου απαντώ και σε αυτό ότι στο εξωτερικό έχει τουλάχιστον 1 χρόνο ή μήπως ξεχάσαμε όλοι μας το ότι θα ήταν έτοιμο από τον σεπτέμβριο του 2005 για διάθεση και τελικά το πήραμε μάρτιο 2006??
β) ελπίζω να μην έχεις κάποια καλύτερη πληροφόρηση από την NGI γιατί όταν μας λές ότι δεν κάναμε απόσβεση ούτε το 1/3 από το ΡΝ μας ετοιμάζεις για νέα συμμετοχή!! Και τέλος πάντων το τί κάνει ο καθένας με τα χρήματα του πιστεύω είναι δικό του θέμα και μόνο.
γ) Συμφωνώ με το DEMON σχεδόν σε όλα. Περιμένουμε από την NGI μια ξεκάθαρη απάντηση. Πότε θα διατεθεί το 6 και κυρίως αν θα χρεωθεί κάποιο update. Το πρώτο ερώτημα μπορεί να έχει (και λογικά) κάποιο χρονικό εύρος αλλά το δεύτερο χρήζει άμεσης απάντησης. Δηλ. γιατί έξω ξέρουν και αγοράζουν κάτι ποιό γρήγορα από εμάς ?? Εμείς όταν είναι να πληρώσουμε δεν δίνουμε τα ίδια EURO με αυτούς????
δ) Βιαζόμαστε γιατί ότι και αν έχω κάνει στο ΜΙΟ168 η συμπεριφορά του είναι ΑΡΓΗ. Κάτι σαν την mercedes-maclaren. Πέρσι είχε ταχύτητα (δηλ. το 3) φέτος λέει έχει αξιοπιστία (δηλ. είναι καλύτερο αλλά πιό αργό :) ).
ε) Τέλος εδώ συζητάμε (και ευχαριστούμε την NGI για αυτό) και ΔΕΝ ΕΓΚΒΙΑΖΟΥΜΕ κανέναν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τα αυτονόητα με τους ευρωπαίους. Ισως καιρός είναι να καταλάβουμε οτι είμαστε ευρώπη και να αρχίσουμε να το δείχνουμε και όχι μόνο να το λέμε....
Εγώ πιστεύω ότι οι άνθρωποι της NGI απλώς περιμένουν να σιγουρευτούν ότι η καινούργια έκδοση είναι πλήρως συμβατή με τους χάρτες της καθώς επίσης και να βεβαιώσει σε ποιες συσκευές μπορεί να δουλεύψει απρόσκοπτα το καινούργιο Destinator.
Για φανταστείτε να υπάρχει κάποιου είδους ασυμβατότητα στους χάρτες ή σε κάποιες συσκευές. Θα ήταν υπεύθυνο να επιτραπεί η κυκλοφορία του προϊόντος με τους χάρτες της; Ποιος θα άκουγε μετά τα παράπονα;
Επειδή ασχολούμαι με την ανάπτυξη λογισμικού, ένα από τα σημαντικότερα βήματα ενός κύκλου ανάπτυξης ενός προϊόντος λογισμικού είναι και το Q.A. (Quality Assurance).
Λίγη υπομονή κανέναν δεν έβλαψε. Πιστεύω ότι το τελικό προϊόν θα μας αποζημιώσει όλους.... :wink:
Εγώ πιστεύω ότι οι άνθρωποι της NGI απλώς περιμένουν να σιγουρευτούν ότι η καινούργια έκδοση είναι πλήρως συμβατή με τους χάρτες της καθώς επίσης και να βεβαιώσει σε ποιες συσκευές μπορεί να δουλεύψει απρόσκοπτα το καινούργιο Destinator.
Για φανταστείτε να υπάρχει κάποιου είδους ασυμβατότητα στους χάρτες ή σε κάποιες συσκευές. Θα ήταν υπεύθυνο να επιτραπεί η κυκλοφορία του προϊόντος με τους χάρτες της; Ποιος θα άκουγε μετά τα παράπονα;
Επειδή ασχολούμαι με την ανάπτυξη λογισμικού, ένα από τα σημαντικότερα βήματα ενός κύκλου ανάπτυξης ενός προϊόντος λογισμικού είναι και το Q.A. (Quality Assurance).
Λίγη υπομονή κανέναν δεν έβλαψε. Πιστεύω ότι το τελικό προϊόν θα μας αποζημιώσει όλους.... :wink:
Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου και είμαι σύμφωνος με την NGi στο να κάνει όλα τα απαραίτητα test πριν το διαθέσει στην αγορά. Κανένας νομίζω δεν έχει αντίρρηση στο να περιμένει λιγάκι ακόμα ώστε να παραλάβει ένα αξιόπιστο προϊόν. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής:
Δεν έχουν γίνει ήδη οι δοκιμές από την μαμά εταιρία; Αυτή δεν είναι η υπεύθυνη του evaluation & testing του προγράμματός της; Αφού ήδη κυκλοφορεί στο εξωτερικό δεν μπορεί να έρθει σε συνεννόηση με άλλους εμπορικούς συνεργάτες της destinator σε άλλες χώρες να δει τι γίνεται; Τα ίδια pda χρησιμοποιούμε. Δεν ξέρω απλά ερωτώ... :?
Μιας και ασχολούμαι κι εγώ με την ανάπτυξη λογισμικού και όχι μόνο, θα ήθελα να σου υπευνθυμίσω ότι εκτός από το Q.A. υπάρχει και το Β.Ε. που σημαίνει Business Excellence. Ένα μεγάλο ποσοστό λοιπόν των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού μοντέλου ακούει στο όνομα Customer Satisfaction και μια μεγάλη εταιρία δίνει μεγάλη βάση σε αυτό. Ο εννοών νοείτω... :wink:
Το θέμα είναι η πολιτική μιας εταιρείας, η συνεργασία της με την μαμά εταιρεία και πως αυτή υλοποιείται.
α) τι σχέση έχει αν το ΡΝ έχει μόνο 5 μήνες ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?? (αλλά σου απαντώ και σε αυτό ότι στο εξωτερικό έχει τουλάχιστον 1 χρόνο ή μήπως ξεχάσαμε όλοι μας το ότι θα ήταν έτοιμο από τον σεπτέμβριο του 2005 για διάθεση και τελικά το πήραμε μάρτιο 2006??
Dhladh tha protimouses ena programma buggy me problimata tote paw paso..
β) ελπίζω να μην έχεις κάποια καλύτερη πληροφόρηση από την NGI γιατί όταν μας λές ότι δεν κάναμε απόσβεση ούτε το 1/3 από το ΡΝ μας ετοιμάζεις για νέα συμμετοχή!! Και τέλος πάντων το τί κάνει ο καθένας με τα χρήματα του πιστεύω είναι δικό του θέμα και μόνο.
Pliroforisi den exw kai oute doulevw gia thn NGI opws mporei na nomizeis koinh logikh kai nous xreiazete gia na katalabei kaneis oti ena proion se tosous ligous mhnes kikloforias den mporei na exei kanei aposvesi
Oso gia ta xrhmata pou les oti einai diko sou thema egw sou apantw to exw parageilei kai to perimenw to 6 alla den to kanw thema kai oute ekviazw kanenan
γ) Συμφωνώ με το DEMON σχεδόν σε όλα. Περιμένουμε από την NGI μια ξεκάθαρη απάντηση. Πότε θα διατεθεί το 6 και κυρίως αν θα χρεωθεί κάποιο update. Το πρώτο ερώτημα μπορεί να έχει (και λογικά) κάποιο χρονικό εύρος αλλά το δεύτερο χρήζει άμεσης απάντησης. Δηλ. γιατί έξω ξέρουν και αγοράζουν κάτι ποιό γρήγορα από εμάς ?? Εμείς όταν είναι να πληρώσουμε δεν δίνουμε τα ίδια EURO με αυτούς????
Ta parapona sou kai oi erwthseis peri diathesis sthn Destinator technologies kai oxi sthn NGI afth xartes ftiaxnei an deineis ta lefta opws kai oi alloi evrwpaioi pare to 6 apo exw me tous enswmatwmenous ths Navteq oso gia to an xrewthei nomizw oti exei apanththei apo ton zepellin hdh psaxe sto forum na breis thn apanthsh ...
δ) Βιαζόμαστε γιατί ότι και αν έχω κάνει στο ΜΙΟ168 η συμπεριφορά του είναι ΑΡΓΗ. Κάτι σαν την mercedes-maclaren. Πέρσι είχε ταχύτητα (δηλ. το 3) φέτος λέει έχει αξιοπιστία (δηλ. είναι καλύτερο αλλά πιό αργό :) ).
Ma den mporei na thes na sou trexei to 6 sto MIO168 einai paralogo kalos h kakos etsi einai h texnologia kainourio programma kainourio mhxanaki den vlepeis ti ginetai me ta Vista kai tis pwlhseis newn epexergastwn Apo AMD kai Intel
ε) Τέλος εδώ συζητάμε (και ευχαριστούμε την NGI για αυτό) και ΔΕΝ ΕΓΚΒΙΑΖΟΥΜΕ κανέναν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τα αυτονόητα με τους ευρωπαίους. Ισως καιρός είναι να καταλάβουμε οτι είμαστε ευρώπη και να αρχίσουμε να το δείχνουμε και όχι μόνο να το λέμε....
ELEOS RE PETRO ELEOS PRAGMATIKA!!
An milate gia thn NGI etsi kai exete parapono ti tha prepei na kanete me kapoious allous pou yperxrewnoun ena proion 50% epanw xwris support kai poulwntas aera exelinizontas ena paketo me ena programma pou kikloforei sthn agora edw kai 3 xronia kai pasarontasto ws patenta dikia ths diplokleidwnontas ta akleidwta ...
Pragmatika se thewrw filo kai den thelw na mpw sto tripaki ths antiparathesis kai to stamatw edw ..
Χρήστος Λάππας
28-05-06, 22:32
Έχω την εντύπωση ότι το θέμα δεν εξαρτάται από "εδώ", αλλά από την Destinator Technologies, η οποία δεν φαίνεται να έχει πάρει την Ελληνική αγορά και πολύ σοβαρά, αν κρίνουμε από τον χρόνο που τελικά απαιτήθηκε μέχρι να γίνει το PN διαθέσιμο και στην χώρα μας.
Ελπίζω να μην περιμένουμε και πάλι κανένα χρόνο μέχρι να μπορέσουμε να έχουμε το 6 στα χέρια μας, αν και με το κακό προηγούμενο του PN, δεν το βλέπω και εντελώς απίθανο. Κρίμα πραγματικά που η NGI δεν έχει βρει τον τρόπο να συνεργαστεί και με άλλες εταιρίες λογισμικού δορυφορικής πλοήγησης.
Ma den mporei na thes na sou trexei to 6 sto MIO168 einai paralogo kalos h kakos etsi einai h texnologia kainourio programma kainourio mhxanaki den vlepeis ti ginetai me ta Vista kai tis pwlhseis newn epexergastwn Apo AMD kai Intel
[quote=ahilleas]
Από www.destinatortechnologies.com
Is your PDA Destinator 6 compatible?
Destinator 6 runs on all Windows Mobile 5 devices.
Not every PocketPC is suitable for GPS navigation due to, for example, missing or incompatible interfaces. You will find a list of Destinator 6 compatible devices (not necessarily complete) here.
Manufacturer - Device Type
Acer n50 / n300
ASUS MyPal A620 / MyPal A730 A632 / A636
Bluemedia BM-6255 / BM-6280
DELL Axim X30 / Axim X3 / Axim X3i / Axim X5 / Axim X50 / Axim X51
Fujitsu Siemens 410 / 420 / 610 / 710 / 720 N500 / N520
HP H1940* / hx2210 / hx2110 / hx2410 / hx2750 / rx3715 / H4150 / hx4700 / H55xx / h63xx* hx2190 / hx2490 /hx2790 / hw65xx** * Bluetooth only ** An update from the download area is required for this device.
i-Mate PDA2 / PDA2k / JAM K-JAM / JasJar
Mitac Mio 168 / Mio 339 / Mio 558
O2 - XDA Mini / II / IIi / IIs
Qtek 2020 / 2020i / 9090 / S100 / S110 9000 / 9100 / G100
[quote=ahilleas]
Not every PocketPC is suitable for GPS navigation due to, for example, missing or incompatible interfaces. You will find a list of Destinator 6 compatible devices (not necessarily complete) here.
Acer n50 / n300
HP H1940* / hx2210 / hx2110 / hx2410 / hx2750 / rx3715 / H4150 / hx4700 / H55xx / h63xx* hx2190 / hx2490 /hx2790 / hw65xx** * Bluetooth only ** An update from the download area is required for this device.
Παντως εμενα επιτρεψε μου να εχω αντιρηση για το 168. :wink:
Κατα τα αλλα συμφωνο απολυτα με τον mino :wink:
Εγω απλα για να ηρεμησω και λιγο τα πνευματα θα ηθελα να προτεινω να στειλουμε ο καθε ενας ξεχωριστα μαιλ στην μαμα εταιρια και να παρουμε απαντησεις ο καθε ενας για τα ερωτηματα του...Σε αυτο το σημειο θα ηθελα το μαιλ που μπορω να στειλω..εαν δεν υπαρχει προβλημα...
Acer n50 / n300
Gia na mhn dhmiourgoyntai lathos entypwseis h apanthsh mou den exei na kanei me to oti den ypostirizetai alla me to oti einai argo to MIO 168 kata ta legomena tou petrou...
SavvasBlue
29-05-06, 03:55
Λιγη υπομονη ρε παιδια. Δε θα μας δινουν αναφορα απο την NGI για καθε σταδιο στο οποιο βρισκεται το D6 πριν την κυκλοφορια του και ειναι λογικοτατο. Οσοι εχουμε το ΠΝ δε νομιζω οτι εχουμε ενα προγραμμα αχρηστο και γιαυτο θελουμε σωνει και ντε το 6. Προσωπικα προτιμω χιλλιες φορες να το περασει η NGI απο "κοσκινο" το 6, πριν μας το διαθεσει με οποιον τροπο αποφασιστει, γιατι φανταστειτε να αρχισουν να σκανε προβληματα με χαρτες κτλ. Χαμος θα γινει... Εξαλλου το 6 θα ειναι πιο βαρυ ακομα απο το ΠΝ...Υπομονη λοιπον και θα μαθουμε πιστευω οταν υπαρξει κατι στανταρ... :)
jimmisrouvas
29-05-06, 05:05
Pantos paidia,o monos pou fantazomai na to diaskedazei para poly diabazontas ta posts gia to d6,ine sigoura i Ngi.Mallon aresei stin eteria na mallonoun oi pelates tis sto forum k gi auto den epembaini gia na dosi lysis sta erotimata mas.Ego protino na stamatisoume tis antiparathesis metaksi mas kai otan erthi i ora...na gelasoume teleuteoi :D
Pantos paidia,o monos pou fantazomai na to diaskedazei para poly diabazontas ta posts gia to d6,ine sigoura i Ngi.Mallon aresei stin eteria na mallonoun oi pelates tis sto forum k gi auto den epembaini gia na dosi lysis sta erotimata mas.Ego protino na stamatisoume tis antiparathesis metaksi mas kai otan erthi i ora...na gelasoume teleuteoi :D
Spania ta Savatokiriaka pairnei kapoios douleia gia to spiti apo Deftera omws... 8)
Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου και είμαι σύμφωνος με την NGi στο να κάνει όλα τα απαραίτητα test πριν το διαθέσει στην αγορά. Κανένας νομίζω δεν έχει αντίρρηση στο να περιμένει λιγάκι ακόμα ώστε να παραλάβει ένα αξιόπιστο προϊόν. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής:
Δεν έχουν γίνει ήδη οι δοκιμές από την μαμά εταιρία; Αυτή δεν είναι η υπεύθυνη του evaluation & testing του προγράμματός της; Αφού ήδη κυκλοφορεί στο εξωτερικό δεν μπορεί να έρθει σε συνεννόηση με άλλους εμπορικούς συνεργάτες της destinator σε άλλες χώρες να δει τι γίνεται; Τα ίδια pda χρησιμοποιούμε. Δεν ξέρω απλά ερωτώ... :?
Μιας και ασχολούμαι κι εγώ με την ανάπτυξη λογισμικού και όχι μόνο, θα ήθελα να σου υπευνθυμίσω ότι εκτός από το Q.A. υπάρχει και το Β.Ε. που σημαίνει Business Excellence. Ένα μεγάλο ποσοστό λοιπόν των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού μοντέλου ακούει στο όνομα Customer Satisfaction και μια μεγάλη εταιρία δίνει μεγάλη βάση σε αυτό. Ο εννοών νοείτω... :wink:
Τις δοκιμές της προφανώς η Destinator Technologies τις έκανε με τους χάρτες της Navteq ή της Teleatlas που είναι και οι βασικοί προμηθευτές χαρτών. Λογικά κάποιο χρονικό διάστημα πριν δίνει και στους υπόλοιπους κατασκευαστές χαρτών κάποια beta ώστε να τη δοκιμάσουν με τους χάρτες τους (αυτή είναι μάλλον και η beta που αναφέρθηκε πιο πριν στο thread).
Και πάλι να υπενθυμίσω: Patience is virtue. 8)
Λιγη υπομονη ρε παιδια. Δε θα μας δινουν αναφορα απο την NGI για καθε σταδιο στο οποιο βρισκεται το D6 πριν την κυκλοφορια του και ειναι λογικοτατο. Οσοι εχουμε το ΠΝ δε νομιζω οτι εχουμε ενα προγραμμα αχρηστο και γιαυτο θελουμε σωνει και ντε το 6. Προσωπικα προτιμω χιλλιες φορες να το περασει η NGI απο "κοσκινο" το 6, πριν μας το διαθεσει με οποιον τροπο αποφασιστει, γιατι φανταστειτε να αρχισουν να σκανε προβληματα με χαρτες κτλ. Χαμος θα γινει... Εξαλλου το 6 θα ειναι πιο βαρυ ακομα απο το ΠΝ...Υπομονη λοιπον και θα μαθουμε πιστευω οταν υπαρξει κατι στανταρ... :)
Σωστοτατος....
An milate gia thn NGI etsi kai exete parapono ti tha prepei na kanete me kapoious allous pou yperxrewnoun ena proion 50% epanw xwris support kai poulwntas aera exelinizontas ena paketo me ena programma pou kikloforei sthn agora edw kai 3 xronia kai pasarontasto ws patenta dikia ths diplokleidwnontas ta akleidwta ...
