PDA

Επιστροφή στο Forum : ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΡΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3/2006

GIANNHST
11-03-06, 19:56
Σας αναφερω μερικα απο τα λαθη που εντοπισα στο νεο ΡΝ και το δουλευω
σχετικα λιγες ωρες την ημερα, δεν ειμαι επαγγελματιας οδηγος.
Εκτος πολις που το δουλεψα ειναι αψογο και κανενα λαθακι να κανει
σε αγνωστο δρομο δεν το καταλαβαινεις γιατι σε παει στο προορισμο σου
φυσικα και δεν υπαρχει κανενα καλλιτερο να το συγκρινουμε.
Ενα χονρο λαθος ειναι η Νεα Μοναστηριου στο ρευμα εξοδου προς την
Κων. Καραμανλη δεν υπαρχει σε στελνει σε αλλο δρομο προς την παλαια
εθνικη οδος του κιλκις την οποια την εχει με κιτρινο χρωμα και την
αναφερει σαν αγνωστη οδος που συν....... και σε ξαναβαζει στην Κων.
Καραμανλη αφου παρακαμψει ολη την Ιωνια. Στο νεκρο κομματι των 100
μετρων φυσικα δεν δεχεται ουτε την επιλογη [Αφαιτηρια]. Και δεν
αναγνωριζει και την διακοπη της νησιδας για να στριψεις αριστερα.
Στο αντιθετο ρευμα εισοδου στην πολη δουλευει κανονικα.
Ακομη ενα μικρο λαθακι ειναι στην διασταυρωση του περιφεριακου με
την Λαγγαδα προς δυτικα σε λεει μεινεται αριστερα που δεν σημαινει τιποτε
διοτι περνας κατω απο την αερογεφυρα και δεξια εχει στροφη και φαναρι
και αριστερα το ιδιο με ξεχωριστα ρευματα για στροφη.
Αλλο λαθακι την οδο Μισυρλη στην Χαριλαου και στο χαρτη και στη λιστα
την αναφερει Μασιρλη.
Αυτα εντοπισα εγω και μονο απο διαδρομες γνωστες για να συνηθησω το
νεο ΡΝ και δυο απο τα λαθη δεν πρεπει να ηταν στο D-3 δεν το δουλεψα
πολυ καιρο και ειναι δικια σας δουλεια να το ψαξετε και να το διορθωσεται
οπως και δεν το αναφερω στη σελιδα που μας στελνεται για να ενημερωθουν και οι υπολοιποι που το πληρωσαν.
Στο επισημενω εμεις ειμαστε πελατες που αγορασαμε ενα προιον και απο
εμας περιμενετε να το βελτιοσετε εσεις ουτε το παλλιο δεν αντιγραψατε
σωστα, μην υπαρξει καμμια παρεξηγηση, γιατι το Ζεπελιν που χρεισιμοποιεις ειναι λιγο απροσωπο για
σελιδα της εταιριας που πουλαει
καποια προιοντα και βγαζει χρηματα και πληρωνεστε.
Το σωστο θα ηταν μελετας ολων τις παρατηρησεις και τις ιδεες και να
απαντας επισημα σαν εταιρια πλεον με σταθερες θεσεις.
Παρακαλω και τους αλλους φιλους να γραφουν τα λαθη σε αυτες τις σελιδες για ενημερωση απο αλλες πολεις.
Και κατι που ηθελα να αναφερω ηταν οτι δωσαμε 49 ευρω και δεν ξερουμε
ποιες ειναι οι νεες πολεις , ακομη καποιος ανεφερε οτι στον προορισμο
σου σε λεει και σε ποια μερια ειναι ο αριθμος ειναι σωστο υπαρχει επιλογη
που δεν ενεργοποιησα?
Τελος λεω και παλι οτι ειναι παρα πολυ καλο το συστημα και το καλλιτερο
που ξερω. Ευχαριστω πολυ ΓΙΑΝΝΗΣ

maximi01
12-03-06, 12:05
Ευχαριστούμε πολύ για τις παρατηρήσεις σας.
Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε ορισμένα από τα πολλά θέματα που θίγετε γιατί λόγω των περιορισμένων σημείων στίξης στο κείμενό σας είναι κάπως δύσκολο να τα ξεχωρίσει κανείς.
1. Κανείς δεν κρύβεται, είμαστε όλοι επώνυμοι και όσοι έχουν περάσει από τα γραφεία μας, μας έχουν γνωρίσει και προσωπικά.
2. Οι θέσεις μας και η πολιτική μας είναι τόσο σαφείς και επίσημες που μας «εκθέτουν» πολλές φορές στον ανταγωνισμό. Όσοι παρακολουθούν από παλαιά το forum θα το έχουν διαπιστώσει.
3. Είμαστε από τις ελάχιστες, αν όχι η μόνη εταιρία και μάλιστα μεταξύ ενός ευρύτερου φάσματος δραστηριοτήτων (όχι δηλαδή μόνο πλοήγησης), που εκθέτει σε δημόσιο forum την κριτική των προϊόντων της. Δεν απαιτείται δηλαδή, όχι μόνο να είναι πελάτης κανείς για να το διαβάσει αλλά ούτε καν να κάνει εγγραφή !
4. Ο λόγος για τον οποίον ζητάμε η αναφορά να γίνεται επάνω τον «ηλεκτρονικό χάρτη αναφοράς λαθών» είναι γιατί μας βοηθάει πολύ περισσότερο στην διάγνωση και διόρθωση των λαθών – μεταβολών – προβλημάτων, σε σύγκριση με ένα ελεύθερο κείμενο το οποίο μπορεί ενδεχομένως να έχει πολλές ασάφειες. Επί πλέον ο «χάρτης αναφοράς λαθών» είναι εφοδιασμένος και με ειδικό ηλεκτρονικό ημερολόγιο (log file) από το οποίο μπορούμε να παρακολουθούμε τα διάφορα στάδια διαχείρισης ενός λάθους: Ποιος τεχνικός το χρεώθηκε, αν έγινε δεύτερος έλεγχος, αν πήγε συνεργείο και τι ενέργειες έγιναν για να διορθωθεί.
5. Σχετικά με την εμφάνιση σφαλμάτων τα οποία δεν υπήρχαν σε προηγούμενη έκδοση, μερικές τεχνικές διευκρινίσεις : Σε κάθε νέα έκδοση ο πλήρης χάρτης περνάει από μια σειρά μετασχηματισμών μέχρι το τελικό compile το οποίο γίνεται στο εξωτερικό. Στα εκατό χιλιάδες διανύσματα (τα οποία συνεχώς αυξάνουν) αν δημιουργηθεί κάποιο σφάλμα τοπολογίας που έχει τα συμπτώματα που περιγράφετε, και τα οποία δεν υπήρχαν στην παλαιότερη έκδοση. Έχουμε μηχανισμούς που τα ελέγχουν αλλά δεν είναι πάντα εύκολο. Όταν ελέγξουμε το συγκεκριμένο θα σας δώσουμε και συγκεκριμένη απάντηση.
6. Οι νέες πόλεις με πολλές διευκρινίσεις κάλυψης – ακρίβειας κλπ αναφέρονται στο site μας, στο forum μας και σε ορισμένες συσκευασίες (MLS Destinator).
Περισσότερα από Δευτέρα.

