Επιστροφή στο Forum : μελοντικοσ αγοραστης με απορια
καλημερα παιδια ειμαι ενας υποψηφιος αγοραστης εντελως ασχετος με αυτου του ειδους την τεχνολογια. ουτε PDA δεν ξερω τη σημαινει οποτε ρωταω μια ευλογη απορια τη να προτιμησω το μιο που απο οτι ειδα εχει ενσωματωμενο gps η καποιο bluetooth δεκτη gps ??
αν μου απαντησετε bluetooth δεκτη το pda τη χαρακτηριστικα πρεπει να εχει περαν του bluetooth για να δουλεψει ???
συγνωμη για το μακροσκελη post ευχαριστω
Τα πάντα είναι θέμα τιμής και επιλογής σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες, blue.
Το Mio φαίνεται αρκετά δελεαστικό σαν πακέτο πλοήγησης, χωρίς να έχει να επιδείξει κάτι εξαιρετικό σαν ppc. Συμπεριλαμβάνει στην τιμή όλους τους χάρτες (απ' ό,τι είδα) ακόμη και εξωτερική κεραία.
Από την άλλη υπάρχουν σαφώς καλύτερα ppc στην αγορά (και ακριβότερα βεβαίως), τα οποία δεν ξέρω όμως αν θα τα αξιοποιήσεις, μια και όπως λες είσαι αρχάριος στον χώρο. Εδώ πρέπει να αποφασίσεις για τι είδους χρήσεις χρειάζεσαι το ppc, εκτός από την πλοήγηση.
Σέ ότι αφορά τον gps δέκτη, και εδώ υπάρχουν και καλύτεροι (και μάλιστα στην ίδια περίπου τιμή). Έχουν επίσης το πλεονέκτημα ότι μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις και με άλλο ppc αν αποκτήσεις, ή με το laptop σου, κ.α.
Από την άλλη ο ενσωματομένος δέκτης του mio του προσδίδει είναι η αλήθεια καλύτερη φορητότητα, ιδίως αν προορίζεται και για χρήση εκτός αυτοκινήτου. Άλλη μία επιλογή λοιπόν που πρέπει να κάνεις ως προς την χρήση για την οποία το προορίζεις.
Πάντως και μόνο το γεγονός ότι είσαι αρχάριος θα δικαιολογούσε την επιλογή του πλήρους πακέτου mio.
Πάντως αν τελικά επιλέξεις κάτι άλλο και χρειαστείς bt gps, τα περισσότερα στην αγορά (και τα περισσότερο γνωστά) θα δουλέψουν με το serial port profile του ppc σου.
Καλή τύχη στην επιλογή σου (αν και ακόμα κι αν ατυχήσεις, τα 600 € δεν είναι και πολλά για να μάθει κανείς. Πολλοί από εμάς έχουμε δώσει πολλαπλάσια :wink: )
Ευχαριστω για την απαντηση μαλλον για το mio με κοβω μιας και οπωσ ειπα το θεμα palm top για μενα ειναι αγνωστο δεν ξερω καν για ποιο λογο χρειαζονται( δεν εχω χρειαστει ποτε) . φορητοτητα χρειαζομαι μιας και αλλαζω 2η3 αυτοκινητα την μερα
Εχω αγοράσει το mio εδώ και 48 ώρες!!!!!Μέχρι στιγμής το μηχάνημα μου φαίνεται τρομερό (δεν είχα και άλλο τέτοιο).Ο καιρός θα δείξει.Πιστεύω ότι είναι μία επιλογή σωστή και οικονομικά λογική.
Εγώ έχω μια απορία εδώ και καιρό: Εκτός για χρήση με GPS σε τί μπορεί να χρησιμεύσει ένα ppc ? Δεν έχω ppc, αλλά σκέφτομαι σε λίγο καιρό να πάρω ένα με ενσωματωμένο GPS.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.