Pragmatika se thewrw filo kai den thelw na mpw sto tripaki ths antiparathesis kai to stamatw edw ..
Re MINO DEN tithete thema filias oute antiparathesis (Eides to kimeno :lol: ) Kai den thelo na to blepis etsi. Απλά θέλω μερικές απαντήσεις.
Αρα τι πιο απλό αντί να καθόμαστε ώρες και να γράφουμε μεταξύ μας τι γίνεται και τι πιστεύουμε (και πραγματικά έχουμε όλοι μας καλύτερα πράγματα να κάνουμε :lol: ) να έχουμε την απάντηση της NGI να τελειώνουμε. Και τελικά συμφωνώ για αυτά που λες για το πρόγραμμα αλλά για το αν θα μας δωθεί δωρεάν (για τους ΡΝ) ή όχι νομίζω ότι έπρεπε να ξέρουμε ήδη....
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΗΝ NGI ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ CAR PC....Σορυ για τις φωνες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ο καθε ενας με την τρελα του και εγω με την δικια μου :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) Αλιθεια τι εγινε με τον πιλοτο μας τον βρηκανε????Τον φουκαρα....... :(
Re MINO DEN tithete thema filias oute antiparathesis (Eides to kimeno :lol: ) Kai den thelo na to blepis etsi. Απλά θέλω μερικές απαντήσεις.
Αρα τι πιο απλό αντί να καθόμαστε ώρες και να γράφουμε μεταξύ μας τι γίνεται και τι πιστεύουμε (και πραγματικά έχουμε όλοι μας καλύτερα πράγματα να κάνουμε :lol: ) να έχουμε την απάντηση της NGI να τελειώνουμε. Και τελικά συμφωνώ για αυτά που λες για το πρόγραμμα αλλά για το αν θα μας δωθεί δωρεάν (για τους ΡΝ) ή όχι νομίζω ότι έπρεπε να ξέρουμε ήδη....
Ok no prob bro 8)
Acer n50 / n300
Gia na mhn dhmiourgoyntai lathos entypwseis h apanthsh mou den exei na kanei me to oti den ypostirizetai alla me to oti einai argo to MIO 168 kata ta legomena tou petrou...
ahilleas
Έχει δοκιμάσει το Destinator 6, ή υποθέτει ότι θα είναι πιο βαρύ από το PN ?
Ολα τα παραπάνω αφορούν το ΡΝ. Δηλ. ενώ με το dest 3 και το ΜΙΟ 168 τα πράγματα ήταν αρκετά καλά προς πολύ καλά, όταν μπήκε το ΡΝ κάναμε αναβαθμίσεις, αλλάξαμε windows αλλά και πάλι η ταχύτητα του στο ΜΙΟ δεν ήταν σε καμιά περίπτωση αυτή του 3.
Απλά για το 6 ελπίζουμε ότι ίσως να κάνει το άλμα και να είναι ταχύτερο από το ΡΝ στο ΜΙΟ και σε άλλα PDA.
ahilleas
Έχει δοκιμάσει το Destinator 6, ή υποθέτει ότι θα είναι πιο βαρύ από το PN ?
Apo oso xerw o petros den to exei to 6 ..
[quote=petros]
Απλά για το 6 ελπίζουμε ότι ίσως να κάνει το άλμα και να είναι ταχύτερο από το ΡΝ στο ΜΙΟ και σε άλλα PDA.
Αυτό που γράφεις, πρέπει να είναι και το πιο πιθανό. Ο χρόνος θα δείξει.
SavvasBlue
30-05-06, 03:08
[quote=petros]
Αυτό που γράφεις, πρέπει να είναι και το πιο πιθανό. Ο χρόνος θα δείξει.
Παιδια εκτος και αν εχουν βελτιωσει τον κωδικα συθεμελλα, η λογικη υπαγορευει οτι ενα λογισμικο με βελτιωμενες δυνατοτητες και πιο εξελιγμενο γραφικο interface, θα ειναι πιο resource-tensive απ' οτι καποια παλαιοτερη εκδοση του. Εν αναμονη λοιπον και βλεπουμε guys...
Χρήστος Λάππας
30-05-06, 12:08
Δυστυχώς, υπάρχουν περιπτώσεις λογισμικού που είναι ασταθές και δημιουργεί προβλήματα στους χρήστες ανεξαρτήτως του μηχανήματος που έχουν στην διάθεση τους, π.χ. windows millennium. Όταν ήρθαν τα XP ήταν πολύ πιο σταθερά. Αυτό ελπίζουμε και με το 6.
Μέχρι να έρθει όμως, η έκδοση του Destinator που θα συγκρίνουμε με άλλα ανταγωνιστικά προγράμματα πρέπει να είναι η PN, αυτή δηλαδή που είναι διαθέσιμη στην χώρα μας.
Τέλος, δεν νομίζω ότι η καθυστέρηση του 6 στην Ελληνική αγορά έχει σχέση με τις δοκιμές που κάνει η NGI για να μας δώσει ένα καλύτερο προϊόν, αλλά με την προσαρμογή του Destinator στην πολύπλοκη διαδικασία εξασφάλισης ότι γίνεται νόμιμη χρήση από τους χρήστες (licencing, κωδικοί ενεργοποίησης κτλ). Αν η καθυστέρηση υφίστατο όντως για να έχουμε ένα καλύτερο προϊόν, τότε το PN που έφτασε στα χέρια μας ένα χρόνο σχεδόν μετά από την υπόλοιπη Ευρώπη θα έπρεπε να είναι τέλειο.
Να ξεκαθαρίσω και πάλι ότι οι ενδοιασμοί μου είναι αποκλειστικά για το πρόγραμμα και όχι για τους χάρτες της NGI που είναι πραγματικά καταπληκτικοί. Απλώς, βλέποντας το πόσο καλή δουλειά έχει γίνει εδώ στην Ελλάδα δεν μπορώ παρά να μελαγχολώ που η δουλειά των δικών μας ανθρώπων μερικές φορές επισκιάζεται από ένα μέτριο πρόγραμμα.
Δυστυχώς, υπάρχουν περιπτώσεις λογισμικού που είναι ασταθές και δημιουργεί προβλήματα στους χρήστες ανεξαρτήτως του μηχανήματος που έχουν στην διάθεση τους, π.χ. windows millennium. Όταν ήρθαν τα XP ήταν πολύ πιο σταθερά. Αυτό ελπίζουμε και με το 6.
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης τα millennium ήταν το τέλος εποχής της πλατφόρμας win95 -98 και 98se .
Τα XP ήταν η φυσική συνέχεια των NT που μονο και μόνο λογο GUI ήθελαν και θελουν παραπάνω resources ..
Γειά σας,
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση και τις υποδείξεις σας, άν και άθελά μου έγινα υπαίτιος αντιπαραθέσεων, με την ερώτηση ΡΝ τώρα ή D6 σε λίγο.
Τελικά θα περιμένω.
Γνωρίζω βέβαια ότι κάθε τι ηλεκτρονικό (soft ή hardware) ΔΕΝ διαρκεί μιά ...ζωή, ούτε και έχω τέτοιες απάιτήσεις !!
Απλά μου αρέσει να κάνω έρευνα αγοράς (πριν την αγορά) προβλέποντας στο μέτρο του δυνατού και την τάση (της αγοράς).
Καλό το ΡΝ ή το D6, αλλά πρέπει να ανταποκρίνεται και το ...μηχανάκι (ταχύτητα, χωρητικότητα, δυνατότητες κλπ), οπότε και από ΄κεί θέλει ψάξιμο !
Φιλικά
Μάξιμος
SavvasBlue
30-05-06, 16:02
Γειά σας,
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση και τις υποδείξεις σας, άν και άθελά μου έγινα υπαίτιος αντιπαραθέσεων, με την ερώτηση ΡΝ τώρα ή D6 σε λίγο.
Τελικά θα περιμένω.
Γνωρίζω βέβαια ότι κάθε τι ηλεκτρονικό (soft ή hardware) ΔΕΝ διαρκεί μιά ...ζωή, ούτε και έχω τέτοιες απάιτήσεις !!
Απλά μου αρέσει να κάνω έρευνα αγοράς (πριν την αγορά) προβλέποντας στο μέτρο του δυνατού και την τάση (της αγοράς).
Καλό το ΡΝ ή το D6, αλλά πρέπει να ανταποκρίνεται και το ...μηχανάκι (ταχύτητα, χωρητικότητα, δυνατότητες κλπ), οπότε και από ΄κεί θέλει ψάξιμο !
Φιλικά
Μάξιμος
Καμια αντιπαραθεση φιλε Μαξιμε, τα λεμε μεταξυ μας φιλικα μονο, λεμε, λεμε, λεμε και μετα τσουπ οταν σκασει το D6 θα "σκοτωθουμε" να το παρουμε! Αφου ολοι εδω μεσα ειμαστε λιγο πολυ gadget-holics!
Γειά σας,
Τελικά θα περιμένω.
Φιλικά
Μάξιμος
Καμια αντιπαραθεση φιλε Μαξιμε, τα λεμε μεταξυ μας φιλικα μονο, λεμε, λεμε, λεμε και μετα τσουπ οταν σκασει το D6 θα "σκοτωθουμε" να το παρουμε! Αφου ολοι εδω μεσα ειμαστε λιγο πολυ gadget-holics! :lol: :lol: :lol:
Γειά σας,
Τελικά θα περιμένω.
Φιλικά
Μάξιμος
Καμια αντιπαραθεση φιλε Μαξιμε, τα λεμε μεταξυ μας φιλικα μονο, λεμε, λεμε, λεμε και μετα τσουπ οταν σκασει το D6 θα "σκοτωθουμε" να το παρουμε! Αφου ολοι εδω μεσα ειμαστε λιγο πολυ gadget-holics!
8) 8) 8) 8)
Γειά σας,
Τελικά θα περιμένω.
Φιλικά
Μάξιμος
:D :D :D :D :D :D :D :D Πες το ψεματα...
Απάντηση σε email μου προς την destinator
Hello.
Thank you very much for your e-mail.
As you have mentioned, a free patch of destinator 6 should be downloadable for PN customers with maps of q3.2005
This patch should be availble around end of the current month at www.destinatortechnologies.com
Please feel free to contact us for any further information.
Answered emails are not archived by us. Please send us the correspondence already led in case of further questions.
kind regards
Destinator Technologies GmbH Service Center
i. A. Skander Messelmeni
Combase AG Customer Service Center
phone: 08702480271
Hello.
As you have mentioned, a free patch of destinator 6 should be downloadable for PN customers with maps of q3.2005
This patch should be availble around end of the current month at www.destinatortechnologies.com
Answered emails are not archived by us. Please send us the correspondence already led in case of further questions.
kind regards
i. A. Skander Messelmeni
Τους είπες ότι αναφέρεσαι στο Ελληνικό Destinator PN και φυσικά για Ελλάδα;
Τους έδωσα και όνομα και τόπο (ούτως ή άλλως αναγκαστικά αφού συμπληρώνεις την φόρμα) όπως και το registered Id.
Εγώ φίλε μου ενυπωσιάστηκα και μόνο που σου απάντησαν :wink:
SavvasBlue
01-06-06, 16:22
Hello.
kind regards
i. A. Skander Messelmeni
Χμμμ...patch ακουω, λογικα δεν θα χρειαζεται να απεγκαταστησουμε το PN αλλα θα περναει απο πανω το 6 και θα κανει καποιο update. Ειδωμεν...
Hello.
kind regards
i. A. Skander Messelmeni
Πότε έστειλαν την απάντηση ; Ποιον μήνα εννοεί ;
Μετά από ταξίδι μου στην Γερμανία, μερικά φρέσκα και έγκυρα νέα σχετικά με το Destinator 6 όπως υποσχέθηκα:
Το D6 κυκλοφόρησε μεν για PDA αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη για ND (dedicated devices) και επομένως θα περιμένουμε ακόμη την πλήρη του έκδοση.
Είναι προφανώς επίσης θέλουμε να το δοκιμάσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Για παράδειγμα ξέρουμε επίσημα ότι είναι εξαιρετικά αργό με το Acer 35. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο ένα σύγχρονο πρόγραμμα που κοιτάει μπροστά θα πρέπει να συμβιβάζεται με περιορισμούς hardware της προηγούμενης διετίας. Πάντως το θέμα εξετάζεται.
Ως προς την πολιτική διάθεσης
Στο εξωτερικό το upgrade με τους νέους χάρτες την Navteq πωλείται στα 50 περίπου ευρώ.
Για την Ελλάδα θα εξασφαλίσουμε δωρεάν upgrade από ΡΝ με τους πλέον πρόσφατους χάρτες της NGI, για συγκεκριμένο όμως χρονικό διάστημα από την στιγμή της κυκλοφορίας του.
Θα σας ενημερώσουμε για κάθε τι νεότερο
Μετά από ταξίδι μου στην Γερμανία, μερικά φρέσκα και έγκυρα νέα σχετικά με το Destinator 6 όπως υποσχέθηκα:
Το D6 κυκλοφόρησε μεν για PDA αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη για ND (dedicated devices) και επομένως θα περιμένουμε ακόμη την πλήρη του έκδοση.
Είναι προφανώς επίσης θέλουμε να το δοκιμάσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Για παράδειγμα ξέρουμε επίσημα ότι είναι εξαιρετικά αργό με το Acer 35. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο ένα σύγχρονο πρόγραμμα που κοιτάει μπροστά θα πρέπει να συμβιβάζεται με περιορισμούς hardware της προηγούμενης διετίας. Πάντως το θέμα εξετάζεται.
Στο εξωτερικό το upgrade με τους νέους χάρτες την Navteq πωλείται στα 50 περίπου ευρώ.
Για την Ελλάδα θα εξασφαλίσουμε δωρεάν upgrade από ΡΝ με τους πλέον πρόσφατους χάρτες της NGI, για συγκεκριμένο όμως χρονικό διάστημα από την στιγμή της κυκλοφορίας του.
Αυτά είναι καλά νέα. Περιμένουμε πλέον την άφιξη και βλέπουμε (Τελικά δεν υπάρχει αναβάθμιση που να μην την "πληρώνουμε". Στην παρούσα θα είναι όλα τα soft δωρεάν :D αλλά θα πάμε όλοι για hardware update :shock: )
Opws panta egyroi kai konta ston pelath ..
Efxaristoume.. :)
Είδατε που όλοι γκρινιάζατε; Το είπαμε: λίγη υπομονή δεν κάνει κακό. :D
Άλλη μια φορά μπράβο στην NGI.
Είδατε που όλοι γκρινιάζατε; Το είπαμε: λίγη υπομονή δεν κάνει κακό. :D
Άλλη μια φορά μπράβο στην NGI.
Και που ξέρεις ότι αν δεν γκρινιάζαμε ότι θα είχαμε νεότερα; :wink:
Μπράβο πάντως στην Ngi και από μένα. Υπομονή λοιπόν...
:D Μπράβο στην NGI, για πολλοστή φορά, είστε SUPER!!
Αναμένουμε νέα :P
SavvasBlue
02-06-06, 03:28
Αμα δε μου τρεχει ΚΑΛΑ σε Mio A701 που ειναι καινουργιο με βλεπω να μενω στο PN. Δε θα μπω στο τρυπακι της αλλαγης συσκευης, κοστιζει πολυ και καταντα βλακεια... :shock:
Αμα δε μου τρεχει ΚΑΛΑ σε Mio A701 που ειναι καινουργιο με βλεπω να μενω στο PN. Δε θα μπω στο τρυπακι της αλλαγης συσκευης, κοστιζει πολυ και καταντα βλακεια... :shock:
E oxi kai na mhn sou trexei sto A701 :o :o :o an diavaseis sta xena fora trexei axioprepestata sto MIO 168
Παιδιά καλησπέρα
Ειναι η πρώτη φορα που γράφω στο Forum, αν και το επισκέπτομαι για περισσότερο απο ενα χρόνο.Ηθελα λοιπόν να γράψω συμπερασματικά σχετικά με το Destinator 6 το οποίο χρησιμοποίησα σήμερα.
Πλεονεκτήματα
1. Η ενεργοποίηση χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του ΡΝ ηταν απροβλημάτιστη.
2. Σχημάτισα την εντύπωση οτι σε σχέση με το ΡΝ ειναι ελάχιστα πιο γρήγορο.
3. Τα Menu ειναι πιο λειτουργικά και θυμίζουν λίγο το ΤΟΜΤΟΜ.
Μειονεκτήματα
1. Δεν βγάζει τον αριθμό των δορυφόρων αν και δουλεύει κανονικά (οπως και το ΡΝ).
2. Δεν δουλεύει με τη Virtual πόρτα των WM5 με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με αλλο GPS πρόγραμμα (οπως και στο ΡΝ).
3. Σε VGA mode βγάζει τα εικονίδια στη μέση της οθόνης (οπως και στο ΡΝ).
4. Δεν μπορείς να εχεις ταυτόχρονη απεικόνηση της υπολειπόμενης απόστασης και της ταχύτητάς σου (στο ΡΝ δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα).
5. Οταν εχεις επιλέξει να σου δείχνει το ονομα του δρόμου που βρίσκεσαι δεν εμφανίζει κανένα αλλο πληροφοριακό στοιχείο π.χ ταχύτητα,υψόμετρο, απόσταση απο το προορισμό σου κ.τ.λ (στο ΡΝ δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα).
Δεν βλέπω με λίγα λόγια ουτε καλύτερη υποστήρηξη για τα WM5 ουτε φυσικά υποστήρηξη για τις VGA οθόνες, αλλά ουτε και καμμιά ιδιαίτερη βελτίωση στο Interface.
Να ενημερώσω οτι το μηχάνημά μου ειναι το DELL AXIM X51v.
Αυτά και αν θέλετε πιο πολλές λεπτομέρειες ειμαι στη διαθεσή σας.
Φιλικά
Πάνος
Παιδιά καλησπέρα
Ειναι η πρώτη φορα που γράφω στο Forum, αν και το επισκέπτομαι για περισσότερο απο ενα χρόνο.Ηθελα λοιπόν να γράψω συμπερασματικά σχετικά με το Destinator 6 το οποίο χρησιμοποίησα σήμερα.
Πλεονεκτήματα
1. Η ενεργοποίηση χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του ΡΝ ηταν απροβλημάτιστη.
2. Σχημάτισα την εντύπωση οτι σε σχέση με το ΡΝ ειναι ελάχιστα πιο γρήγορο.