GIANNHST
12-03-06, 20:14
Εκτιμω την καλη σας διαθεση να με απαντησετε και σας ευχαριστω πολυ.
Για την διαμορφοση της σελιδας με συγχωριτε δεν εχω την ευχερια του PC.
Για τον maxima που με απαντησε ισχυει τον ιδιο που ανεφερα και για
τον zepelin δειξετε υπευθυνοτητα και αν ειστε υπαλληλοι της εταιριας.
Σας αναφερω στο θεμα των λαθων οτι πολλοι χρηστες οπως απο
Βεροια απο Αργολιδα απο Χαλκιδικη εχουν πολλα να πουν.
Επισης για το βελακι και εγω εντοπισα οτι στο D-3 οταν περιμενα
πρωτος στο φαναρι ηταν σωστο, τωρα με το ΡΝ οταν εισαι στην
διασταυρωση πρωτος στο φαναρι χωρις να πατας την διαβαση των
πεζων το βελακι βρισκετε μεσα στην διασταυρωση.
Επισης σε στροφες με χαραγμενη διαδρομη, η διαδρομη παραμενη
σωστη, η καθοδηγηση της κοπελας σωστη, το βελακι εχει παραμεινει
σε προηγουμενο δρομο και δεν ερχετε οση ωρα και να παραμεινης
στο ιδιο το σημειο παρα μονον αν συνεχεισης την διαδρομη παιρνει
την σωστη θεση.
Πολλοι φιλοι το αποδιδουν στην ταχυτητα της καρτας πιθανον, παρτε
επισημη θεση και δωστε οδηγιες, εγω εχω ενα ΜΙΟ 168 αλλοι με τα
ΑCER εχουν μεγαλητερο προβλημα.
Αυτα τα προβληματα στο D-3 δεν υπηρχαν οπως και το στενεμα των δρομων ειδικα των λεοφορων με νησιδα στις διασταυρωσεις.
Η εταιρια που εκανε το ΡΝ τι εκανε? δεν ξερω, δεν εχω γνωσεις,
αλλα μην την αναφερετε δεν ειναι δικαιολογια εσεις ειστε οι
αντιπροσωποι στην Ελλαδα ουτε στα αυτοκινητα να αναφερεστε
παντου υπαρχουν και καλοι και κακοι.
Τυχεροι αυτοι που μπαινουν στις σελιδες και ψαχνουν και ρωτουν,
εγω εδωσα 450 ευρω και εντιπωσιαστικα και αμεσως 49 ευρω
για το ΡΝ, ειναι πολυ καλο, δεν υπαρχει καλλιτερο, βεβαια το
παρηγορο ειναι οτι απο συγγενεις στην Γερμανια εμαθα οτι
δουλευει αψογα με πολυ μεγαλητερους χαρτες και με σχετικα
φτηνα μηχανηματα οπως το ΜΙΟ 168 το ACER το SIEMENS
Προσεξτε λιγακι τα προιοντα σας και στηριξετα και θα βγη το D-6
σε λιγακι δεν θα συνεχειζετε επ αοριστον.
Αυτα που σας γραφω ειναι προσφορα στην εταιρια σας αυτη την
ωρα θα μπορουσα να κανω κατι αλλο, το κανω γιατι σας πυστεψα
αλλη φορα δεν θα υπαρξη αν δεν παρουμε καλλες κριτικες
απο την επαρχεια.

maximi01
12-03-06, 22:13
1. Είμαι ο Διευθυντής της εταιρίας

2. Αν μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το site μας, τις χιλιάδες ανακοινώσεις και posts στο forum αυτό θα μάθετε ότι εκτός από ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΤΡΑ και ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κρήτης στις υπόλοιπες πόλεις δεν έχουμε περάσει ακόμη πληροφορίες κυκλοφορικών ρυθμίσεων (μονοδρομήσεις, επιτρεπόμενες στροφές κλπ)
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ Η ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Θα διορθωθεί όταν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις περάσουμε αυτή την πληροφορία. Οι ανανεωμένοι αυτοί χάρτες θα δοθούν δωρεάν.

3. Ίσως είναι δικό μου το πρόβλημα αλλά δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω τους συλλογισμούς σας

Πάντως ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

GIANNHST
22-03-06, 18:52
Καλησπερα κ Διευθυντα
Λιγο που διαβασα τις σελιδες των φιλων ΑΠΕΙΡΑ ΤΑ ΛΑΘΗ μεσα
στην Αθηνα και στην Θεσσαλονικη.
Πολλοι επιμενουν οτι τα δηλωσαν πολυ πριν βγη το ΡΝ.
Μαλλον δεν διορθωσατε τιποτε και στην αντιγραφη κανατε
και αλλα πολλα. Ν. Μοναστηριου και Διαβατα [ΧΑΟΣ] το
λεει και αλλος σε αλλη σελιδα. Στο αεροδρομιο Μακεδονια σε
στελνει να στριψης αριστερα ενω απαγορευεται και το φαναρι
με δεξια στροφη σε καλυπτει για στριψης αριστερα.
Τα λαθη δεν διορθωνονται τωρα, ουτε τα 49 ευρω θα τα
ξαναδουμε, το υφος κ Διευθυντα διορθωνετε και αντι να
κανετε παρατηρησεις, για τα σημεια στιξης, για τους τονους
και για τις παραγραφους, το κανατε και σε αλλους φιλους,
στις σελιδες, δεν το κανατε μονο σε εμενα.
Να καθησετε να δουλεψετε και να διορθωσετε τα αδιορθωτα
και να μην προσπαθητε μεσα απο τις σελιδες να πουλησετε
πνευμα.
Για τα τεχνικα θεματα που σας εγραψα τιποτε [ο αριθμος στον
προορισμο υπαρχη??? δεν το ακουσα ποτε πως ενεργοποιηται]
και αλλα δεν θα τα γραψω παλι.
Εγω θα επιμενω να σας γραφω διοτι εμαθα οτι στην Γερμανια
δουλεει ΑΨΟΓΑ και περιμενω να με φερουν τους χαρτες.
Να τα διαβαζουν και ολοι οι φιλοι, να ξερουν που θα δωσουν
τα χρηματα τους.
Το D-3 ηταν κατι νεο για την χωρα μας, ειναι το καλλιτερο που
κυκλοφορει, μεχρι την Ολυμπιαδα και μετα κανατε και τρεις
αναβαθμησεις, τελειωσαν τα κολδυλια, κανατε την πατατα το ΡΝ
φασον σε αλλη εταιρια πηρατε τα 49 ευρω και τωρα ετοιμαζετε
το D-6 να δουμε τι θα ζητησετε για τα παρακατω
Ευχαριστω ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