3. Τα Menu ειναι πιο λειτουργικά και θυμίζουν λίγο το ΤΟΜΤΟΜ.
Μειονεκτήματα
1. Δεν βγάζει τον αριθμό των δορυφόρων αν και δουλεύει κανονικά (οπως και το ΡΝ).
2. Δεν δουλεύει με τη Virtual πόρτα των WM5 με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με αλλο GPS πρόγραμμα (οπως και στο ΡΝ).
3. Σε VGA mode βγάζει τα εικονίδια στη μέση της οθόνης (οπως και στο ΡΝ).
4. Δεν μπορείς να εχεις ταυτόχρονη απεικόνηση της υπολειπόμενης απόστασης και της ταχύτητάς σου (στο ΡΝ δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα).
5. Οταν εχεις επιλέξει να σου δείχνει το ονομα του δρόμου που βρίσκεσαι δεν εμφανίζει κανένα αλλο πληροφοριακό στοιχείο π.χ ταχύτητα,υψόμετρο, απόσταση απο το προορισμό σου κ.τ.λ (στο ΡΝ δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα).
Δεν βλέπω με λίγα λόγια ουτε καλύτερη υποστήρηξη για τα WM5 ουτε φυσικά υποστήρηξη για τις VGA οθόνες, αλλά ουτε και καμμιά ιδιαίτερη βελτίωση στο Interface.
Να ενημερώσω οτι το μηχάνημά μου ειναι το DELL AXIM X51v.
Αυτά και αν θέλετε πιο πολλές λεπτομέρειες ειμαι στη διαθεσή σας.
Φιλικά
Πάνος
Ενδιαφεροντα όλα αυτά θελουμε καποιες περισοτερες info
Aπο που το αγόρασες ?
Mε ποιους χαρτες ?
Ειναι ενεργοποιημενο κανονικά ή με "μαμουνιά"
Οταν λες δεν βγαζει αριθμο δορυφορων εισαι σε SiRF ή σε ΝΜΕΑ
Το 4. και το 5. συμπερασμα δεν το καταλαβαινω δηλαδη αν πατησεις επανω στο message bar δεν σου βγαζει τις επιπροσθετες info που περιγραφεις?
Λές οτι μοιαζει με το ΤΟΜ ΤΟΜ και δεν σου αρεσει το interface τι ακριβώς δεν ειναι καλό ? :lol:
Ti παιζει με τα speedcamera alerts τα δοκιμασες ?
Τα μανήσια wav ειναι πιο δυνατα ή τα ίδια ?
Σε ποια γλώσσα ειναι οι ειδοποιησεις ?
Οι ειδοποιησεις γινονται ανα μεμονομενη κατηγορία ?
Λες οτι ειναι ποιο γρηγορο απο το ΡN πόση ώρα σου κανει υπολογισμο μιας συγκεκριμενης διαδρομής δοκίμασε και στο PN και πες μας..
Αυτα τα ολίγα και όρεξη να εχεις για ερωτήσεις :lol:
Ευλογες οι απορίες σου, και απαντώ.
1. Δεν το αγόρασα :oops:
2. NGI
3. To PN ειναι κανονικά αγορασμένο αρα ενεργοποιημένο με νόμιμους κωδικούς, και χρησιμοποίησα τους ιδιους κωδικούς και για την ενεργοποίηση του 6.
4. ΝΜΕΑ
5. Πατώντας πάνω στο Message bar αλλάζει και το ειδος της πληροφορίας που παίρνεις. Παίρνεις δηλ κάποιους συνδυασμούς πληροφοριών, και για παράδειγμα, ο συνδυασμός της υπολειπόμενης απόστασης και της ταχύτητας δεν υπάρχει. Επίσης οταν σου δείχνει το ονομα του δρόμου που βρίσκεσαι δεν εμφανίζει τίποτα αλλο. Ολο το Message bar καλύπτεται απο το ονομα του δρόμου.
6. Κατ αρχάς ειπα οτι δεν υπάρχει καμμιά ιδιαίτερη βελτίωση στο Interface σε σχέση με το ΡΝ. Αλλα εχεις και δικιο δεν το διατύπωσα καλά. Σαν interface εννοούσα την 2d και 3d οψη του χάρτη. Οι επιλογές του Menu ειναι καλύτερες και θυμίζουν λιγο το TOMTOM.
7. Τα speedcamera alerts τα εγκατέστησα, ενεργοποίησα μονο αυτα για τις σταθερές κάμερες ταχύτητας αλλά μέχρι τη Λούτσα που πήγα δεν ειχα καμμιά ειδοποίηση αρα η δεν υπάρχουν τέτοιες κάμερες σε αυτή τη διαδρομή η δεν δουλεύει.
8. Τα wav ειναι χάλια τα αντικατέστησα με αυτα του ΡΝ.
9. Ολα ειναι στα ελληνικά οπως και στο ΡΝ.
10. Ο υπολογισμός μιας συγκεκριμενης διαδρομής ειναι περίπου ο ιδιος. Αυτο που μου φαίνεται οτι ειναι πιο γρήγορο ειναι η περιστροφή του χάρτη μετα απο μια αποτομη στροφή αλλά και η πλοήγηση στα MENU που ειναι αστραπιαία.
Ελπίζω να απάντησα στις ερωτήσεις σου.
Φιλικά
Πάνος
1. Δεν το αγόρασα :oops:
2. NGI
3. To PN ειναι κανονικά αγορασμένο αρα ενεργοποιημένο με νόμιμους κωδικούς, και χρησιμοποίησα τους ιδιους κωδικούς και για την ενεργοποίηση του 6.
4. ΝΜΕΑ
5. Πατώντας πάνω στο Message bar αλλάζει και το ειδος της πληροφορίας που παίρνεις. Παίρνεις δηλ κάποιους συνδυασμούς πληροφοριών, και για παράδειγμα, ο συνδυασμός της υπολειπόμενης απόστασης και της ταχύτητας δεν υπάρχει. Επίσης οταν σου δείχνει το ονομα του δρόμου που βρίσκεσαι δεν εμφανίζει τίποτα αλλο. Ολο το Message bar καλύπτεται απο το ονομα του δρόμου.
6. Κατ αρχάς ειπα οτι δεν υπάρχει καμμιά ιδιαίτερη βελτίωση στο Interface σε σχέση με το ΡΝ. Αλλα εχεις και δικιο δεν το διατύπωσα καλά. Σαν interface εννοούσα την 2d και 3d οψη του χάρτη. Οι επιλογές του Menu ειναι καλύτερες και θυμίζουν λιγο το TOMTOM.
7. Τα speedcamera alerts τα εγκατέστησα, ενεργοποίησα μονο αυτα για τις σταθερές κάμερες ταχύτητας αλλά μέχρι τη Λούτσα που πήγα δεν ειχα καμμιά ειδοποίηση αρα η δεν υπάρχουν τέτοιες κάμερες σε αυτή τη διαδρομή η δεν δουλεύει.
8. Τα wav ειναι χάλια τα αντικατέστησα με αυτα του ΡΝ.
9. Ολα ειναι στα ελληνικά οπως και στο ΡΝ.
10. Ο υπολογισμός μιας συγκεκριμενης διαδρομής ειναι περίπου ο ιδιος. Αυτο που μου φαίνεται οτι ειναι πιο γρήγορο ειναι η περιστροφή του χάρτη μετα απο μια αποτομη στροφή αλλά και η πλοήγηση στα MENU που ειναι αστραπιαία.
Ελπίζω να απάντησα στις ερωτήσεις σου.
Φιλικά
Πάνος
Σε ευαριστουμε πολύ ..
Τα alerts για Λουτσα υπάρχουν και θα επερεπε να δουλεψουν τα εχω περασει εγω ο ιδιος μιας και εχω εξοχικό εκει ..
BTW θα ηθελα να ποσταρεις ενα printscreen του about Destinator 6.0 που αναγραφει την εκδοση ..
αν δεν εχεις προβλημα... :lol: :lol:
Τhanks..
Το μόνο πρόβλημα που εχω ειναι οτι δεν ξέρω πως να κάνω attach την εικόνα :? .
Πάντως η εκδοση ειναι η "V6.0.0.24556".
4. ΝΜΕΑ
Σε ευαριστουμε πολύ ..
Τα alerts για Λουτσα υπάρχουν και θα επερεπε να δουλεψουν τα εχω περασει εγω ο ιδιος μιας και εχω εξοχικό εκει ..
BTW θα ηθελα να ποσταρεις ενα printscreen του about Destinator 6.0 που αναγραφει την εκδοση ..
αν δεν εχεις προβλημα... :lol: :lol:
Τhanks..
Το 4 δεν είναι πρόβλημα του Destinator. Μάλλον έχεις δώσει με κάποιο πρόγραμμα εντολή να μην σου κάνει το GPS report ,την εντολή NMEA που επιστρέφει το πλήθος των δορυφόρων. Μερικά προγράμματα την χρησιμοποιούν (άλλα όχι π.χ. το Route 66 αν το τρέξεις απενεργοποιεί την αναφορά της εντολής).
Θα συμφωνούσα μαζί σου ssarl αν αυτο ισχυε και στα αλλα προγράμματα που χρησιμοποιώ.Χρησιμοποιώ το ΤΟΜΤΟΜ το OziExplorer το Navigon το GpsMeter κ.α. Σε ολα αυτα τα προγράμματα δεν εχω κανένα πρόβλημα, αναφέρουν κανονικά τον αριθμό των δορυφόρων (συνηθως 9 η 10).
Σε ευχαριστώ πάντως.
Φιλικά
Πάνος
Το μόνο πρόβλημα που εχω ειναι οτι δεν ξέρω πως να κάνω attach την εικόνα :? .
Πάντως η εκδοση ειναι η "V6.0.0.24556".
Mporei na to kaneis me 1 opoiodipote ppc viewer opws episis me ton laplink controller an pali variese kane kati poio mpakalistiko :P :P
Pare to kinhto sou kai pare ena snapshot apo to about :P :P
Θα συμφωνούσα μαζί σου ssarl αν αυτο ισχυε και στα αλλα προγράμματα που χρησιμοποιώ.Χρησιμοποιώ το ΤΟΜΤΟΜ το OziExplorer το Navigon το GpsMeter κ.α. Σε ολα αυτα τα προγράμματα δεν εχω κανένα πρόβλημα, αναφέρουν κανονικά τον αριθμό των δορυφόρων (συνηθως 9 η 10).
Σε ευχαριστώ πάντως.
Φιλικά
Πάνος
Πάνο,
ορισμένα προγράμματα χρησιμοποιούν την εντολή που σου ανέφερα ενώ άλλα βρίσκουν το πλήθος των δορυφόρων από το report της θέσης. Το Destinator το κάνει με χρήση της πρώτης εντολής.
Βάλε το WinCE Navigator και βάλε στείλε του την εντολή να κάνει report όλα τα commands κάθε δευτερόλεπτο.
Πάντως σε εμένα παίζει μια χαρά. :lol:
Το αρχείο το εχω στο δίσκο μου MinOtaVrS. Το θέμα ειναι πως το ποστάρω στο Forum. Eκτός αν θέλεις να στο στείλω με Email.
Σε ευχαριστώ πάντως.
Φιλικά
Πάνος
Πάνο,
ορισμένα προγράμματα χρησιμοποιούν την εντολή που σου ανέφερα ενώ άλλα βρίσκουν το πλήθος των δορυφόρων από το report της θέσης. Το Destinator το κάνει με χρήση της πρώτης εντολής.
Βάλε το WinCE Navigator και βάλε στείλε του την εντολή να κάνει report όλα τα commands κάθε δευτερόλεπτο.
ssarl, για να ειμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα αυτο που λες να κάνω. Μια ερώτηση τωρα. Το μηχάνημα που χρησιμοποιείς εχει WM5 ? To WinCE Navigator δουλεύει στα WM5 ?
Σε ευχαριστώ
Πάνος
Φίλε Πάνο,
προσπαθώ να σου στείλω pm αλλά δεν το λαμβάνεις, αν θέλεις δώσε ενα mail
Το αρχείο το εχω στο δίσκο μου MinOtaVrS. Το θέμα ειναι πως το ποστάρω στο Forum. Eκτός αν θέλεις να στο στείλω με Email.
Mpes edw http://www.imageshack.us/ kai anevase thn photo meta tha sou bgalei mia selida me links ths photos sou steile mas to teleftaio link edw mesa..
Σε ευχαριστώ πάντως.
Φιλικά
Πάνος
Πάνο,
ssarl, για να ειμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα αυτο που λες να κάνω. Μια ερώτηση τωρα. Το μηχάνημα που χρησιμοποιείς εχει WM5 ? To WinCE Navigator δουλεύει στα WM5 ?
Σε ευχαριστώ
Πάνος
Εγώ Πάνο έχω το ΜΙΟ A701. Το WinFast CE Navigator της Leadtek δουλεύει μια χαρά με τα WΜ5 και με αυτό το πρόγραμμα έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις κάποιες παραμέτρους του GPS. Συγκεκριμένα μπορείς να πεις στο GPS κάθε πόσα δευτερόλεπτα θα σου κάνει report κάποιες πληροφορίες. Μερικές από αυτές αφορούν στην ώρα, άλλες στο πλήθος των δορυφόρων που "βλέπει" το GPS και φυσικά στη θέση (συντεταγμένες σου).
Μερικά προγράμματα πριν ξεκινήσουν στέλνουν κάποιο configuration στο GPS (π.χ. Route66) ώστε να μην κάνει report κάποιες άχρηστες για το πρόγραμμα πληροφορίες. Τις πληροφορίες αυτές τις χρησιμοποιεί το Destinator για να σου κάνει report πόσους δορυφόρους έχεις πιάσει ακόμα και όταν δεν έχει κλειδώσει η θέση σου.
Σταμάτης
Mpes edw http://www.imageshack.us/ kai anevase thn photo meta tha sou bgalei mia selida me links ths photos sou steile mas to teleftaio link edw mesa..
Ορίστε λοιπόν
[img=http://img204.imageshack.us/img204/7015/destinator6about3me.th.jpg] (http://img204.imageshack.us/my.php?image=destinator6about3me.jpg)
Πανος
Σε ευχαριστώ πάντως.
Φιλικά
Πάνος
Πάνο,
Σε ευχαριστώ
Πάνος
Εγώ Πάνο έχω το ΜΙΟ A701. Το WinFast CE Navigator της Leadtek δουλεύει μια χαρά με τα WΜ5 και με αυτό το πρόγραμμα έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις κάποιες παραμέτρους του GPS. Συγκεκριμένα μπορείς να πεις στο GPS κάθε πόσα δευτερόλεπτα θα σου κάνει report κάποιες πληροφορίες. Μερικές από αυτές αφορούν στην ώρα, άλλες στο πλήθος των δορυφόρων που "βλέπει" το GPS και φυσικά στη θέση (συντεταγμένες σου).
Μερικά προγράμματα πριν ξεκινήσουν στέλνουν κάποιο configuration στο GPS (π.χ. Route66) ώστε να μην κάνει report κάποιες άχρηστες για το πρόγραμμα πληροφορίες. Τις πληροφορίες αυτές τις χρησιμοποιεί το Destinator για να σου κάνει report πόσους δορυφόρους έχεις πιάσει ακόμα και όταν δεν έχει κλειδώσει η θέση σου.
Σταμάτης
Οκ κατάλαβα Σταμάτη. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.
Σε ευχαριστώ
Πάνος
Ορίστε λοιπόν
http://img204.imageshack.us/img204/7015/destinator6about3me.jpg
Πανος
Pano se efxaristoume ..
Apo oti fainetai exeis thn ekdosh pou kiklofori sta p2p oi eidopoihseis den sou paizoun giati den einai wav pleon ta arxeia alla speex audio pou shmainei oti prepei na metatrepseis tiw wav eidopoihseis se spx..
Gia perisotera des sta germanika fora .,..
Επειδή ο Κος zeppelin έκοψε από το forum τον tzarκ – ( όταν προσπαθεί να συνδεθεί παίρνει το παρακάτω )
[ Πιθανόν δώσατε λάθος όνομα χρήστη-κωδικό ή δεν είστε ενεργοποιημένο μέλος
Για να ξαναδοκιμάσετε πατήστε Εδώ
Πατήστε εδώ για να επιστρέψετε στην Αρχική σελίδα ]
Βγαίνω ο 2/8 της παρέας για να τον παρακαλέσω να τα σβήσει όλα και το user=tzark και το thread
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=962
Τέτοια δημοκρατία επικρατεί στο forum και όλα αυτά επειδή είπαμε την άποψη μας για το Destinator PN και το ΜΙΟ168 και ανέβηκε η κίνηση του thread στα 4900.
Κατά τα άλλα η αμερικάνικη σημαία του groove54 τους πείραξε……
Τι έχει να μας πει τώρα ο Ηerc ????? με την γνώση του στην ψυχολογία…..
Όταν κάποτε μας έλεγε αυτά περί ψυχανάλυσης…
Όσο για τα παιδιά της NGI ακόμη ψάχνουν να βρουν ποιος έκανε την διαρροή του Destinator 6……αλλά Ελληνικά…….
Σκεφτείτε ότι κυκλοφορεί Original στην Γερμανία και Νέα Υόρκη……και με Ελληνικά Menu !!!!!.
Λες και δεν ξέρουν……….
Να το το ρίξουμε στο site έτσι για πλάκα…?????? ( Το Οriginal Παρακαλώ….) γιατί όπως πάνε θα το πληρώσετε πάλι όπως το PN ….
http://f5.putfile.com/6/15410410494.jpg (http://www.putfile.com)
Επειδή ο Κος zeppelin έκοψε από το forum τον tzarκ – ( όταν προσπαθεί να συνδεθεί παίρνει το παρακάτω )
[ Πιθανόν δώσατε λάθος όνομα χρήστη-κωδικό ή δεν είστε ενεργοποιημένο μέλος
Για να ξαναδοκιμάσετε πατήστε Εδώ
Πατήστε εδώ για να επιστρέψετε στην Αρχική σελίδα ]
Βγαίνω ο 2/8 της παρέας για να τον παρακαλέσω να τα σβήσει όλα και το user=tzark και το thread
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=962
Τέτοια δημοκρατία επικρατεί στο forum και όλα αυτά επειδή είπαμε την άποψη μας για το Destinator PN και το ΜΙΟ168 και ανέβηκε η κίνηση του thread στα 4900.
Κατά τα άλλα η αμερικάνικη σημαία του groove54 τους πείραξε……
Τι έχει να μας πει τώρα ο Ηerc ????? με την γνώση του στην ψυχολογία…..
Όταν κάποτε μας έλεγε αυτά περί ψυχανάλυσης…
Όσο για τα παιδιά της NGI ακόμη ψάχνουν να βρουν ποιος έκανε την διαρροή του Destinator 6……αλλά Ελληνικά…….
Σκεφτείτε ότι κυκλοφορεί Original στην Γερμανία και Νέα Υόρκη……και με Ελληνικά Menu !!!!!.
Λες και δεν ξέρουν……….
Να το το ρίξουμε στο site έτσι για πλάκα…?????? ( Το Οriginal Παρακαλώ….) γιατί όπως πάνε θα το πληρώσετε πάλι όπως το PN ….
Xwris na thelw na kanw ton dikigoro tou diavolou o Herc kai o groove45 ti sxesh exoun me to Dest 6 kai thn NGI ?
Me to na ektoxeveis kathgories xaneis thn ousia pou den einai allh me thn fainomenikh diagrafh pou se kanei na niwtheis adikimenos.
BTW Eisai sigouros oti ontws diagrafikes apo thn NGI giati exthes kapoia stigmh kai egw den mporousa na mpw mesa .
Sthn thesi sou kai egw etsi tha antidrousa alla meta mporei kai na to metanoiwna giati kaka ta psemata oi en thermw apofaseis den einai kai oti kalytero kati tetoies stigmes..
Nomizw oti an perimeneis mexri avrio kai an yparxei ligi ypomonh tha pareis kai thn episimh apanthsh - topothetisi ths etairias ...
Gia afto sinistw psixraimia , den einai logos na xalame tis kardies mas .
Ορίστε λοιπόν
Πανος
Pano se efxaristoume ..
Apo oti fainetai exeis thn ekdosh pou kiklofori sta p2p oi eidopoihseis den sou paizoun giati den einai wav pleon ta arxeia alla speex audio pou shmainei oti prepei na metatrepseis tiw wav eidopoihseis se spx..
Εμένα πάντως τα speex στο Jasjar μια παίζουν και μια δεν παίζουν. Αν αλλάξανε format σε PCM wav στην τελική έκδοση ίσως είναι καλυτερα.
Ορίστε λοιπόν
Πανος
Pano se efxaristoume ..
Εμένα πάντως τα speex στο Jasjar μια παίζουν και μια δεν παίζουν. Αν αλλάξανε format σε PCM wav στην τελική έκδοση ίσως είναι καλυτερα.
Asta na pane ase pou paramorfonoun kiolas..
Εγώ έχω τις εξής απορίες σχετικά με αυτά που έγραψε ο pg1:
1.Το Destinator 6 υποστηρίζει τελικά εγγενώς VGA? Γιατί ούτε το PN υποστηρίζει..
Η μόνη περίπτωση για το PN είναι με brute force (και αν έχεις το σωστό πακέτο τα εικονίδια βγαίνουν στη σωστή θέση και όχι στη μέση) αλλά η χρηστικότητα στην περίπτωση αυτή είναι μειωμένη (κοινώς δε φαίνεται ο χάρτης).
Σε αυτό αναφέρεται ο pg1?
Νομίζω ότι θα πρέπει να μας απαντήσει και ο maximi01 ο οποίος σε άλλο ποστ μου βεβαίωνε ότι τα προβλήματα αυτά έχουν λυθεί..
2. Τι γίνεται στην περίπτωση πολλαπλών διασταυρώσεων (κοινώς spaghetti junctions) όπου το PN χάνει το μπούσουλα? Το να ταξιδέψει κάποιος με PN στην Ευρώπη το θεωρώ αστείο, αν όχι επικίνδυνο, με την υπάρχουσα λειτουργικότητα..
Το θέμα αυτό έχει λυθεί χρόνια τώρα σε άλλα προγράμματα όπως το Mobile Navigator 5, όπου η πινακίδα της λωρίδας που θα πρέπει να ακολουθήσει ο οδηγός σε ένα τέτοιο junction εμφανίζεται ξεκάθαρα χιλιόμετρα πριν..
Eνσωματώθηκε η λειτουργία αυτή στο Dest. 6? Αν όχι τι φταίει? Το πρόγραμμα ή οι χάρτες?
Αναμένω..
1.Το Destinator 6 υποστηρίζει τελικά εγγενώς VGA? Γιατί ούτε το PN υποστηρίζει..
Η μόνη περίπτωση για το PN είναι με brute force (και αν έχεις το σωστό πακέτο τα εικονίδια βγαίνουν στη σωστή θέση και όχι στη μέση) αλλά η χρηστικότητα στην περίπτωση αυτή είναι μειωμένη (κοινώς δε φαίνεται ο χάρτης).
Νομίζω ότι θα πρέπει να μας απαντήσει και ο maximi01 ο οποίος σε άλλο ποστ μου βεβαίωνε ότι τα προβλήματα αυτά έχουν λυθεί..
2. Τι γίνεται στην περίπτωση πολλαπλών διασταυρώσεων (κοινώς spaghetti junctions) όπου το PN χάνει το μπούσουλα? Το να ταξιδέψει κάποιος με PN στην Ευρώπη το θεωρώ αστείο, αν όχι επικίνδυνο, με την υπάρχουσα λειτουργικότητα..
Το θέμα αυτό έχει λυθεί χρόνια τώρα σε άλλα προγράμματα όπως το Mobile Navigator 5, όπου η πινακίδα της λωρίδας που θα πρέπει να ακολουθήσει ο οδηγός σε ένα τέτοιο junction εμφανίζεται ξεκάθαρα χιλιόμετρα πριν..
Eνσωματώθηκε η λειτουργία αυτή στο Dest. 6? Αν όχι τι φταίει? Το πρόγραμμα ή οι χάρτες?
Αναμένω..
As mhn viazomsaste na bgaloume symperasmata milame gia ekodh h opoia yposthrizei NAvteq xartes kai oxi aftous ths NGI
Tis opoies allages sthn ekdosh kai sto interface prokeitai na akolouthithoun kai pali den tis xeroume ara kalw einai na perimenoume na vgei episima to proion sth Ellhnikh agora kai meta na krinoume ta opoia kakws keimena .. 8)
Ase pou sthn parousa fash den ftaiei h NGI alla h Destinator Technologies pou an einai etsi bgazei ena proion me mones allages sto GUI
BTW mhn xechnatre oti exw xrewnoun afto to progragma kanonikotata enw edw sthn Ellada tha to paroume tsampa apo thn NGI ara ta parapona sthn Destinator Tech kai oxi sthn NGI h opoia an mh ti allo ferete timia se emas...
Αναμένω..
As mhn viazomsaste na bgaloume symperasmata milame gia ekodh h opoia yposthrizei NAvteq xartes kai oxi aftous ths NGI
Tis opoies allages sthn ekdosh kai sto interface prokeitai na akolouthithoun kai pali den tis xeroume ara kalw einai na perimenoume na vgei episima to proion sth Ellhnikh agora kai meta na krinoume ta opoia kakws keimena .. 8)
Ase pou sthn parousa fash den ftaiei h NGI alla h Destinator Technologies pou an einai etsi bgazei ena proion me mones allages sto GUI
BTW mhn xechnatre oti exw xrewnoun afto to progragma kanonikotata enw edw sthn Ellada tha to paroume tsampa apo thn NGI ara ta parapona sthn Destinator Tech kai oxi sthn NGI h opoia an mh ti allo ferete timia se emas...
Νομίζω ότι και η NGi δεν είναι άμοιρη ευθυνών, παραμένοντας προσκολλημένη στο άρμα της Dest. Technologies..
Αν αυτά που αναφέρονται είναι σωστά, τότε άνθρακες ο θησαυρός του Destinator 6. Όχι μόνο δεν πλησιάζει τα Tom Tom και MN5, αλλά ούτε τη λειτουργικότητα των προηγούμενων γενιών τους δεν προσεγγίζει..
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί η NGi μας δεσμεύει να χρησιμoποιούμε τους (πολύ καλούς) χάρτες της σ' αυτή τη μπαχατέλα..
Σημειώνω ότι η Navteq π.χ. προσφέρει τους χάρτες της για όλες τις πλατφόρμες..
Λοιπόν παιδιά πρέπει να σας πω οτι ηδη εχω επιστρέψει στο ΡΝ και οι λόγοι ειναι οι εξής.
1. Οπως ειπα παραπάνω καμμία απο τις αδυναμίες του ΡΝ δεν βλέπω να εχει διορθωθεί.
2. Δεν μπορώ να το δουλέψω σε VGA Mode. Αν χρησιμοποιήσω Brute Force τα εικονίδια και τα υπόλοιπα βγαίνουν στη μέση της οθόνης και κατα τη δειάρκεια της πλοήγησης δεν μπορείς μερικές φορές να δεις τον καίρσορα.
3. Και το βασικώτερο. Υπάρχει ενα πολυ σοβαρό bug με το Ελληνικό πληκτρολόγιο. Για να εξηγηθώ, οταν πας στη εισαγωγή μιας διεύθυνσης βλέπεις ενα πολύ καλό και πλήρες (πολύ καλύτερο του ΡΝ) πληκτρολόγιο. Φανταστείτε ομως την εκπληξή μου οταν πληκτρολογώντας το γράμμα "Α" μου λέει οτι καμμιά πόλη δεν βρέθηκε. Οταν το εψαξα λίγο κατάλαβα οτι το πρόβλημα ηταν οτι για ολα τα γράμματα που ειναι τα ιδια με τα Αγγλικά π.χ "Α" "Ε" "Ι" "Χ" "Κ" "Β" κλπ. Για ολα λοιπόν αυτα τα γράμματα το D6 δεν εβρισκε καμμιά πόλη !!!!!!!!!!!. Αυτό ισχύει οχι μόνο για το αρχικό γράμμα αλλα ακόμη και οταν κάποιο απο αυτα περιέχεται μέσα στο ονομα της πόλης που ψαχνεις. Ολα τα "καθαρα" Ελληνικά γράμματα ηταν μια χαρά. Για παράδειγμα αν πληκτρολογούσες το "Ψ' η το "Γ" η το "Δ" κλπ δούλευε οπως θα περίμενε ο καθένας. Ψάχνοντας βρήκα μια επιλογή που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το πληκτρολόγιο του PPC. Ειπα και εγω βρήκα λύση. Ελα ομως που ανεξάρτητα απο πιο πληκτρολόγιο ηταν δηλωμένο σαν Default στο PPC αυτός ανοιγε το ενσωματομένο πληκτρολόγιο του PPC που δεν εχει ελληνικά και δεν σου εδινε την δυνατότητα να επιλέξεις κάποιο Ελληνικό. Το μόνο workaround που βρήκα ηταν να πατάω κάποιο Hardware button και να μου ανοίγει πχ το Contacts να επιλέγω το Ελληνικό πληκτρολόγιο να κλείνω το Contacts και να με γυρίζει πάλι στο D6 με το σωστο πληκτρολόγιο αυτη τη φορά.
Οπως καταλαβαίνετε λοιπόν αυτή ηταν και η χαριστική βολή για το D6 και ξαναγύρισα στο παλιο καλό ΡΝ που ολοι αγαπάμε :D
Τώρα να απάντήσω στις ερωτήσεις του neos.
1. ΟΧΙ
2. Εγώ δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα αλλα βεβαίως δεν πέρασα απο διασταυρώσεις τοσο πολύπλοκες σαν αυτές που εννοείς εσύ.
Οσο για τα wav αρχεία που αναφέρθηκε απο το MinOtaVrS παίζουν μια χαρά, αφου αντικατέστησα τα spx με τα wav απο το ΡΝ.
Ως προς τις ειδοποιήσεις το τρελλό ειναι οτι αυτές που ειναι για τις "κάμερες διαχείρησης κυκλοφορίας" δουλεύουν αψογα ενω αυτές που αφορούν τις κάμερες ταχύτητας δεν δουλεύουν η δεν συνάντησα καμμία η κάποια μα.....α ειχα κάνει.
Αυτά προς το παρόν.
Πάνος
Αναμένω..
Νομίζω ότι και η NGi δεν είναι άμοιρη ευθυνών, παραμένοντας προσκολλημένη στο άρμα της Dest. Technologies..
Αν αυτά που αναφέρονται είναι σωστά, τότε άνθρακες ο θησαυρός του Destinator 6. Όχι μόνο δεν πλησιάζει τα Tom Tom και MN5, αλλά ούτε τη λειτουργικότητα των προηγούμενων γενιών τους δεν προσεγγίζει..
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί η NGi μας δεσμεύει να χρησιμoποιούμε τους (πολύ καλούς) χάρτες της σ' αυτή τη μπαχατέλα..
Σημειώνω ότι η Navteq π.χ. προσφέρει τους χάρτες της για όλες τις πλατφόρμες..
Θα συμφωνήσω μαζί σου στο σημείο που λές για τη επιμονή της NGI να συνεχίζει τη συνεργασία της με τη Dest. Technologies. Θεωρώ ομως οτι θα εχει πολυ σοβαρούς λόγους για αυτό. Σίγουρα βλέπουν ολα αυτά τα προβλήματα αλλα ............
Κατα τα αλλα ομως πιστεύω οτι λίγο πολύ ολοι συμφωνούμε οτι μας εχει φερθεί τίμια, ενδιαφέρεται και προσπαθεί.
Φιλικά
Πάνος
Θα συμφωνήσω μαζί σου στο σημείο που λές για τη επιμονή της NGI να συνεχίζει τη συνεργασία της με τη Dest. Technologies. Θεωρώ ομως οτι θα εχει πολυ σοβαρούς λόγους για αυτό. Σίγουρα βλέπουν ολα αυτά τα προβλήματα αλλα ............
Κατα τα αλλα ομως πιστεύω οτι λίγο πολύ ολοι συμφωνούμε οτι μας εχει φερθεί τίμια, ενδιαφέρεται και προσπαθεί.
Φιλικά
Πάνος
+1
8) 8) 8)
Ego file MinOtaVrS pou exo akrivos tin idia ekdosi tou Destinator 6 , ekana antigrafi ta wav ton eidopoiiseon sto katalilo fakelo kai mou doulepsan kanonika. To mono pou de mporesa na kano einai nai tou energopoiiso ton teleutaio elliniko xarti pou eixa sto PN, giati den exo kapoio serial number pou mou zitaei. Yparxei kapoia lisi gi auto?
Ορίστε λοιπόν
Πανος
Pano se efxaristoume ..
Λοιπόν παιδιά πρέπει να σας πω οτι ηδη εχω επιστρέψει στο ΡΝ και οι λόγοι ειναι οι εξής.
1. Οπως ειπα παραπάνω καμμία απο τις αδυναμίες του ΡΝ δεν βλέπω να εχει διορθωθεί.
2. Δεν μπορώ να το δουλέψω σε VGA Mode. Αν χρησιμοποιήσω Brute Force τα εικονίδια και τα υπόλοιπα βγαίνουν στη μέση της οθόνης και κατα τη δειάρκεια της πλοήγησης δεν μπορείς μερικές φορές να δεις τον καίρσορα.
3. Και το βασικώτερο. Υπάρχει ενα πολυ σοβαρό bug με το Ελληνικό πληκτρολόγιο. Για να εξηγηθώ, οταν πας στη εισαγωγή μιας διεύθυνσης βλέπεις ενα πολύ καλό και πλήρες (πολύ καλύτερο του ΡΝ) πληκτρολόγιο. Φανταστείτε ομως την εκπληξή μου οταν πληκτρολογώντας το γράμμα "Α" μου λέει οτι καμμιά πόλη δεν βρέθηκε. Οταν το εψαξα λίγο κατάλαβα οτι το πρόβλημα ηταν οτι για ολα τα γράμματα που ειναι τα ιδια με τα Αγγλικά π.χ "Α" "Ε" "Ι" "Χ" "Κ" "Β" κλπ. Για ολα λοιπόν αυτα τα γράμματα το D6 δεν εβρισκε καμμιά πόλη !!!!!!!!!!!. Αυτό ισχύει οχι μόνο για το αρχικό γράμμα αλλα ακόμη και οταν κάποιο απο αυτα περιέχεται μέσα στο ονομα της πόλης που ψαχνεις. Ολα τα "καθαρα" Ελληνικά γράμματα ηταν μια χαρά. Για παράδειγμα αν πληκτρολογούσες το "Ψ' η το "Γ" η το "Δ" κλπ δούλευε οπως θα περίμενε ο καθένας. Ψάχνοντας βρήκα μια επιλογή που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το πληκτρολόγιο του PPC. Ειπα και εγω βρήκα λύση. Ελα ομως που ανεξάρτητα απο πιο πληκτρολόγιο ηταν δηλωμένο σαν Default στο PPC αυτός ανοιγε το ενσωματομένο πληκτρολόγιο του PPC που δεν εχει ελληνικά και δεν σου εδινε την δυνατότητα να επιλέξεις κάποιο Ελληνικό. Το μόνο workaround που βρήκα ηταν να πατάω κάποιο Hardware button και να μου ανοίγει πχ το Contacts να επιλέγω το Ελληνικό πληκτρολόγιο να κλείνω το Contacts και να με γυρίζει πάλι στο D6 με το σωστο πληκτρολόγιο αυτη τη φορά.
Οπως καταλαβαίνετε λοιπόν αυτή ηταν και η χαριστική βολή για το D6 και ξαναγύρισα στο παλιο καλό ΡΝ που ολοι αγαπάμε :D
Τώρα να απάντήσω στις ερωτήσεις του neos.
1. ΟΧΙ
2. Εγώ δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα αλλα βεβαίως δεν πέρασα απο διασταυρώσεις τοσο πολύπλοκες σαν αυτές που εννοείς εσύ.
Οσο για τα wav αρχεία που αναφέρθηκε απο το MinOtaVrS παίζουν μια χαρά, αφου αντικατέστησα τα spx με τα wav απο το ΡΝ.
Ως προς τις ειδοποιήσεις το τρελλό ειναι οτι αυτές που ειναι για τις "κάμερες διαχείρησης κυκλοφορίας" δουλεύουν αψογα ενω αυτές που αφορούν τις κάμερες ταχύτητας δεν δουλεύουν η δεν συνάντησα καμμία η κάποια μα.....α ειχα κάνει.
Αυτά προς το παρόν.