nikos_ph
23-03-06, 11:13
Φίλε Γιάννη,
Θα ήθελα κατ’ αρχάς να σε ρωτήσω, αν έχεις ακούσει την έκφραση «έχει δώσει δείγματα γραφής». Αυτό (η γραφή) είναι ένα σημαντικό στοιχείο στην αξιολόγηση ενός ανθρώπου, είναι το καλλίτερο ψυχογράφημά του. Στην σημερινή ισοπέδωση βέβαια, ίσως να μην του δίδουμε σημασία, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει! Ισχύει και πάρα ισχύει και αισθανόμαστε άσχημα όταν υφιστάμεθα τις συνέπειές του, είναι σαν την βαρύτητα, δεν της δίδουμε σημασία, μέχρις ότου πέσει κάτι στο κεφάλι μας. Νομίζω λοιπόν ότι οι φίλοι μας στην NGI, είναι πολύ ανεκτικοί με την προχειρότητά μας, την ανορθογραφία μας, την κακή σύνταξη των γραπτών μας, τα γκρίγκλις, (που πολλές φορές κινδυνεύεις να βγάλεις νόημα) και όλα αυτά που προσδιορίζουν το ποιόν μας. Εσύ όμως σήμερα, νομίζω ότι υπερέβης «τα εσκαμμένα», γι’ αυτό θα σε παρότρυνα:
1. Να πάρεις το γραπτό σου και να το περάσεις από το Word και να βαθμολογήσεις μόνο σου την ποιότητά του.
2. Με περισσότερη ηρεμία και δικαιοσύνη να επανεξετάσεις την στάση σου απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους, γιατί πιστεύω ότι τους αδικείς, ίσως επειδή αγνοείς κάποια πράγματα, ίσως ήσουν εκνευρισμένος με κάτι άλλο, δεν γνωρίζω, εκείνο βέβαια που γνωρίζω και νομίζω ότι θα συμφωνήσει η συντριπτική πλειοψηφία του forum μαζί μου, είναι ότι ήσουν υπερβολικά αγενής και άδικος, μία συγγνώμη λοιπόν, έστω και με καθυστέρηση, δεν θα ήταν κακό.
Φιλικά
Νίκος

GIANNHST
23-03-06, 18:42
Καλησπερα κ Διευθυντα
Με παροτρυνεις να διαβασω τις σελιδες, δεν ναι δικη μου
δουλεια ειναι δικη σας για να γνωρισετε τα παραπονα των
πελατων σας και να βελτιοθειτε.
Εγω διαβαζω για να προστατευσω τα χρηματα μου.
Το forum που ανοιξατε ειναι για να μαντρωσετε τους πελατες
σας εδω και το αλλο κακο ειναι οτι βαλαται και αβανταδορους,
το τραπεζακι με τον παπα [εδω παπας εκει παπας] αντι να απαντησουν
οι υπευθυνοι απανταν οι αβανταδοροι για το υφος που γραφουμε,
γυρο απο το τραπεζακι οι μισοι ειναι αβανταδοροι.
Τους νεους που εχουν την ευχερια του PC και ξερουν λιγα αγγλικα
αλονιζουν το διαδικτιο στις εκει σελιδες να δειτε τι γραφουν.
Το ποιο σωστο ειναι η παραγραφος που εγραψες με κεφαλαια
στην απαντηση σου και σε τιμα και σε ευχαριστω πολυ.
Φιλε Νικο ευχαριστω για την απαντηση σου και σε παρακαλω
να εκτιμας τα χρηματα που εδωσες αν εισαι πελατης σαν και
εμενα δεν βγαινουν ευκολα και η εταιρια δεν μας εκανε καμμια
χαρη πληρωσαμε.
Για τα λαθη του ΡΝ δεν μπορω να γραψω αλλα, ειναι πολυ δυσκολο
να οδειγεις μεσα στη Θεσσαλονικη και να τα σημειωνης.
Ευχαριστω πολυ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

MinOtaVrS
23-03-06, 21:34
Καλησπερα κ Διευθυντα
Με παροτρυνεις να διαβασω τις σελιδες, δεν ναι δικη μου
δουλεια ειναι δικη σας για να γνωρισετε τα παραπονα των
πελατων σας και να βελτιοθειτε.
Εγω διαβαζω για να προστατευσω τα χρηματα μου.
Το forum που ανοιξατε ειναι για να μαντρωσετε τους πελατες
σας εδω και το αλλο κακο ειναι οτι βαλαται και αβανταδορους,
το τραπεζακι με τον παπα [εδω παπας εκει παπας] αντι να απαντησουν
οι υπευθυνοι απανταν οι αβανταδοροι για το υφος που γραφουμε,
γυρο απο το τραπεζακι οι μισοι ειναι αβανταδοροι.
Τους νεους που εχουν την ευχερια του PC και ξερουν λιγα αγγλικα
αλονιζουν το διαδικτιο στις εκει σελιδες να δειτε τι γραφουν.
Το ποιο σωστο ειναι η παραγραφος που εγραψες με κεφαλαια
στην απαντηση σου και σε τιμα και σε ευχαριστω πολυ.
Φιλε Νικο ευχαριστω για την απαντηση σου και σε παρακαλω
να εκτιμας τα χρηματα που εδωσες αν εισαι πελατης σαν και
εμενα δεν βγαινουν ευκολα και η εταιρια δεν μας εκανε καμμια
χαρη πληρωσαμε.
Για τα λαθη του ΡΝ δεν μπορω να γραψω αλλα, ειναι πολυ δυσκολο
να οδειγεις μεσα στη Θεσσαλονικη και να τα σημειωνης.
Ευχαριστω πολυ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γιάννη μου τα γραφόμενα σου δείχνουν ότι έχεις άγνοια για το τι συμβαίνει στον χώρο του Ελληνικού Navigation και των προγραμμάτων που διέπουν αυτό.

Θα ήθελα παρα πολύ να ειμαι στην Γερμανία ή στην Αγγλία να εχω το TOM TOM και όλη την δυκτιακή υποδομή αυτών των χωρών αλλα δυστυχώς δεν είμαι ..

Έχοντας λοιπόν γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας και των υπηρεσιών που προσφέρονται, καθώς και της αντίστοιχης πελατειακής αντιμετώπισης (150 ? επάνω μια συσκευή επειδή εχει ελληνικά μενού, άθλιο support κλπ) θα ήθελα να σου παραθέσω κάποιες απόψεις ..

Η ΝGΙ λοιπόν μας αντιμετωπίζει πρώτα σαν φίλους και μετά σαν πελάτες αν έχεις ζήσει στο εξωτερικό ή έχεις κάποια εμπειρία θα έβλεπες ότι δουλεύουν με στόχο τον ικανοποιημένο πελάτη και όχι το εύκολο χρήμα .

Μιλάς για συγκεκριμένα λάθη στην Θεσσαλονίκη και σου απαντώ λοιπόν εγώ ως Αθηναίος που μένει στην πόλη σου και δεν είχε μέχρι το καλοκαίρι καμιά επαφή με τους δρόμους της.

Εγώ λοιπόν φίλε Γιάννη όταν ήρθα να ψάξω σπίτι το Καλοκαίρι δεν με ενδιέφερε αν υπήρχε συντομότερος δρόμος η αν δεν ήταν σωστό το σημείο αφετήριας .
Με ενδιέφερε ενα πράγμα όταν έδινα ραντεβού με τον μεσίτη σε μια συγκεκριμένη οδό ή όταν έβλεπα ένα σπίτι στις αγγελίες να είμαι εκεί στην ώρα μου.

Το πέτυχα λοιπόν αυτό με το Destinator3 γλιτώνοντας χρόνο, κόπο, καύσιμα και προπαντός ερωτήσεις σε περαστικούς που σε μια περίπτωση (δεν είχα στίγμα στο ΜΙΟ168) που το δοκίμασα έπεσα σε κάποιον ανεγκέφαλο που βλέποντας τις Αθηναϊκές Πινακίδες μου αντί να μου πει πως να πάω στην προορισμό μου με έστελνε σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση σκόπιμα .