Πάνος
Γι' αυτό το λόγο καλό είναι να περιμένεις την έκδοση από την NGI. Στα γράμματα που λες προφανώς αυτός που έγραψε το keymaping έβαλε στη θέση των ελληνικών γραμμάτων αγγλικά (σα να έγγραφε SMS). Δοκίμασε να τα αλλάξεις σε ελληνικά στο αντίστοιχο αρχείο και θα δουλέψουν μάλλον.
Πάντως το Destinator 6 πέρα από μια βελτίωση στην ταχύτητα που χρειάζεται είναι το καλύτερο Destinator μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω αν έχει κάνει άλματα σε σχέση με το PN αλλά σίγουρα είναι πιο λειτουργικό, πιο όμορφο και πιο εύχρηστο.
Ego file MinOtaVrS pou exo akrivos tin idia ekdosi tou Destinator 6 , ekana antigrafi ta wav ton eidopoiiseon sto katalilo fakelo kai mou doulepsan kanonika. To mono pou de mporesa na kano einai nai tou energopoiiso ton teleutaio elliniko xarti pou eixa sto PN, giati den exo kapoio serial number pou mou zitaei. Yparxei kapoia lisi gi auto?
Dystyxws oxi ....
Πιστεύω ότι τα περισσότερα προβλήματα θα λυθούν μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα το Destinator 6 στην Ελλάδα.
Να αναφέρω και τη δική μου εμπειρία από μία σύντομη επαφή με το Dest. 6:
Ουσιαστικά δεν πρόκειται παρά για ένα glorified (και πάντα cluttered) UI upgrade..
Που είναι η υποστήριξη VGA?
Τι πραγματικά καινούργιο παρουσιάζεται πέρα από το καινούργιο βελάκι και τις καινούργιες φωνές?
Οι επιλογές του μενού γιατί εξακολουθούν να παραμένουν ατάκτως διασκορπισμένες?
Που είναι η χρηστικότητα και το clean και uncluttered interface των ανταγωνιστικών προγραμμάτων?
Αν αυτό είναι τελικά το πρόγραμμα που όλοι περιμέναμε, και θεωρώντας ως δεδομένο ότι οι μόνοι αξιοπρεπείς χάρτες (αυτοί της NGi) δε λειτουργούν σε άλλη πλατφόρμα, τότε λυπάμαι που θα το πώ, αλλά μάλλον θα παραμείνουμε οι φτωχοί συγγενείς.
Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός. Η πρώτη μου επαφή με το Destinator 6 μου δημιούργησε αρχικά αρνητική εντύπωση αλλά μετά από 2-3 μέρες χρήσης εκτός από το πιο καλαίσθητο UI είδα ότι τελικά είναι εξαιρετικό και πολύ σωστά σχεδιασμένο.
Δεν είναι τυχαίο πως μόνο με 2 χρόνια παρουσίας στην Ευρώπη (Destinator Europe) είναι no 3 στις πωλήσεις. Οι δύο πρώτες είναι η Navigon (με πολύ χειρότερο λογισμικό που έχει φτάσει στα όρια της τεχνολογίας τους) και η tom tom. Και οι δύο προαναφερόμενες εταιρίες δαπανούν πολλαπλάσια χρήματα σε marketing απ’ ότι η Destinator.
Επίσης υπάρχουν και τα πολύ δυνατά σημεία του Destinator όπως η ταχύτητα στον υπολογισμό διαδρομής αλλά κυρίως η ταχύτητα υπολογισμού νέας διαδρομής όπου εκεί είναι πραγματικά ακτύπητο.
Από την άλλη υπάρχουν και πολλά υποκειμενικά στοιχεία κατά την κρίση ενός λογισμικού. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το Destinator 6 θα κάνει τη ζωή των μη μυημένων χρηστών ευκολότερη.
Σχετικά με τις συνεργασία μας με τη Destinator Technologies έχουμε απαντήσει άπειρες φορές στο forum. Οι περισσότερες εταιρίες κατασκευής λογισμικού δεν έχουν ως πολιτική να συνεργάζονται με τοπικούς Map providers αντίθετα με τη Destinator
Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός. Η πρώτη μου επαφή με το Destinator 6 μου δημιούργησε αρχικά αρνητική εντύπωση αλλά μετά από 2-3 μέρες χρήσης εκτός από το πιο καλαίσθητο UI είδα ότι τελικά είναι εξαιρετικό και πολύ σωστά σχεδιασμένο.
Δεν είναι τυχαίο πως μόνο με 2 χρόνια παρουσίας στην Ευρώπη (Destinator Europe) είναι no 3 στις πωλήσεις. Οι δύο πρώτες είναι η Navigon (με πολύ χειρότερο λογισμικό που έχει φτάσει στα όρια της τεχνολογίας τους) και η tom tom. Και οι δύο προαναφερόμενες εταιρίες δαπανούν πολλαπλάσια χρήματα σε marketing απʼ ότι η Destinator.
Επίσης υπάρχουν και τα πολύ δυνατά σημεία του Destinator όπως η ταχύτητα στον υπολογισμό διαδρομής αλλά κυρίως η ταχύτητα υπολογισμού νέας διαδρομής όπου εκεί είναι πραγματικά ακτύπητο.
Από την άλλη υπάρχουν και πολλά υποκειμενικά στοιχεία κατά την κρίση ενός λογισμικού. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το Destinator 6 θα κάνει τη ζωή των μη μυημένων χρηστών ευκολότερη.
Σχετικά με τις συνεργασία μας με τη Destinator Technologies έχουμε απαντήσει άπειρες φορές στο forum. Οι περισσότερες εταιρίες κατασκευής λογισμικού δεν έχουν ως πολιτική να συνεργάζονται με τοπικούς Map providers αντίθετα με τη Destinator
Καλά όλα αυτά, εξάλλου η κριτική δεν αφορά την NGi (η οποία έχει κερδίσει το σεβασμό μου τόσο για το ποιοτικό προιόν της όσο και για τη λειτουργία αυτού του φόρουμ).
Η κριτική αφορά την Dest. Technologies.. Aν όντως οι άλλες εταιρείες δεν ενδιαφέρονται για τους μικρούς, τοπικούς providers έχει καλώς, δε σκοπεύω να επανέλθω επ' αυτού..
Αλλά επί της ουσίας: Το MN5 περασμένης τεχνολογίας? Μπορεί σαν ειδικός να ξέρεις περισσότερα, αλλά τουλάχιστον υποστηρίζει VGA εδώ και κανα χρόνο..
Eπιπλέον, για δοκίμασε να περάσεις από τον κόμβο Δουκίσσης Πλακεντίας με το ΜΝ5 και στη συνέχεια επιχείρησέ το με το Dest..
Τελειώνοντας: Σε συσκευές με VGA οθόνη το Dest. 6 παραμένει πανάσχημο. Αυτό τουλάχιστο δεν ήταν δύσκολο να διορθωθεί.
Το Navigon το 5 ειναι καλο οντος???Και μια ερωτηση με τι χαρτες δουλευει??
Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Βρίσκω το Navigon πιο αργό κι από τη καθυστέρηση. Ίσως αν το ξαναγράψουν από την αρχή κάτι μπορεί να γίνει (αυτό εννοώ στα όρια της τεχνολογίας τους).
SavvasBlue
05-06-06, 22:42
Πιστεύω ότι τα περισσότερα προβλήματα θα λυθούν μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα το Destinator 6 στην Ελλάδα.
Εφοσον το προγραμμα εχει κυκλοφορησει ηδη σε αγορες πολυ κυριοτερες απο την ελληνικη, τι μπορει ν' αλλαξει μεχρι τη κυκλοφορια του στη χωρα μας? Θα δουν τυχον issues και θ' αλλαξουν εκδοση π.χ. απο 6 σε 6.1?
Με ανησυχησαν τα σχολια του pg1 οσον αφορα τις ενδειξεις που φαινονται να λειπουν απο την πληροφορηση που παρεχεται μεσω του 6. Επειδη τις τελευταιες ημερες ειπωθηκαν πολλα και ειμαι σιγουρος οτι αρκετα παιδια (μεταξυ αυτων και εγω) μπερδευτηκαν με το πεπλο ομιχλης που αντικατεστησε τον αρχικο ενθουσιασμο αναφορικα με το D6, θα προτεινα εντελως φιλικα και με αμιγως επικοδομιτικη διαθεση, τα παιδια στην NGI να συνταξουν ενα μηνυμα και να το ποσταρουν θιγοντας ολα οσα κακως κειμενα συζητηθηκαν ανεπισημα εδω τις τελευταιες ημερες σχετικα με το D6.
Εδω βεβαια δεν τιθεται θεμα που να προσκειται αρνητικα στην NGI οπως και δεν παραγνωριζω οτι κατα τα φαινομενα το D6 θα το παρουμε δωρεαν. Παρολο που η λαικη ρηση λεει "οταν σου χαριζουν ενα αλογο, δε το κοιτας στα δοντια", εντουτοις αν το "αλογο" εδω ειναι χειροτερο απο το προηγουμενο τοτε sorry αλλα το δινω για παστουρμα και συνεχιζω με το παλιο μου. :D
Σοβαρα παντως και περα απο το αστειο μια συνοπτικη απαντηση στις αποριες που σιγουρα εχουν δημιουργηθει, θα ηταν πολυτιμη. Νομιζω κανεις δε θα ηθελε να περασει το D6 στο PPC του με μισο ματι και καχυποψια...Οταν αγοραζω/παιρνω το νεο Destinator θεωρω δεδομενο οτι οι "κατακτησεις" του παρεθοντος διαιωνιζονται, εμβαθυνονται και βελτιωνονται στη νεα εκδοση. Αυτο τουλαχιστον συμβαινει με καθε λογισμικο που σεβεται τον εαυτο του...
Εν αναμονη νεοτερων, παντα καλη τη πιστη...
Εφοσον το προγραμμα εχει κυκλοφορησει ηδη σε αγορες πολυ κυριοτερες απο την ελληνικη, τι μπορει ν' αλλαξει μεχρι τη κυκλοφορια του στη χωρα μας? Θα δουν τυχον issues και θ' αλλαξουν εκδοση π.χ. απο 6 σε 6.1?
Έχει γίνει ουκ ολίγες φορες και είναι πάγια πολιτική της Destinator Technologies να βγάζει διορθωτικές εκδόσεις..
Με ανησυχησαν τα σχολια του pg1 οσον αφορα τις ενδειξεις που φαινονται να λειπουν απο την πληροφορηση που παρεχεται μεσω του 6. Επειδη τις τελευταιες ημερες ειπωθηκαν πολλα και ειμαι σιγουρος οτι αρκετα παιδια (μεταξυ αυτων και εγω) μπερδευτηκαν με το πεπλο ομιχλης που αντικατεστησε τον αρχικο ενθουσιασμο αναφορικα με το D6, θα προτεινα εντελως φιλικα και με αμιγως επικοδομιτικη διαθεση, τα παιδια στην NGI να συνταξουν ενα μηνυμα και να το ποσταρουν θιγοντας ολα οσα κακως κειμενα συζητηθηκαν ανεπισημα εδω τις τελευταιες ημερες σχετικα με το D6.
Εδω βεβαια δεν τιθεται θεμα που να προσκειται αρνητικα στην NGI οπως και δεν παραγνωριζω οτι κατα τα φαινομενα το D6 θα το παρουμε δωρεαν. Παρολο που η λαικη ρηση λεει "οταν σου χαριζουν ενα αλογο, δε το κοιτας στα δοντια", εντουτοις αν το "αλογο" εδω ειναι χειροτερο απο το προηγουμενο τοτε sorry αλλα το δινω για παστουρμα και συνεχιζω με το παλιο μου. :D
Κάτσε το δοκίμασες και είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι παστουρμάς .
Επέτρεψε μου να σου πω ότι έχεις άδικο και στο φινάλε έλεος και πάλι έλεος μιλάτε κάποιοι για το 6 χωρίς στοιχεία και όσοι το δοκίμασαν και το έχουν αυτή την στιγμή, το έχουν σπασμένο και κατεβασμένο από το μουλάρι το aivanet και αλλα 10 sites στο NET που διατίθεται με ελλιπέστατα χαρακτηριστικά και με χάρτες Navteq .
Κάποιοι λοιπόν (συμπεριλαμβανομένου και εμού του ιδιου) παίζουν μαζί του πειραματιζόμενοι με τους τωρινούς χάρτες , δοκιμάζοντας τα αδοκίμαστα με αποτέλεσμα να έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα είτε με την Ελληνική μετάφραση του GUI είτε με το activation είτε με χάρτες της Navteq και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Το να πειραματιστείς με κάτι δεν είναι κακό ίσα ίσα το υποστηρίζω, το να κάνεις όμως κριτική χωρίς να γνωρίζεις αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω και είναι αδιανόητο..
Εν ολίγης για να καταλάβω από την μια κάποιοι τα χώνουν στην ΝGI γιατί δεν δίνει ακόμα σε κυκλοφορία ένα προβληματικό προϊόν κατά τα λεγόμενα κάποιον και από την άλλη κάποιοι άλλοι μην πω οι ίδιοι τα ξαναχώνουν στην NGI γιατί το σπασμένο πρόγραμμα είναι για τα μπάζα ...
E τώρα τι να πω νομίζω δεν θέλει περαιτέρω ανάλυση αυτό ....
by the way
Αναρωτήθηκε κανείς μήπως για το βελτιωμένο Ελληνικό GUI έχει λόγο και η NGI και ότι αυτή ίσως μπορεί να είναι υπεύθυνη για το τεστάρισμα και φιξάρισμα αυτού ..
Σας πληροφορώ λοιπόν ότι θέλουν πολλά modifications και οι 2 εκδόσεις που έχουν διαρρεύσει στο δίκτυο ασχέτως με την έκδοση των χαρτών ...
Από το να εκτοξεύονται λοιπόν κατηγορίες και αοριστίες καλά είναι να το τεστάρουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι και αφού το κάνουμε και δούμε ότι δεν μας κάνει γιατί όντως έχει προβλήματα μπορούμε είτε να περιμένουμε την επίσημη έκδοση με το επίσημο support, είτε να αναλάβουμε μονοι μας το φιξάρισμα και να στρώσουμε κάτω κόλο κάνοντας τις πρέπουσες αλλαγές οι οποιες παρεμπιπτόντως είναι πολλές (αλλα γίνονται) αρκεί φυσικά να ξέρεις τι κανεις και να διαθέτεις χρόνο και κόπο.
Επίσης να σας το πω και αλλιώς ρε παιδιά αν σας χαλάει το προϊόν μην το παίρνετε από εδώ κατεβάστετο τσάμπα και ψάξτε μετά για support γιατί κακά τα ψέματα το σπάσιμο θα το βρείς το support με τίποτα..
Σοβαρά παντως και περα απο το αστειο μια συνοπτικη απαντηση στις αποριες που σιγουρα εχουν δημιουργηθει, θα ηταν πολυτιμη.
Καμια απάντηση από την εταιρία για ένα ανεπίσημο μην πω "πειρατικό" προϊόν ..
Εάν το κάνει είναι σαν να συνηγορεί στο σπάσιμο και θα είναι μέγιστο λάθος, ότι είχε να πει το είπε επίσημα εδώ και κάτι post , μην εκμεταλλευόμαστε την ανοχή της , υπάρχουν και κάποια όρια σε όλα αυτό τον "κλαυσίγελο" ...
Φιλικά .... :idea:
Ρε παιδες καλα και τα κρακαρισμενα δεν λεω αλλα δεν θα ητανε λιγο πιο σωστο να περιμενουμε να βγει πρωτα το προγραμμα να το δουλεψουμε να δουμε την πολιτικη της εταιριας να δουμε και το προγραμμα στην τελικη του μορφη και μετα να τους τρελανουμε στις ερωτησεις? Τωρα κατεβαζει ο ενας το σπασμενο το κατεβαζει ο αλλος περιμενουμε απαντησεις σε πραγματα που δεν θα επρεπε καν να ρωταμε (π.χ κατεβασα το προγραμμα οπως οπως απο το γαιδουρι αλλα α πα πα πα, τι αργη αναδρομολογηση που εχει ας μας απαντησει η ngi-επισημα κιολας γιατι δεν θα το αγορασουμε ή εστω υποστηριξουμε ) και δουλεια δεν κανουμε ετσι. Γιατι τοση βιασυνη??
Ας βγει στην Ελληνικη αγορα με το καλο και στην τελικη του μορφη και το ξανασυζηταμε με ηρεμια, δεν χανομαστε μα και να χαθουμε εχουμε το ΡΝ :wink:
Exei ginei ouk oliges fores kai einai pagia politikh ths Destinator Technologies na vgazei diorthotikes ekdoseis..
Katse to dokimases kai eisai toso sigouros oti einai pastourmas .
Epetrepse mou na sou pw oti exeis adiko kai sto finale eleos kai pali eleos milate kapoioi gia to 6 xwris stoixeia kai osoi to dokimasan kai to exoun afth thn stigmh, to exoun spasmeno kai katevasmeno apo to moulari to aivanet kai alla 10 sites sto NET pou diatithete me elipestata xarakthristika kai me xartes Navteq .
Kapoioi loipon (symperilambanomenou kai emou tou idiou) paizoun mazi tou peiramatizomenoi me tous twrinous xartes , dokimazontas ta adokimasta me apotelesma na erxontai sthn epifaneia provlimata eite me thn Ellhnikh metafrash tou GUI eite me to activation eite me xartes ths Navteq kai den xerw egw ti allo.
To na peiramatisteis me kati den einai kako isa isa to upostirizw, to na kaneis omws kritikh xwris na gnwrizeis afto pragmatika den to katalabainw kai einai adianohto..
En olighs gia na katalabw apo thn mia kapoioi ta xwnoun sthn NGI giati den dinei akoma se kikloforia ena provlimatiko proion kata ta legomena kapoion kai apo thn allh kapoioi alloi mhn pw oi idioi ta xanaxwnoun sthn NGI giati to spasmeno programma einai gia ta mpaza ...
E twra ti na pw nomizw den thelei peretairw analysh afto ....
BTW
Anarwththike kaneis mhpws gia to beltiomeno Ellhniko GUI exei logo kai h NGI kai oti afth isws mporei na einai ypefthini gia to testarisma kai fixarisma aftou ..
Sas pliroforw loipon oti theloun pola modifications kai oi 2 ekdoseis poy exoun diarefsi sto diktyo asxetws me thn ekdosh twn xartwn ...