Ορμώμενος από αυτό λοιπόν και με την δικιά σου λογική από το παραπάνω περιστατικό θα έπρεπε να πω ότι όλοι οι Θεσσαλονικείς είναι σαν τον παραπάνω .

Δεν είναι έτσι όμως, δεν σημαίνει ότι επειδή κατι στο PN ή κάποιος ανεγκέφαλος είναι λάθος εμείς θα πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα βάζοντας μια ταμπέλα χαρακτηρισμού και κάνοντας το παντιέρα να αλωνίζουμε σαν Γάλλοι Φοιτητές :)

Επειδή τα παιδιά της NGΙ και τα λέω παιδιά γιατί τους θεωρώ φίλους και ας μην έχω συναντηθεί ποτέ μαζί τους, είναι ευγενικά δεν σημαίνει ότι μπορεί να καταπατάς τους στοιχειώδες κάνονες ευγένειας εκτοξεύοντας μονό κατηγορίες θίγοντας συνέχεια στα γραφόμενα σου τα 49 ? που έδωσες.

Πες ρε Γιάννη ότι πήγαινες στο Ούζο Μέλαθρον μια βραδιά, :lol: δεν χάλασε ο κόσμος, άσε που τα 49? θα τα βγάλουν τα λεφτά τους μακροπρόθεσμα είτε όταν θα κινηθείς στην εθνική οδό και θα γλιτώσεις κάποιες κλήσεις είτε όταν θα πας διακοπές σε κάποια άγνωστη πόλη.

Κλείνοντας θα ήθελα να σου πω γιʼ αυτό που λες, ότι είναι δηλαδή δύσκολο να οδηγείς μέσα στη Θεσσαλονίκη και να σημειώνεις σε πληροφορώ ότι όρεξη και θέληση να έχεις και όλα γίνονται. :wink:

Εκτός και αν θεωρείς ότι εγώ και όλοι οι υπόλοιποι που το κάνουμε αυτό σημειώνοντας για τις κάμερες και τα μπλόκα έχουμε γραμματειακή υποστήριξη :lol:

BTW Kαλως ήρθες στην παρέα, ρίξε λίγο τους τόνους, και ότι θέλεις στείλε μου pm 8)

Φιλικά

Μπάμπης Χαριλάου .

MELASLOG
23-03-06, 21:47
Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι νέοι που ξέρουν λίγα Αγγλικά.
Παρήγορο αν συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν κάποιοι γέροι που δεν ξέρουν ούτε Ελληνικά.
Το να είσαι ανάγωγος είναι δικό σου θέμα. Το να φέρεσαι ανάγωγα δεν είναι και δεν γίνεται δεκτό από όλους γιατί είναι θέμα και αυτών που πλήττεις.
Ποιός είσαι για να λες πως μας ''μάντρωσαν''. Αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου αρνί πετάξου λίγο πιο πάνω από την Τούμπα, έχει χώρο να βοσκήσεις.
Δεν άκουσες τον φίλο nikos_ph για τα δείγματα γραφής σου και συνεχίζεις τα ίδια.
Και αφού είσαι τόσο ξύπνιος ας διάβαζες το forum πριν αγοράσεις για να διασφαλίσεις καλύτερα τα χρήματά σου. Εγώ, το αρνί, έτσι έκανα 1-2 μήνες πριν αγοράσω.
Να είσαι σίγουρος πως αν τα παιδιά της ngi δεν ανταποκρινόντουσαν τόσο άμμεσα και γρήγορα, αν δεν διόρθωναν τα λάθη, αν...αν...αν... θα τους τα χώναμε όλοι μαζί και δεν θα περιμέναμε εσένα.
Ενας μικρός, νέος, αβανταδόρος λογιστής (οχι της ngi).
ΥΓ. Ζητώ συγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη του forum για το ύφος που, πρώτη φορά, γράφω.

MinOtaVrS
23-03-06, 21:59
Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι νέοι που ξέρουν λίγα Αγγλικά.
Παρήγορο αν συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν κάποιοι γέροι που δεν ξέρουν ούτε Ελληνικά.
Το να είσαι ανάγωγος είναι δικό σου θέμα. Το να φέρεσαι ανάγωγα δεν είναι και δεν γίνεται δεκτό από όλους γιατί είναι θέμα και αυτών που πλήττεις.
Ποιός είσαι για να λες πως μας ''μάντρωσαν''. Αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου αρνί πετάξου λίγο πιο πάνω από την Τούμπα, έχει χώρο να βοσκήσεις.
Δεν άκουσες τον φίλο nikos_ph για τα δείγματα γραφής σου και συνεχίζεις τα ίδια.
Και αφού είσαι τόσο ξύπνιος ας διάβαζες το forum πριν αγοράσεις για να διασφαλίσεις καλύτερα τα χρήματά σου. Εγώ, το αρνί, έτσι έκανα 1-2 μήνες πριν αγοράσω.
Να είσαι σίγουρος πως αν τα παιδιά της ngi δεν ανταποκρινόντουσαν τόσο άμμεσα και γρήγορα, αν δεν διόρθωναν τα λάθη, αν...αν...αν... θα τους τα χώναμε όλοι μαζί και δεν θα περιμέναμε εσένα.
Ενας μικρός, νέος, αβανταδόρος λογιστής (οχι της ngi).
ΥΓ. Ζητώ συγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη του forum για το ύφος που, πρώτη φορά, γράφω.

Be cool ..
:wink:

kbantikos
23-03-06, 22:07
Γιανι μωυ ημε μαζοι σου 100% χοστα αγωροι μου στους ασχτεους τις ΝΓΙ νε νε νε εχι δηκειω το πεδι εισται ολυ ασχαιτι ΜΑΧΙΜ ΚΕ ΒΛΕΠΕΛΙΝ και ΜΙΝΟΤΑΥΡΩ και ΟΛΟΙ ΧΡΟΙΣΤΕΣ αν παιρασω απω το γραφιο σου θα χριαστιτε το detonator :wink: γυα να βγηται εξοοοοοο γιουργιαααααααααα εσυσ βαλετε στο δετστινατορε συντομοτερο διαδρομαις για να την σκαπουλαραιται ωσω συντομοτερος γηναιται αεραααααααααααα
Aμ τι να σας κανω που ειστε εταιρια και πρεπει να απαντησετε εστω τυπικα σε καθε τωρα πως να το χαρακτηρισει κανεις του οποιοδηποτε. Γιαννακη μου να εισαι καλα παλληκαρι μου καιρο ειχα να γελασω τοσο πολυ, μην ανησυχείς και ο Αϊνστάιν δυσλεκτικος ηταν
Οι υπολοιποι γιατι μπηκατε στον κοπο να απαντησετε δεν θυμαστε τι ειχε ο φιλος HERC σαν υπογραφη :?: :wink: :lol:

MELASLOG
24-03-06, 00:40
Γιανι μωυ ημε μαζοι σου 100% χοστα αγωροι μου στους ασχτεους τις ΝΓΙ νε νε νε εχι δηκειω το πεδι εισται ολυ ασχαιτι ΜΑΧΙΜ ΚΕ ΒΛΕΠΕΛΙΝ και ΜΙΝΟΤΑΥΡΩ και ΟΛΟΙ ΧΡΟΙΣΤΕΣ αν παιρασω απω το γραφιο σου θα χριαστιτε το detonator :wink: γυα να βγηται εξοοοοοο γιουργιαααααααααα εσυσ βαλετε στο δετστινατορε συντομοτερο διαδρομαις για να την σκαπουλαραιται ωσω συντομοτερος γηναιται αεραααααααααααα
Aμ τι να σας κανω που ειστε εταιρια και πρεπει να απαντησετε εστω τυπικα σε καθε τωρα πως να το χαρακτηρισει κανεις του οποιοδηποτε. Γιαννακη μου να εισαι καλα παλληκαρι μου καιρο ειχα να γελασω τοσο πολυ, μην ανησυχείς και ο Αϊνστάιν δυσλεκτικος ηταν
Οι υπολοιποι γιατι μπηκατε στον κοπο να απαντησετε δεν θυμαστε τι ειχε ο φιλος HERC σαν υπογραφη :?: :wink: :lol:

Φίλε, έχω δύο λάθη να σου διορθώσω.
1. το ''ΟΛΟΙ'' γράφεται ''ΩΛΗ''
2. μετά το ήταν έπρεπε να βάλεις τελεία.

Εχεις απόλυτο δίκιο για τον Herc.

Ζήτησα συγνώμη στο ΥΓ και ζητάω και τώρα. ΣΥΓΝΩΜΗ

zeppelin
24-03-06, 12:03

Καταπληκτικό post! To ψηφίζω σαν το πιο χιουμοριστικό post που διάβασα ποτέ σε forum!!! Τελικά μέσα από "περίεργες" καταστάσεις προκύπτουν ωραία πράγματα!

MinOtaVrS
24-03-06, 12:31

Εισαι ΘΕΟΣ !!!! :) :)

vasiliadis1
24-03-06, 14:03
ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΝΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!! και καλό σαββατοκύριακο!!!ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ!!

GIANNHST
25-03-06, 12:47
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.
ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ.
935 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο ΖΕΠΕΛΙΝ ΒΓΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
456 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 4 ΤΖΑΜΠΑ ΔΟΥΛΕΥΤΕ????
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

MinOtaVrS
25-03-06, 14:19
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.
ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ.
935 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο ΖΕΠΕΛΙΝ ΒΓΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
456 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 4 ΤΖΑΜΠΑ ΔΟΥΛΕΥΤΕ????
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Tι να σου πω ...

Απο την στιγμή που δεν σέβεσαι τον ιδιο σου τον εαυτό (με τον δυσνόητο και αλαμπουρνέζικο τροπο που γράφεις ) θα σεβοσουν ολους εμας τους υπολοιπους ?

Σου απαντησα ευγενικα και σου ειπα να μου στειλεις pm θεωρώντας οτι εισαι νοήμον ον αλλα εσυ συνεχιζεις το βιολι σου δειχνωντας οτι εισαι σαν τον ανεγκέφαλο που περιεγραψα στο προηγουμενο ποστ μου..

Γι' αυτο θα μιλησω στην γλώσσα που μιλας και καταλαβαίνεις

ΟΥΓΚ ΡΕΕΕΕΕ !!!

maximi01
25-03-06, 20:59
Αν και δεν ευθύνομαι, νοιώθω υποχρεωμένος να ζητήσω δημοσίως συγνώμη σε όλους εσάς που συμμετέχετε στο forum για την αγένεια του «κυρίου» GIANNHST . Πιστεύω ότι αντίθετα με το θέμα της νοημοσύνης, όπου ο καθένας μας δεν μπορεί να κάνει και θεαματικές αλλαγές (αν και εκεί πιστεύω ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης), στο θέμα της «αγωγής» έχουμε όλοι μας ακέραια την ευθύνη.
Θα παρακαλούσα τον κ. GIANNHST να αποκαλύψει το όνομά του καθώς και τα στοιχεία επίσημης αγοράς του Destinator για να του επιστρέψουμε τα χρήματα και για να μπορέσει να ασχοληθεί με άλλα πιο σημαντικά και παραγωγικά θέματα.
Θεωρώ ότι το θέμα κλείνει οριστικά.

Νίκος Σπανίδης

MAKIS32
26-03-06, 15:04
Αν και δεν ευθύνομαι, νοιώθω υποχρεωμένος να ζητήσω δημοσίως συγνώμη σε όλους εσάς που συμμετέχετε στο forum και την αγένεια του «κυρίου» GIANNHST . Πιστεύω ότι αντίθετα με το θέμα της νοημοσύνης, όπου ο καθένας μας δεν μπορεί να κάνει και θεαματικές αλλαγές (αν και εκεί πιστεύω ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης), στο θέμα της «αγωγής» έχουμε όλοι μας ακέραια την ευθύνη.
Θα παρακαλούσα τον κ. GIANNHST να αποκαλύψει το όνομά του καθώς και τα στοιχεία επίσημης αγοράς του Destinator για να του επιστρέψουμε τα χρήματα και για να μπορέσει να ασχοληθεί με άλλα πιο σημαντικά και παραγωγικά θέματα.
Θεωρώ ότι το θέμα κλείνει οριστικά.

Νίκος Σπανίδης

ΟΧΙ ρε Γα@@τω,τέτοιο θέμα και να μην το εχω πάρει γραμμή.Ας οψετε η δουλειά. :o
Και εσυ κυριε Διευθυντά γιατι μας κοβεις με το ετσι θελω την διασκέδαση? :wink:
Να ειστε καλά και καλη υπομονή

tairon
26-03-06, 21:43
trolling spoted

/shling ???

kbantikos
27-03-06, 15:27
trolling spoted

/shling ???

δικε μου εγραψες :lol: :lol: τι να προσπαθεις να πεις αραγε??? :lol: :lol: :lol:
αυτο το topic οσο παει γινεται και πιο αστειο

MinOtaVrS
27-03-06, 15:48
trolling spoted

/shling ???

δικε μου εγραψες :lol: :lol: τι να προσπαθεις να πεις αραγε??? :lol: :lol: :lol:
αυτο το topic οσο παει γινεται και πιο αστειο

Kati gia psarema prepei na leei .. 8) 8)

polis
03-04-06, 16:47
xa ax xa xa 8a peso kato apo ta gelia re sis re ti pa8ame sas leo ali doulia den exoume na kanoume mou fenete afisame ta provlimata mas me ta gps ke asxoloumaste me trela pramata les ke imaste sto paltalk. :D :D :D :D :D

scotty
03-04-06, 18:35

XAXAXAXAXAXA φοβερος ..πολυ καλο :lol: :lol: :lol: :lol:

polis
04-04-06, 08:46
scoty mas estile re si o filos xaaxaxaxxaaxax
re ti pa8ame alo ti 8a doun ta matia vre se kalo na mas vgi :D

MinOtaVrS
04-04-06, 10:13
scoty mas estile re si o filos xaaxaxaxxaaxax
re ti pa8ame alo ti 8a doun ta matia vre se kalo na mas vgi :D

Pistevw twra na katalabes ton logo poy ekana humor se prohgoumeno post sou ... :)

polis
06-04-06, 18:30
tora katalava ti ginete ante na apodiksis oti den ise elefantas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MinOtaVrS
06-04-06, 18:34
tora katalava ti ginete ante na apodiksis oti den ise elefantas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:) :lol: :lol:

GIANNHST
08-04-06, 19:16
Δυστυχως αν ψαξεις στο φορουμ θα δεις οτι το PN παρουσιαζει παρα πολλα προβληματα.Εμενα με το Jajsjar μου εχει βγαλει την πιστη κανοντας διαφορα κολληματα.Παντως το δικο σας προβλημα δεν το εχω αντιμετωπισει ως τωρα.Απο αλλους χρηστες μην περιμενετε πολλη βοηθεια διοτι αν καποιος πει οτι εχει προβλημα με το PN τοτε οι υπολοιποι πεφτουν να τον φανε

GIANNHST
08-04-06, 19:20
Ένταξη: 03 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις/ημέρα: 1.61

Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 03, 2006 4:19 am Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

100% περιπτωση γνησιου...!!!