Apo to na ektoxevonte loipon kathgories kai aoristies kala einai na to testaroume prwta emeis oi idioi kai afou to kanoume kai doume oti den mas kanei giati ontws exei problhmata mporoume eite na perimenoume thn episimh ekdosh me to episimo support, eite na analavoume monoi mas to fixarisma kai na strwsoume katw kolo kanontas tis prepouses allages oi opoies parempiptontos einai polles (alla ginontai) arkei fisika na xereis ti kaneis kai na diatheteis xrono kai kopo.
Episis na sas to pw kai alliws re paidia an sas xalaei to proion mhn to pairnete apo edw katevasteto tsampa kai psaxte meta gia support giati kaka ta psemata to spasimo tha to vreis to support me tipota..
Σοβαρα παντως και περα απο το αστειο μια συνοπτικη απαντηση στις αποριες που σιγουρα εχουν δημιουργηθει, θα ηταν πολυτιμη.
Kamia apanthsh apo thn etairia gia ena anepisimo mhn pw "peiratiko" proion ..
Ean to kanei einai san na sinigorei sto spasimo kai tha einai megisto lathos, oti eixe na pei to eipe episima edw kai kati post , mhn ekmetalevomaste thn anoxh ths , yparxoun kai kapoia oria se ola afto ton klapsigelo ...
Filika... :idea:
ωχ ωχ!! φορτωμα!!!! :lol:
Παντως απορω με την υπομονη σου φιλε mino. :wink:
Χρήστος Λάππας
06-06-06, 00:04
Ίσως, αλλά έτσι που το έγραψε εγώ αδυνατώ να το διαβάσω. :(
Ειναι επειδη ειναι εγκαθετος και πληρωμενος απο την NGI :wink: :lol:
Συμφωνώ απόλυτα με το πιο πάνω post του Μάκη (re Maki grapse Ellinika πλήζ). Θα έλεγα σε όλους τους παραπονούμενους με το μουλαρο6 να το συζητήσουν κάπου αλλού η τέλος πάντων με PM.
Πάντως αυτό το μουλάρι είναι απαράδεκτο ρε παιδί μου. Ταχύτητα πάνω απο 10 με τίποτα και όποτε θέλει κατεβάζει.
:evil: :evil: Πάνος (νόμιμος χρήστης 3 & PN & 6 σε 4 μήνες) :evil: :evil:
Το ωραιότερο είναι ο τίτλος Destinator 6 Επίσημη παρουσίαση !
Συμφωνώ απόλυτα με το πιο πάνω post του Μάκη (re Maki grapse Ellinika πλήζ).
Φίλε Πάνο,
μάλλον εννοείς τον Μπάμπη (Minotavrs) :wink:
Συμφωνώ απόλυτα με το πιο πάνω post του Μάκη (re Maki grapse Ellinika πλήζ).
Φίλε Πάνο,
μάλλον εννοείς τον Μπάμπη (Minotavrs) :wink:
Καλα ρε συνονοματε, μην αφησεις και αδιορθωτο κατι. :lol: :lol: :lol:
Ίσως, αλλά έτσι που το έγραψε εγώ αδυνατώ να το διαβάσω. :(
Συμφωνώ απόλυτα με το πιο πάνω post του Μάκη (re Maki grapse Ellinika πλήζ). Θα έλεγα σε όλους τους παραπονούμενους με το μουλαρο6 να το συζητήσουν κάπου αλλού η τέλος πάντων με PM.
Πάντως αυτό το μουλάρι είναι απαράδεκτο ρε παιδί μου. Ταχύτητα πάνω απο 10 με τίποτα και όποτε θέλει κατεβάζει.
:evil: :evil: Πάνος (νόμιμος χρήστης 3 & PN & 6 σε 4 μήνες) :evil: :evil:
Το ωραιότερο είναι ο τίτλος Destinator 6 Επίσημη παρουσίαση !
Το κειμενο διορθωθηκε στα Ελληνικά ..
Μπάμπης here :lol: :lol: :lol:
Καλα ρε συνονοματε, μην αφησεις και αδιορθωτο κατι. :lol: :lol: :lol:
Μπάμπης here :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Ειναι επειδη ειναι εγκαθετος και πληρωμενος απο την NGI :wink: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SavvasBlue
06-06-06, 13:32
Παιδια, για να μην παρεξηγουμαι, οτι γραφω το γραφω με διαθεση επικοδομητικη. Σε καμια περιπτωση δεν καταφερνομαι εναντιον της NGi και της υπεροχης δουλειας που κανει με τους χαρτες. Οσα εγραψα ανταποκρινονται στα σχολια που διαβασα και τιποτε περισσοτερο. Οταν με το καλο ερθει στα χερια μας το Ελληνικο D6 τοτε σιγουρα θα ειμαστε σε θεση να μιλησουμε πιο εμπεριστατομενα.
Ο λογος που προτεινα να απαντηθουν τα θεματα που τεθηκαν ειναι απλα και μονο για να μη δημιουργουνται εντυπωσεις αρνητικες για το D6 μιας και δεν εχουμε κατι επισημο ακομα. Δε ζηταω να παρει θεση η NGI για θεματα που αφορουν κρακαρισμενο λογισμικο. Η μεταφορα με τη λαικη ρηση ειχε χαρακτηρα χιουμοριστικο και μονο... :)
Παιδια, για να μην παρεξηγουμαι, οτι γραφω το γραφω με διαθεση επικοδομητικη. Σε καμια περιπτωση δεν καταφερνομαι εναντιον της NGi και της υπεροχης δουλειας που κανει με τους χαρτες. Οσα εγραψα ανταποκρινονται στα σχολια που διαβασα και τιποτε περισσοτερο. Οταν με το καλο ερθει στα χερια μας το Ελληνικο D6 τοτε σιγουρα θα ειμαστε σε θεση να μιλησουμε πιο εμπεριστατομενα.
Ο λογος που προτεινα να απαντηθουν τα θεματα που τεθηκαν ειναι απλα και μονο για να μη δημιουργουνται εντυπωσεις αρνητικες για το D6 μιας και δεν εχουμε κατι επισημο ακομα. Δε ζηταω να παρει θεση η NGI για θεματα που αφορουν κρακαρισμενο λογισμικο. Η μεταφορα με τη λαικη ρηση ειχε χαρακτηρα χιουμοριστικο και μονο... :)
Πραγματικά δεν έχω τίποτα μαζί σου.
Λογο συσωρευμένης "ενέργειας" οι "σφαίρες" σε πηραν ξόφαλτσα και δεν ειχαν στόχο εσένα ..
Για αυτό τίποτα το προσωπικό και όπως λένε και εις την αλλοδαπήν
No prob at all & No hard feelings ... 8) 8)
Dhladh tha protimouses ena programma buggy me problimata tote paw paso.. Μα και το ΡΝ περιμέναμε 6 μήνες παραπάνω και τελικά είχε περισσότερα bugs (οι χάρτες αλλά και το ίδιο πρόγραμμα) ελέο χιλιάδων νέων διανυσμάτων ....
Pliroforisi den exw kai oute doulevw gia thn NGI opws mporei na nomizeis koinh logikh kai nous xreiazete gia na katalabei kaneis oti ena proion se tosous ligous mhnes kikloforias den mporei na exei kanei aposvesi
Oso gia ta xrhmata pou les oti einai diko sou thema egw sou apantw to exw parageilei kai to perimenw to 6 alla den to kanw thema kai oute ekviazw kanenan. Προφανώς και εννοούσα ότι αν περιμέναμε γενικά από οτιδήποτε αγοράζουμε να κάνουμε απόσβεση ΔΕΝ θα αγοράζαμε τίποτα.
Ta parapona sou kai oi erwthseis peri diathesis sthn Destinator technologies kai oxi sthn NGI afth xartes ftiaxnei an deineis ta lefta opws kai oi alloi evrwpaioi pare to 6 apo exw me tous enswmatwmenous ths Navteq oso gia to an xrewthei nomizw oti exei apanththei apo ton zepellin hdh psaxe sto forum na breis thn apanthsh ... Τελικά η απάντηση ήρθε μετά το email που στάλθηκε στην μαμά εταιρεία και απλά επιβεβαίωνε την αρχική μου θέση.
Ma den mporei na thes na sou trexei to 6 sto MIO168 einai paralogo kalos h kakos etsi einai h texnologia kainourio programma kainourio mhxanaki den vlepeis ti ginetai me ta Vista kai tis pwlhseis newn epexergastwn Apo AMD kai Intel.. Απλά τώρα ΜΙΝΟ πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου. Το 6 τρέχει ΠΙΟ γρήγορα από το ΡΝ. Μα το είδαν και εκεί και ειδικά όταν έχουν χάρτες 5 φορές μεγαλύτερους από ότι η ελλάδα, ότι το ΡΝ δεν πάει και έκαναν update.΄Αλλαξαν και το όνομα για να καταλάβουμε, ότι κατάλαβαν πλέον τι είχαμε καταλάβει στην πράξη για το ΡΝ ....
Pragmatika se thewrw filo kai den thelw na mpw sto tripaki ths antiparathesis kai to stamatw edw .. Εδώ απάντησα στον καλό φίλο ΜΙΝΟ και σε προηγούμενο post.
Τελικά MINO αυτά που υποστήριξα πριν 7 μέρες βγαίνουν αληθινά (τα αναφέρω για την ιστορία-δεν θέλω και εγώ να μπω στο παιχνίδι ερωτο-απαντήσεων). Είναι το 6 μια ώθηση αλλά όχι αυτή που χρειάζεται και για τον λόγο αυτό το δίνουν και ως update. Αν ήταν ξαναγραμμένος ο κώδικας θα το συζητούσαμε τώρα??
Απλά περιμένουμε πότε θα έχουμε μια απάντηση για την διάθεση του 6 από την NGI. (το ότι ρωτάω την NGI δεν σημαίνει πίεση (σε τι άλλωστε πίεση?) αλλά γρήγορη ενημέρωση. :D :D
Τελικά MINO αυτά που υποστήριξα πριν 7 μέρες βγαίνουν αληθινά (τα αναφέρω για την ιστορία-δεν θέλω και εγώ να μπω στο παιχνίδι ερωτο-απαντήσεων).
Tι βγαίνει αληθινό βρε Πέτρο οτι δεν ειναι γρήγορο οτι εχει πρόβλημα το Ελληνικό GUI ή οτι δεν κάνει activacion γιατι αυτα λέγονται και ακούγονται εδώ εκτος και αν το δοκίμασες και τα διαπίστωσες εσύ ο ιδιος.
Αν είναι έτσι πάω πάσο ,επετρεψε μου όμως να εχω άλλη γνώμη γιατι αν έχουν λυθεί τα παραπάνω προβλήματα δεν τίθεται θέμα για το ορθον της άποψης ...
Είναι το 6 μια ώθηση αλλά όχι αυτή που χρειάζεται και για τον λόγο αυτό το δίνουν και ως update.
Mα ρε Πέτρο έξω δεν δίνεται σαν update χρεώνεται κανονικότατα !
Για να καταλάβω δηλαδή...
Το οτι δεν χρεώνεται και θα διανεμεται στην Ελλάδα σαν update αντι να το επικροτήσουμε το καταδικάζουμε κιολας λεγοντας προβληματική την προηγούμενη εκδοση ?
Αν ήταν ξαναγραμμένος ο κώδικας θα το συζητούσαμε τώρα??
Απλά περιμένουμε πότε θα έχουμε μια απάντηση για την διάθεση του 6 από την NGI. (το ότι ρωτάω την NGI δεν σημαίνει πίεση (σε τι άλλωστε πίεση?) αλλά γρήγορη ενημέρωση. :D :D
Μα νομίζω δόθηκε η απάντηση απο τον maximi εκτός και αν το να διαβάζεις την ανεπίσημη ενημέρωση απο τον πάσα άσχετο (συμπεριλαμβανομενου και εμου του ιδιου) ειναι προτιμότερο... :lol: :lol:
SavvasBlue
07-06-06, 01:34
Λογο συσωρευμένης "ενέργειας" οι "σφαίρες" σε πηραν ξόφαλτσα και δεν ειχαν στόχο εσένα ..
Φυσικα και δεν κραταω κακια... :) Θα ηταν ανοητο εξαλλου. Χαλαρη κουβεντουλα, ανταλλαγη αποψεων και εμπειριων πανω στη "τρελα" μας κανουμε με σκοπο το κοινο οφελος. Don' t worry bro.... :D
Φιλικα,
Σαββας
Φυσικα και δεν κραταω κακια... :) Θα ηταν ανοητο εξαλλου. Χαλαρη κουβεντουλα, ανταλλαγη αποψεων και εμπειριων πανω στη "τρελα" μας κανουμε με σκοπο το κοινο οφελος. Don' t worry bro.... :D
Φιλικα,
Σαββας
:wink: :wink: :wink: :wink:
Προσωπικά πιστεύω πως η βελτίωση του Destinator 6 σε σχέση με το Destinator PN είναι σημαντικότερη σε σχέση με τη βελτίωση από το 3 στο PN.
Βελτιώσεις στο Destinator 6:
Unicode περιβάλλον. Πρακτικά μπορεί να λειτουργεί και με regional settings που να μην είναι Greek.
Απενεργοποίηση των ρυθμίσεων για το κλείσιμο του PDA ή του smartphone (standby ή backlight) όταν λειτουργεί το Destinator 6 και ενεργοποίηση των ρυθμίσεων όταν βγαίνουμε.
Δυνατότητα να κλείνουμε τον ήχο από το Destinator.
Πολύ πιο πρακτικό περιβάλλον σε landscape mode με μεγαλύτερη επιφάνεια χάρτη
Πολύ πιο εμφανή πληροφοριακά στοιχεία και πιο φιλικά στη χρήση.
Δυνατότητα να λειτουργεί από την SD χωρίς να γίνει installation στο μηχάνημα. Λειτουργεί επιτέλους και το SMS αν το έχεις στη κάρτα.
Πιο φιλικό και πιο εύχρηστο:
Μεγάλο πληκτρολόγιο.
Δυνατότητα επιλογής (σύντομης ή ταχεία διαδρομής) κάθε φορά.
Λειτουργία διπλού κλικ: Στην εύρεση διεύθυνσης μετακίνηση π.χ. από Πόλη σε δρόμο με διπλό κλικ, στην είσοδο σε υποκατηγορία στα χρήσιμα κλπ.
Λύθηκε το bug στη ταξινόμηση των επαφών.
Δυνατότητα optimization των στάσεων στην οργάνωση διαδρομής.
όψη 3d με ονόματα οδών.
3 προεγκατεστημένα skins.
Ύπαρξη tutorial.
Πιο γρήγορος υπολογισμός και επανυπολογισμός διαδρομής.
Χρήστος Λάππας
07-06-06, 13:00
(Ξανα)Ρωτάω για να βεβαιωθώ ότι έχω καταλάβει σωστά. Στο 6 υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσω προορισμό και αφού το πρόγραμμα δημιουργήσει διαδρομή να αγγίξω με το πενάκι σημείο πάνω στον χάρτη και να το δηλώσω ως ενδιάμεση στάση;
Χρήστος Λάππας
07-06-06, 13:20
http://www.schildersmilies.de/schilder/ohmann.gif http://www.bootyroast.com/forums/style_emoticons/default/rant.gif http://img125.exs.cx/img125/2775/huelga3wl.gif
Ενημερώστε τους τουλάχιστον ότι το ζητούν οι χρήστες μπας και το βάλλουν σε κάποια μελλοντική έκδοση γιατί είναι πολύ σημαντικό feature. Έτσι όπως είναι τώρα θαμμένη μέσα στα μενού, η δυνατότητα δημιουργίας στάσεων είναι τόσο δύσχρηστη που καθίσταται ουσιαστικά άχρηστη.
[quote=petros]
Τελικά MINO αυτά που υποστήριξα πριν 7 μέρες βγαίνουν αληθινά (τα αναφέρω για την ιστορία-δεν θέλω και εγώ να μπω στο παιχνίδι ερωτο-απαντήσεων).
Tι βγαίνει αληθινό βρε Πέτρο οτι δεν ειναι γρήγορο οτι εχει πρόβλημα το Ελληνικό GUI ή οτι δεν κάνει activacion γιατι αυτα λέγονται και ακούγονται εδώ εκτος και αν το δοκίμασες και τα διαπίστωσες εσύ ο ιδιος.
Αν είναι έτσι πάω πάσο ,επετρεψε μου όμως να εχω άλλη γνώμη γιατι αν έχουν λυθεί τα παραπάνω προβλήματα δεν τίθεται θέμα για το ορθον της άποψης ...Πιο γρήγορος υπολογισμός και επανυπολογισμός διαδρομής(άποψη petrou+zep) αλλά και πιό γρήγορο γύρισμα χάρτη(άποψη petrou).
Είναι το 6 μια ώθηση αλλά όχι αυτή που χρειάζεται και για τον λόγο αυτό το δίνουν και ως update.
Το οτι δεν χρεώνεται και θα διανεμεται στην Ελλάδα σαν update αντι να το επικροτήσουμε το καταδικάζουμε κιολας λεγοντας προβληματική την προηγούμενη εκδοση ? Δεν την είπα προβληματική. Απλά όταν παίρνεις ένα νέο προιόν περιμένεις κάτι πιο καλύτερο και προφανώς πιο γρήγορο. Και αν θες μπράβο στην NGI για το free update :D :D
[quote]
[quote="MinOtaVrS"][quote=petros]
Αν είναι έτσι πάω πάσο ,επετρεψε μου όμως να εχω άλλη γνώμη γιατι αν έχουν λυθεί τα παραπάνω προβλήματα δεν τίθεται θέμα για το ορθον της άποψης ...Πιο γρήγορος υπολογισμός και επανυπολογισμός διαδρομής(άποψη petrou+zep) αλλά και πιό γρήγορο γύρισμα χάρτη(άποψη petrou).
Το οτι δεν χρεώνεται και θα διανεμεται στην Ελλάδα σαν update αντι να το επικροτήσουμε το καταδικάζουμε κιολας λεγοντας προβληματική την προηγούμενη εκδοση ? Δεν την είπα προβληματική. Απλά όταν παίρνεις ένα νέο προιόν περιμένεις κάτι πιο καλύτερο και προφανώς πιο γρήγορο. Και αν θες μπράβο στην NGI για το free update :D :D
:!: :!: :!: :!: :!:
Pou diafwnoume den katalava ? :lol: :lol: :lol:
Τελικά τόσο καιρό είχαμε την ίδια άποψη. :shock: :shock:
Kai pou na sfixoun oi zestes den me vlepw kala lew na parw to laptop kai na thn kanw gia to deftero podi gia kanena mpanio...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kai pou na sfixoun oi zestes den me vlepw kala lew na parw to laptop kai na thn kanw gia to deftero podi gia kanena mpanio...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Καλά δεν ακούς τον καιρό ?? 14 με βροχές. Ακύρωσε ΜΙΝΟ.