βαλτε σπασμενο...!!!!

Επιστροφή στην κορυφή

maktubgr

Ένταξη: 05 Δεκ 2005
Δημοσιεύσεις/ημέρα: 0.11

Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 03, 2006 10:07 am Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ DESTINATOR PN EINAI ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ???? ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ...

--------------------------------------------------------------------------------

tzark έγραψε:
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ NGI ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ USERS ...........!!!!!
----------------------------------------------------------------------------------

ΤΟ DESTINATOR PN EINAI ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 8 DESTINATOR PN ( ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ).

ΣΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ( ΛΟΓΙΚΟ ΙΣΩΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ) ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ BUG.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΡΑ-ΛΑ-ΛΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ!!!!!!!!!!! ή ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ !!!!!!!

ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΤΕ ΤΕΛΟΣ....................ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ.

ΤΑ ΜΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΞΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
MIO 168
SD 1GB
DESTINATOR PN
WINDOWS MOBILE 2003
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΜΙΑ!!!!!!!!!! ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ DESTINATOR PN

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ( ΠΛΗΝ ΤΗΣ NGI ) ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.

* ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ.......

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ.

ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ NGI ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ.....!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ DESTINATOR 6 ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ( ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Ν.ΥΟΡΚΗ ......).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

Ευτυχώς γιά σας ΟΛΟΙ εδώ μέσα είμαστε εγκάθετοι και έμμισθοι,ελεύθεροι συνεργάτες της NGI.Δυστυχώς όμως η όλη κατάσταση αποκαλύφθηκε

Επιστροφή στην κορυφή

ssarl

Ένταξη: 21 Δεκ 2004
Δημοσιεύσεις/ημέρα: 0.19

Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 03, 2006 11:55 am Θέμα δημοσίευσης:

Ωχ!!! Μας καταλάβανε.

Επιστροφή στην κορυφή

christosm

Ένταξη: 01 Φεβ 2006
Δημοσιεύσεις/ημέρα: 0.3

Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 03, 2006 12:05 pm Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ DESTINATOR PN EINAI ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ???? ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ...

tzark έγραψε:
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ NGI ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ USERS ...........!!!!!
----------------------------------------------------------------------------------

ΣΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ( ΛΟΓΙΚΟ ΙΣΩΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ) ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ BUG.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΡΑ-ΛΑ-ΛΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ!!!!!!!!!!! ή ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ !!!!!!!

ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΤΕ ΤΕΛΟΣ....................ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ.

MIO 168
SD 1GB
DESTINATOR PN
WINDOWS MOBILE 2003

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ( ΠΛΗΝ ΤΗΣ NGI ) ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.

* ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ.......

ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ NGI ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ.....!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ DESTINATOR 6 ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ( ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Ν.ΥΟΡΚΗ ......).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

Δυστυχως αν ψαξεις στο φορουμ θα δεις οτι το PN παρουσιαζει παρα πολλα προβληματα.Εμενα με το Jajsjar μου εχει βγαλει την πιστη κανοντας διαφορα κολληματα.Παντως το δικο σας προβλημα δεν το εχω αντιμετωπισει ως τωρα.Απο αλλους χρηστες μην περιμενετε πολλη βοηθεια διοτι αν καποιος πει οτι εχει προβλημα με το PN τοτε οι υπολοιποι πεφτουν να τον φανε

Επιστροφή στην κορυφή

zeppelin

Ένταξη: 14 Δεκ 2004
Δημοσιεύσεις/ημέρα: 2.15

Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 03, 2006 12:37 pm Θέμα δημοσίευσης:

Αν και η τοποθέτηση σου είναι απαράδεκτη, σου απαντώ επίσημα ως NGi:

Δοκίμασε να βάλεις το firmware update του mio 168 που θα βρεις στο forum.

Στη συνέχεια εγκατέστησε τo Destinator PN. Σε περίπτωση που δε δουλέψει και πάλι, αγορασέ το!

Σε παρακαλώ μπορείς να στείλεις με e-mail τα license key το δικό σου, αλλά και των άλλων 7 που εκπροσωπείς στο ngi@ngi.gr ?

Επιστροφή στην κορυφή

christosm

Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 03, 2006 1:28 pm Θέμα δημοσίευσης:

zeppelin έγραψε:
Αν και η τοποθέτηση σου είναι απαράδεκτη, σου απαντώ επίσημα ως NGi:

Δοκίμασε να βάλεις το firmware update του mio 168 που θα βρεις στο forum.

Στη συνέχεια εγκατέστησε τo Destinator PN. Σε περίπτωση που δε δουλέψει και πάλι, αγορασέ το!

Σε παρακαλώ μπορείς να στείλεις με e-mail τα license key το δικό σου, αλλά και των άλλων 7 που εκπροσωπείς στο ngi@ngi.gr ?

Eμενα που ειναι γνησιο το PN (οποιος θελει του στελνω το key) μπορει να μου λυσει τα παρακατω προβληματα
1)Δρομολογηση ως πεζο δεν μου κανει
2)Χανονται στην πλοηγηση καθε τοσο τα ονοματα των δρομων και η διαδρομη
3)Αν ειναι ανοιχτο το PN και στο Jasjar σβησει η οθονη επαναφερεται μονο με σοφτ ρεσετ
4)Αν τρεχει το PN και ερθει SMS μια απο τα ιδια σοφτ ρεσετ
5)Προχθες ανοιγοντας το PN στην προσπαθεια του να συνδεθει με το gps μου ζητουσε το key του gps και παροτι το εδινα σωστα δεν γινοταν συνδεση.Στην αρχη πιστεψα οτι φταιει το gps αλλα τα υπολοιπα προγραμματα δεν ειχαν αυτο το προβλημα
6)SMS δεν στελνει επειδη ειναι εγκατεστημενο στη καρτα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι bug του προβληματος
Απο οτι βλεπεται τα bug και τα προβληματα ειναι παρα πολλα.Αναφερω οτι κανενα προβλημα δεν εχω με την NGI αλλα αφου αυτη ειναι ο μεσαζοντας εδω πρεπει να τα γραψω

Επιστροφή στην κορυφή

ssarl

Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 03, 2006 2:00 pm Θέμα δημοσίευσης:

Επειδή έχω και εγώ Jasjar σου απαντάω:

1. Δρομολόγηση ως πεζός μου κάνει κανονικά. Το έχω δοκιμάσει πριν 2 μήνες στη Γερμανία και με έβγαλε ασπροπρόσωπο.
2. Το Jasjar είναι αργό. Δυστυχώς ενώ είναι ένα τηλέφωνο με πολύ καλές δυνατότητες είναι πολύ αργο κυρίως στις λειτουργίες τπου σχετίζονται με το I/O στην οθόνη. Το γεγονός επίσης ότι έχει και VGA οθόνη επιβαρύνει την κατάσταση. Αυτός είναι και ο λόγος με την αργή περιστροφή και το χάσιμο των ονομάτων των δρόμων. Παρόμοια συμπεριφορά έχει και το Navigon που έχω δοκιμάσει. Είναι 2 φορές πιο αργό από το Destinator και συχνά δεν φτάνει η μνήμη για να τρέξει. Εδώ που τα λέμε το Jasjar μετά από λίγη χρήση πάει στα 16MB ελέυθερης μνήμης και βγάλε.
3. Αυτό το κάνει και σε άλλα PocketPC. Πολύ φοβάμαι όμως ότι σχετίζεται με το MS Bluetooth Stack και όχι με το πρόγραμμα. Στο MIO A701 δουλεύει σωστά.
4. Στο Jasjar για κάποιο λόγο δεν παίζουν τα SMS. Άλλες συσκευές Win Mobile 2005 όπως το ΜΙΟ λειτουργουν σωστά. Επίσης αν έχεις παρατηρήσει δεν μπορείς να στείλεις και SMS με τη θέση σου.
5. Δυστυχώς δε μου έχει συμβεί και δεν μπορώ να σου απαντήσω.
6. Δες το 4.

Με λίγα λόγια αν θέλεις σωστή πλοήγηση άλλαξε Pocket PC (εγώ αυτό έκανα και πήρα το ΜΙΟ). Επίσης, έχεις δοκιμάσει να τρέξεις το PapaGO 7 ή το Navigon σε Jasjar; Κάντο, έχει πολύ πλάκα. Τουλάχιστον το Destinator παίζει.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ssarl στις Δευ Απρ 03, 2006 6:36 pm, 1 φορά

Επιστροφή στην κορυφή

christosm

Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 03, 2006 2:19 pm Θέμα δημοσίευσης:

ssarl έγραψε:
Επειδή έχω και εγώ Jasjar σου απαντάω:

1. Δρομολόγηση ως πεζός μου κάνει κανονικά. Το έχω δοκιμάσει πριν 2 μήνες στη Γερμανία και με έβγαλε ασπροπρόσωπο.
2. Το Jasjar είναι αργό. Δυστυχώς ενώ είναι ένα τηλέφωνο με πολύ καλές δυνατότητες είναι πολύ αργο κυρίως στις λειτουργείες τπου σχετίζονται με το I/O στην οθόνη. Το γεγονός επίσης ότι έχει και VGA οθόνη επιβαρύνει την κατάσταση. Αυτός είναι και ο λόγος με την αργή περιστροφή και το χάσιμο των ονομάτων των δρόμων. Παρόμοια συμπεριφορά έχει και το Navigon που έχω δοκιμάσει. Είναι 2 φορές πιο αργό από το Destinator και συχνά δεν φτάνει η μνήμη για να τρέξει. Εδώ που τα λέμε το Jasjar μετά από λίγη χρήση πάει στα 16MB ελέυθερης μνήμης και βγάλε.
3. Αυτό το κάνει και σε άλλα PocketPC. Πολύ φοβάμαι όμως ότι σχετίζεται με το MS Bluetooth Stack και όχι με το πρόγραμμα. Στο MIO A701 δουλεύει σωστά.
4. Στο Jasjar για κάποιο λόγο δεν παίζουν τα SMS. Άλλες συσκευές Win Mobile 2005 όπως το ΜΙΟ λειτουργουν σωστά. Επίσης αν έχεις παρατηρήσει δεν μπορείς να στείλεις και SMS με τη θέση σου.
5. Δυστυχώς δε μου έχει συμβεί και δεν μπορώ να σου απαντήσω.
6. Δες το 4.

Με λίγα λόγια αν θέλεις σωστή πλοήγηση άλλαξε Pocket PC (εγώ αυτό έκανα και πήρα το ΜΙΟ). Επίσης, έχεις δοκιμάσει να τρέξεις το PapaGO 7 ή το Navigon σε Jasjar; Κάντο, έχει πολύ πλάκα. Τουλάχιστον το Destinator παίζει.

Λοιπν για δωσε τα φωτα σου σε ενα ενα τα προβληματα
1)Αν εγω το γυρισω στην λειτουργεια του πεζου απενεργοποιειται το κουμπι οργανωση διαδρομης.Καμμια ιδεα;
2)Κολλαει οταν σβησει η οθονη ακομα και οταν δεν ειναι συνδεδεμενο με gps δηλ ειναι στην λειτουργεια σχεδιασμος διαδρομης.Αρα πρεπει να φταιει το προγραμμα
3)Για τα SMS τα γνωριζω τα προβληματα
Αλλα προγραμματα που λες τα εχω τρεξει και συμφωνουμε απολυτα αλλα το θεμα ειναι οτι δεν τα ειχα πληρωσει οποτε δεν ειχα και απαιτησεις.Επαναλαμβανω οτι δεν εχω κανενα προβλημα με την NGI αφου δεν βγαζουν αυτοι το προγραμμα αλλα ρε γαμωτο δεν μπορω να δεχθω σαν λυση το να αγορασω αλλα ppc για να τρεξω το PN εκτος αν εχει κανεις να μου χαρισει κανενα Οι τυποι στην Destinator δεν εκαναν καμμια δοκιμη;Μιλαμε οτι Jasjar δεν ειναι κανενα ppc παλιο για να μην το δοκιμασουν

Επιστροφή στην κορυφή

ssarl

Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 03, 2006 2:30 pm Θέμα δημοσίευσης:

1. Για την οργάνωση διαδρομής δεν την έχω χρησιμοποιήσει σαν πεζός και δεν μπορώ να σου απαντήσω. Πάντως η κατάσταση πεζού έχει και άλλους περιορισμούς (π.χ. χιλιομετρικούς) σε σχέση με το αυτοκίνητο.
2. Εμένα πάλι επανέρχεται σωστά. Μήπως το έχεις εγκατεστημένο στην SD; Στο Jasjar η SD παύει να τροφοδοτείται με ρεύμα ότι πέσει σε Power Saving mode. Θέλει γύρω στα 8 με 10 δευτερόλεπτα να συνέλθει. Έχεις περιμένει τόσο διάστημα. (Υ.Γ. Και εδώ το ΜΙΟ είναι καταπληκτικό. Έχει επιλογή να αφήνει την SD με ρεύμα όσο είναι στο sleep mode).

Ελπίζω να βοήθησα.