Πάντως σοβαρά πλέον το 6 είναι ένα βήμα μπροστά αλλά όχι αυτό που θα περιμέναμε (προσωπική άποψη αλλά και άποψη από ξένα forum). Απλά επειδή είναι η πρώτη release και περιμένοντας την NGI με τους χάρτες, ας ελπίσουμε ότι θα γίνουν και κάποιες βελτιστοποιήσεις ( από την μαμά εταιρεία). (Υπάρχει και συμπληρωματικό post, το αμέσος επόμενο)
Σχετικά με το ΡΝ (ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ) το ότι είναι ΑΡΓΟ (και ειδικότερα περιστροφή χάρτη και επαν. προορισμού) είναι για μένα τουλάχιστον ξεκάθαρο, την στιγμή που ξόδεψα και χρήματα (νέες κάρτες, νέο μηχάνημα) αλλά και χρόνο (updates, συγκρίσεις κ.λ.π.) και φως (όπως το περίμενα) δεν είδα.
Ας περιμένουμε τον Ιούλιο να δούμε τι θα μας φέρει ( το 6 + χάρτες ? )
Συμπλήρωμα για ΜΙΝΟ.... (τι εννούσα για να γίνει κατανοητό)
1. Πιο γρήγορος υπολογισμός και επανυπολογισμός διαδρομής.
Δηλ. ΣΕ ΙΔΙΟ PDA γίνεται πιό γρήγορα ο υπολογισμός και επανυπολογισμός διαδρομής.
2. Προσωπικά πιστεύω πως η βελτίωση του Destinator 6 σε σχέση με το Destinator PN είναι σημαντικότερη σε σχέση με τη βελτίωση από το 3 στο PN.
Αρα έχουμε καλύτερο πρόγραμμα και προφανώς πιο σύγχρονο αλλά με λιγότερες απαιτήσεις από hardware γιατί είναι και πιο ΓΡΗΓΟΡΟ. Τελικά δεν είναι νόμος ότι μεγαλύτερη έκδοση->μεγαλύτερο πρόγραμμα->άλλαξε hardware που λέγαμε intel+AMD....
Πάντως θα έπρεπε να δουλεύει σε VGA :( :( :( :( :( :(
Pano se efxaristoume ..
Τελικά αν βάλουμε στις ειδοποιήσεις τα wav που είχαμε στο Pn, παίζουν κανονικά, απλά πρέπει να μπούνε σε διαφορετικό φάκελο ( \DestinatorApps\Destinator\Voice\Greek ) απ ότι στο pn.
Απ' ότι είδα τα spx έχουν μικρότερο μέγεθος σε σχέση με τα wav αρχεία.
Γνωρίζει κανείς, αν έχουν και κάποια άλλα θετικά στοιχεία που οδήγησαν την destinator να βάλει όλους τους ήχους σε αυτό το Format??
Pano se efxaristoume ..
Τελικά αν βάλουμε στις ειδοποιήσεις τα wav που είχαμε στο Pn, παίζουν κανονικά, απλά πρέπει να μπούνε σε διαφορετικό φάκελο ( \DestinatorApps\Destinator\Voice\Greek ) απ ότι στο pn.
Απ' ότι είδα τα spx έχουν μικρότερο μέγεθος σε σχέση με τα wav αρχεία.
Γνωρίζει κανείς, αν έχουν και κάποια άλλα θετικά στοιχεία που οδήγησαν την destinator να βάλει όλους τους ήχους σε αυτό το Format??
Makh mhn skotizese telika apo oti eida kai tis wav eidopoihseis na valeis paizoun kanonika kai as mhn einai speex (tsampa o kopos mou me to na ta kanw convert se speex):P :) :wink: :wink:
Ελληνικοι χαρτες υπαρχουν? αν οχι ακομα γιατι τοσος προβληματισμος?
μεχρι να βγουν ελληνικοι χαρτες για το 6 θα εχει βγει εκδοση 7.
για να μην πω και 8...
Οι χάρτες του Destinator PN & του Destinator 6 είναι απόλυτα συμβατοί μεταξύ τους.
SavvasBlue
08-06-06, 15:12
Ελληνικοι χαρτες υπαρχουν? αν οχι ακομα γιατι τοσος προβληματισμος?
μεχρι να βγουν ελληνικοι χαρτες για το 6 θα εχει βγει εκδοση 7.
για να μην πω και 8...
Φιλε Γιαννη η NGI κατασκευαζει και αναπτυσσει τους χαρτες για την Ελλαδα η οποιοι με input χρηστων και παρα (μα παρα) πολυ δουλεια απο πλευρας των παιδιων στην NGI ενσωματονονται στις εκαστοτε εκδοσεις του Destinator. Οι χαρτες λοιπον υπαρχουν και φυσικα ειναι συμβατοι οπως αναφερει και ο zeppelin ανωθι... :)
εχμμμμ... :lol: αν πω πως ήδη κυκλοφορω στο τουτου με το Destinator 6 Ελληνικο θα θεωριθει προπαγάνδα? :P
εχμμμμ... :lol: αν πω πως ήδη κυκλοφορω στο τουτου με το Destinator 6 Ελληνικο θα θεωριθει προπαγάνδα? :P
Εσυ και αλλοι 500 χρηστες :lol: :lol:
lfotopoulos
09-06-06, 07:55
Που το βρήκες?
Που το βρήκες?
Semna eipame mhn elmetalevomaste thn anoxh ths etairias 8)
Που το βρήκες?
Semna eipame mhn elmetalevomaste thn anoxh ths etairias 8)
Swsta!! :!: O "psaxnwn" vriskei!!
και εγω κυκλοφορω με το 3 και δεν εχω κανενα προβλημα.
ετσι και αλλιως αξιοπρεπης πλοηγηση μονο μεσα στις πολεις γινεται.
Στο 6 με τους χάρτες της NGI δεν λειτουργεί η αποφυγή δρόμων. Καμιά ιδέα????
(Μετά την εγκατάσταση των forlinks και την αλλαγή στο dir /userdata !!!! διορθώθηκε ....)
SavvasBlue
09-06-06, 17:44
Μα γιατι τοσος θορυβος παιδια για το D6? Προσωπικα θα περιμενω την επισημη κυκλοφορια του απο την NGI. Εφοσον εχω ενα απολυτα λειτουργικο λογισμικο στα χερια μου (PN) γιατι να παω να ψαχτω να βρω σπασμενη εκδοση του 6 τη στιγμη που εχει καποιες δεδομενες ατελειες οπως αναφερουν τα παιδια σε προηγουμενα post αλλα κυριως επειδη πολυ απλα την δωρεαν αναβαθμιση χαρτη του Ιουλιου θα την παρουν μονο οι κατοχοι αυθεντικων λογισμικων. Το ιδιο ισχυει και για το support που προσωπικα το θεωρω πολυ σημαντικο. Τωρα αν θελετε να ψαχτειτε να βρειτε και αυτους μεσω πλαγιων οδων τι να πω, ο καθενας κανει οτι κρινει. Μονο λιγο σεμνα παιδια, ειναι προκλητικο η NGI να σκιζεται να ετοιμασει χαρτες και προγραμμα και εμεις να φιγουραρουμε με τα μαιμουδακια...:roll:
lfotopoulos
09-06-06, 23:48
Δεν εκμεταλεύομαι καμμία ανοχή. Ετσι και αλλιώς το PN είναι αγορασμένο κανονικά, οπότε και το 6 δεν θα είναι σπασμένο. Απλώς ήθελα να δοκιμάσω το 6 side by side με το Pn. By the way, γίνεται το 6 να παίξει μαζί με το PN?
Μα γιατι τοσος θορυβος παιδια για το D6? Προσωπικα θα περιμενω την επισημη κυκλοφορια του απο την NGI. Εφοσον εχω ενα απολυτα λειτουργικο λογισμικο στα χερια μου (PN) γιατι να παω να ψαχτω να βρω σπασμενη εκδοση του 6 τη στιγμη που εχει καποιες δεδομενες ατελειες οπως αναφερουν τα παιδια σε προηγουμενα post αλλα κυριως επειδη πολυ απλα την δωρεαν αναβαθμιση χαρτη του Ιουλιου θα την παρουν μονο οι κατοχοι αυθεντικων λογισμικων. Το ιδιο ισχυει και για το support που προσωπικα το θεωρω πολυ σημαντικο. Τωρα αν θελετε να ψαχτειτε να βρειτε και αυτους μεσω πλαγιων οδων τι να πω, ο καθενας κανει οτι κρινει. Μονο λιγο σεμνα παιδια, ειναι προκλητικο η NGI να σκιζεται να ετοιμασει χαρτες και προγραμμα και εμεις να φιγουραρουμε με τα μαιμουδακια...:roll:
Συμφωνώ απόλυτα..! :wink:
Γιατί μαιμουδακια ...???? αγορασμένα απο Γερμανία 10 D6 για λογαριασμό κάποιας πρεσβείας πειράζει?????? Original !!!!!!!!!!!
Αυτά.....τα παράπονα σας λοιπόν στην Destinator που το κυκλοφορεί και το πουλάει με Ελληνικά......και συμβατό με την NGI που πραγματικά έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με τους χάρτες.
Το συγκεκριμενο topic πλεον απαιτει ολο και περισσοτερη προσοχη, κατανοηση,αυτοσυγκεντρωση και βαθεια γνωση της ανθρωπινης ψυχολογιας για να το παρακολουθησεις. Ουτε η θεωρια των κβαντων να ητανε.
Απλά να καταλαβαίνουμε τη λέμε και ειδικότερα τι γράφουμε. Αν κάποιος θεωρεί το ΡΝ το απόλυτο λειτουργικό λογισμικό (δικαίωμα του είναι αν και είναι από τους λίγους) τότε ας το κρατήσει και ας μην μπει σε αυτό το topic για το 6, μέχρι να το πάρει στα χέρια του επίσημα.
Τι σημαίνει όμως επίσημά?
Από την στιγμή που είσαι νόμιμος κάτοχος του ΡΝ και έχει ειπωθεί ότι το 6 θα έρθει ως free update του ΡΝ, (για το λόγο αυτό παίζουν και οι κωδικοί αλλιώς θα είχαν αλλάξει) τότε αν το πάρεις από έξω γιατί π.χ. αυτή την στιγμή η NGI θέλει να το διαθέσει μαζί με τους νέους χάρτες του Ιουλίου (δικαίωμα της και καλά κάνει) ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙΑ 'Η ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
SavvasBlue
10-06-06, 17:55
Δεν εκμεταλεύομαι καμμία ανοχή. Ετσι και αλλιώς το PN είναι αγορασμένο κανονικά, οπότε και το 6 δεν θα είναι σπασμένο. Απλώς ήθελα να δοκιμάσω το 6 side by side με το Pn. By the way, γίνεται το 6 να παίξει μαζί με το PN?
Μη με παρεξηγησεις φιλε Ιfotopoulos, δε σου κανω επιθεση. Απλως εχουν γραφτει αρκετα post που εχουν σχεση με σπασμενο λογισμικο και καπου καταντα προκλητικο μεσα στο ιδιο το forum της κατασκευαστριας. Παντως δε νομιζω οτι θα μπορεσεις να εξαγεις αξιοπιστα συμπερασματα απο τη συγκριση. Η εκδοση του PN που διεθεσε η NGI ειναι βελτιστοποιημενη σε σχεση με αυτην που πρωτοκυκλοφορησε εξω και η εκδοση του 6 που βρηκες δεν εχει ακομα παραμετροποιηθει απο την NGI οποτε και η συγκριση δεν θα ειναι η ενδεδειγμενη. Εξαλλου και η ιδια η NGI εχει λαβει το 6 και το δουλευει ωστε να μας προσφερει (και μαλιστα δωρεαν) ενα ολοκληρωμενο πακετο. Ας περιμενουμε και βλεπουμε...
Δοκιμασε να περασεις και τα δυο και δες αν παιζουν. :)
yeap 8)
SavvasBlue
10-06-06, 18:00
Απλά να καταλαβαίνουμε τη λέμε και ειδικότερα τι γράφουμε. Αν κάποιος θεωρεί το ΡΝ το απόλυτο λειτουργικό λογισμικό (δικαίωμα του είναι αν και είναι από τους λίγους) τότε ας το κρατήσει και ας μην μπει σε αυτό το topic για το 6, μέχρι να το πάρει στα χέρια του επίσημα.
Τι σημαίνει όμως επίσημά?
Από την στιγμή που είσαι νόμιμος κάτοχος του ΡΝ και έχει ειπωθεί ότι το 6 θα έρθει ως free update του ΡΝ, (για το λόγο αυτό παίζουν και οι κωδικοί αλλιώς θα είχαν αλλάξει) τότε αν το πάρεις από έξω γιατί π.χ. αυτή την στιγμή η NGI θέλει να το διαθέσει μαζί με τους νέους χάρτες του Ιουλίου (δικαίωμα της και καλά κάνει) ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙΑ 'Η ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
Νομιζω οτι εξηγησα παραπανω τι εννοουσα. Ειναι δικαιωμα σου να εχεις τη γνωμη σου για το PN και να κανεις οτι νομιζεις σε σχεση με το 6. Θα μου επιτρεψεις ομως να κρινω εγω αν θα μπω στο topic για το 6 η οχι. Το forum δεν ειναι lobby και καθενας μπορει να διατυπωνει τη γνωμη του ελευθερα. [/list]
Το συγκεκριμενο topic πλεον απαιτει ολο και περισσοτερη προσοχη, κατανοηση,αυτοσυγκεντρωση και βαθεια γνωση της ανθρωπινης ψυχολογιας για να το παρακολουθησεις. Ουτε η θεωρια των κβαντων να ητανε.
Και που να σφυξουν οι ζεστες αδελφέ κβαντικέ η θεωρία του Χάους θα βρει επιτέλους εφαμογη.... :lol: :lol: :lol:
SavvasBlue
10-06-06, 18:04
Γιατί μαιμουδακια ...???? αγορασμένα απο Γερμανία 10 D6 για λογαριασμό κάποιας πρεσβείας πειράζει?????? Original !!!!!!!!!!!
Αυτά.....τα παράπονα σας λοιπόν στην Destinator που το κυκλοφορεί και το πουλάει με Ελληνικά......και συμβατό με την NGI που πραγματικά έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με τους χάρτες.
Αναφερω ως "μαιμουδακια" οσα εχουν κατεβαστει απο net η P2P. Εννοειται οτι δε θεωρουνται ως τετοια οσα εχουν αγοραστει απο τη Destinator εξω. Να μην παρεξηγουμαι σε αυτο. Τωρα αν καποιος το θελει απο εξω ειναι φυσικα επιλογη του και καθολα σεβαστη. :wink:
Hello.
kind regards
i. A. Skander Messelmeni
... Τωρα αν θελετε να ψαχτειτε να βρειτε και αυτους μεσω πλαγιων οδων τι να πω, ο καθενας κανει οτι κρινει.
... Εννοειται οτι δε θεωρουνται ως τετοια οσα εχουν αγοραστει απο τη Destinator εξω. Να μην παρεξηγουμαι σε αυτο. Τωρα αν καποιος το θελει απο εξω ειναι φυσικα επιλογη του και καθολα σεβαστη. :wink:
Έτσι κι αλλιώς το Destinator 6 θα δοθεί δωρεάν στους κατόχους του Destinator PN. Ουσιαστικά θα δουλεύει με τους κωδικούς που θα έχει το PN. Άρα και τώρα να το βάλεις δεν είσαι παράνομος.
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=102604&page=5
Απλά για την ενημέρωση του φίλου SavvasBlue.
Ετσι για να μην νομίζουν κάποιοι οτι η NGI με τέτοια άριστη δουλειά που έχει κάνει στους χάρτες θα προσφέρει δωρεάν και το Destinator 6........
Ετσι για να μην νομίζουν κάποιοι οτι η NGI με τέτοια άριστη δουλειά που έχει κάνει στους χάρτες θα προσφέρει δωρεάν και το Destinator 6........
:?: :arrow: :mrgreen:
SavvasBlue
11-06-06, 04:05
Που ακριβως λεει οτι το D6 δεν θα δοθει δωρεαν ομως? Ο περιορισμος που βλεπω ειναι οτι θα δοθει δωρεαν αλλα για καποιο διαστημα πιστευω σεβαστο. Οποιος ενδιαφερεται εχει τα ματια του ανοικτα και οταν διατεθει το 6 το παιρνει. Περιμενουμε και βλεπουμε. Και για να ειμαι καθαρος και να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις "μαιμουδακια" εννοουσα τα κρακαρισμενα λογισμικα που αρκετοι εχουν κατεβασε απο net και μονο. Οπως και να εχει παντως καθενας πρατει οπως θεωρει καλυτερα...
Είναι διαθέσιμο το D6 για αγορά και άμεσο downloading (μόνο το πρόγραμμα, χωρίς χάρτες) ; Σε ποιό site ?
Ευχαριστώ :roll:
Θα ήθελα να αποσαφηνίσω μερικά πράγματα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις:
1. Το Destinator 6 θα δοθεί δωρεάν στους νόμιμους χρήστες του Destinator PN
2. Το πότε θα κυκλοφορήσει το Destinator 6 δεν είναι ακόμη αποσαφηνισμένο. Θα είναι πάντως μετά το καλοκαίρι.
3. Αν κάποιος χρήστης που έχει αγοράσει το Destinator PN βάλει την έκδοση Destinator 6 αυτή θα λειτουργήσει με το χάρτη της NGi, γιατί θα χρησιμοποιεί τους κωδικούς που ήδη έχει. Ο χρήστης αυτός δεν είναι παράνομος.
4. H NGi δε θα κάνει τεχνική υποστήριξη για το Destinator 6 μέχρι αυτό να κυκλοφορήσει επίσημα.
4. H NGi δε θα κάνει τεχνική υποστήριξη για το Destinator 6 μέχρι αυτό να κυκλοφορήσει επίσημα.
SWSTOS !!!!!!!!!!!!!
SWSTOS !!!!!!!!!!!!!