Επιστροφή στην κορυφή

christosm

Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 03, 2006 2:35 pm Θέμα δημοσίευσης:

ssarl έγραψε:
1. Για την οργάνωση διαδρομής δεν την έχω χρησιμοποιήσει σαν πεζός και δεν μπορώ να σου απαντήσω. Πάντως η κατάσταση πεζού έχει και άλλους περιορισμούς (π.χ. χιλιομετρικούς) σε σχέση με το αυτοκίνητο.
2. Εμένα πάλι επανέρχεται σωστά. Μήπως το έχεις εγκατεστημένο στην SD; Στο Jasjar η SD παύει να τροφοδοτείται με ρεύμα ότι πέσει σε Power Saving mode. Θέλει γύρω στα 8 με 10 δευτερόλεπτα να συνέλθει. Έχεις περιμένει τόσο διάστημα. (Υ.Γ. Και εδώ το ΜΙΟ είναι καταπληκτικό. Έχει επιλογή να αφήνει την SD με ρεύμα όσο είναι στο sleep mode).

Ελπίζω να βοήθησα.

Tους χιλιομετρικους περιορισμους τους γνωριζω.Το εχω στη καρτα αλλα το εχω αφησει μεχρι και ενα λεπτο και δεν επανηλθε

Επιστροφή στην κορυφή

maximi01

Ένταξη: 22 Δεκ 2004
Δημοσιεύσεις/ημέρα: 0.33

Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 03, 2006 4:51 pm Θέμα δημοσίευσης:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες στο forum να περάσουν από την NGI για την μισθοδοσία τους.
Εξαιρείται φυσικά η ομάδα με τους επιστήμονες της πληροφορικής η οποία αναμφισβήτητα είναι η μόνη ανεξάρτητη, αδέκαστη, έγκυρη και αντικειμενική στο forum αυτό.

Υ.Γ. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης του περιεχομένου των δημοσιεύσεων που έχουν κάνει τα μέλη μας, θα τους υπολογισθεί και extra bonus.

Επιστροφή στην κορυφή

kbantikos

Ένταξη: 12 Ιαν 2006
Δημοσιεύσεις/ημέρα: 0.53

Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 03, 2006 6:29 pm Θέμα δημοσίευσης:

Και οι 8 ηταν υπεροχοι,να μαζευτουμε κανα βραδακι να πεταξουμε μολοτωφ στα γραφεια της ngi, το μεσο διαφυγης το βαζω εγω , τουλαχιστον οι 2 που ειναι και του χωρου δεν γνωριζουνε οτι δεν γραφουμε κεφαλαια σε ενα forum κατα τα αλλα το post ειναι καταπτυστο λυπαμαι. Τουλαχιστον απο μορφωμενους ανθρωπους θα περιμενε κανεις περισσοτερη αυτοσυγκρατηση και καλυτερη αναπτυξη των θεσεων και οχι αυτην την αρλουμπα ποιο πανω, μαλλον ο φιλος μου ο Γιαννακης θα μαζεψε τιποτα φιλαρακια απο την Τουμπα και θα ηρθανε να κανουνε χαβαλε
Παράθεση:
Παντως το δικο σας προβλημα δεν το εχω αντιμετωπισει ως τωρα.Απο αλλους χρηστες μην περιμενετε πολλη βοηθεια διοτι αν καποιος πει οτι εχει προβλημα με το PN τοτε οι υπολοιποι πεφτουν να τον φανε

chris σχετικα με το απο πανω θα διαφωνησω μαζι σου φιλε και εμενα μου κανει που και που κατι παλαβα κυριως το βελακι που ειναι κατα την γνωμη μου αποτυχια, αλλα δεν επεσε κανεις να με φαει, αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι τα παιδια ειναι υπευθυνα για τους χαρτες και η θεση τους κρινεται επισφαλης οταν προκειται περι του προγραμματος μιας και δεν το εχουν αναπτυξει αυτοι φανταζομαι ειναι σαν να πηγαινεις στην alpha copy που ειναι αντιπροσωπος της nokia στην Ελλαδα και να παραπονιεσαι για τις αστοχιες των κινητων ναι μεν θα σε ακουσουνε και θα στειλουνε τα παραπονα στην nokia αλλα δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο. Γεγονος ειναι οτι το pn δεν μου εχει αφησει και τις καλυτερες εντυπωσεις ειναι λιγο αργουτσικο και δειχνει βαρυ και καποια αλλα τα οποια τα εχουμε ξαναπει χωρις ποτε ομως να μου την πεσει καποιος

Επιστροφή στην κορυφή

PAVL-2

Ένταξη: 18 Μάϊ 2005
Δημοσιεύσεις/ημέρα: 0.02

Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 03, 2006 7:54 pm Θέμα δημοσίευσης:

maximi01 έγραψε:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες στο forum να περάσουν από την NGI για την μισθοδοσία τους.
Εξαιρείται φυσικά η ομάδα με τους επιστήμονες της πληροφορικής η οποία αναμφισβήτητα είναι η μόνη ανεξάρτητη, αδέκαστη, έγκυρη και αντικειμενική στο forum αυτό.

Υ.Γ. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης του περιεχομένου των δημοσιεύσεων που έχουν κάνει τα μέλη μας, θα τους υπολογισθεί και extra bonus.
ποτε να ερθω απο την ngi για μπικικινια

Επιστροφή στην κορυφή

PAVL-2

Ένταξη: 18 Μάϊ 2005
Δημοσιεύσεις/ημέρα: 0.02

Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 03, 2006 8:27 pm Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ DESTINATOR PN EINAI ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ???? ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ...

tzark έγραψε:

MIO 168
SD 1GB
DESTINATOR PN
WINDOWS MOBILE 2003

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.
ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ........ Η μας δουλευετε η πρεπει και τα οκτω PN που εχετε να εχουν προβλημα. Εγω εχω---QTEK 2020i---PN Version 5.1.172---SD 2GB 150X---GPS Speed Sentry---ArcPad 6.0.3---Navio---MAP = GREECE U 2005.Q4.3732---AUSTRIA2003.Q3.2156---ITALIA 2003.2.2173---FRANCE 2003.2 2185---EUROADS 2003.2.2247---DEUTSCHLAND 2003.2.2192---SWITZERLAND 2003.2.2202----KAI ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ [A να μην το ξεχασω πηγα απο την ngi να παρω των μισθο και μου ειπαν οτι εγεινε καταθεση σε τραπεζα γιατι τοσο μεγαλο ποσο δεν γινεται να το εχω πανωμου]

Επιστροφή στην κορυφή

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από: Όλες οι Δημοσιεύσεις1 Ημέρα7 Ημέρες2 Εβδομάδες1 Μήνα3 Μήνες6 Μήνες1 Έτος Πρώτα οι παλαιότερεςΠρώτα οι νεώτερες

NGi Forum Αρχική σελίδα -> Destinator PN Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2 Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη: Επιλέξτε μια Δημόσια Συζήτηση Γενικά----------------ΑνακοινώσειςΑγορά ΠροϊόντωνΕυχές NGi Map Server----------------Drive mei-mode Χάρτες----------------ΠαρατηρήσειςΧρήσιμα (Σημεία Ενδιαφέροντος)ΠροτάσειςΧάρτες Ευρώπης, Αυστραλίας, ΑμερικήςΕνεργοποιήσεις - Λογαριασμοί Ενημέρωσης Λογισμικό----------------Destinator 3Destinator PNDestinator SPDestinator SP symbianDestinator NDDestinator 6Car PCTips & Tricks Hardware----------------GPSMioAcerFujitsu-SiemensHoluxQtek - iMateDellHPΆλλες συσκευέςMarvel-Tech Navigator plus

Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

NGI main site