Μπραβο φιλε zeppelin!!!!Βαρεθηκα να διαβαζω οτι να'ναι!!!!! :wink:
Είναι διαθέσιμο το D6 για αγορά και άμεσο downloading (μόνο το πρόγραμμα, χωρίς χάρτες) ; Σε ποιό site ?
Ευχαριστώ :roll:
Κάποια πληροφορία; :?: :?:
O zep έδωσε όλες τις εξηγήσεις για το 6, να ξέρουν όλοι τι γίνεται και μπράβο του.
Τώρα για να επανέλθω στο ΡΝ τελευταία φορά, σας παραθέτω μια σύνοψη μιας σύγκρισης που έγινε. Πριν όμως σας την αναφέρω πρέπει να σημειώσω ότι η μέχρι τώρα αρνητική μου στάση στο ΡΝ (μετά από πολλές προσπάθειες για να το βελτιώσω αλλά δεν τα κατάφερα ) αφορά το πρόγραμμα και μόνο (γιατί πολλοί το συνδέουν με τους χάρτες της NGI). Αρα και τα παρακάτω αναφέρονται καθαρά σε σύγκριση προγραμμάτων ΡΝ - 6. Οι χάρτες ήταν και είναι το πλέον δυνατό σημείο (χάρη NGI) αλλά μέσα από το ΡΝ τελικά αδικούνται.
Ατομα 2, pda 2 (ΜΙΟ 168 με ένα μήνα διαφορά κατασκευής), ίδια κάρτα μνήμης, ίδιο λειτουργικό (WIN2003se λόγω ΜΙΝΟ) κανένα άλλο πρόγραμμα, εγκατάσταση μετά hard reset. Στο ένα ΡΝ στο άλλο το 6 με τους ίδιος χάρτες Ngi (νόμιμα), στο ίδιο αυτοκίνητο ( :lol: :lol: ).
Αποτελέσματα :
Το 6 είναι τουλάχιστον 50 % πιο γρήγορα στα :
1. επαναυπολογισμός διαδρομής
2. στροφή χάρτη (όταν η γωνία είναι πάνω από 120ο τότε δείχνει κάποια μικρή υστέρηση και στο 6 αλλά μετά σε πετάει το βέλος εκεί που πράγματι είσαι)
3. Οι πληροφορίες που δίνει το 6 για την πλοήγηση και ο τρόπος απεικόνησης καμία σχέση (σε επίπεδο λειτουργικότητας-φιλικότητας χρήστη) με το ΡΝ.
4. Το στίγμα σου αντιστοιχεί πλέον στην κορυφή του βελτιωμένου αισθητικά τριγώνου (με καμπύλες)
Συμπερασματικά πιστεύω ότι το 6 είναι σαφώς καλύτερο από το ΡΝ όχι μόνο αισθητικά αλλά και σε ταχύτητα που το έλειπε από την εποχή το 3. Περιμένουμε και τους νέους χάρτες από τα παιδιά της NGI για να περάσουμε πραγματικά ένα καλό ταξιδιωτικό καλοκαίρι....
O zep έδωσε όλες τις εξηγήσεις για το 6, να ξέρουν όλοι τι γίνεται και μπράβο του.
Τώρα για να επανέλθω στο ΡΝ τελευταία φορά, σας παραθέτω μια σύνοψη μιας σύγκρισης που έγινε. Πριν όμως σας την αναφέρω πρέπει να σημειώσω ότι η μέχρι τώρα αρνητική μου στάση στο ΡΝ (μετά από πολλές προσπάθειες για να το βελτιώσω αλλά δεν τα κατάφερα ) αφορά το πρόγραμμα και μόνο (γιατί πολλοί το συνδέουν με τους χάρτες της NGI). Αρα και τα παρακάτω αναφέρονται καθαρά σε σύγκριση προγραμμάτων ΡΝ - 6. Οι χάρτες ήταν και είναι το πλέον δυνατό σημείο (χάρη NGI) αλλά μέσα από το ΡΝ τελικά αδικούνται.
Ατομα 2, pda 2 (ΜΙΟ 168 με ένα μήνα διαφορά κατασκευής), ίδια κάρτα μνήμης, ίδιο λειτουργικό (WIN2003se λόγω ΜΙΝΟ) κανένα άλλο πρόγραμμα, εγκατάσταση μετά hard reset. Στο ένα ΡΝ στο άλλο το 6 με τους ίδιος χάρτες Ngi (νόμιμα), στο ίδιο αυτοκίνητο ( :lol: :lol: ).
Αποτελέσματα :
Το 6 είναι τουλάχιστον 50 % πιο γρήγορα στα :
1. επαναυπολογισμός διαδρομής
2. στροφή χάρτη (όταν η γωνία είναι πάνω από 120ο τότε δείχνει κάποια μικρή υστέρηση και στο 6 αλλά μετά σε πετάει το βέλος εκεί που πράγματι είσαι)
3. Οι πληροφορίες που δίνει το 6 για την πλοήγηση και ο τρόπος απεικόνησης καμία σχέση (σε επίπεδο λειτουργικότητας-φιλικότητας χρήστη) με το ΡΝ.
4. Το στίγμα σου αντιστοιχεί πλέον στην κορυφή του βελτιωμένου αισθητικά τριγώνου (με καμπύλες)
Συμπερασματικά πιστεύω ότι το 6 είναι σαφώς καλύτερο από το ΡΝ όχι μόνο αισθητικά αλλά και σε ταχύτητα που το έλειπε από την εποχή το 3. Περιμένουμε και τους νέους χάρτες από τα παιδιά της NGI για να περάσουμε πραγματικά ένα καλό ταξιδιωτικό καλοκαίρι....
Se ti protokolo GPS to eixes kleidwmeno kai sta posa ?
Παιδια εχω το destinator PN το γνήσιο. Μπορω να κατεβασω απο καποιο site to destinator 6. και ποιο ειναι αυτό. το πρόγραμμα θα ειναι στα ελληνικά;
Ευψαριστώ
2. Το πότε θα κυκλοφορήσει το Destinator 6 δεν είναι ακόμη αποσαφηνισμένο. Θα είναι πάντως μετά το καλοκαίρι.
3. Αν κάποιος χρήστης που έχει αγοράσει το Destinator PN βάλει την έκδοση Destinator 6 αυτή θα λειτουργήσει με το χάρτη της NGi, γιατί θα χρησιμοποιεί τους κωδικούς που ήδη έχει. Ο χρήστης αυτός δεν είναι παράνομος.
Κάνει Support ομως η Destinator Technologies ....
i. A. Skander Messelmeni
Οπως καταλαβαίνετε μην περιμένετε χάρτες πριν το καλοκαίρι μιας και θα
δoθούν μαζι με το Destinator 6.
Καλοκαίρι όμως είναι και ο Οκτώβριος ????
Πιστεύω να μην κλειδώσετε και εμένα κύριε zeppelin ύστερα από αυτή μου την επισήμανση.
Παιδια εχω το destinator PN το γνήσιο. Μπορω να κατεβασω απο καποιο site to destinator 6. και ποιο ειναι αυτό. το πρόγραμμα θα ειναι στα ελληνικά;
Ευψαριστώ
Επιτέλους αγοράστε και κανένα πρόγραμμα....
Αυτό και αν είναι.... απο αυτό το site να ζητάτε κάτι τέτοιο αγνοώντας την επένδυση που έχει κάνει η NGI για τους χάρτες ( ένα εκατομμύριο ευρώ ..)
φίλε μου δεν καταλαβαίνω γιατι το λές αυτο. Εγω τοσό το destinator 3 οσο και το PN το αγορασα. Το πρώτο κανονικα το δευτερο αγορασα την αναβαθμιση. Το destinator 6 θα δοθει δωρεάν απο την εταιρία, για όσους εχουν το γνησιο PN. Δεν καταλαβαινω λοιπον γιατι δεν ειμαο σωστός που ψάχνω να βρώ το destinaotor 6 το γνήσιο. Θα χάσει η NGI χρήματα ή δικαιώματα; Δεν νομίζω να κάνω ή να ζητω κατι το παράνομο. Ισως αν καποιοι βρουν το γνήσιο destinator 6 και το χρησιμοποιήσουν, να επιταχύνουν καποιες διαδικασίες στην NGI. Αν το update γινόταν επι πληρωμή και για τους κατόχους του PN, τότε θα είχες δίκιο να διαμαρτύρεσαι. Τώρα γιατί;
NMEA 38400. SIRF το 6 δεν δέχεται με τίποτα (τουλάχιστον με όσα προσπάθησα εγώ, αν κάποιος ξέρει κάτι ας μας το πεί. ΜΙΝΟ παίζει στο ΜΙΟ σου με sirf με το 6??)
φίλε μου δεν καταλαβαίνω γιατι το λές αυτο. Εγω τοσό το destinator 3 οσο και το PN το αγορασα. Το πρώτο κανονικα το δευτερο αγορασα την αναβαθμιση. Το destinator 6 θα δοθει δωρεάν απο την εταιρία, για όσους εχουν το γνησιο PN. Δεν καταλαβαινω λοιπον γιατι δεν ειμαο σωστός που ψάχνω να βρώ το destinaotor 6 το γνήσιο. Θα χάσει η NGI χρήματα ή δικαιώματα; Δεν νομίζω να κάνω ή να ζητω κατι το παράνομο. Ισως αν καποιοι βρουν το γνήσιο destinator 6 και το χρησιμοποιήσουν, να επιταχύνουν καποιες διαδικασίες στην NGI. Αν το update γινόταν επι πληρωμή και για τους κατόχους του PN, τότε θα είχες δίκιο να διαμαρτύρεσαι. Τώρα γιατί;
Δεν μιλάς να αγοράσεις το πρόγραμμα αλλά ζητάς κάποιο site να το πάρεις "σπασμένο.....προφανώς.." .
Μην ξεχνάς ότι το site αυτό ανήκει στην NGI που συνεργάζεται με την Desdtinator και όπως καταλαβαίνεις εδώ δεν θα πρέπει να αναφέρονται αυτά σεβόμενοι μόνο και μόνο την NGI για τους χάρτες που εφτιαξε και έχεις στα χέρια σου.
Αν δεν είναι έτσι τότε σου ζητώ συγνώμη για την επισήμανση.
Κάνει Support ομως η Destinator Technologies ....
i. A. Skander Messelmeni
Οπως καταλαβαίνετε μην περιμένετε χάρτες πριν το καλοκαίρι μιας και θα
δoθούν μαζι με το Destinator 6.
Καλοκαίρι όμως είναι και ο Οκτώβριος ????
Πιστεύω να μην κλειδώσετε και εμένα κύριε zeppelin ύστερα από αυτή μου την επισήμανση.
Poli sigouros eisai gia tous xartes xereis kati pou den xeroume |?
8)
NMEA 38400. SIRF το 6 δεν δέχεται με τίποτα (τουλάχιστον με όσα προσπάθησα εγώ, αν κάποιος ξέρει κάτι ας μας το πεί. ΜΙΝΟ παίζει στο ΜΙΟ σου με sirf με το 6??)
Σε μας δουλεύει αριστα ισως επειδή ειναι αγορασμένο?? ( απο Γερμανία )
δεν ξέρω.
Μόλις πάει ΝΜΕΑ και κλειδώσει γύρισε το σε SiRF !!!!
Com Port : Com2
Baud Rate : 57600
Protocol : SiRF
Me kanenan tropo den paizei to sirf sto MIO enw sto PN paizei mia xara .. :wink:
δεν ξέρω.
Vre exw dokimasei polla mazi kai afto alla arneite pismatika na kleidwsei den xerw mhpws ftaiei h syskevh mou (MIO168)
δεν ξέρω.
Vre exw dokimasei polla mazi kai afto alla arneite pismatika na kleidwsei den xerw mhpws ftaiei h syskevh mou (MIO168)
Επιμένω το δικό μας είναι αγορασμένο!!!
Μόλις πάει ΝΜΕΑ και κλειδώσει γύρισε το σε SiRF !!!! και περίμενε...διαφορετικά αγόρασε το η περίμενε την περιορισμένη δωρεάν έκδοση της NGI.
Εχουμε στην ομάδα και το ΜΙΟ
MIO 168 Mobile 2003 - 2005 12
Μόλις πάει ΝΜΕΑ και κλειδώσει γύρισε το σε SiRF !!!! και περίμενε...διαφορετικά αγόρασε το η περίμενε την περιορισμένη δωρεάν έκδοση της NGI.
Poios sou eipe oti exw to peiratiko ?
Exigise mou kati aplo sto mio168 pws girnas apo to default NMEA se Sirf ?
egw to kanw me to cemonitor mono etsi girizei se SIRF esu me ta legomena sou mou les oti to kaneis mesa apo to MIO kai egw sou lew ok oti ginetai to provlima mou den einai oti den vriskei to GPS se sirf to vriskei kai to orizei kanonika >.
DORIFOROUS DEN PIANEI !!
Poios sou eipe oti exw to peiratiko ?
Exigise mou kati aplo sto mio168 pws girnas apo to default NMEA se Sirf ?
egw to kanw me to cemonitor mono etsi girizei se SIRF esu me ta legomena sou mou les oti to kaneis mesa apo to MIO kai egw sou lew ok oti ginetai to provlima mou den einai oti den vriskei to GPS se sirf to vriskei kai to orizei kanonika >.
DORIFOROUS DEN PIANEI !!
Number of Satellites : 8
Valid GPS signal
και δουλεύει αψογα
Ειλικρινά δεν ξέρω..
Valid GPS signal
και δουλεύει αψογα
Ειλικρινά δεν ξέρω..
Poia ekdosh tou destinator6 exeis ?
kai please kane mou mia xarh bale to avatar sou sthn ypografh sou kai oxi sto keimeno.. :)
[quote="mariposa"]
Valid GPS signal
και δουλεύει αψογα
Ειλικρινά δεν ξέρω..
[quote]
Μετά από συζητήσεις από εξωτερικό ούτε σε αυτούς παίζει ΜΙΟ168 με sirf+6. Δεν ξέρω απλά δεν βρίσκει τους δορυφόρους. Αλλά μικρό το κακό. The speed is BACK από το πρόγραμμα και όχι από GPS :D :D
δεν ξέρω.
Επειδή μας λές συνέχεια αγορασμένο & αγορασμένο (υπονοώντας κάτι??), εσύ όταν έκανες εγκατάσταση το 6 έβαλες κωδικούς στο πρόγραμμα (όχι στους χάρτες)?? και πες μας τι έκδοση είναι το 6 που έχεις....
Μετά από συζητήσεις από εξωτερικό ούτε σε αυτούς παίζει ΜΙΟ168 με sirf+6. Δεν ξέρω απλά δεν βρίσκει τους δορυφόρους.
Αλλά μικρό το κακό. The speed is BACK από το πρόγραμμα και όχι από GPS :D :D
Gia spasto ligo kalitero giati den to epiasa ? :( :?:
δεν ξέρω.
Επειδή μας λές συνέχεια αγορασμένο & αγορασμένο (υπονοώντας κάτι??), εσύ όταν έκανες εγκατάσταση το 6 έβαλες κωδικούς στο πρόγραμμα (όχι στους χάρτες)?? και πες μας τι έκδοση είναι το 6 που έχεις....
Δεν υπονοούμε τίποτα φίλε μην αγχώνεσε.....
Απλά είπαμε μήπως επειδή η πρεσβεία μας έφερε τα 10 D6 απο τη Γερμανία είναι κάτι άλλο απο το δικό σας.
Οσο για την Version αυτή είναι η
Destinator V6.0.1.25222
Κουράστηκα να σας λέω ότι και με ΜΙΟ 168 πιάνει 7-8 δορυφόρους και δουλεύει αψογα .
Κωδικούς έχουμε και για τα Destinator και για τους χάρτες της NGI
( αγορασμένα PN ).
Αλήθεια τι απόκλιση σε μέτρα έχετε από ένα φανάρι που έχετε σταματήσει ??
Paizei apo 5 metra mexri 12 analoga to shma kai thn syskevh .. :wink:
σε MIO168 οταν εβαλα το R10S firmware (δεν θυμαμαι αν το λεω σωστα, ενα firmware για medion ηταν παντως) τα πραγματα ηταν χειροτερα. μεχρι και 2
τετραγωνα αποκλιση και μερικες φορες δεν ηθελε να μου δειξει με τι ταχυτητα κινουμαι με τιποτα ενω εδειχνε οτι πιανει πανω απο 6 δορυφορους.
με το δικο του firmware πανω απο 5 μετρα αποκλιση πολυ σπανια.
και φυσικά δεν το θέλω σπασμένο. Για ποιο λόγο αλλωστε αφου εχω το γνήσιο destinator PN. Απλα ζηταω αν υπαρχει για κατεβασμα το γνησιο update του destinator 6. ελπίζω να εγινα κατανοητός τώρα.
Μετά από συζητήσεις από εξωτερικό ούτε σε αυτούς παίζει ΜΙΟ168 με sirf+6. Δεν ξέρω απλά δεν βρίσκει τους δορυφόρους.
Αλλά μικρό το κακό. The speed is BACK από το πρόγραμμα και όχι από GPS :D :D
Gia spasto ligo kalitero giati den to epiasa ? :( :?:
Μερικοί από εμάς που έχουμε ΜΙΟ είδαμε μια αύξηση ταχύτητας στο πρόγραμμα λόγω αλλαγής σε sirf. Αλλοι όχι και το άφησαν σε ΝΜΕΑ. Απλά το 6 παίζει καλά με ΝΜΕΑ. (The speed is BACK από το πρόγραμμα)
Paizei apo 5 metra mexri 12 analoga to shma kai thn syskevh .. :wink:
Περίπου 6-7 μέτρα στην χειρότερη περίπτωση.
SuperBilly16V
13-06-06, 10:25
Πάντως και στο N560, το destinator6 λειτουργεί μόνο σε Nmea. Σε sirf δεν βρίσκει καν τον δέκτη gps, παρόλο που αναβοσβήνει το λαμπάκι λειτουργίας του.
Το καινουργιο Destinator 6 ειναι εξαιρετικό
ΦΙΛΙΚΟ, ΓΡΗΓΟΡΟ,ΑΚΡΙΒΕΣ , ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ , ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ , ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΑΛΛΑ
1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΑΧΥΤΕΡΗΣ Η ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
( ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΤΕΝΑ Η ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ )
2. Η ΟΘΟΝΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ( ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ)
3. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ.........
ΦΙΛΙΚΑ :D :D :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.